Τρίτη 09 Αυγούστου 2022 | 02:11 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Clean Wash Express | Καθαριστήριο Επαγγελματικού Ιματισμού - Ενοικίαση Επαγγελματικού Ιματισμού Πρέβεζα - Ήπειρος

    CLEAN WASH EXPRESS Καθαριστήριο Επαγγελματικού Ιματισμού Πρέβεζα - Ήπειρος Το καθαριστήριο επαγγελματικού ιματισμού “Clean Wash Express” το οποίο βρίσκεται στην Πρέβεζα, είναι κοντά σας για περισσότερα από 15 χρόνια αναλαμβάνοντας τον σωστό καθαρισμό επαγγελματικού ιματισμού ξενοδοχείων, εστιατορίων, νοσοκομείων και κάθε επιχείρησης στην Πρέβεζα, την Λευκάδα, την Άρτα, τα Ιωαννίνων και γενικά όλη την Ήπειρο και περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας οικολογικά απορρυπαντικά, μπορεί να αναλάβει των σωστό καθαρισμό του επαγγελματικού ιματισμού σας, προσφέροντάς σας ένα άψογο αποτέλεσμα, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές και φιλικές τιμές.         Το καθαριστήριο μας διαθέτει προσωπικό και οχήματα για την δωρεάν παραλαβή του ιματισμού σας από το χώρο σας. Μετά τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας ιματισμού, αναλαμβάνουμε την δωρεάν παράδοσή του στο χώρο σας και πάντα στο σωστό χρόνο. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με τον καθαρισμό επαγγελματικού ιματισμού, φροντίζουμε για το σωστό πλύσιμο και σιδέρωμα του ιματισμού επιχειρήσεων τουρισμού, υγείας και μαζικής εστίασης. Σημαντικό για μας είναι οι πελάτες μας να μένουν πάντα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών καθώς και οι ασυναγώνιστες τιμές μας αποτελούν μερικούς από τους λόγους που οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται επανειλημμένα και μας προτιμούν.             ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας και να παραλάβουμε τον ιματισμό σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πρέβεζα, την Λευκάδα, την Άρτα, τα Ιωαννίνων και γενικά όλη την Ήπειρο και περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας  

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Νέα Σινώπη - Πρέβεζας
  2682051712
  6988332233
 • EXPERT CLEANERS | Στεγνοκαθαριστήρια Χαϊδάρι Αττική - Ταπητοκαθαριστήρια Πράσινης Τεχνολογίας Χαϊδάρι Αττική

        EXPERT CLEANERS Στεγνοκαθαριστήρια Χαϊδάρι Αττική - Ταπητοκαθαριστήρια Πράσινης Τεχνολογίας Χαϊδάρι Αττική Τα στεγνοκαθαριστήρια “Expert Cleaners” που βρίσκονται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Χαϊδάρι και για περισσότερα από 8 χρόνια παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού, σε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Αττική.  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό παντός τύπου ρούχων, δερμάτινων, παπλωμάτων, κουβερτών, κουρτινών κ.α. Μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στους πιο δύσκολους λεκέδες σε όλα τα υφάσματα, χωρίς καμία φθορά.  Επίσης, με εξειδικευμένες τεχνικές, μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών και των μοκετών σας.                Περιποιούμαστε κάθε ύφασμα, επιλέγοντας τα ιδανικά προϊόντα και την καταλληλότερη μέθοδο, με βάση τις ανάγκες του, για να σας παραδώσουμε τα ρούχα σας άψογα, σαν καινούργια. Παραλαβή & Παράδοση στον χώρο σας Γρήγορα, εύκολα και οικονομικά μπορείτε να παραδώσετε ή να παραλάβετε στο σπίτι σας ρούχα, χαλιά ή κουβέρτες χωρίς να μπείτε στη διαδικασία να τρέχετε εσείς.  Γνώμονας και πολιτική των στεγνοκαθαριστηρίων μας, είναι η παροχή των καλύτερων υπηρεσιών σε εσάς που μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια. Φροντίζουμε λοιπόν να είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις δικές σας προσδοκίες, αλλά και να σας εκπλήξουμε με υπηρεσίες και διευκολύνσεις με πάνω από όλα καλές τιμές.       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή ενημέρωση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Χαϊδάρι, το Δαφνί, την Ελευσίνα, το Αιγάλεω, την Αγία Βαρβάρα, το Περιστέρι, τον Κορυδαλλό και όλη την Αττική.  

