Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 | 02:26 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ
σε: Αττικής, Πειραιάς, Νίκαια
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • CAR WASH STAVROU - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΛΙΠΑΝΤΗΡΙΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΝΙΚΑΙΑ - ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  Το κατάστημα μας προσφέρει στο αυτοκίνητο ή τη μηχανή σας το καλύτερο αποτέλεσμα. Λόγω της 10ετους εμπειρίας μας, σε εμάς μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε για το όχημα σας: πλύσιμο στο χέρι - βιολογικό καθαρισμό στο σαλόνι από 50€ - γυάλισμα κέρωμα από 80€ -mini service (λάδια – φίλτρα - μπουζί τακάκια - μπαταρίες κ.α.). Κάθε είδους αξεσουάρ και ανταλλακτικό αλλά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών με εφόρου ζωής εγγύηση στις καλύτερες τιμές.

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΜΑΔΥΤΟΥ 18 & ΓΑΝΟΧΩΡΩΝ 24 - Νίκαια
  2104252221,2177341343
  6970111662
 • WASH CENTER

  Βιολογικοί καθαρισμοί-Επαναφορά χρώματος αυτοκινήτου-Κερώματα.

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

  ΛΑΟΔΙΚΕΙΑΣ 134 - Νίκαια
  2104910242
 • ΛΙΠΑΝΤΗΡΙΟ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΜΟΤΟ ΝΙΚΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - SHINY BIKE - MOTO WASH ΝΙΚΑΙΑ - ΣΠΕΡΕΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

  Shiny Bike στη Νίκαια - Πλύσιμο moto - Πλύσιμο μηχανών Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της μοτοσυκλέτας σας και εγγυώμαστε τέλειο αποτέλεσμα.

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

  Φωτογραφίες [8]
  Στείλτε e-mail
  Χρυσοστόμου Σμύρνης 4 - Νίκαια
  6971738301
 • ΤΑΖ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΙΚΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΚΟΥΦΟΥΔΑΚΗΣ ΑΚΗΣ

  Στο σύγχρονο πλυντήριο TAZ ,στην περιοχή της Νίκαιας, θα βρείτε την απόλυτη περιποίηση για το αυτοκίνητο ή την μηχανή σας. Με πλύσιμο στο χέρι και προσοχή στην λεπτομέρεια σας παρέχουν έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό για το αγαπημένο σας όχημα. Επιπλέον σας παρέχεται βιολογικός καθαρισμός στο σαλόνι του Ι.Χ, του επαγγελματικού σας αυτοκινήτου ή του τροχόσπιτου σας καθώς και ολοκληρωμένη περιποίηση με εξωτερικό γυάλισμα και κέρωμα(με αλοιφαδόρο - 3 αλοιφές) Στον χώρο του θα βρείτε αξεσουάρ για το αυτοκίνητο ή την μηχανή σας, λιπαντικά, αντηλιακές μεμβράνες καθώς και φώτα XENON. Εισάγουμε αποκλειστικά από Γερμανία , εξαιρετικής ποιότητας αυτοκόλλητο carbon καθώς και βαφή και αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τους. Επειδή και το αγαπημένο σας όχημα έχει ανάγκη από φροντίδα ,απλά αφήστε το στα χέρια των ειδικών. Φυσικά με ανταγωνιστικές τιμές αλλά άψογη και φιλική εξυπηρέτηση!

  Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ 126 - Νίκαια
  2104922040