Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 | 07:16 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
σε: Μαγνησίας, Πήλιο
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΑΝΗΛΙΩΤΙΚΑ ΤΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ - ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΑΝΗΛΙΟ ΠΗΛΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΗΛΙΟΥ - ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ - CATERING

  Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γυναικών Ανηλίου συστήθηκε το χειμώνα του 2000 από μια ομάδα γυναικών δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στα αγνά υλικά. Έτσι δημιούργησαν ένα παραδοσιακό εργαστήριο γλυκών, ποτών και εδεσμάτων, όλα χειροποίητα και με ιδιαίτερη φροντίδα, τα γλυκά μας κρατούν όλη τη φρουτένια γεύση τους. Εάν πάλι οι ανάγκες σας ξεφεύγουν του ατομικού, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με το τμήμα catering. Επίσης στο εργαστήριό μας ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να βλέπει τη διαδικασία επεξεργασίας των προϊόντων και να δοκιμάζει τις θεσπέσιες γεύσεις. Αναλαμβάνουμε επίσης όλων των ειδών τις εκδηλώσεις. Για τους γάμους τον παραδοσιακό μπακλαβά, για τις βαπτίσεις το γλυκό του κεράσματος. Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε και να σας εξυπηρετήσουμε.

  Κατηγορία: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΝΗΛΙΟ - Πήλιο
  2426031329
  6986190495
 • ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΟΥΡΕΣΙ ΠΗΛΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑ - ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΗΛΙΟ - ΜΑΚΡΗ ΟΛΓΑ

  Στο χωριό Μούρεσι Πηλίου, εδώ και πολλά χρόνια, η Όλγα με μεγάλο μεράκι και σπιτική φροντίδα παρασκευάζει παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες σε μεγάλη ποικιλία με φρούτα της περιοχής κατά εποχή. Μερικά απο τα γλυκά που θα βρείτε είναι: κεράσι, κυδώνι, μήλο, φιρίκι, κάστανο, πορτοκάλι, γκρέιπ φρουτ, σύκο, μελιτζανάκι, νερατζάκι και πολλά άλλα ακόμη, καθώς επίσης και μαρμελάδες και λικέρ. Κατόπιν παραγγελίας μπορεί να σας ετοιμάσει και γλυκά ταψιού για να τα απολαύσετε εσείς και η παρέα σας αλλά να τα προσφέρετε και ως δώρο απο το όμορφο χωριό το Μούρεσι, απο το βουνό των Κενταύρων το Πήλιο.

  Κατηγορία: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

  Φωτογραφίες [3]
  ΜΟΥΡΕΣΙ - Πήλιο
  6983702870