Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • COSMOSKAL - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΣΥΚΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  Σκαλωσιές "COSMOSKAL" στις Συκιές Θεσσαλονίκης.  Ενοικίαση - τοποθέτηση σκαλωσιών Πανελλαδική κάλυψη

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΚΟΡΑΗ 2 - Συκιές
  2310706000
  6936888700
 • GALA BY MESSINIS - ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Εγγυόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα με ασφάλεια και συνέπεια.   Με 30 χρόνια πείρας στο χώρο, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τοποθετήσεις πατωμάτων-deck για κάθε είδους εκδήλωση όπως επίσης κερκίδες και σκαλωσιές.   Όσον αφορά τους χώρους εκδηλώσεων, η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης πατώματος-deck σε οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο,  σε κάθε τύπο εδάφους ακόμα κι αν χρειαστεί μερική ή ολική κάλυψη πισίνας.   Τοποθετούμε σκαλωσιές σε κάθε είδους κτίριο ή ιστορικό μνημείο καθώς και κερκίδες σε κάθε αθλητικό ή συναυλιακό χώρο.  

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ 193 ΚΑΙ ΕΥΡΥΠΙΔΟΥ - Αγιοι Ανάργυροι
  2102388058
  6944503345
 • ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Ανυψωτικά προϊόντα, σκαλωσιές, ανακαινίσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ελαιοχρωματισμοί και άλλες εργασίες. Με πολυετή πείρα, συνέπεια και ποιοτική εργασία!!

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  2η ΠΑΡΟΔΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 13 - Κατερίνη
  2351032965
  6972559096
 • ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΝΕΑ ΚΙΟΣ - ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Η δραστηριότητα της επιχείρησης ξεκίνησε το 1991 ασχολουμένη πιο πολύ με τις οικοδομικές εργασίες και πιο συγκεκριμένα με τα επιχρίσματα, δραστηριότητα η οποία ασκείται ακόμα και τώρα. Επειδή η ενοικίαση σκαλωσιών έχει μεγάλη σχέση με τα επιχρίσματα, αποφάσισαμε να επεκτείνουμε τις υπάρχουσες δραστηριότητες μας και να δημιουργήσουμεω και ενοικιάσεις σκαλωσιών. Η δραστηριότητα αυτή ξεκίνησε το 1996 και συνεχίζει ακόμα με αύξηση των κεφαλαίων και του πελατολογίου της. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των σκαλωσιών, τηρούν όλες τις προβλεπόμενες από το κράτος και την Ε.Ε. προδιαγραφές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνεχής βελτίωση και εξέλιξη. Η μεταφορά των εργαλείων γίνεται με ιδιόκτητα οχήματα και ο χρόνος εξυπηρέτησης των πελατών είναι μηδενικός. Το κόστος των εργασιών κυμαίνεται ανάλογα με τη μορφή της κάθε εργασίας κατόπιν ραντεβού και αξιολόγησης από ειδικευμένο τεχνικό μας. Η επιχείρηση εδρεύει στη Ν.Κίο Αργολίδας και προσπαθεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες και το μέγεθος κάθε εργασίας.

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  ΝΕΑ ΚΙΟΣ - Αργολίδα
  2751051121
  6977198721
 • Ενοικίαση - Τοποθέτηση & Πώληση Ικριωμάτων - Σκαλωσιών Βόλος Μαγνησία

    Η εταιρεία μας Πώληση - Ενοικίαση - Τοποθέτηση Μεταλλικών Ικριωμάτων | Βόλος     Η εταιρεία μας η οποία εδρεύει στον Βόλο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις οικοδομικές εργασίες και συγκεκριμένα στις ενοικιάσεις - τοποθετήσεις και πωλήσεις μεταλλικών ικριωμάτων (σκαλωσιές) παντός τύπου στο Βόλο αλλά και σε όλο το χώρο της Θεσσαλίας.   Η εγγύηση που προσφέρουμε, κατέστησε την εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια μόνιμο συνεργάτη μεγάλων εταιρειών σε όλη την Θεσσαλία, καθώς ανταποκρινόμαστε πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας - ποιότητας και συνέπειας του εργοστασίου. Όλα τα χρησιμοποιημένα μεταλλικά ικριώματα είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις προδιαγραφές και στους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ συνοδεύονται από ISO 9001:2000, πιστοποιητικό ποιότητας για σχεδιασμό, κατασκευή και εγκατάσταση.   Η εταιρεία με τα προηγμένα μέσα που διαθέτει προωθεί νέες ιδέες και λύσεις με πρωτοποριακές κατασκευές. Η αποτελεσματικότητα της κάθε εργασίας στηρίζεται στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που φροντίζει με υπευθυνότητα και ασφάλεια τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου.   Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με χαμηλό κόστος πώλησης - ενοικίασης - τοποθέτησης καταστούν την εταιρεία μας τη μία και μοναδική λύση για τη χρήση μεταλλικών ικριωμάτων (σκαλωσιές). Υπηρεσίες   Έργα Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!  Πλαίσιο Πώληση - Ενοικίαση - Τοποθέτηση Ικριωμάτων Βόλος  / Μαγνησίας | Τηλ: 6988439999  

