Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023 | 10:51 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • COSMOSKAL - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΣΥΚΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  Σκαλωσιές "COSMOSKAL" στις Συκιές Θεσσαλονίκης.  Ενοικίαση - τοποθέτηση σκαλωσιών Πανελλαδική κάλυψη

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΚΟΡΑΗ 2 - Συκιές
  2310706000
  6936888700
 • FREDI ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ | Βιομηχανικές Μονώσεις- Θερμομονώσεις - Σκαλωσιές Κοζάνη

  F R E D I ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΟΖΑΝΗ   Λίγα λόγια για την εταιρεία Η εταιρία ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ FREDI, δραστηριοποιείται στο χώρο των ικριωμάτων (σκαλωσιών) και των μονώσεων από το 2008, με έδρα την Κοζάνη. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να φέρει εις πέρας και τις πιο απαιτητικές κατασκευές και ειδικεύεται στη σχεδίαση, κατασκευή, ενοικίαση, πώληση και εγκατάσταση μεταλλικών ικριωμάτων (σκαλωσιών). Οι σκαλωσιές της εταιρείας μας είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων και μπορούν να ανταποκριθούν με ασφάλεια ακόμα και στα πιο απαιτητικά τεχνικά έργα. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στον κλάδο της οικοδομής καθώς και στο χώρο των εκδηλώσεων είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε κατασκευές που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές και ξεχωριστές απαιτήσεις (Ειδικές Κατασκευές).   Η εταιρεία ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ FREDI, σας προσφέρει: Εξαιρετική παροχή υπηρεσιών Τεχνική αρτιότητα Τήρηση χρονοδιαγραμμάτων Εγγυημένο αποτέλεσμα     Η δραστηριότητά μας επεκτείνεται και εκτός Ελλάδας.   _____ Επικοινωνήστε μαζί μας για εκτίμηση του χώρου σας & προσφορά.

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Γιάνναρη 19 - Κοζάνης
  2461038979
  6942512118, 6985813249
 • GALA BY MESSINIS - ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Εγγυόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα με ασφάλεια και συνέπεια.   Με 30 χρόνια πείρας στο χώρο, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τοποθετήσεις πατωμάτων-deck για κάθε είδους εκδήλωση όπως επίσης κερκίδες και σκαλωσιές.   Όσον αφορά τους χώρους εκδηλώσεων, η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης πατώματος-deck σε οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο,  σε κάθε τύπο εδάφους ακόμα κι αν χρειαστεί μερική ή ολική κάλυψη πισίνας.   Τοποθετούμε σκαλωσιές σε κάθε είδους κτίριο ή ιστορικό μνημείο καθώς και κερκίδες σε κάθε αθλητικό ή συναυλιακό χώρο.  

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ 193 ΚΑΙ ΕΥΡΥΠΙΔΟΥ - Αγιοι Ανάργυροι
  2102388058
  6944503345
 • P.L.B. Β. & Ε. ΠΑΠΠΑΣ Ο.Ε. | Βιομηχανία Μεταλλικών Ικριωμάτων Μαγούλα Αττικής

            P.L.B. Β. & Ε. ΠΑΠΠΑΣ Ο.Ε. Βιομηχανία Μεταλλικών Ικριωμάτων Μαγούλα Αττικής Η εταιρεία μας “P.L.B. Β. & Ε. ΠΑΠΠΑΣ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Μαγούλα Αττικής, από το 2001 πρωτοπορεί στην κατασκευή και εμπόριο μεταλλικών ικριωμάτων, μεταλλικών δαπέδων, στην επεξεργασία και στην μόνωση σωλήνων ύδρευσης και άρδευσης. Στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, κατασκευάζονται ικριώματα βάσει προδιαγραφών του ΕΛΟΤ κατάλληλα για ξυλότυπους, γέφυρες, εξωτερικές καλύψεις και μεταλλικά δάπεδα. Προτείνονται λοιπόν, προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, καινούργια σε λύσεις εμπιστοσύνης και ποιότητας.             ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Σε εμάς θα βρείτε μεταλλικά ικριώματα, μεταλλικά δάπεδα και εξαρτήματα αυτων. Παράλληλα, δραστηροποιούμαστε με την μόνωση σωλήνων ύδρευσης και άρδευσης, με ίδια υλικά και εμπορία αυτών. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στο χώρο των μεταλλικών ικριωμάτων, σας παρέχει πλήρει και αξιόπιστα προϊόντα όσον αφορά την ποιότητα, τη λειτουργικότητα αλλά και την ασφάλεια τους.   ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ     Όλα τα ικριώματα που κατασκευάζει η εταιρείας μας είναι πιστοποιημένα όπως ορίζει η Ελληνική Νομοθεσία σχετικά με την ασφαλή κατασκευή και χρήση μεταλλικών ικριωμάτων στη χώρα. Η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία, τα καινοτόμα και υψηλής ασφάλεια προϊόντα που κατασκευάζουμε, κατατάσουν την εταιρεία μας ως μια από τις πιο αξιόπιστες στο χώρο των μεταλλικών ικριωμάτων στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητα με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη, αλλά και η διαρκείς εξέλιξη των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.                 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.  