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ

  8438
  Στείλτε e-mail
  Κύπρου 47 - Χαϊδάρι
  2105325491
 • Express | Στεγνοκαθαριστήριο Λάρισα - Πλυντήριο & Στεγνωτήρια Ρούχων Λάρισα

    EXPRESS Στεγνοκαθαριστήριο Λάρισα - Πλυντήριο & Στεγνωτήρια Ρούχων Λάρισα Το στεγνοκαθαριστήριο μας “Express” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στον καθαρισμό και το σιδέρωμα ρούχων και λευκών ειδών. Όλα αυτά τα χρόνια το στεγνοκαθαριστήριο μας είναι καθημερινά κοντά σας προσφέροντάς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι το 1980 στην Θεσσαλονίκη και το 1982 μετεγκαταστάθηκε στην Λάρισα, εξακολουθώντας να προσφέρει άψογες υπηρεσίες καθαρισμού που διευκολύνουν τον πελάτη και δεν του στερούν καθόλου από τον πολύτιμο χρόνο του. Με άριστο και προηγμένης τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών αλλά και προϊόντων, σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού ρούχων και λευκών ειδών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.         ΣΕ ΕΜΑΣ τα ρούχα, τα υφάσματα, τα λευκά είδη αλλά και τα δερμάτινα είδη σας απολαμβάνουν επαγγελματική φροντίδα, τόσο στο καθάρισμα όσο και στο σιδέρωμα. Το έμπειρο προσωπικό μας εργάζεται σκληρά και με όρεξη, ενώ οι ποιοτικές υπηρεσίες και οι προσιτές τιμές μας, εξασφαλίζουν για εσάς το άριστο αποτέλεσμα. Περιποιούμαστε κάθε ύφασμα, επιλέγοντας τα ιδανικά προϊόντα και την καταλληλότερη μέθοδο, με βάση τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, για να σας παραδώσουμε τα ρούχα σας άψογα, σαν καινούργια. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες σε όλα τα υφάσματα, χωρίς να καταστραφεί το αγαπημένο σας ρούχο. Έτσι λοιπόν συνδυάζοντας σύγχρονα μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό, εξασφαλίζουμε υψηλή περιποίηση και συντήρηση ακόμα και στα πιο ευαίσθητα και ακριβά ρούχα.         Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, το στεγνοκαθαριστήριο μας στην Λάρισα, είναι αφοσιωμένο στην άψογη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Έτσι, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, γεγονός που μας δίνει κίνητρο να προσπαθούμε διαρκώς για το καλύτερο αποτέλεσμα.           ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ Φέρτε στο στεγνοκαθαριστήριο μας, στη Λάρισα, τα ρούχα και τα υφάσματα σας και να είστε σίγουροι ότι θα παραλάβετε απόλυτα καθαρά και άψογα σιδερωμένα.

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ

  Διάκου Αθανάσιου 25 & Ταγματάρχη Βελισσαρίου Ιωάννη, Άγιος Νικόλαος - Λάρισα
  2410533374
 • FALIRAKI S LAUNDRY - ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΟΕ

  Πλυντήρια - Στεγνοκαθαριστήρια Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ, ΠΕΤΣΕΤΕΣ, ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ, ΝΑΜΠΕΡΟΝ, ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ κ.α ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ & ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΤΙΜΈΣ ΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ & ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η ΛΕΙΤΟΥΓΙΑ ΜΑΣ Στοχεύουμε πάντα στην ποιότητα, για την άρτια εξυπηρέτηση σας για την καλυτερη απόδοση της επιχείριση σας. Κάθε πελάτης μας εξυπηρετείται μεμονομένα και με απόλυτη προσοχή Η τήρηση του προγράμματος μας, καθώς και η ευελιξία μας σε τυχόν αλλαγές στον δικό σας σχεδιασμό, σας εγγυάται την πλήρη εξυπηρέτηση σας.