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Βόλος - Βόλος
  6988439999
 • Ενοικίαση - Τοποθέτηση - Πώληση Σκαλωσιών Καβάλα

  Σκαλωσιές Σιδηρόπουλο Σταύρος Ενοικίαση - Τοποθέτηση - Πώληση Σκαλωσιών Καβάλα Η εταιρία μας Σκαλωσιές Σιδηρόπουλο Σταύρος, η οποία εδρεύει στο Περιγιάλι στην Καβάλα, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό για περισσότερα από 10 χρόνια στο χώρο της ενοικίασης, τοποθέτησης και πώλησης σκαλωσιών έχοντας “χτίσει” γερές βάσεις συνεργασίας με μεγάλες εταιρίες στην Καβάλα, την Δράμα, την Ξάνθη και όλη την Μακεδονία και την Θράκη.    Η οργάνωση, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, η τεχνογνωσία και τα μέτρα ασφαλείας που παίρνουμε, σε συνδυασμό με την διαρκή ενημέρωσή μας και την επένδυση σε σύγχρονα συστήματα σκαλωσιών, μας καθιστούν ικανούς να φέρουμε εις πέρας οποιοδήποτε έργο όσο δύσκολο και αν είναι.   Έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κερδίσουμε την πρώτη θέση στην προτίμησή σας, για την συνέπεια, την ευσυνειδησία και τον απαράμιλλο επαγγελματισμό που μας διακρίνει.   Προσφέρουμε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, προσφέροντάς του ασφάλεια και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.   Στόχος, όραμα και υπόσχεση μας, η αδιάκοπη αναβάθμιση των υπηρεσιών μας για την μέγιστη ικανοποίηση της αγοράς και του κάθε μας εκλεκτού πελάτη.       Περισσότερα Έργα Ενοικίαση - Τοποθέτηση - Πώληση Σκαλωσιών  Περιγιάλι, Καβάλα Τηλ: 6944464593

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Περιγιάλι - Καβάλα
  6944464593
 • ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΚΟΛΤΖΟΚΑΙ | Ενοικίαση & Τοποθέτηση Σκαλωσιών Αττική

  ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση Σκαλωσιών & Τοποθέτηση Σκαλωσιών Αττική Η επιχείρησή μας “ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΚΟΛΤΖΟΚΑΙ” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των σκαλωσιών και ειδικεύεται στην ανέγερση και αποσυναρμολόγηση τους σε κτίρια, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, διυλιστήρια και όπου αλλού χρειάζονται σκαλωσιές. Διαθέτοντας έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και προϊόντα που ακολουθούν αυστηρά το σύστημα διασφάλισης ποιότητας, σας προσφέρουμε υπηρεσίες ενοικίασης μεταλλικών σκαλωσιών και φροντίζουμε για την άμεση και σωστή τοποθέτησή τους, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.   Έτσι, σήμερα έχουμε καταφέρει να αποτελούμε μία διαρκώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση όπου χάρη στην σωστή οργάνωση αλλά και στις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ασφάλειας που προσφέρουμε μπορούμε να να ανταποκριθούμε πλήρως στις απαιτήσεις κάθε πελάτη καθώς και στις νέες ανάγκες δόμησης του κλάδου.    Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, σε μικρά έργα, μεγάλα ή έργα ευρείας κλίμακας, η επιχείρησή μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορούν να αντεπεξέλθουν και να σας προσφέρουν την ιδανική λύση καθώς και να σας εγγυηθούν για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.   Η εμπειρία καθώς και τα έργα που έχουμε υλοποιήσει στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική, σε συνδυασμό με την άμεση παράδοση, αποτελούν τα χαρακτηριστικά εκείνα που μας έχουν χαρίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των πελατών μας.   Το υψηλό αίσθημα ευθύνης για την αρτιότητα της κατασκευής και την ασφάλεια του οικοδόμου, η ποιότητα των υπηρεσιών μας, καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές μας έχουν καθιερώσει την επιχείρησή μας ως μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις στον χώρο των σκαλωσιών.  Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική Όποιες και αν είναι λοιπόν οι απαιτήσεις του έργου σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική επιλογή για εσάς.

