Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 | 05:51 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Bakery Διανομή ΕΠΕ - Εμπόριο Προϊόντων Αρτοποιίας - Ζύμης - Ζαχαροπλαστικής - Αγρίνιο - Αιτωλοακαρνανία - Πίτες - Κουλούρια - Κατσής Νίκος

  ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΤΟΠΟΪΙΑΣ , ΖΥΜΗΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ στο Αγρίνιο Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας. Όλα είναι αποθηκευμένα σε μεγάλες συσκευασίες για ευκολότερη χρήση. Οι αποθηκευτικοί χώροι και τα μέσα διακίνησης πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την σωστή φύλαξη και μεταφορά των προϊόντων. Πρώτες ύλες: Βούτυρο, Μαργαρίνη, Πραλίνα Κουλούρια , Παγωτίνια , Βουτήματα, Κριτσίνια Κρουασάν, Σφολιατοειδή, Τυρόπιτες, Ζαμπονοτυρόπιτες, Κουλούρια αλμυρά Πίτες, Σπανακόπιτες, Πατατόπιτες, Μπουγάτσες, Χωριάτικες πίτες, Στριφτόπιτες, Λουκανικόπιτες   Εμπόριο & Διανομές προϊόντων ζύμης Με την προσωπική μας επίβλεψη φροντίζουμε να φτάνουν σε εσάς στην ώρα τους και σε άριστη κατάσταση.                  

  Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

  Στείλτε e-mail
  4ο χλμ Αγρινίου Αντιρρίου - Αγρίνιο
  2641047944
  6973625581
  ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 • Ulis - Βιοτεχνία Αρτοσκευασμάτων Άργος - Πίτσα - Σφολιάτες Άργος - Προϊόντα Ζύμης Άργος - Προϊόντα με Παραδοσιακό Φύλλο

    Σε μία εποχή που η ποιότητα σε συνδυασμό με το λογικό κόστος είναι σε πρώτη ζήτηση, η βιοτεχνία αρτοσκευασμάτων ULIS βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.   Έτοιμη, με τελευταίου τύπου μηχανήματα, έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και χρήση πρώτης ποιότητας υλικών, παράγει προϊόντα άριστης ποιότητα. Τα αρτοσκευάσματα συσκευάζονται με τον πλέον σύγχρονο και υγιεινό τρόπο και διανέμονται με δικά μας φορτηγά ψυγεία.   Η ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ULIS, σύγχρονη και δυναμική, εγγυάται τη συνεχή τροφοδοσία με άριστης ποιότητας προϊόντα για τους πελάτες σας και σίγουρα κέρδη για σας.  

  Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

  Στείλτε e-mail
  3ο χιλ. Αργους Ν.Κίου - Άργος
  2751024747
  6944692509
 • ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ - ΠΙΤΕΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΨΩΜΑΚΙΑ - ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΨΗΜΕΝΗΣ ΖΥΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

  Ανάμεσα στους πελάτες μας ανήκουν γνωστά ξενοδοχεία τα οποία προμηθεύονται καθημερινά τα εκλεκτά προιόντα μας. Δημιουργούμε για σας προιόντα μοναδικής ποιότητας για τις πιο σημαντικές σας στιγμές. Προμηθεύουμε εστιατόρια ώστε να μπορείτε να απολαμβάνεται ποιοτικό φαγητό κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.  

  Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

  Στείλτε e-mail
  ΒΙ.ΠΕ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ - Θεσσαλονίκη
  2310682695
 • ΑΦΟΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΚΟΓΚΟΥ ΟΕ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΖΥΜΗΣ ΚΟΖΑΝΗ - ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ ΠΙΤΕΣ

  Παραγωγή προϊόντων ζύμης, χωριάτικες πίτες ταψιού, χωριάτικες ατομικές, σφολιάτες, τυρόπιτες, πίτες, σπανακόπιτες, μπουγάτσες, στριφτές πίτες, στην Κοζάνη.

  Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

  Στείλτε e-mail
  4ο ΧΛΜ ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΒΙΠΕ ΚΑΣΛΑΣ.ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΘΕΣΗ ΠΥΡΙΤΣΑ ΝΕΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - Κοζάνης
  2461023179
  6972912992
 • ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΖΥΜΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΕΛΛΑΣ - ΦΥΛΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ - ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑΚΙΑ ΠΙΡΟΣΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΕΛΛΑΣ

  Η εταιρεία Παραδοσιακή Πίτα – Τζεχιλίδης Φώτιος, δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης, καλύπτοντας τόσο τον επαγγελματικό κλάδο, όσο και τον κλάδο της λιανικής πώλησης. Η δομή λειτουργίας της εταιρείας πέρα από την παραγωγική μονάδα που βρίσκεται στην Ξιφιανή Αριδαίας σε ιδιόκτητο χώρο, υποστηρίζεται από ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων που τροφοδοτείται από ιδιόκτητα αυτοκίνητα. Πρόκειται για μία από τις πιο παραδοσιακές βιομηχανίες σε όλη την Ελλάδα στο χώρο των κατεψυγμένων τροφίμων, που από την ίδρυση της φροντίζει για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τόσο και για την άρτια οργάνωσή της σε θέματα ασφάλειας, υγιεινής και εξυπηρέτησης των πελατών της. Η εταιρεία πληρεί όλους τους κανονισμούς ασφαλείας και υγιεινής, για την άρτια λειτουργία των εγκαταστάσεων αλλά και την ποιότητα των προϊόντων, σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας: ISO 22000:2005. Η στρατηγική της εταιρείας είναι να συνεχίσει την σταθερή πορεία ανάπτυξης, την δημιουργία νέων, καινοτόμων προϊόντων καθώς και να εδραιώσει την θέση της στο εξωτερικό, μετά την επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα. Για αυτό το λόγο, η Παραδοσιακή Πίτα – Τζεχιλίδης Φώτιος υλοποιεί συνεχώς αναπτυξιακά προγράμματα. Φιλοσοφία της εταιρείας, οι άριστες και αποδοτικές σχέσεις με τους συνεργάτες της και όραμά της το τρίπτυχο: υψηλή ποιότητα προϊόντων, αμεσότητα στην εξυπηρέτηση, συνεργασίες που ισχυροποιούνται διαχρονικά. Με ιδιαίτερη ευαισθησία στα υλικά και στον τρόπο παρασκευής, η εταιρεία Παραδοσιακή Πίτα – Τζεχιλίδης Φώτιος, έχει δεσμευτεί απέναντι στους συνεργάτες της και στους καταναλωτές να συνεχίσει την πορεία της με γνώμονα την άριστη ποιότητα σε όλους τους τομείς.

  Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

  ΞΙΦΙΑΝΗ - Αριδαία
  2384092426
  6987341681
 • Γεύση και Παράδοση - Αρτοποιείο Ζαχαροπλαστείο Έβρος - Σμαράγδα Παρασχίδου

  Γεύση & Παράδοση Αρτοποιείο - Ζαχαροπλαστείο | Δίκαια, Έβρος   Το αρτοποιείο - ζαχαροπλαστείο "Γεύση και παράδοση", υπάρχει τα τελευταία 3 χρόνια στη Δικαία Έβρου και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση.   Στο κατάστημά μας θα βρείτε τυροπιτάκια κουλούρια  βουτήματα  μπισκότα Ψωμί ολικής άλεσης  ζυμωτό σικάλεως μετσωβίτικο Γλυκά συροπιαστά τυλιχτά πάστες τούρτες Παγωτά  Nηστίσιμα προϊόντα και για διαβητικούς, Όλα φτιαγμένα με φυσικά αγνά & φρέσκα υλικά!  Επιπλέον διαθέτουμε Catering και αναλαμβάνουμε κάθε είδος εκδηλώσεων όπως γάμων, βαπτίσεων, γεννεθλίων, παιδικά πάρτυ, όλα σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες. Βρείτε μας επίσης στο νέο μας Υποκατάστημα στην Ορεστιάδα, στην οδό Αναγεννήσεως 161!         

  Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

  Στείλτε e-mail
  Δίκαια - Έβρου
  2556031130
  6947151148
 • Ηπειρώτισσα | Παραγωγή Προϊόντων Ζύμης & Ζαχαροπλαστικής Άγιος Ιωάννης Ρέντης

              ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑ Παραγωγή Προϊόντων Ζύμης & Ζαχαροπλαστικής Άγιος Ιωάννης Ρέντης Η εταιρεία μας “Ηπειρώτισσα” η οποία εδρεύει στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στην παραγωγή προϊόντων ζύμης και ζαχαροπλαστικής, προσφέροντας στους καταναλωτές μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας. Στο εργαστήριο μας παρασκευάζουμε με αγάπη, μεράκι, τεχνογνωσία και με την βοήθεια σύγχρονων μηχανημάτων, φύλλα κρούστας, Βηρυτού, παραδοσιακά φύλλα Ηπειρώτισσας, γαλακτομπούρεκο, καταΐφι, σφολιάτα, πίτες παραδοσιακές, βάση πίτσας και είδη ζαχαροπλαστικής τα οποία διατίθενται φρέσκα και κατεψυγμένα σε διάφορες συσκευασίες, σε άριστη ποιότητα και ελκυστικές τιμές. Απαντώντας στις απαιτητικές ανάγκες της αγοράς, η εταιρεία μας, εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της και πρωτοπορεί με νέες συνταγές και καινοτομίες που ικανοποιούν όλες τις προσδοκίες και τις γευστικές αναζητήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.                 Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από αγνά υλικά που επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή και πληρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, όπως αυτές ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η εταιρεία εφαρμόζει πιστοποίηση HACCP ISO 22000. Έτσι, τα αυστηρά συστήματα που εφαρμόζουμε έχουν σαν αποτέλεσμα την σταθερή ποιότητα, την υψηλή ασφάλεια εργαζομένων και καταναλωτών και τη διατήρηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων. Η μακροχρόνια εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και οι άρτιες συνθήκες παραγωγής κατατάσσουν την εταιρεία μας ανάμεσα στις πιο δυναμικές εταιρείες προϊόντων ζύμης και ζαχαροπλαστικής σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία μας ξεχώριζει και βαδίζει με αισιοδοξία προς το μέλλον, έχοντας αποκτήσει την εμπιστοσύνη και την αποδοχή των καταναλωτών, για την εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε.        

  Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

  24153
  Στείλτε e-mail
  Ιθάκης 50 - Άγιος Ιωαννης Ρέντης
  6982390982
  6977344991
 • Καμπάς | Εργαστήριο Σφολιάτας Γαστούνη Ηλεία - Παρασκευαστήριο Ειδών Σφολιάτας & ζύμης Γαστούνη Ηλείας

  Το παρασκευαστήριο είδων σφολιάτας και ζύμης “Καμπάς” το οποίο εδρεύει στην Ηλεία και πιο συγκεκριμένα στην Γαστούνη, σας προσφέρει καθημερινά γευστικές δημιουργίες με έμφαση στην ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση. Δημιουργήθηκε το 1979 που συνεχίζει με το ίδιο μεράκι μέχρι και σήμερα αυτή την παράδοση στην ποιότητα.   Χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, παράγουμε με αγάπη, μεράκι και φροντίδα τυρόπιτες, μπουγάτσες, πίτσες, πεϊνερλί, ζαμπονοτυρόπιτες, κουρού, καλτσόνε και πολλά ακόμα προϊόντα σφολιάτας που μπορούν να ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Ακολουθώντας τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, το παρασκευαστήριό μας εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα των ειδών του, ακολουθώντας όμως πάντα παραδοσιακές συνταγές.    Οι εγκαταστάσεις του παρασκευαστηρίου μας πληρούν τις αυστηρότερες υγειονομικές προδιαγραφές στο χώρο της παραγωγής τροφίμων και είναι απόλυτα σύμφωνες με την κείμενη νομοθεσία. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και το έμπειρο προσωπικό που διαθέτουμε μας δίνουν την δυνατότητα παραγωγής μεγάλων ποσοτήτων, χωρίς όμως να υποχωρούμε σε θέματα ποιότητας και γεύσης.   Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα υλικά που χρησιμοποιούμε, αλλά και στον τρόπο παραγωγής τους. Η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μας πραγματοποιείται με παραδοσιακό τρόπο και το ψήσιμο τους γίνεται σταδιακά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας προκειμένου να μπορείτε να τα γευτείτε φρέσκα, ζεστά και χωρίς να έχουν χάσει τα θρεπτικά συστατικά τους.   Μέριμνα μας είναι να παράγουμε καθημερινά ακαταμάχητους γευστικούς πειρασμούς και ασύγκριτες γεύσεις που θα σας κάνουν να μας επισκέπτεστε τακτικά.   Επισκεφτείτε το κατάστημά μας το οποίο εδρεύει στην οδό Στρατηγού Σισίνη 129 στη Γαστούνη ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας φέρουμε τα προϊόντα μας στο χώρο σας.

  Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

  Στείλτε e-mail
  Στρατηγού Σισίνη 129 - Ηλείας
  2623032144
 • Μύλος - Εργαστήριο Προϊόντων Ζύμης και Σφολιάτας - Θεσσαλονίκη - Καλλινικίδης Θεοχάρης - Κατεψυγμένα Προϊόντα Θεσσαλονίκη

   ΜΥΛΟΣ (Καλλινικίδης Θεοχάρης Γ.) Εργαστήριο Προϊόντων Ζύμης και Σφολιάτας - Κατεψυγμένα Προϊόντα Θεσσαλονίκη   Η εταιρεία ΜΥΛΟΣ (Καλλινικίδης Θεοχάρης Γ.) δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής προϊόντων ζύμης. Πώληση χονδρική μπουγάτσες, είδη σφολιάτας, ζύμη μπριός, κρουασάν, πίτσες κ.τ.λ. Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις στα ΛΑΓΥΝΑ εντός οικισμού, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας τηρούνται αυστηροί κανόνες υγιεινής, εναρμονισμένη με τα υψηλά πρότυπα διασφάλισης ποιότητας.  Προσφέρει στους πελάτες της εκλεκτά προϊόντα ζύμης και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με συνέπεια και ποιότητα. Στοχεύει στην ανάδειξη των Ελληνικών υλών, της Ελληνικής παράδοσης και των νοστιμιών του τόπου μας.            

  Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

  45207
  Στείλτε e-mail
  Λαγυνά (εντός οικισμού) - Θεσσαλονίκη
  2394304840
 • ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ - ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ - ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΠΕΪΝΙΡΛΙ - ΤΥΡΟΠΙΤΑ - ΣΦΟΛΙΑΤΑ