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Θέση Καμάρι Δερβενοχωρίων - Μαγούλα
  2105559311
  6942012677
 • RIO SKAL - Ενοικιάσεις Τοποθετήσεις Σκαλωσιών Αθήνα Αττική

    Τοποθέτηση Σκαλωσιών RIO SKAL       RIO SKAL ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ.        Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην  Αττική,  τα τελευταία 30 χρόνια, τοποθετούμε σκαλωσιές στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Ο στόχος της εταιρίας μας είναι η πιστοποιημένη  ασφάλεια στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά  πρότυπα. Οι τιμές  μας είναι  χαμηλές  με σκοπό να εξυπηρετήσουμε  επαγγελματίες και ιδιώτες. Τοποθετούμε σκαλωσιές σε πολυκατοικίες, οικοδομές, εργοστάσια, εκκλησίες, καράβια  και  δημόσια  κτήρια.    Τοποθέτηση Σκαλωσιών Σεπόλια, Αθήνα  

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Καλλιπόλεως 62 - Κολωνός
  2105149897
  6976570107, 6930471603
 • Superskal | Ενοικίαση & Τοποθέτηση Σκαλωσιών Αχαρνές Αττική - Σκαλωσιές - Ικριώματα Αττική

                      Superskal Ενοικίαση & Τοποθέτηση Σκαλωσιών Αχαρνές Αττική Η επιχείρησή μας “Superskal” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 10 χρόνια στον κατασκευαστικό κλάδο, παρέχοντας σύγχρονες και άμεσες υπηρεσίες ενοικίασης και τοποθέτησης σκαλωσιών - ικριωμάτων. Διαθέτουμε και σας προσφέρουμε προς ενοικίαση, σκαλωσιές όλων των τύπων, οι οποίες πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής νομοθεσίας, ενώ μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού έργου στις Αχαρνές, σε όλη την Αττική και στα νησιά.                                             Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας     είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να εξετάσει το έργο που θέλετε να υλοποιήσετε, να σας προτείνει τις ιδανικές σκαλωσιές αλλά και να αναλάβει την άμεση και σωστή τοποθέτησή τους. Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση σκαλωσιών σε κτίρια, σε τεχνικά έργα, σε πλοία και διυλιστήρια εξυπηρετώντας επαγγελματίες, ιδιώτες, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, διακοσμητές καθώς και έργα δημοσίου φορέα στις Αχαρνές, σε όλη την Αττική καθώς και στα νησιά Φιλοσοφία μας είναι η απόλυτη ασφάλεια και η ειλικρίνεια με τους πελάτες μας, καθώς και η άμεση και άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας. Η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός μας, οι οικονομικές τιμές και η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, καθιστούν την επιχείρησή μας ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των σκαλωσιών - ικριωμάτων.                   Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ενοικίασης και της τοποθέτησης σκαλωσιών είναι αφενός η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε μελλοντική σας ανάγκη.                       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές, όλη την Αττική καθώς και τα νησιά.          