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Αχαρνών 185 - Αθήνα
  2130300936
  6932571532
 • ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΑΤΛΑΣ LLG ATLAS - ΛΟΥΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

  Ενοικίαση - Σκαλωσιές - Τοποθέτηση Σκαλωσιές Άτλας - ΛΟΥΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ - Τοποθετήσεις, ενοικιάσεις Ασφάλεια με προδιαγραφές ΕΛΟΤ. Μεταλλικά μαδέρια, ξύλινα μαδέρια, τοποθετήσεις σκαλωσιάς και με μεταλλικά δάπεδα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μεταλλικά μαδέρια, βαψίματα, άριστη εξυπηρέτηση. Άμεση και σίγουρη τοποθέτηση.

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  22340
  ΠΑΤΡΩΝ 16 - ΜΕΝΙΔΙ - Αχαρνές
  2102315878
  6932317224
 • ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

  Στόχος μας είναι να σας δώσουμε μια επαγγελματική και αξιόπιστη υπηρεσία για ανέγερση ικριωμάτων (σκαλωσιών). Έχουμε μεγάλη εμπειρία στον χώρο της σκαλωσιάς με μεγάλα έργα στο ενεργητικό μας και είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια λύση σκαλωσιών  για τις ανάγκες σας.   Παρέχουμε με ασφάλεια  λύσεις στους πελάτες μας καθημερινά, είτε εμπορικών είτε βιομηχανικών ή οικιακών δραστηριοτήτων.  Παραδείγματα των εργασιών μας περιλαμβάνουν σχολεία, αποθήκες, εγκαταστάσεις παραγωγής, νέες και υφιστάμενες υπεραγορές, πανεπιστήμια, καταστήματα, διατηρητέα κτίρια, συγκροτήματα γραφείων, εγκαταστάσεις παρασκευής τροφίμων, υπουργείο προστασίας του πολίτη και κτίρια σε πολλές άλλες περιοχές.   Η εταιρία μας προσφέρει  μια ασυναγώνιστη ποικιλία χρήσεων: σε κάθε εργοτάξιο, στη βιομηχανία, χημικά εργοστάσια, σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ναυπηγεία και χώρους για εκδηλώσεις.  Επίσης σκαλωσιές για κάθε εργασία, για την προστασία των προσόψεων των κτιρίων, βαψίματα και επιδιορθώσεις εξωτερικών ή εσωτερικών χώρων, ή ακόμα και ένα πυργάκι με ρόδες ή όχι.   Γιατί να επιλέξετε εμάς:   Η ομάδα μας αποτελείται  από πλήρως εκπαιδευμένο και καταρτισμένο συνεργείο σκαλωσιών που είναι έτοιμο να σας βοηθήσει και να καλύψει όλες τις ανάγκες σας  για σκαλωσιές. Έχουμε έναν πλούτο γνώσεων και εμπειριών σε όλους τους τομείς της σκαλωσιάς. Θα λάβετε μια άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που θα σας παρέχει μια λεπτομερή και ανταγωνιστική προσφορά. Μπορούμε να σας παρέχουμε σκαλωσιές για: Ζωγραφική σε τοίχους Νεόκτιστη κατοικία  Εργοστάσια Στέγες  Ικριώματα σε γέφυρες Βιομηχανική συντήρηση Σχολεία Συγκροτημάτων κατοικιών Πολύπλοκες βιομηχανικές σκαλωσιές,  Σκαλωσιές για εκδηλώσεις Σκάφη αναψυχής Ράμπες Υδραυλικές εγκαταστάσεις Φυσικό αέριο ή Πετρέλαιο Νεοκλασικά ακίνητα

