Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 | 05:12 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ – ΤΑΞΙ ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ – ΤΑΞΙ
σε: Αρκαδία, Τριπολη
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Transfer 4 All - Αρκαδική Μεταφορική Ατόμων και ΑΜΕΑ - Τρίπολη Αρκαδίας - Μεταφορά ΑΜΕΑ Τρίπολη - Σπάρτη - Καλαμάτα

  Η TRANSFER 4 ALL έχει έδρα στην Τρίπολη Αρκαδίας και δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών επιβατών και ΑΜΕΑ σε Τρίπολη, Σπάρτη και Καλαμάτα. Διαθέτουμε mini vans 6-9 ατόμων, ειδικά διαμορφωμένα για άτομα με κινητικά προβλήματα.   Αναλαμβάνουμε μεταφορές από και προς νοσοκομεία, λιμάνια, αεροδρόμια, ξενοδοχεία με συνέπεια και ασφάλεια. Οργανώνουμε private tours και παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση κατόπιν συνεννόησης.    Στόχος μας είναι η διευκόλυνση κάθε επιβάτη αλλά και η εξυπηρέτηση ατόμων που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται και η παροχή αναπηρικού καροτσιού για τις ανάγκες της μεταφοράς.

  Κατηγορία: ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ – ΤΑΞΙ

  Στείλτε e-mail
  Ελευθερίου Βενιζέλου 19 - Τριπολη
  6980499666
  6942984128
 • TRIPOLIS ARCADIA TAXI SERVICES | Ταξί Τρίπολη Αρκαδία - Μεταφορά Επιβατών & Ασυνόδευτων

        TRIPOLIS ARCADIA TAXI SERVICES Ταξί Τρίπολη Αρκαδία - Μεταφορά Επιβατών & Ασυνόδευτων Η εταιρεία μας “TRIPOLIS ARCADIA TAXI SERVICES” η οποία βρίσκεται στην Τρίπολη, αποτελεί μία αξιόπιστη εταιρεία ταξί που μπορεί να σας μεταφέρει με άνεση, ασφάλεια και συνέπεια σε οποιονδήποτε προορισμό στην Τρίπολη, σε όλη την Αρκαδία και στην Αττική. Μπορούμε να μεταφέρουμε ντόπιους και τουρίστες σε οπουδήποτε προορισμό επιθυμούν έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την προσφορά μιας ευχάριστης μετακίνησης στις πιό ανταγωνιστικές τιμές. Τα ταξί μας είναι στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και τις αργίες ώστε να σας μεταφέρουν άμεσα. Να σας εξυπηρετήσουν σε τυχόν ψώνια που θέλετε να κάνετε, σε κάποια έκτακτη μετακίνηση, σε κάποια περιήγηση που εσείς επιθυμείτε, είτε ακόμα και σε ιδιωτικές μεταφορές, άμεσα, γρήγορα και με ασφάλεια.                   ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ Όπου και αν βρίσκεστε, όπου και να θέλετε να πάτε απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο 6978189724 και θα είμαστε άμεσα κοντά σας για να σας εξυπηρετήσουμε. Τα σύγχρονα ταξί μας διαθέτουν κλιματισμό και άνετα καθίσματα ώστε να έχετε μία ευχάριστη μετακίνηση, ενώ φροντίζουμε ώστε να είναι πάντα καθαρό. Ομιλούμε Αγγλικά και Ισπανικά και σας δίνουμε την δυνατότητα πληρωμής με κάρτα. Επίσης, διαθέτουμε van 8 θέσεων για την μεταφορά οικογενειών και γκρουπ ατόμων. Οι οδηγοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών μεταφοράς και θα φροντίσουν με την σειρά τους ώστε να έχετε μία ευχάριστη και ήρεμη διαδρομή. Σέβονται απόλυτα το γεγονός ότι μεταφέρουν ανθρώπους που ο καθένας έχει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του προκειμένου να φτάσει με ασφάλεια και συνέπεια στον προορισμό του.           ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Τρίπολη όλη την Αρκαδία και την Αττική.           

  Κατηγορία: ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ – ΤΑΞΙ

  Στείλτε e-mail
  Ελ. Βενιζέλου 26 - Τριπολη
  6978189724
 • Ταξί Τρίπολη Αρκαδία - TRIPOLIS TAXI TRANSFERS - Μεταφορές Τρίπολη Αρκαδία - Μετακινήσεις Τρίπολη Αρκαδία - Μεταφορές Λιμάνι Τρίπολη Αρκαδία - Μεταφορές Αεροδρόμιο Τρίπολη Αρκαδία - Μεταφορές Ξενοδοχείο Τρίπολη Αρκαδία - Εκδρομές - Ξεναγήσεις

   Η TRIPOLIS TAXI TRANSFERS είναι μια εταιρεία ταξί που εδρεύει στην Τρίπολη Αρκαδίας και παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς.   Επιλέγοντας εμάς για την επόμενη μεταφορά σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας παραλάβουμε εγκαίρως και θα σας μεταφέρουμε στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι ή στο ξενοδοχείο σας, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο προορισμό που θα μας ζητήσετε με ένα πολυτελές καθαρό και άψογο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes-Benz.   Τα πολυτελή ταξί μας είναι εξοπλισμένα με δερμάτινα καθίσματα, κλιματισμό και άνετο εσωτερικό, με στόχο τη μέγιστη δυνατή άνεση.   Εκτός από τις υπηρεσίες μεταφοράς, αναλαμβάνουμε και την περιήγηση σε αξιοθέατα.  Οι οδηγοί μας είναι συνεπείς, προσεκτικοί και έμπιστοι. Μπορείτε να κάνετε μια κράτηση μεταφοράς είτε online, είτε τηλεφωνικά. Απλά μας ενημερώνετε για τις τοποθεσίες παραλαβής και αποβίβασης, τις ώρες και την ημερομηνία της μετακίνησής σας και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα.   Επιπλέον μπορείτε να κάνετε κράτηση για μεταφορά και της επιστροφής σας.    Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών για περίπου 40 χρόνια και 2 γενιές. Αποτελεί προτεραιότητά μας η μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πελατών μας  μέσω των μεταφορικών υπηρεσιών που παρέχουμε.   Έτσι καταφέρνουμε να είμαστε οι καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών ταξί  στην Αρκαδία.  

  Κατηγορία: ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ – ΤΑΞΙ

  Στείλτε e-mail
  Ηρώων 1912 38 - Τριπολη
  6944619730