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Πολυτέκνων 6 - Αχαρνές
  6945284343
 • Α-Ω ΣΚΑΛΟΔΟΜΙΚΗ GREKOSKAL | Κατασκευή Ικριωμάτων Αθήνα Αττική - Σκαλωσιές Παντός Τύπου & Εξαρτήματα

        Α-Ω ΣΚΑΛΟΔΟΜΙΚΗ GREKOSKAL Κατασκευή Ικριωμάτων Αθήνα Αττική - Σκαλωσιές Παντός Τύπου & Εξαρτήματα Η εταιρεία μας “Α-Ω ΣΚΑΛΟΔΟΜΙΚΗ GREKOSKAL” η οποία βρίσκεται στην Αττική, δραστηριοποιείται από το 1970 με την κατασκευή ικριωμάτων παντός τύπου προσφέροντας πάντα σύγχρονα και ποιοτικά συστήματα ικριωμάτων - σκαλωσιών. Το εργοστάσιο βρίσκεται στον Ασπρόπυργο Αττικής ενώ διαθέτουμε και κατάστημα στο Περιστέρι. Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 3η γενιά, η εταιρεία μας συνεχίζει να κατασκευάζει με μεράκι και ευθύνη σύγχρονα συστήματα ικριωμάτων για θερμοπρόσοψη, για μπετόν καθώς και ικριώματα - σκαλωσιές για υποστύλωση όλων των εργασιών. Παράλληλα, σε εμάς θα βρείτε και εξαρτήματα ικριωμάτων - σκαλωσιών καθώς και μεταχειρισμένα ικριώματα σε άψογη κατάσταση.         ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ   Με σύμμαχό μας την μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, κατασκευάσουμε ικριώματα που στόχο έχουν να καλύψουν κάθε ανάγκη, από τη πιο απλή έως και τη πιο σύνθετη, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια, την ευχρηστία αλλά και την απροβλημάτιστη εργασία κάθε συνεργείου οικοδομής. Χρησιμοποιώντας αξιόπιστα κατασκευαστικά υλικά, σας προσφέρουμε ικριώματα βαρέως τύπου για επαγγελματίες καθώς και ελαφρού τύπου για ερασιτεχνική εργασία, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε ανάγκη συνεργείου και μη. Όλα τα ικριώματα που κατασκευάζει η εταιρεία μας είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων και μπορούν να ανταποκριθούν με ασφάλεια ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες.     Έχοντας δημιουργήσει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο αριθμό ικριωμάτων και έχοντας συνεργαστεί με πλήθος επαγγελματιών η εταιρεία μας αποτελεί εγγύηση για σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις στο χώρο των ικριωμάτων.             ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα.      

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Εργοστάσιο: Νικηφόρου Λύτρα και Λεωφόρο Νάτο - Ασπρόπυργος
  6906569842,6906594301
 • ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Ανυψωτικά προϊόντα, σκαλωσιές, ανακαινίσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ελαιοχρωματισμοί και άλλες εργασίες. Με πολυετή πείρα, συνέπεια και ποιοτική εργασία!!

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  2η ΠΑΡΟΔΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 13 - Κατερίνη
  2351032965
  6972559096
 • ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΝΕΑ ΚΙΟΣ - ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Η δραστηριότητα της επιχείρησης ξεκίνησε το 1991 ασχολουμένη πιο πολύ με τις οικοδομικές εργασίες και πιο συγκεκριμένα με τα επιχρίσματα, δραστηριότητα η οποία ασκείται ακόμα και τώρα. Επειδή η ενοικίαση σκαλωσιών έχει μεγάλη σχέση με τα επιχρίσματα, αποφάσισαμε να επεκτείνουμε τις υπάρχουσες δραστηριότητες μας και να δημιουργήσουμεω και ενοικιάσεις σκαλωσιών. Η δραστηριότητα αυτή ξεκίνησε το 1996 και συνεχίζει ακόμα με αύξηση των κεφαλαίων και του πελατολογίου της. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των σκαλωσιών, τηρούν όλες τις προβλεπόμενες από το κράτος και την Ε.Ε. προδιαγραφές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνεχής βελτίωση και εξέλιξη. Η μεταφορά των εργαλείων γίνεται με ιδιόκτητα οχήματα και ο χρόνος εξυπηρέτησης των πελατών είναι μηδενικός. Το κόστος των εργασιών κυμαίνεται ανάλογα με τη μορφή της κάθε εργασίας κατόπιν ραντεβού και αξιολόγησης από ειδικευμένο τεχνικό μας. Η επιχείρηση εδρεύει στη Ν.Κίο Αργολίδας και προσπαθεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες και το μέγεθος κάθε εργασίας.