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΗΛΕΚΤΡΑΣ 10-12 - Διόνυσος
  2108132015
  6944306287
 • ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ-ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ-ΕΞΕΔΡΕΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ - ΕΞΕΔΡΩΝ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ - ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ. ΠΕΙΡΑ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

  Η επιχείρηση ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ιδρύθηκε πριν απο πολλά χρόνια με κύριο αντικείμενο την ενοικίαση και τοποθέτηση σκαλωσιών πολλλών τετραγωνικών μέτρων με έδρα την θεσσαλονίκη. Πωλούνται γέφυρες διαφόρων διαστάσεων (καταλλήλες για παταρώματα).σκάλες steel διαφόρων διαστάσεων, κυλιόμενη σκαλώσια απο 1-12m ύψος ,πύργοι κατάλληλη για διαφήφιση, συναυλίες κ.λ.π, σωλήνες από 1-6m μήκος κατάληλλες για μεγάλα φορτία, για διαμόρφωση χώρων και για προστασία απο τον ήλιο. Τοποθέτηση περιπτέρων σε εκθέσεις ,πάγκους ,πασαρέλες, κερκίδες, τσουλήθρες, ειδηκές κατασκευές . Σκάλες -ραμπες  κατάλληλες για εξέδρα. Διακρίνεται για την συνέπεια, άμεση εξυπηρέτηση, στις πιο προσιτές τιμές. Διαθέτουμε σκαλωσιές μεταλλικές (γερμανικές) όλων των τύπων για την κάλυψη και του πιο απαιτητικού έργου, πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές της ευρωπαϊκής νομοθεσίας με πιστοποίηση ΕΛΟΤ. Διαθέτουμε ISO 9001-1994 , ISO 14001-2004.Τα ικρώματα γερμανικής προελεύσεως φυμιζονται (κατέχουν την κυριότερη θέση  παγκοσμίος) τόσο για την ποιότητα τους όσο και για την ασφάλεια τους.       Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυάται την μέγιστη ασφάλεια και την άριστη λειτουργικότητα της σκαλωσιάς. Σκαλωσιές εξωτερικού χώρου (μαδέρι, πλατφόρμα), εξωτερικές για βαφές κτιρίων, ειδικές για ορθομαρμάρωση,θερμομόνωση, για διατηρητέα κτίρια και επιχρίσματα. Τα ικριώματα είναι ευρώπαϊκης κατατασκευής, έχοντας τα ανώτερα μέτρα ασφαλείας Η εγγύηση, η άμεση εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές μας κατέστησαν ΠΡΩΤΟΥΣ στην βόρεια Ελλάδα. Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα  

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΛΟΥΤΡΑ ΘΕΡΜΗΣ - Θεσσαλονίκη
  2310935555
  6973233220
 • ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΣΚΑΦΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΠΥΡΓΙΣΚΟΙ ΥΠΟΣΤΕΓΑ - OMEGASKAL

  Η Omegaskal είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία σε σκαλωσιές και σε καλύμματα σκαφών. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας κατασκευή σκαλωσιάς με θερμοσυστελλόμενο νάιλον που καλύπτουν απο μικρά μέχρι μεγάλα σκάφη για εργασίες συντήρησης σε ναυπηγεία και μαρίνες σε όλο τον κόσμο. H Omegaskal δραστηριοποιείται από το 2001 στις κατασκευές σκαλωσιών με μεγάλη φήμη για την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση. Μπορούμε να προετοιμάσουμε τις σκαλωσιές για μια ποικιλία θαλάσσιων εφαρμογών. Παρέχουμε τις Υπηρεσιες μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και, τα 15 χρόνια εμπειρίας, η γνώση και η τεχνογνωσία μας, μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό. Δουλεύουμε σκληρά για να εξασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα της δουλειάς μας. Το εκπαιδευμένο, πιστοποιημένο προσωπικό της Omegaskal κατασκευάζει σύχρονα συστήματα σκαλωσιάς γιοτ που παρέχουν στους εργολάβους βαφής, στους ξυλουργούς κ.α. ασφαλές, καθαρό και στεγνό περιβάλλον στο οποίο μπορούν να εργαστούν, διασφαλίζοντας ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους. Χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας με επιβραδυντικά φλόγας θερμοσυστελλόμενο νάιλον, η Omegaskal παρέχει πλήρη προστασία για όλους τους τύπους των εργασιών, σκαλωσιές σκαφών, πλήρη καλύμματα σκαλωσιάς σκαφών, πύργισκοι με σκάλα, πύργισκοι με ρόδες, καλύμματα με σκαλωσιά σε κατάρτια και μερικά καλύμματα με σκαλωσιά σε σκάφη.