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΓΚΩΝΑ - Ρόδος
  2241086883
  6942624942
 • GOODPRESS - ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΗΝΑ ΧΡΥΣΑ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Καθαρισμός ιματισμού, ξενοδοχείων, παπλώματα, κουβέρτες, δερμάτινα. Καλωσήρθατε στην ηλεκτρονική διαφήμιση του στεγνοκαθαριστηρίου GOODPRESS. Κύριος στόχος μας η παροχή υπηρεσιών καθαρισμού υψηλής ποιότητας. Τα ρούχα που μπαίνουν στο καθαριστήριο μας πλένονται με ξελεκιαστικά και απορρυπαντικά τρίτης γενιάς, με μεγάλη απόδοση και αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση όλων των λεκέδων χωρίς να φθείρονται τα υφάσματα. Σιδέρωμα ακόμα και στο χέρι σε όλα τα ρούχα, για στιλπνότητα και ωραία υφή δίνοντας την καλύτερη δυνατή εμφάνιση τους. Καθαρίζονται: - Παντός είδους ρούχα - Νυφικά, σμόκιν, τουαλέτες - Παπλώματα, κουβέρτες - Χαλιά, κουρτίνες - Δερμάτινα Ασυναγώνιστες τιμές!! ΤΩΡΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΑΠΟ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΗΝΟ ΝΑΠΑ 25 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΚΑΡΑΙΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛ.

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΠΛΑΣΤΗΡΑ 21 - ΚΑΡΔΙΑ - Θεσσαλονίκη
  2392066110
 • LD ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Α.Ε.

  Βιομηχανικά επαγγελματικά πλυντήρια.

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΛΙΒΑΔΙΑ - Χανιά
  2821036177
 • Mr. Fix | Πλυντήριο - Στεγνοκαθαριστήριο Βόλος

        Mr. Fix Πλυντήριο - Στεγνοκαθαριστήριο Βόλος Το στεγνοκαθαριστήριο μας “Mr. Fix” είναι κοντά σας και λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στην οδό Γλάδστωνος 70 με Παγασών στο Βόλο, προσφέροντας άψογες υπηρεσίες καθαρισμού που διευκολύνουν τον πελάτη και δεν του χαλάνε καθόλου από τον πολύτιμο χρόνο του. Με άριστο και προηγμένης τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών αλλά και προϊόντων, σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού ρούχων και υφασμάτων στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.         Σε μας τα ρούχα, τα υφάσματα, τα λευκά είδη αλλά και τα δερμάτινα είδη σας απολαμβάνουν επαγγελματική φροντίδα τόσο στο καθάρισμα όσο και στο σιδέρωμα. Το έμπειρο προσωπικό μας εργάζεται σκληρά και με όρεξη, ενώ οι ποιοτικές υπηρεσίες και οι προσιτές τιμές μας, εξασφαλίζουν για εσάς το άριστο αποτέλεσμα. Περιποιούμαστε κάθε ύφασμα, επιλέγοντας τα ιδανικά προϊόντα και την καταλληλότερη μέθοδο, με βάση τις ανάγκες του, για να σας παραδώσουμε τα ρούχα σας άψογα, σαν καινούργια. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες σε όλα τα υφάσματα, χωρίς να καταστραφεί το αγαπημένο σας ρούχο. Έτσι λοιπόν συνδυάζοντας σύγχρονα μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό, εξασφαλίζουμε υψηλή περιποίηση και συντήρηση ακόμα και στα πιο ευαίσθητα και ακριβά ρούχα.             Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, η επιχείρησής μας, είναι αφοσιωμένη στην άψογη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Έτσι, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, γεγονός που μας δίνει το κίνητρό να προσπαθούμε διαρκώς για το καλύτερο αποτέλεσμα.     ΕΜΠΕΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ Φέρτε στο στεγνοκαθαριστήριο μας στο Βόλο τα ρούχα και τα υφάσματά σας και να είστε σίγουροι ότι θα παραλάβετε απόλυτα καθαρά και άψογα σιδερωμένα.      