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  ΝΕΑ ΚΙΟΣ - Αργολίδα
  2751051121
  6977198721
 • Ενοικιάσεις Σκαλωσιών Άγιος Παντελεήμονας Αττική - Μιχάλης Μαρκοτσάι - Τοποθετήσεις Σκαλωσιών Άγιος Παντελεήμονας Αττική - Σκαλωσιές Άγιος Παντελεήμονας Αττική - Ικριώματα Άγιος Παντελεήμονας Αττική

  Μιχάλης Μαρκοτσάι Ενοικιάσεις & Τοποθετήσεις Σκαλωσιών Άγιος Παντελεήμονας Αττική Οι σκαλωσιές κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούνται στην πρόσοψη των κτιρίων για οποιαδήποτε οικοδομική εργασία π.χ σοβαντίσματα, χρωματισμοί , τοποθέτηση υαλοπετασμάτων κ.α , και γενικά ότι μπορεί να χρειαστεί μια οικοδομή στο στάδιο της κατασκευής της. Η επιχείρησή μας “Μιχάλης Μαρκοτσάι” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Άγιο Παντελεήμονα, δραστηριοποιείται στις οικοδομικές εργασίες και πιό συγκεκριμένα με ενοικιάσεις και τοποθετήσεις σκαλωσιών - ικριωμάτων σε όλη την Αττική. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει την άμεση τοποθέτηση των σκαλωσιών - ικριωμάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος, ώστε να σας παρέχουμε την μέγιστη ασφάλεια.  Πρωταρχικός στόχος, είναι η έγκαιρη παράδοση του έργου, με το μεγαλύτερο συντελεστή ασφάλειας. Επικοινωνήστε μαζί μας για ενοικιάσεις και τοποθετήσεις σκαλωσιών στον Άγιο Παντελεήμονα αλλά και σε όλη την Αττική. Ενοικιάσεις σκαλωσιών σε όλη την Αθήνα. Σκαλωσίες με πιστοποίηση - Μεταλλικά δάπεδα Ενοικιάσεις Σκαλωσιών Άγιος Παντελεήμονας Αττική, Τοποθετήσεις Σκαλωσιών Άγιος Παντελεήμονας Αττική, Σκαλωσιές Άγιος Παντελεήμονας Αττική, Ικριώματα Άγιος Παντελεήμονας Αττική, Ενοικιάσεις & Τοποθετήσεις Σκαλωσιών Άγιος Παντελεήμονας Αττική    

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Σωζοπόλεως 1, Άγιος Παντελεήμονας - Αττική
  6946037011
 • Ενοικιάσεις Σκαλωσιών Αχαρναί - Σκαλωσιές Άτλας LLG - Τοποθετήσεις

  Ενοικίαση - Σκαλωσιές - Τοποθέτηση Σκαλωσιές Άτλας - ΛΟΥΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ - Τοποθετήσεις, ενοικιάσεις Ασφάλεια με προδιαγραφές ΕΛΟΤ. Μεταλλικά μαδέρια, ξύλινα μαδέρια, τοποθετήσεις σκαλωσιάς και με μεταλλικά δάπεδα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μεταλλικά μαδέρια, βαψίματα, άριστη εξυπηρέτηση. Άμεση και σίγουρη τοποθέτηση.

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Θρακομακεδόνων 77 - Αχαρνές
  6932317224
  6932317224
 • Ενοικιάσεις Σκαλωσιών Βύρωνας Αθήνα - FETA SKAL - Τοποθετήσεις Σκαλωσιών Αθήνα - Οικοδομικές Σκαλωσιές Αθήνα - Ικριώματα Βύρωνας - Αθήνα