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 65 - Σαλαμινα
  2109574631
 • ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΧΟΥΝΤΟΥΜΑΔΗΣ ΑΥΛΩΝΑ - ΚΕΡΚΙΔΕΣ - ΕΞΕΔΡΕΣ

  Ο Κωνσταντίνος Χουντουμάδης ίδρυσε την "Κ. Χουντουμάδης Α.Τ.Β.Ε." το 1975 και κατάφερε πολύ σύντομα να εδραιώσει την εταιρία στο υψηλότερο βάθρο της κατασκευής και παραγωγής Μεταλλικών Ικριωμάτων. με τα προηγμένα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει, προωθεί ιδέες και λύσεις, δυναμικές ευρεσιτεχνίες και πρωτοποριακές κατασκευές. Η αποτελεσματικότητα της κάθε εργασίας στηρίζεται στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που φροντίζει με υπευθυνότητα και ασφάλεια τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε κατασκευής. Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για το κάθε έργο είναι παραγωγής της ίδιας της εταιρίας έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα, το χαμηλό κόστος και η ευθύνη του έργου. Όλα τα προϊόντα που διατίθενται συνοδεύονται από πιστοποιητικά και είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου.

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  52ο ΧΛΜ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ - ΘΕΣΗ ΤΣΟΥΜΠΑ - Αυλώνας
  2295042972
 • KOUM GROUP O.E.

  Ενοικιάζονται - τοποθετούνται σκαλωσιές. Συλλεκτήρες μπάζων.

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Μ. ΒΟΔΑ 206 - Αθήνα
  2108643334
  6977342104
 • METROSKAL - ΠΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ - ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΦΑΛΗΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

  Η εταιρία METROSKAL έχει ως αντικείμενο την ενοικίαση και τοποθέτηση μεταλλικών ικριωμάτων (ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ) με ειδικότητα στις "Σωληνωτές Σκαλωσιές με μεταλλικό δάπεδο".   Η πολυετής πείρα μας στον χώρο των μεταλλικών ικριωμάτων, τα υψηλά στάνταρτ διεθνών προδιαγραφών και η Άριστη σχέση ΤΙΜΗΣ - ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ μας τοποθετούν στις πρώτες θέσεις προτίμησης σας για μελλοντική συνεργασία, είτε πρόκειται για κατασκευή, ανακαίνιση, ή επισκευή του κτηριακού συγκροτήματος ή του επαγγελματικού σας χώρου. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και συναρμολόγηση των σκαλωσιών στον χώρο που επιθυμείτε.   Για οποιαδήποτε απορία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ενοικιάσεις σκαλωσιών Τοποθετήσεις σκαλωσιών Πωλήσεις σκαλωσιών Κυλιόμενες σκαλωσιές Κερκίδες Εξέδρες εκδηλώσεων Εξέδρες εργασίας   Υποκατάστημα: Μεγ. Αλεξάνδρου και Επαμεινώνδα 1, αποθήκη - εγκατάσταση.

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΑΛΗΡΕΩΣ 18Α - Νέο Φάληρο
  2104830930
  6947945550
 • TECHSKAL - ΝΙΚΟΛΑΟΣ Σ. ΡΑΣΣΙΑΣ