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ

  Γλάδστωνος 70 - Βόλος
  2421070188
 • Quick Iron - Σιδερωτήριο - Καθαριστήριο - Επιδιορθώσεις Ρούχων Θεσσαλονίκη

    Σιδερωτήριο Quick Iron Το σιδερωτήριο ρούχων Quick Iron είναι κοντά σας και λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα μας είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και μπορούμε να πετύχουμε το άψογο σιδέρωμα, τον καθαρισμό και την επιδιόρθωση των ρούχων σας, στις πιο συμφέρουσες τιμές. Σε μας τα ρούχα σας απολαμβάνουν επαγγελματική φροντίδα τόσο στο καθάρισμα όσο και στο σιδέρωμα. Εργαζόμαστε σκληρά και με όρεξη για τη δουλειά μας, ενώ οι ποιοτικές υπηρεσίες και οι προσιτές τιμές μας, εξασφαλίζουν για εσάς το άριστο αποτέλεσμα.   Περιοχές εξυπηρέτησης πελατών: όλο το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης (Δήμος Θεσσαλονίκης και Δήμοι Αμπελοκήπων–Μενεμένης, Καλαμαριάς, Κορδελιού–Ευόσμου, Νεάπολης–Συκεών, Παύλου Μελά, Πυλαίας–Χορτιάτη) και οι Δήμοι Θέρμης και Ωραιοκάστρου.   Quick Iron Delivery Ξενοιάστε από το σιδέρωμα των ρούχων σας με ένα τηλεφώνημα!    Με ένα τηλεφώνημα στο 2310863793, ερχόμαστε στο χώρο σας, παραλαμβάνουμε τα ρούχα σας στον προσωπικό σάκο που σας παρέχουμε, τα σιδερώνουμε, τα διπλώνουμε, τα συσκευάζουμε και σας τα παραδίδουμε στην πόρτα σας φρεσκοσιδερωμένα εντός 24 ωρών. Έτσι θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και τα ρούχα σας θα είναι φρεσκοσιδερωμένα.       Αν νοσταλγείτε το άψογο και καθημερινό σιδέρωμα της μαμάς, τότε, για εσάς, το Quick Iron είναι ένα όνειρο που μόλις έγινε πραγματικότητα! Καλές τιμές | Δωρεάν παραλαβή - παράδοση στο χώρο σας! Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ 114, Π. ΣΥΝΔΙΚΑ 26, Π. ΜΕΛΑ 16Α - Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310863793 Κιν: 6984284472, 6945588656                

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ 114, Π. ΣΥΝΔΙΚΑ 26 - Θεσσαλονίκη
  2310863793
  6984284472, 6945588656
 • Στείλτε e-mail
  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 56 - Ζωγράφου
  2107485737
  6948276292
 • VENUS | Πρατήριο Καθαριστηρίου Κορωπί , Στεγνοκαθαριστήριο Κορωπί , Καθαρισμός & Φύλαξη Χαλιών Κορωπί Ανατολική Αττική

    VENUS cleaners   Με άριστο και προηγμένης τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, πρόσχαρο προσωπικό και με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών είμαστε διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό παντός τύπου ρούχων. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες σε όλα τα υφάσματα, χωρίς να καταστραφεί το αγαπημένο σας ρούχο. Το καθαριστήριο VENUS αναλαμβάνει το καθάρισμα και το σιδέρωμα σε: Πουκάμισα, Μεταξωτά, Παντελόνια / φούστες, Σακάκια, Φορέματα απλά, Φορέματα βραδινά Μπουφάν, Μπουφάν μακρύ με επένδυση, Παλτό / Καπαρντίνες, T-shirt, Ζακέτες, Πλεκτά, Γραβάτες Παπλώματα / Κουβέρτες απλές, Πάπλωματα πουπουλένια μονά, Πάπλωματα πουπουλένια διπλά Κουρτίνες, Τραπεζομάντηλα, Δερμάτινα   | Επιδιορθώσεις ρούχων | Παραλαβή παράδοση στο χώρο σας!     Γνώμονας και πολιτική στην εταιρεία VENUS, είναι η παροχή των καλύτερων υπηρεσιών σε εσάς που μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια. Φροντίζουμε λοιπόν να είμαστε πάντοτε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις δικές σας προσδοκίες, αλλά και να σας εκπλήξουμε με υπηρεσίες και διευκολύνσεις με πάνω από όλα καλές τιμές.      

