Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 | 12:17 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
σε: Ιωαννίνων, Ιωάννινα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Θαυμαστός Κωνσταντίνος, Παραδοσιακά Γλυκά νησί Ιωαννίνων , Παραδοσιακά Προϊόντα Νήσος Ιωαννίνων, Γλυκά, Μπακλαβάς 

  Παραδοσιακά Προϊόντα και Παραδοσιακά Γλυκά Ιωαννίνων Γυναικείος συνεταιρισμός νησί Ιωαννίνων Παραδοσιακά Γιαννιώτικα Γλυκά Γλυκά του Κουταλιού Σιροπιαστά Γλυκά Κλωστάρι (Είδος Τοπικού Μπακλαβά) Τραχανάδες και πολλά άλλα... Ο κύριος Θαυμαστός Κωνσταντίνος διατηρεί κατάστημα πώλησης Παραδοσιακών προϊόντων και γλυκών από τα Γιάννενα, στη Νήσο των Ιωαννίνων. Αγαπάμε την παράδοση του τόπου μας και φροντίζουμε να την διαδώσουμε μέσω των παραδοσιακών προϊόντων που θα βρείτε στο κατάστημά μας. Διαλεχτά προϊόντα το τόπου μας, φτιαγμένα με άριστα υλικά για πεντανόστιμα αποτελέσματα. Κάντε και εσείς την επίσκεψη σας μια γλυκιά ανάμνηση! Σας περιμένουμε!!!

  Κατηγορία: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Νήσος Ιωαννίνων - Ιωάννινα
  6932240555
 • Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου - Παραδοσιακά Γλυκά Κουταλιού Ιωάννινα - Πρώτες Ύλες Ζαχαροπλαστικής Ιωάννινα

  Γιαννιώτικο Παραδοσιακό Γλυκά Κουταλιού Ιωάννινα   Η εταιρεία "ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ" του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων και λειτουργεί απο το 1920. Δραστηριοποιείται στην παρασκευή όλων των γλυκών κουταλιού και πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής.   Σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με τελευταίου τύπου μηχανολογικό εξοπλισμό, παράγουμε γλυκά συνδυάζοντας τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής με τη σύγχρονη βιομηχανική τεχνολογία, προσφέροντας υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά.   Όλα μας τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικά χημικών αναλύσεων για την εγγύηση των καταναλωτών.    Το εργοστάσιό μας διαθέτει μεγάλο πελατολόγιο το οποίο επεκτείνεται πανελλαδικά και προμηθεύει τα προϊόντα του μέσω πρακτορείων μεταφορών σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.   Όλα τα χρόνια λειτουργίας μας, βασικός μας στόχος είναι να διατηρήσουμε αναλλοίωτη την ποιότητα των προϊόντων μας, να παρέχουμε σωστή και ταχύτατη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και να επεκτείνουμε συνεχώς την ακτίνα διάθεσης των προϊόντων μας με σκοπό να απολαμβάνει όλη η Ελλάδα το "ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ".    

  Κατηγορία: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΒΙΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Ιωάννινα
  2651026415
  6940419766
 • ΠΑΠΑΜΗΧΑΗΛ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΜΕΛΩΔΙΑ

  Η "μαρμελωδία" είναι εργαστήριο παραδοσιακών προϊόντων υψηλής ποιότητας και εδρεύει στην Κόνιτσα. Ιδρύθηκε το 2002 από την Ελένη Παπαμιχαήλ και είναι εξέλιξη της οικογένειας Παπαμιχαήλ, που δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταποίησης από το 1920. Η "μαρμελωδία " παράγει χειροποίητα και χωρίς συντηρητικά προϊόντα, όπως γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, τουρσιά, μεζέδες, σάλτσες, ηδύποτα, τοπικά κεράσματα, κ.α. Τα προϊόντα παράγονται από φρέσκα φρούτα και λαχανικά καθώς και από άγριους καρπούς της περιοχής Κόνιτσας. Το εργαστήριό έχει αναβαθμιστεί πρόσφατα και πληρεί τις προϋποθέσεις για την ασφαλή παραγωγή τροφίμων σύμφωνα με τις ανάγκες του HACCP και του Διεθνούς Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας των Τροφίμων ISO 22000:2005. Επίσης έχει πιστοποιηθεί από τον φορέα πιστοποίησης EQA Hellas, διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ, σύμφωνα με το παραπάνω πρότυπο από τον Ιούλιο του 2008, με την υποστήριξη εξειδικευμένης εταιρείας συμβούλων. Η παραγωγή γίνεται σε κατάλληλους χώρους, με εξοπλισμό και συσκευασίες από υλικά κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα, εγκεκριμένα καθαριστικά και απολυμαντικά και επαγγελματική υποστήριξη για υγιεινή. Το προσωπικό παίρνει τα κατάλληλα μέτρα και χρησιμοποιεί εξοπλισμό για την προστασία του προϊόντος αλλά και της υγείας και ασφάλειάς του. Οι παραγωγοί και οι προμηθευτές των πρώτων υλών αξιολογούνται βάσει αντικειμενικών κριτηρίων και προτιμούνται οι πιστοποιημένοι. Οι πρώτες ύλες και τα τελικά μας προϊόντα ελέγχονται δειγματοληπτικά (χημικοί και μικροβιολογικοί έλεγχοι) από διαπιστευμένο εργαστήριο για να επιβεβαιωθεί η καταλληλότητά τους. Επιδίωξή μας είναι η διασφάλιση και συνεχής βελτίωση της ποιότητας, πάντα όμως διατηρώντας την σπιτική γεύση!

  Κατηγορία: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

  3095
  Στείλτε e-mail
  Κεντρική Πλατεία Κόνιτσας - Ιωάννινα
  2655022234