Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΠΟΡΤΕΣ - ΓΚΑΡΑΖ ΠΟΡΤΕΣ - ΓΚΑΡΑΖ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ROLL DOOR - ΠΟΡΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ - ΦΑΡΑΖΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

  Η εταιρεία Roll Door με 20ετή εμπειρία στο χώρο ασχολείται αποκλειστικά με γκαραζόπορτες, ρολά ασφαλείας, αυτοματισμούς, βιομηχανικά ρολά κτηρίων και όλα τα συστήματα παρκινγκ. Παρέχει τεχνική υποστήριξη, ανταλλακτικά, service και εγγύηση σε όλα της τα προϊόντα από μεγάλες εταιρείες. Στην εταιρεία μας θα βρείτε ρολά οικιακά σε πολλά σχέδια, σε ότι απόχρωση θέλετε και απομίμηση ξύλου. Ακόμα, πόρτες οροφής πανελωτές, σπαστή Αμερικάνικη και μονοκόμματη Γερμανίας. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια πόρτες ανοιγόμενες και συρόμενες με την κορυφαία ποιότητα μοτέρ Beninca. Όλες μας οι γκαραζόπορτες τηρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας με πιστοποιήσεις. Ακόμα, στο κατάστημά μας θα βρείτε ρολά καταστημάτων, ασφαλείας σε όλους τους τύπους ακόμα και το G- Rol σε γυαλί για μεγαλύτερη διαφάνεια στο χώρο σας με μεγάλη ασφάλεια. Επιπλέον, για επαγγελματικές μονάδες βιομηχανικά ρολά βαρέου τύπου για μεγάλα ανοίγματα έως και 12m και όλο τον εξοπλισμό από ράμπες, φισούνες και μπάρες. Το κατάστημά μας εξασφαλίζει με την εξειδίκευση, την εμπειρία και την τεχνογνωσία την καλύτερη λειτουργία στο χώρο σας. Είμαστε οι μοναδικοί στο χώρο που αντιπροσωπεύουμε το είδος αυτό και δουλεύουμε πάνω σε αυτό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας με την τεχνική υποστήριξη, το service και τα ανταλλακτικά. Θα μας βρείτε στην έκθεσή μας, 16 Μαρτύρων 25 Αγία Μαρίνα Τσαλικάκι, να δείτε από κοντά σε μεγάλη ποικιλία όλα τα είδη γκαραζόπορτας, αυτοματισμών και βιομηχανικών ρολών κτηρίων.

  Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ - ΓΚΑΡΑΖ

  Στείλτε e-mail
  16 ΜΑΡΤΥΡΩΝ 20 - ΤΣΑΛΙΚΑΚΗ - Ηράκλειο
  2810318750,2815004178
  6977445385
 • ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΚΑΜΑΡΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΡΟΛΑ - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

  Τα προϊόντα μας μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη του καταναλωτή και να συνδυαστούν με κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση. Αναλαμβάνουμε ρολά παντός τύπου: -Διάτρητα Ασφαλείας -Γκαραζόπορτες -Ρολά -Δικτυωτά Ασφαλείας -Βιομηχανικές Πόρτες -Αυτοματισμούς -Ρολά για Καταστήματα -Βιομηχανικές Πόρτες

  Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ - ΓΚΑΡΑΖ

  Στείλτε e-mail
  ΑΡΕΤΟΥΣΗΣ 124 - Χαλκίδα
  2221025782
  6936667836-8
 • ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΡΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΜΟΤΕΡ ΡΟΛΛΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΡΟΛΛΩΝ - ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΡΟΛΛΑ - ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΡΟΛΛΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  Η εταιρεία μας εδρεύει στο Ίλιον Αττικής και δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των ρολών καταστημάτων, αυτόματων μηχανισμών θυρών, γκαραζοπορτών. Ειδικότερα αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις μεταλλικών ρολών ασφαλείας, γκαραζοπορτών, πορτών πυρασφαλείας, μηχανισμών κίνησης, αυτοματισμούς πορτών, πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας και παρεμφερή προϊόντα για βιομηχανίες, καταστήματα, και κατοικίες, καθώς και ειδικές κατασκευές ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Επίσης, αναλαμβάνουμε την επισκευή και τη συντήρηση του ρολού ή /και της γκαραζόπορτάς σας. Η πολυετής εμπειρία μας μπορεί να σας εγγυηθεί την κάλυψη των απαιτήσεών σας με τον καλύτερο τρόπο, τόσο από πλευράς ασφάλειας, όσο και από πλευράς λειτουργικότητας, αλλά και αισθητικής.

  Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ - ΓΚΑΡΑΖ

  Στείλτε e-mail
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 4 - Καματερό
  2105722588
  6932891404
 • Italellenica group-Bft

  Italellenica group-Bft - Θέρμη, Θεσσαλονίκη - ΠΟΡΤΕΣ, - ΓΚΑΡΑΖ, - ΡΑΜΠΕΣ, - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ, - ΡΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η  ITALELLENICA GROUP ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1976, στην Ιταλία και από το 1984 δραστηριοποιείται και στην Ελληνική Αγορά, με έδρα την Θεσσαλονίκη. Διαθέτουμε άρτια  εκπαιδευμένο προσωπικό πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε όποια ερώτηση σας. Δίκτυο αντιπροσώπων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια, με επιλεγμένους συνεργάτες και τεχνική υποστήριξη.  

  Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ - ΓΚΑΡΑΖ

  Στείλτε e-mail
  ΤΕΡΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ - Θέρμη
  2310461239,2310464180
  6932435857