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Λεωφόρος Αγίας Μαρίνας 170 - Κορωπί
  2291092055
 • WASH EXPRESS - ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Καθαριστήριο- στεγνωτήριο- σιδερωτήριο Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών και κουβερτών. - Παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας - Ειδικές τιμές για φοιτητές - Αυτόνομα πλυντήρια laundry με selfservice εξυπηρέτηση 2ο Κατάστημα: Γερωνυμάκη 16, Ηράκλειο, τηλ:2810289141

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ

  23289
  Στείλτε e-mail
  ΚΟΝΔΥΛΑΚΗ 62 - Ηρακλείου
  2810316522
  6945900340
 • WashUp | Πλυντήρια Στεγνωτήρια Αυτοεξυπηρέτησης Αμπελόκηποι Αθήνα

        WashUp Πλυντήρια Στεγνωτήρια Αυτοεξυπηρέτησης Αμπελόκηποι Αθήνα   Το πλυντήριο - στεγνωτήριο αυτοεξυπηρέτησης “WashUp” το οποίο βρίσκεται στους Αμπελόκηπους Αττικής, είναι καθημερινά κοντά σας και μπορείτε να το επισκεφτείτε τόσο για το οικονομικό πλύσιμο των ρούχων σας καθώς και το στέγνωμα της μπουγάδας που έχετε πραγματοποιήσει στο σπίτι σας. Αποτελεί ένας ζεστός και ευχάριστος χώρος, στον οποίο μπορείτε να πλύνετε τα ρούχα και τα λευκά σας είδη με άνεση, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμείτε. Λειτουργεί καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ, 365 ημέρες το χρόνο.                     Στο πλυντήριο - στεγνωτήριο μας μπορείτε να πλύνετε μεγάλες ποσότητες ρούχων, όπως επίσης και να πλύνετε ή να στεγνώσετε πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα.                  ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Διαθέτοντας πλυντήρια τελευταίας τεχνολογίας από ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι (2015) καθώς και σύγχρονα στεγνωτήρια, μπορείτε να εξασφαλίσετε 4ης γενιάς πλύσιμο που χαρίζει φρεσκάδα, απόλυτη καθαριότητα και μειώνει δραστικά τον χρόνο που απαιτείται για την καθημερινή σας μπουγάδα. Το πλυντήριο - στεγνωτήριο μας είναι το μόνο στην Ελλάδα που χρησιμοποιούμε σαπούνια της surf chemical, εισαγόμενα από την Ιταλία, τα οποία είναι οικολογικά και υποαλλεργικά. Τα προγράμματα των πλυντηρίων είναι ίδια με τα οικιακά πλυντήρια, για πιο εύκολη χρήση. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας διαθέτουμε τηλεόραση και free wi-fi για την ψυχαγωγία σας ώσπου να ολοκληρωθεί το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων σας. Επίσης, διαθέτουμε υποαλλεργικά και οικολογικά απορρυπαντικά και μεγάλα τραπέζια για το δίπλωμα των ρούχων σας.       ΠΑΡΟΧΕΣ   Υποαλλεργικά & οικολογικά απορρυπαντικά   Απολύμανση κάδου με ενεργό οξυγόνο   Μεγάλα τραπέζια για το δίπλωμα των ρούχων   Τηλεόραση   Free Wi-fi   Κλιματισμός   Καθίσματα               ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ       ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ το πλυντήριο αυτοεξυπηρέτησης "WashUp" στους Αμπελόκηπους για το σωστό πλύσιμο των ρούχων σας, σε ανταγωνιστικές τιμές.  