   ΦΕΤΑ ΤΖΙΜΗΣ     Για  Ενοικίαση – τοποθέτιση  σκαλωσιών  σε ολη  την   Αθήνα με αξιοπιστία και συνέπεια !    ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ    Η επιχείριση”  FETA SKAL TZIMIS που εδρεύει στον Βύρωνα της Αττικής εδώ και πολλά χρόνια εως και σήμερα δραστηριοποιείται στις ενοικιάσεις και  τοποθετήσεις σκαλωσιών. Στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με ασφάλεια και επαγγελματισμό και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας.  Διαθέτουμε σκαλωσιές μεταλλικές Γερμανικές όλων των τύπων για την κάλυψη και του πιο απαιτητικού έργου, πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής νομοθεσίας με πιστοποίηση ΕΛΟΤ . Προσφέρουμε ασφάλεια στους εργαζόμενους πάνω στις σκαλωσιές, κάνοντας το έργο τους όσο το δυνατόν πιο εύκολο, χάρη στο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά τους. Σκαλωσιές  οικοδομικές εξωτερικού χώρου (μαδέρι, πλατφόρμα), εξωτερικές για βαφές κτιρίων, ειδικές για ορθομαρμάρωση, για θερμομόνωση, για  επιχρίσματα, κατάλληλες για κτίρια και με μεγάλα υψη πολυκατοικίες. Οι σκαλωσιές της εταιρείας μας είναι, είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων και μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά και με ασφάλεια ακόμα και στα πιο απαιτητικά τεχνικά έργα. Το εξιδικευμένο προσωπικό μας παρέχει αμεση εξυπηρέτιση για την εγκατάσταση , και τοποθέτιση των σκαλωσιών από οπου μας ζητηθεί στoν   Βύρωνα,στον Αγιο Δημήτριο, στην Δάφνη, Καλλιθέα στο Παγκράτι,στον Χολαργό το Χαλάνδρι, στο Μοσχάτο στο Μαρούσι στην Αθήνα στον Πειραιά, στα Βόρεια Προάστια, στα Μεσόγεια  και σε ολο τον νομό Αττικής.   Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα     Με συνέπεια – ποιότητα εργασίας και λογικές τιμές   Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε Με εκτίμηση     FETA TZIMIS   Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9  το βράδυ      Ενοικιάσεις σκαλωσιών Βύρωνα, Αττική Σκαλωσιές Βύρωνα, Αττική Τοποθετήσεις σκαλωσιών Βύρωνα, Αττική Ικριώματα Βύρωνα, Αττική Εργολάβος σκαλωσιών Βύρωνα, Αττική Οικοδομικές σκαλωσιές  Βύρωνα, Αττική     

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Συβρισσαρίου 17-19, Βύρωνας - Αθήνα
  2114052493
  6943580567
 • Ενοικιάσεις Σκαλωσιών Ίλιον - ΜΑΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Ενοικιάσεις Σκαλωσιών Αττική - Σκαλωσιές Ίλιον - Μεταλλικά Ικριώματα - Εξέδρες Εργασίας - Τοποθετήσεις Σκαλωσιών - Πατήματα - Ίλιον - Αττικής

  Ο κύριος Μάμμας Νικόλαος και η επιχείρηση του με την εμπειρία του στο χώρο των οικοδομών αλλά και των οικοδομικών εργασιών σας παρέχει τις υπηρεσίες του με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Από το 2007, σας προσφέρει τις υπηρεσίες του και τα προιοντα του. Ενοικιάσεις σκαλωσιών, εξέδρες και ικριώματα στο χώρο σας για τις εργασίες σας και η τοποθέτηση τους με συνέπεια για τον ιδιώτη και τους επαγγελματίες. Εξαιτίας των πολλών ετών εμπειρίας στο χώρο της οικοδομής , ο κύριος Μάμμας μπορεί να σας καθοδηγήσει ακριβώς ανάλογα με τις ανάγκες σας σε όλη την Αθήνα καθώς και σε Χαλκίδα, Θήβα και Κόρινθο.    Ενοικιάσεις σκαλωσιών Ίλιον , Αττικη Μεταλλικά ικριώματα Εξέδρες Τοποθετήσεις σκαλωσιών Πατήματα Αττική Ίλιον

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Ναυσικάς 60, Ίλιον - Αττική
  6996968189
  6943061509
 • Ενοικίαση - Τοποθέτηση & Πώληση Ικριωμάτων - Σκαλωσιών Βόλος Μαγνησία