  Ενοικιάσεις και τοποθετήσεις σκαλωσιών - Σκάλες Η επιχείρηση TECHSKAL δραστηριοποιείται στο χώρο της ενοικίασης και τοποθέτησης μεταλλικών ικριωμάτων με μεγάλη επιτυχία. Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας και της έδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι: Η πολυετής εμπειρία της Το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της για το οποίο η TECHSKAL μεριμνεί για την ασφάλεια τους Ο πλέον εξελιγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός της που αποτελείται από βαρέου τύπου μεταλλικά ικριώματα με ξύλινα και μεταλλικά δάπεδα εργασίας καθώς και πλατφόρμες τα οποία είναι εγκεκριμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΕΛΟΤ & Ε.Ε Οι αξιόπιστες συνεργασίες της που εγγυώνται για το αποτέλεσμα των έργων της και τέλος η συνέπεια στη παράδοση των έργων της Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιό της, που απαρτίζεται από κατασκευαστικές εταιρείες, εργολάβους(σοβατζίδες-ελαιοχρωματιστές), ιδιωτικές εταιρείες, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, ιερούς ναούς, ιδιώτες κ.α, εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας. Ο κύριος λόγος,όμως, που η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών της είναι η ανθεκτικότητα των προϊόντων της και η ποιότητα των εργασιών της. Η επιχείρηση TECHSKAL ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης ανοίγει τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης στην αγορά και μέσω του διαδικτύου προσδοκά να σας δώσει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής της ταυτότητας.

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Φωτογραφίες [2]
  Στείλτε e-mail
  ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ 22 - Περιστέρι
  2105747950
 • ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΧΡΥΣΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

  Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία για διατρίσεις μπετού, για την τοποθέτηση σκαλωσιών ασφαλείας και για την αδιατάρακτη κοπή μπετού με σύγχρονα μηχανήματα (πχ huqsvarna wall saw ws 440 hf). Έχουμε επίσης αναλάβει και διεκπεραιώσει τα μεγαλύτερα έργα στην Κέρκυρα. Στο κατάστημά μας που βρίσκεται επι της οδού Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας (περιοχή Σολάρι) θα βρείτε διάφορα οικοδομικά μηχανήματα και εργαλεία για ενοικίαση και πώληση. Ενοικιάσεις σκαλωσιών, Κέρκυρα Ενοικιάσεις μηχανημάτων, Κέρκυρα Αδιατάραχες κοπές, Κέρκυρα Διατρήσεις μπετού, Κέρκυρα Οικοδομικές εργασίες, Κέρκυρα Εμπόριο - αντιπροσωπίες μηχανημάτων, Κέρκυρα  

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ 89 - Κέρκυρα
  2661043900
  6945315691
 • ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ -ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΙΚΡΙΩΜΑΤΩΝ

   Η εταιρία “ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε το 1992 από τον Αθανάσιο Αθανασιάδη, με κύριο αντικείμενο την ενοικίαση και τοποθέτηση σκαλωσιών. Σήμερα, μετά από πορεία 23 ετών συγκαταλέγεται σε μια από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου και ανάμεσα στις πρώτες επιλογές του επαγγελματία αλλά και του ιδιώτη.  Διαθέτει σκαλωσιές όλων των τύπων για την κάλυψη και του πιο απαιτητικού έργου, πληρώντας  όλες τις απαραίτητες  προδιαγραφές τις ευρωπαϊκής και ελληνικής νομοθεσίας. Φιλοσοφία μας είναι η απόλυτη ειλικρίνεια με τους πελάτες μας  και η επαγγελματική συνέπεια η οποία μας διακρίνει.  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας ,εγγυάται την μέγιστη ασφάλεια και την άριστη λειτουργικότητα της σκαλωσιάς.  Η συμμετοχή μας στα μεγαλύτερα έργα της πόλης τα τελευταία 20 χρόνια  πιστοποιεί την εδραίωση μας στον χώρο.

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Φωτογραφίες [8]
  Στείλτε e-mail
  ΖΑΚΥΝΘΟΥ 8 Β - Ωραιόκαστρο
  2310694802
  6932439020
 • ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΝΙΓΡΙΤΑ ΣΕΡΡΕΣ - ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Οικοδομικές εργασίες - Αναπαλιώσεις κτιρίων - Σκαλωσιές. Με υπευθυνότητα και πλήρη τεχνογνωσία αναλαμβάνουμε την ταχύτατη ολοκλήρωση των ργασιών σας, σε παλιές & νέες κατασκευές. Εγγυομαστε για την εργασία μας και το σημαντικότερο, σας παρέχουμε τις οικονομικότερες λύσεις !

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Φωτογραφίες [1]
  ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ - Σέρρες
  2322031614
  6978891285, 6978891282
Σελίδα 1 από 3