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Σεβαστουπόλεως 40 - Αμπελόκηποι
  6972038003
 • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

  Καθαριστήρια - Βαφεία - Πλυντήρια Αναλαμβάνουμε πλύσιμο παντός τύπου ιματισμού, σε πολύ χαμηλές τιμές

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ

  ΤΡΙΛΟΦΟΣ - Θεσσαλονίκη
  2392092151
  6945508966
 • Γκρίμπας Αργύρης - Ουράνιο Τόξο | Στεγνοκαθαρηστήριο, Καθαρισμοί Ρούχων Λάρισα

  Τα στεγνοκαθαριστήρια ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ δραστηριοποιούνται στη Λάρισα από το 1994, με δύο καταστήματα σε 28η Οκτωβρίου 49 και Βόλου 78. Από τις αρχές του 2020 λειτουργεί και 3ο κατάστημα ως ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΣ - ΚΟΥΒΕΡΤΑΣ - ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ Η πολυετής πείρα στον χώρο, μας έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη και βελτίωση οικολογικών τεχνικών στον καθαρισμό των ρούχων, αξιοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τον ατμοκαθαρισμό και τις παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμού. Τα στεγνοκαθαριστήρια Ουράνιο Τόξο φροντίζουν με κάθε λεπτομέρεια τα είδη που μας εμπιστεύεσται, τα οποία δέχονται πολλούς ελέγχους πριν παραδοθούν στον πελάτη και πάντα στις καλύτερες τιμές.  

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ

  28ης Οκτωβρίου 49 - Λάρισα
  2410553050
  6938774848
 • Ματσιμάνης Ο.Ε. | Βιομηχανικά Πλυντήρια Κυψέλη - Καθαρισμός Επαγγελματικού Ιματισμού Κυψέλη Αττική

  Τα βιομηχανικά πλυντήρια “ΜΑΤΣΙΜΑΝΗΣ Ο.Ε.” στην Κυψέλη Αττικής δραστηριοποιούνται στον καθαρισμό του επαγγελματικού ιματισμού εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας εγγυημένες υπηρεσίες σε ασυναγώνιστες τιμές. Με  επώνυμα απορρυπαντικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας μπορούν να αναλάβουν τον καθαρισμό του επαγγελματικού ιματισμού ξενοδοχείων, εστιατορίων, νοσοκομείων, κομμωτηρίων αλλά και κάθε επιχείρησης σε  όλη την Αττική. Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο είναι πάντα στην διάθεσή σας, μπορεί να σας εγγυηθεί άψογα αποτελέσματα στον καθαρισμό του επαγγελματικού σας εξοπλισμού.

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Σπετσών 121 - Κυψέλη
  2108210158
  6972084850
 • Π&Φ Clean Καθαριστήριο - Στεγνοκαθαριστήριο Νέα Ερυθραία Αττική

    Π&Φ Clean Καθαριστήριο - Στεγνοκαθαριστήριο Νέα Ερυθραία Αττική Το καθαριστήριο - στεγνοκαθαριστήριο μας “Π&Φ Clean” το οποίο εδρεύει Χαρίλαου Τρικούπη 127 στην Νέα Ερυθραία Αττικής, με πείρα μεγαλύτερη των 10 ετών στο χώρο του καθαρισμού, σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού για ρούχα, είδη σπιτιού και επαγγελματικού ιματισμού σε οικονομικές τιμές.    Το καθαριστήριο - στεγνοκαθαριστήριο μας, δεν αποτελεί ένα κοινό καθαριστήριο. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να κερδίσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη, με τη φροντίδα και την άψογη εξυπηρέτηση. Συνδυάζοντας σύγχρονα μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό, εξασφαλίζουμε υψηλή περιποίηση και συντήρηση ακόμα και στα πιο ευαίσθητα και ακριβά ρούχα.    Είμαστε γνωστοί στο χώρο του καθαρισμού, για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας καθώς αποκλειστικός σκοπός μας είναι η επαγγελματική και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.   Το προσωπικό μας αντανακλά τις αξίες, την κουλτούρα και τα χαρακτηριστικά που στηρίζουν την οργάνωση της επιχείρησης μας. Με γνώμονα τον πελάτη και τις ανάγκες του, σας προσφέρουμε άριστες και εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαριστηρίου με προσοχή στη λεπτομέρεια.          Το τέλεια για εμάς σημαίνει γρήγορα και ποιοτικά, ενώ το ιδανικά σημαίνει φιλικά και εξατομικευμένα στις δικές σας απαιτήσεις.    Με σεβασμό στην περιουσία σας και με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Σας περιμένουμε στο καθαριστήριο - στεγνοκαθαριστήριο μας, ώστε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας τέλεια και ιδανικά! Π&Φ Clean | Καθαριστήριο - Στεγνοκαθαριστήριο Χαρίλαου Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία / Αττική Τηλ: 2106201195 