  Η επιχείρηρή μας δραστηριοποιείται επί 22 χρόνια στον χώρο των προιόντων ζύμης (σφολιάτα,κουρού,croissant,brioche,χωριάτικο φύλλο). Με την πείρα του παλιού και τον ενθουσιασμό του νέου βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα στον επαγγελματία που αναζητά την σταθερή ποιότητα στα προιόντα ζύμης. Επιλέγουμε με σχολαστικότητα τις πρώτες ύλες, παράγουμε τα προιόντα μας με υπευθυνότητα και μεράκι, με συνέπεια και καθημερινά δρομολόγια ερχόμαστε στο χώρο σας. Στα αρτοποιία,στα αναψυκτήρια στα catering και στα σχολικά κυλικεία, έχουμε πάντα προτάσεις, προιόντα και τιμές που στηρίζουν τον επαγγελματία. Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!! Κωδ.____ΕΙΔΟΣ________________________ΤΙΜΗ___Εκπτωση____Τελική τιμή____ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 100 ____Τυρόπιττες (τετράγωνες)_________0,35____-15%_________ 0,29_________60 τμχ 101 ____Τυρόπιττες (στρογγυλές)_________0,42____-15%_________ 0,35_________60 τμχ 102 ____Τυρόπιττες (τρίγωνες)___________0,42____-15%_________ 0,35_________70 τμχ 103____Τυρόπιττες -D___________________0,42____-15%_________ 0,35_________60 τμχ 104____Τυρόπιττες –D (extra)____________0,46____-15%_________ 0,39_________50 τμχ 105____Τυρόπιττες –D (μεγάλες)__________0,46____-15%_________ 0,39_________50 τμχ 106____Λουκανικόπιττες-μικρές___________0,49____-15%_________ 0,42_________80 τμχ 107____Λουκανικόπιττες (γαλοπούλα)______0,52____-10%_________ 0,46_________80 τμχ 108____Λουκανικόπιττες(special)__________0,56____-10%_________ 0,50_________50 τμχ 109____Ζαμπονόπιττες (γαλοπούλα)________0,69____-15%________ 0,58_________50 τμχ 110____Ζαμπονόπιττες-μεγάλες____________0,75____-15%________ 0,65_________40 τμχ 111____Ζαμπονόπιττες-μεγάλες(Με σάλτσα)__0,75____-15%________ 0,65_________40 τμχ 112____Κασερόπιττες (σφολιάτας)__________0,62____-10%_________ 0,55_________60 τμχ 113____Τυροκούλουρο (φλογέρα)__________0,60____-15%__________0,50_________50 τμχ 114____Κουλούρι-τυρί (στρογγυλό)_________0,67____-10%_________ 0,60_________30 τμχ 115____Κουλούρι –ζαμπόν(στρογγυλό)_______0,76____-10%________ 0,68_________30 τμχ 116____Κουλούρι-ζαμπόν(φλογέρα)_________0,74____-10%_________ 0,65_________50 τμχ 117____Τυρόπιττα-χειροποίητη (πατητή)______0,55____-15%________ 0,48_________60 τμχ 118____Ζαμπονόπιττα-χειροποίητη (πατητή)___0,84____-10%_______ 0,75_________50 τμχ 119____Κασερόπιττα–χειροποίητη (πατητή)____0,76____-10%_______ 0,68_________60 τμχ 120____Φωλιά αλλαντικών______________________________________0,95________ 30 τμχ 301____Κρουασάν ζαμπόν-τυρί______________0,77____-15%________ 0,65_________60 τμχ 302____Κρουασάν σοκολάτα________________0,56____-10%________ 0,50_________60 τμχ 302-α__Κρουασάν πραλίνα__________________0,67____-10%________ 0,60_________50 τμχ 303____Κρουασάν βουτύρου________________0,44____-10%_________ 0,39_________50 τμχ 304____Κρουασίνι-τυρί____________________3,90____-10%_________ 