    Η εταιρεία μας Πώληση - Ενοικίαση - Τοποθέτηση Μεταλλικών Ικριωμάτων | Βόλος     Η εταιρεία μας η οποία εδρεύει στον Βόλο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις οικοδομικές εργασίες και συγκεκριμένα στις ενοικιάσεις - τοποθετήσεις και πωλήσεις μεταλλικών ικριωμάτων (σκαλωσιές) παντός τύπου στο Βόλο αλλά και σε όλο το χώρο της Θεσσαλίας.   Η εγγύηση που προσφέρουμε, κατέστησε την εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια μόνιμο συνεργάτη μεγάλων εταιρειών σε όλη την Θεσσαλία, καθώς ανταποκρινόμαστε πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας - ποιότητας και συνέπειας του εργοστασίου. Όλα τα χρησιμοποιημένα μεταλλικά ικριώματα είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις προδιαγραφές και στους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ συνοδεύονται από ISO 9001:2000, πιστοποιητικό ποιότητας για σχεδιασμό, κατασκευή και εγκατάσταση.   Η εταιρεία με τα προηγμένα μέσα που διαθέτει προωθεί νέες ιδέες και λύσεις με πρωτοποριακές κατασκευές. Η αποτελεσματικότητα της κάθε εργασίας στηρίζεται στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που φροντίζει με υπευθυνότητα και ασφάλεια τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου.   Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με χαμηλό κόστος πώλησης - ενοικίασης - τοποθέτησης καταστούν την εταιρεία μας τη μία και μοναδική λύση για τη χρήση μεταλλικών ικριωμάτων (σκαλωσιές). Υπηρεσίες   Έργα Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!  ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ | Πώληση - Ενοικίαση - Τοποθέτηση Ικριωμάτων Βόλος  / Μαγνησίας | Τηλ: 6988439999  

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Βόλος - Βόλος
  6988439999
 • Εξέδρες Εκδηλώσεων - Σκαλωσιές - Εύβοια Χαλκίδα - Ενοικίαση και Τοποθέτηση Σκαλωσιών - Ενοικίαση Εξέδρων

    Εξέδρες Εκδηλώσεων | Σκαλωσιές Εύβοια - Χαλκίδα   Η επιχείρησή μας έχει την έδρα της στη Χαλκίδα Ευβοίας προσφέροντας υπηρεσίες ενοικίασης εξεδρών και σκαλωσιών, για πάνω από 20 χρόνια. Στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με ασφάλεια και επαγγελματισμό και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας.    Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας πραγματοποιεί επίσκεψη στο χώρο όπου θα εγκατασταθούν τα προϊόντα, μελετώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του. Στην πορεία, αναλαμβάνει τη μεταφορά και τοποθέτηση των προϊόντων μας στο σημείο που έχει προσυμφωνηθεί.   Οι εξέδρες και οι σκαλωσιές έχουν μεγάλη ευελιξία και μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Λειτουργούμε συμβουλευτικά, λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα εσείς επιθυμείτε σε συνδυασμό με την εμπειρία μας στον τομέα και σας προτείνουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.     Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας  

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  83408
  Στείλτε e-mail
  Χαϊνά 35 - Χαλκίδα
  6980074899
 • ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΚΟΛΤΖΟΚΑΙ | Ενοικίαση & Τοποθέτηση Σκαλωσιών Αττική

  ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση Σκαλωσιών & Τοποθέτηση Σκαλωσιών Αττική   Η επιχείρησή μας “ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΚΟΛΤΖΟΚΑΙ” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Κάτω Πατήσια, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των σκαλωσιών και ειδικεύεται στην ανέγερση και αποσυναρμολόγηση τους σε κτίρια, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, διυλιστήρια και όπου αλλού χρειάζονται σκαλωσιές. Διαθέτοντας έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και προϊόντα που ακολουθούν αυστηρά το σύστημα διασφάλισης ποιότητας, σας προσφέρουμε υπηρεσίες ενοικίασης μεταλλικών σκαλωσιών και φροντίζουμε για την άμεση και σωστή τοποθέτησή τους, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.   Έτσι, σήμερα έχουμε καταφέρει να αποτελούμε μία διαρκώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση όπου χάρη στην σωστή οργάνωση αλλά και στις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ασφάλειας που προσφέρουμε μπορούμε να να ανταποκριθούμε πλήρως στις απαιτήσεις κάθε πελάτη καθώς και στις νέες ανάγκες δόμησης του κλάδου.    Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, σε μικρά έργα, μεγάλα ή έργα ευρείας κλίμακας, η επιχείρησή μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορούν να αντεπεξέλθουν και να σας προσφέρουν την ιδανική λύση καθώς και να σας εγγυηθούν για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.   Η εμπειρία καθώς και τα έργα που έχουμε υλοποιήσει στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική, σε συνδυασμό με την άμεση παράδοση, αποτελούν τα χαρακτηριστικά εκείνα που μας έχουν χαρίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των πελατών μας.   Το υψηλό αίσθημα ευθύνης για την αρτιότητα της κατασκευής και την ασφάλεια του οικοδόμου, η ποιότητα των υπηρεσιών μας, καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές μας έχουν καθιερώσει την επιχείρησή μας ως μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις στον χώρο των σκαλωσιών.  Εξυπηρετούμε άμεσα τα Κάτω Πατήσια και όλη την Αττική Όποιες και αν είναι λοιπόν οι απαιτήσεις του έργου σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική επιλογή για εσάς.