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Χαρίλαου Τρικούπη 127 - Νέα Ερυθραία
  2106201195
 • ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΟΣ ΠΙΕΡΙΑ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΕΡΙΑ

  Τα καθαριστήρια Κ.Α. όπου εδρεύουν στον Κορινό Πιερίας, βρίσκονται στον χώρο του επαγγελματικού πλύσιματος από το 2004, με συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς, νέο εξοπλισμό και σύγχρονες εγκαταστλασεις είναι σε θέση να εξυπηρετούν ένα πολύ μεγάλο όγκο ξενοδοχειακών μονάδων της Πιερίας καθώς επίσεις και ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης με συνέπεια και υψηλή ποιότητα καθαρισμού του ιματισμού. Μεγάλη βαρύτητα έχει για εμάς η συνέπεια, η καλή ποιότητα και η προστασία του ιματισμού γνωρίζοντας πως ο συνδιασμός αυτών είναι η αρχή μίας καλής και διαχρονικής συνεργασίας.

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ

  45392
  Στείλτε e-mail
  ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 32 - ΚΟΡΙΝΟΣ - Πιερίας
  2351042466
  6932267694
 • Στεγνοκαθαρίστηρια Βόλος - Κύκνος - Χαρίκλεια Σκούρα - Καθαριστήρια Βόλος - Στεγνοκαθαριστήριο - Στεγνό Καθάρισμα - Καθαρισμός Παπλωμάτων - Καθαρισμός Κουβέρτας Βόλος

  Στο στεγνοκαθαριστήριο μας, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού και περιποίησης των ρούχων σας. Αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε με επιμέλεια τα ενδύματα σας και να σας τα επιστρέψουμε σε άριστη κατάσταση. Εμπιστευθείτε μας το πλύσιμο και το σιδέρωμα δύσκολων υφασμάτων και απολαύστε το αγαπημένο σας ρούχο για πάντα.   Χαρίστε στο σπίτι σας φρεσκάδα και καθαριότητα με το πλύσιμο και σιδέρωμα των κουρτινών σας  και των καλυμμάτων.   Αναλαμβάνουμε το καθάρισμα των κουβερτών σας και των παπλωμάτων για ξεκούραστο και υγιεινό ύπνο. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος τεχνολογικός και μηχανολογικός εξοπλισμός καθώς και τα απορρυπαντικά 3ης γενιάς σε συνδυασμό με μαλακτικά με φυσικά αρώματα που χρησιμοποιούνται, εγγυώνται το πάντα άψογο αποτέλεσμα.   Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια την περιουσία των ενδυμάτων σας. Από πλευράς μας, σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού να παρέχουμε σύγχρονες υπηρεσίες που στοχεύουν στην εξυπηρέτησή σας.   στεγνοκαθαριστηριο βολος, στεγνο καθαρισμα βολος,καθαρισμος παπλωμάτων βολος,καθαρισμος κουρτινων βολος, καθαρισμος κουρτινας βολος,βαψιμο δερματινων βολος,καθαρισμος δερμάτινων βολος,καθαριστηριο βολος,στεγνοκαθαριστηρια βολος, πλυσιμο κουρτινας βολος,πλυσιμο παπλωματος βολος,πλυσιμο κουρτινας, πλυσιμο καλλυματων βολος, καθαριστηρια βολος,πλυντηρια βολος,σιδερωτηρια βολος,σιδερωμα βολος, καθαριστηριο κυκνος βολος,χαρικλεια σκουρα στεγνοκαθαριστηριο  

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ

  Ρήγα Φεραίου 156 - Βόλος
  2421056826
Σελίδα 1 από 4