3,50_________8 κιλά 307____Κρουασάν μπέικον_________________0,78____-10%_________ 0,70_________40 τμχ 313____Κρουασάν crème-pâtisserie_________0,55____-10%_________ 0,49_________40 τμχ 401____Πίτσες(ατομικές)__________________0,83____-15%_________ 0,70_________40 τμχ 402____Πίτσες(γαλοπούλα)________________0,77____-15%________ 0,65_________40 τμχ 403____Πίτσες (τυρί)_____________________0,76____-15%_________ 0,65_________40 τμχ 404____Πίτσες(special)(ταψάκι)____________0,95____-10%_________ 0,85_________25 τμχ 405____Πίτσες(μεγάλες)__________________4,70____-10%________ 4,20_________8 τμχ 501____Πεϊνιρλί (μπριός)__________________0,73____-10%________ 0,65_________40 τμχ 502____Πεϊνιρλί (μπεϊκον)_________________0,90____-10%________ 0,80_________40 τμχ 503____Πεϊνιρλί (special)__________________0,95____-___________ 0,95_________40 τμχ 504____Πεϊνιρλί (γαλοπούλα)______________0,78____-10%________ 0,70_________40 τμχ 505____Πεϊνιρλί (τυρί)____________________0,73____-10%________ 0,65_________40 τμχ 506____Καλτσόνε________________________0,83____-10%________ 0,75_________40 τμχ 507____Καλτσόνε (special)________________0,95____- ___________ 0,95_________40 τμχ 508____Χάμπουργκερ_____________________0,83____-10%________ 0,75_________40 τμχ 509____BBQ_____________________________0,95____- ___________ 0,95_________40 τμχ 510____Πατατόπιττες-brioche (νηστίσιμες)___0,74____-10%________ 0,65_________40 τμχ 511____Special με 4 λουκάνικα____________0,90____-10%________ 0,80_________40 τμχ 601____Κουρού τυρόπιττες________________0,56____-10%________ 0,47_________60 τμχ 603____Κουρού κασερόπιττες______________0,68____-10%________ 0,60_________60 τμχ 201____Στριφτές σπανακόπιτες_____________0,60____-15%________ 0,50_________40 τμχ 201α___Στριφτές σπανακόπιτες νηστίσιμες____0,60____-15%________ 0,50_________40 τμχ 202____Στριφτές τυρόπιττες_______________0,60____-15%________ 0,50_________40 τμχ 203____Τυρόπιτες (φύλλο βέργας)__________0,74____-10%________ 0,65_________45 τμχ 204____Σπανακόπιτες (φύλλο βέργας)_______0,74____-10%________ 0,65_________45 τμχ 204α___Σπανακόπιτες (-//-) νηστίσιμες______0,74____-10%________ 0,65_________45 τμχ 701____Μπουγάτσες τ.Θεσσαλονίκης________1,35____-10%________ 1,20_________25 τμχ 701α___Μπουγάτσες (-//) (ατομικές)________0,73____-10%________ 0,65_________40 τμχ 702____Τυρόπιτες τ.Θεσσαλονίκης__________1,35____-10%________ 1,20_________25 τμχ 207____Τυρόπιτες (ταψί τετράγωνο)(x 6)____4,40____-10%________ 3,90_________6 τμχ 208____Σπανακόπιτες(ταψί τετράγωνο)(x 6)__4,40____-10%________ 3,90_________6 τμχ 208α___Σπανακόπιτες- ταψί νηστίσιμες (x 6)__4,40____-10%________ 3,90_________6 τμχ 209____Τυρόπιτες-(ταψί στρογγυλό)(x 8)____5,20____- ___________ 5,20_________6τμχ 210____Σπανακόπιτες(ταψί στρογγυλό)(x 8)___5,20____- __________ 5,20_________6 τμχ 211____Ζαμπονόπιττα (ταψί τετράγωνο)(x4)

  Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

  ΘΕΣΠΙΕΩΝ 43 - Κορυδαλλός
  2104973124
  6979335346
 • ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΡΡΑ ΕΛΕΝΗ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ - ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑΚΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

  Το μυστικό της ασύγκριτης, παραδοσιακής Τρικαλινής νοστιμιάς; Από τη μία, αγνές πρώτες ύλες, όπως η ποικιλία των χόρτων, το γάλα, το τυρί, το γιαούρτι, όλα θεσσαλικής προέλευσης και εγγυημένης ποιότητας και από την άλλη, το χειροποίητο φύλλο, η ζύμη που ανοίγεται πατροπαράδοτα με τον πλάστη και που εξασφαλίζει μοναδική τραγανή γεύση που θα σας “ταξιδέψει” σε άλλες εποχές! Κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης, με τη σφραγίδα της θεσσαλικής παράδοσης και την εγγύηση της ξακουστής Τρικαλινής νοστιμιάς, έτοιμα για ψήσιμο κάθε στιγμή της ημέρας, οι χωριάτικές πίτες ταψιού αλλά και τα πιτάκια της Τρικαλινής παράδοσης αποτελούν ιδανική γευστική απόλαυση, που είναι σίγουρο πως θα σας συναρπάσει!

  Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

  Στείλτε e-mail
  Μεγαλοχώρι - Τρικάλων
  2431056160
  6972321423
 • PASTA EXPRESS

  Η εταιρεία PASTA EXPRESS ιδρύθηκε το 2006 από την Λ. Κωνσταντινίδη και την αδελφή της Μ. Κωνσταντινίδη και εδρεύει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης , με αποτέλεσμα να δραστηριοποιείτε τα τελευταία 4 χρόνια στον χώρο των κατεψυγμένων τροφίμων με μεγάλη επιτυχία και εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων . Τα προϊόντα PASTA EXPRESS παρασκευάζονται και συσκευάζονται αποκλειστικά και μόνο στην Ελλάδα , επίσης η εταιρεία μας υποστηρίζει αυστηρά και μόνο έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Για την παρασκευή τους χρησιμοποιούνται προϊόντα ελληνικής παράγωγης .Για την επιλογή των προϊόντων , χρησιμοποιούνται αυστηρά κριτήρια . Ένα από αυτά είναι η συνοδεία των προϊόντων από τα πιστοποιητικά ποιότητας των . Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στα ψυγεία διαφόρων MINI-MARKET και SUPER-MARKET . Διάφορα αγνά υλικά όπως κιμάς , μυζήθρα , πατάτα , τυρί κ.α. αποτελούν την γέμιση των κατεψυγμένων προϊόντων μας .

  Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

  Φωτογραφίες [2]
  Στείλτε e-mail
  ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΝ - Θεσσαλονίκη
  2310755051
  6949443980, 6949443981, 6949443983
 • ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΣΤΕΡΓΙΟΥ

  Αρτοποιείο, Περιστέρι. Ζαχαροπλαστείο, Περιστέρι. Ατομικά μίνι γλυκά, Περιστέρι. Εκδηλώσεις γάμου, Περιστέρι. Τούρτες γάμου, Περιστέρι. Σιροπιαστά, Περιστέρι. Τσουρέκια, Περιστέρι. Catering, Περιστέρι. Ζαχαρόπαστα, Περιστέρι. Τούρτες 3D, Περιστέρι. Τούρτες γενεθλίων, Περιστέρι Αρτοπαρασκευάσματα υγιεινής διατροφής, Περιστέρι Η αλυσίδα Αρτοποιείας – Ζαχαροπλαστικής «Δ.Στεργίου» δίνει το νόστιμο στίγμα της στις περιοχές του Χαλανδρίου, του Καματερού, των Ανω Λιοσίων και πρόσφατα και στο Περιστέρι έχοντας κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα, να προσελκύσει ένα πραγματικά μεγάλο μέρος της αγοράς με προϊόντα εκλεκτής ποιότητας. Έχοντας ιδρύσει δυο μεγάλες παραγωγικές μονάδες, της αρτοποιίας στα Ανω Λιόσια και της ζαχαροπλαστικής στο Περιστέρι, με σύγχρονα μηχανήματα, εμπείρους αρτοποιούς και σεφ ζαχαροπλάστες και πληρώντας όλες τις προδιάγραφες του HACPP, φροντίζει επι καθημερινής βάσης να σας προσφέρει φρέσκιες δημιουργίες με μοναδικό food style! Καθημερινά παράγονται και διατίθενται σε όλα τα καταστήματα μας φρέσκο και ζεστό ψωμί, κουλουράκια, σφολιατοειδή, κέικ και τσουρέκια καθώς και φρεσκότατα γλυκά από προσεγμένες πρώτες ύλες και συνταγές με έμπνευση και μεράκι .Επίσης υπέροχα ροφήματα για όλα τα γούστα με φρεσκοαλεσμένο ελληνικό καφέ, μοναδικές ποικιλίες καφέ Arabica οπού καβουρδίζονται κάθε εβδομάδα και δίνουν ξεχωριστό και πλούσιο άρωμα και γεύση σε κάθε espresso.

  Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

  Φωτογραφίες [10]
  ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ 95 - Περιστέρι
  2105745016
  6948688244
 • ΚΑΝΔΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Μ.ΙΚΕ -ΕΥΒΟΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ - ΦΘΙΩΤΙΔΑ - ΑΘΗΝΑ - DELICES ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΥΒΟΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ - ΦΘΙΩΤΙΔΑ - ΑΘΗΝΑ

  Χονδρικο εμπόριο κατεψυγμένων προιοντων ζύμης,αρτοποιείας και παγωτών σε δίκτυο διανομής Εύβοια,Aθήνα,Βοιωτία,Φωκίδα και Φθιώτιδα. Εισαγωγή και εμπορία προιόντα ζύμης,αρτοποιείας και ζαχαροπλαστικής.Εισαγωγή Γαλλικών προιόντων,εργαστήριο σφολιατοειδών και εισαγωγή παγωτών(gellatο). Περιοχές διακίνησης:Εύβοια,Αθήνα,Βοιωτία,Φθιώτιδα και Φωκίδα.

  Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

  Φωτογραφίες [9]
  Στείλτε e-mail
  ΔΡΟΣΙΑ - Βοιωτίας
  2221311155
 • ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΝΕΑΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗΣ ΖΥΜΗΣ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΦΥΛΛΩΝ - ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑΚΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ - ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ ΚΑΒΑΛΑ

  ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΝΕΑΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ Βιοτεχνία κατασκευής κατεψυγμένης ζύμης - σφολιάτας - φύλλων.  τυροπιτάκια κρουασανάκια μπουγάτσα σπανακοπιτάκια τυρόπιτες πίτες

  Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

  Φωτογραφίες [6]
  Στείλτε e-mail
  ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ - Καβάλα
  2510317073
  6970084536
 • ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΤΑ ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΙΤΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΠΙΤΑ ΟΛΥΜΠΟΥ

  Η Πίτα ΟΛΥΜΠΟΥ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στα τέλη του 2011 από τον Απόστολο Καπετανούλη. Ο Απόστολος κατάγεται από τη Λάρισα (από την περιοχή του κάτω Ολύμπου), είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και για πολλά χρόνια ηταν επιστημονικός συνεργάτης σε μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία. Το 2011 αποχώρησε από αυτό το χώρο και με την παρότρυνση ενός φίλου ξεκίνησε την παραγωγή χειροποίητου φύλλου και πίτας με κύρια επιδίωξη να διαφυλάξει τις παραδοσιακές συνταγές της περιοχής και του τόπου μας. Οι αξίες μας: Όπως είναι φυσικό μετά από 25 χρόνια ενασχόλησης στο χώρο της υγείας ο Απόστολος έφερε μαζί του σαν κληρονομιά μια ιδιαίτερη ευαισθησία για τον άνθρωπο και πολλές αξίες όπως : ακεραιότητα, συνέπεια, συνεργασία, επικέντρωση στον πελάτη, ποιότητα, σεβασμό στον άνθρωπο. Οι δεσμεύσεις μας: Να διαφυλάξουμε και να προωθήσουμε όσο μπορούμε τις παραδοσιακές γεύσεις της περιοχής και του τόπου μας. Να θέτουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα και τη νοστιμιά των προϊόντων ζύμης. Να είμαστε πιστοί σε μια κουλτούρα καινοτομίας και συνεχούς βελτίωσης. Ο σκοπός μας: Να συνεισφέρουμε στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Επιλέγοντας αυστηρά αγνά και φρέσκα μόνο υλικά να δώσουμε στον κόσμο και κυρίως στα παιδιά μας αληθινή χειροποίητη πίτα σε μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις.

  Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

  Φωτογραφίες [9]
  ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ - Λάρισα
  2410592357
  6947892539
 • ΖΥΜΕΣ ΜΟΥΣΟΥΡΗΣ - ΖΥΜΕΣ ΚΑΒΑΛΑ - ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΤΣΑΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ

  Παρασκευή και διάθεση κατεψυγμένων προϊόντων πίτας και πίτσας. ΠΙΤΕΣ ΠΙΤΣΕΣ ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΛΙΑΝΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

  Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

  Φωτογραφίες [4]
  ΚΟΜΝΗΝΩΝ 36 - Καβάλα
  2510839427
  6939471147