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Παρασκευοπούλου 133 - Κατω Πατησια
  2130300936
  6932571532
 • Μασούρης Δημοσθένης - Ενοικιάσεις Σκαλωσιών Χαλκίδα - Ικριώματα Χαλκίδα - Μεταλλικές Σκαλωσιές Χαλκίδα Εύβοια

  Η επιχείρηση ΜΑΣΟΥΡΗΣ δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην τοποθέτηση και ενοικίαση σκαλωσιών, με εξειδικευμένο προσωπικό και παρέχει τις υπηρεσίες του σε όλη την Εύβοια-Βοιωτία, απο όπου μας ζητηθεί σε πολύ προσιτές τιμές και μέγιστη ασφάλεια.                                                                                                                                                                                                                                                                           ###Πιστοποιημένες εγκαταστάσεις σκαλωσιών###  

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Νέα Αρτάκη - Χαλκίδα
  6978787886
 • ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

  Στόχος μας είναι να σας δώσουμε μια επαγγελματική και αξιόπιστη υπηρεσία για ανέγερση ικριωμάτων (σκαλωσιών). Έχουμε μεγάλη εμπειρία στον χώρο της σκαλωσιάς με μεγάλα έργα στο ενεργητικό μας και είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια λύση σκαλωσιών  για τις ανάγκες σας.   Παρέχουμε με ασφάλεια  λύσεις στους πελάτες μας καθημερινά, είτε εμπορικών είτε βιομηχανικών ή οικιακών δραστηριοτήτων.  Παραδείγματα των εργασιών μας περιλαμβάνουν σχολεία, αποθήκες, εγκαταστάσεις παραγωγής, νέες και υφιστάμενες υπεραγορές, πανεπιστήμια, καταστήματα, διατηρητέα κτίρια, συγκροτήματα γραφείων, εγκαταστάσεις παρασκευής τροφίμων, υπουργείο προστασίας του πολίτη και κτίρια σε πολλές άλλες περιοχές.   Η εταιρία μας προσφέρει  μια ασυναγώνιστη ποικιλία χρήσεων: σε κάθε εργοτάξιο, στη βιομηχανία, χημικά εργοστάσια, σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ναυπηγεία και χώρους για εκδηλώσεις.  Επίσης σκαλωσιές για κάθε εργασία, για την προστασία των προσόψεων των κτιρίων, βαψίματα και επιδιορθώσεις εξωτερικών ή εσωτερικών χώρων, ή ακόμα και ένα πυργάκι με ρόδες ή όχι.   Γιατί να επιλέξετε εμάς:   Η ομάδα μας αποτελείται  από πλήρως εκπαιδευμένο και καταρτισμένο συνεργείο σκαλωσιών που είναι έτοιμο να σας βοηθήσει και να καλύψει όλες τις ανάγκες σας  για σκαλωσιές. Έχουμε έναν πλούτο γνώσεων και εμπειριών σε όλους τους τομείς της σκαλωσιάς. Θα λάβετε μια άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που θα σας παρέχει μια λεπτομερή και ανταγωνιστική προσφορά. Μπορούμε να σας παρέχουμε σκαλωσιές για: Ζωγραφική σε τοίχους Νεόκτιστη κατοικία  Εργοστάσια Στέγες  Ικριώματα σε γέφυρες Βιομηχανική συντήρηση Σχολεία Συγκροτημάτων κατοικιών Πολύπλοκες βιομηχανικές σκαλωσιές,  Σκαλωσιές για εκδηλώσεις Σκάφη αναψυχής Ράμπες Υδραυλικές εγκαταστάσεις Φυσικό αέριο ή Πετρέλαιο Νεοκλασικά ακίνητα

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΗΛΕΚΤΡΑΣ 10-12 - Διόνυσος
  2108132015
  6944306287
Σελίδα 1 από 3