Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 | 05:19 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Για οικονομία στο ρεύμα...

  Σκέφτεστε να αλλάξετε πάροχο για οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα; Σε συνεργασία με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα επιλογή παρόχου. Η διαδικασία αλλαγής είναι απλή, χωρίς αλλαγή στο μετρητή σας ή διακοπή του ρεύματος. Χρειάζεται να υπογράψετε τη σύμβαση προμήθειας με τον πάροχο ρεύματος της επιλογής σας (την οποία σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικά) και να μας προσκομίσετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (ταυτότητα, τελευταίο λογαριασμό ρεύματος και φωτογραφία του ρολογιού ρεύματος.) Ο προμηθευτής αναλαμβάνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας συνήθως εντός μιας εβδομάδας.  

  Κατηγορία: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  Κρέσνας 2 - Κατερίνη
  2351500865
  6980307151
 • ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΧΑΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ Ν. & ΣΙΑ ΕΕ

  Ελαιουργείο - Πυρηνελαιουργείο στην Λάρισα. Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΕΧΑΓΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΑΦΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΞΟΧΗΝ ΝΤΟΠΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ. ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΤΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΟΞΥΛΟ. ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΑΖΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ TUB AUSTRIA KAI ISO 9001:2008. ΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ,ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ-ΦΙΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ . ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ, ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ,ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΥΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΥΡΗΝΟΞΥΛΟ, PELLET, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ, ΦΛΟΥΔΕΣ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ, ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΕΛΙΑΣ Κ.Α ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

  Κατηγορία: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  7ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Λάρισα
  2410541188
  6943073005
 • ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΑΘΗΝΑ

  Η Bakopoulos Generators είναι μια σύγχρονη, υγιής και ανταγωνιστική ελληνική επιχείρηση, που δραστηριο-ποιείται στον τομέα διανομής της ηλεκτρικής ενέργειας από το 1970. Η Bakopoulos Generators κατόρθωσε να έχει μεγάλη εκτίμηση μεταξύ των τελικών χρηστών ηλεκτρογεννητριών, εργοληπτικών εταιρειών, δημόσιων υπηρεσιών, βιομηχανιών, ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, μελετητών και άλλων ιδιωτών. Η επιχείρησή μας διαθέτει ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη προς ενοικίαση και πώληση από 1 έως 1000 KVA ηχομονωμένα με πλήρη πίνακα οργάνων και αυτοματισμών των πλέον αξιόπιστων ευρωπαίων κατασκευαστών με πιστοποίηση C.E. Η αξιοπιστία και η βοήθεια μαζί με την ευελιξία μιας δομής με γνώσεις 35 χρόνων, κάνουν τα προϊόντα μας ανεκτί-μητα παντού.

  Κατηγορία: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  Στείλτε e-mail
  ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗ 15 - Αμπελόκηποι
  2105770633
  6936919504
 • ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ - PELLET ΒΟΙΩΤΙΑΣ - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ PELLET ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ

  Παραγωγή ενέργειας, μονάδα παρασκευής pellet, biopellet, στη Λιβαδειά, Βοιωτία.

  Κατηγορία: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  73467
  Στείλτε e-mail
  2ο ΧΛΜ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ - Λιβαδειά
  2261089785
  6972445076,6988042873
 • BIOENERGY HELLAS - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΟΥ WOOD PELLETS

  Παραγωγή βιοκαυσίμου wood pellets. Ξεχάστε τις χαμηλές επιδόσεις και τον μαύρο καπνό. Η σύγχρονη τεχνολογία αξιοποίησε τη βιομάζα σε τόσο εξελιγμένο βαθμό που πλέον αποτελεί αξιόπιστη και ανταγωνιστική επιλογή, όχι μόνο σε επίπεδο κατοικίας αλλά και σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματι- κών δραστηριοτήτων. Στις χρήσεις βιομάζας ανήκουν και τα ξύλινα συσσωματώματα pellets (ή wood pellets). Πρόκειται για σκόνη αγνού επεξεργασμένου ξύλου που πιέστηκε σε υψηλή πίεση με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσει μικρούς κυλίνδρους διαφόρου μεγέθους. Χάρη στη συγκολλητική ικανότητα της ξυλίνης, μια φυσική ουσία του ξύλου, δεν είναι απαραίτητο να προστεθεί κάποιο είδος χημικού και για το λόγο αυτό παράγεται ένα καύσιμο υλικό φυσικό, οικολογικό και υψηλής απόδοσης.

  Κατηγορία: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  1ο ΧΛΜ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΕΛΑΤΕΙΑΣ - ΣΥΚΟΥΡΙΟ - Λάρισα
  2495051360
  6972089795
 • EBL ΒΟΙΩΤΙΑ 1

  "Υπό ίδρυση μονάδα παραγωγής ηλέκτρικής ενέργειας".

  Κατηγορία: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  ΣΚΟΥΦΑ 32 - Αθήνα
  2103390278
 • ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ Α.Ε.

  "Υπό ίδρυση μονάδα ηλεκτρικής ενέργειας".

  Κατηγορία: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 75 - Αθήνα
  2102886068
 • ΜΑΛΙ ΒΕΝΙ Μ.Ε.Π.Ε.

  "Υπό ίδρυσης μονάδας ηλεκτρικής ενέργειας".

  Κατηγορία: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 9 - Αθήνα
  2105227914
 • ΤΖΑΣΠΕΡ ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΚΑΙ ΣΙΑ - ΔΡΟΣΕΡΗ Ε.Ε.

  "Υπό ίδρυση μονάδας ηλεκτρικής ενέργειας".

  Κατηγορία: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 72 - Αθήνα
  2103306964