Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 | 09:02 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • COSMOSKAL - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΣΥΚΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  Σκαλωσιές "COSMOSKAL" στις Συκιές Θεσσαλονίκης.  Ενοικίαση - τοποθέτηση σκαλωσιών Πανελλαδική κάλυψη

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΚΟΡΑΗ 2 - Συκιές
  2310706000
  6936888700
 • GALA BY MESSINIS - ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Εγγυόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα με ασφάλεια και συνέπεια.   Με 30 χρόνια πείρας στο χώρο, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τοποθετήσεις πατωμάτων-deck για κάθε είδους εκδήλωση όπως επίσης κερκίδες και σκαλωσιές.   Όσον αφορά τους χώρους εκδηλώσεων, η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης πατώματος-deck σε οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο,  σε κάθε τύπο εδάφους ακόμα κι αν χρειαστεί μερική ή ολική κάλυψη πισίνας.   Τοποθετούμε σκαλωσιές σε κάθε είδους κτίριο ή ιστορικό μνημείο καθώς και κερκίδες σε κάθε αθλητικό ή συναυλιακό χώρο.  

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ 193 ΚΑΙ ΕΥΡΥΠΙΔΟΥ - Αγιοι Ανάργυροι
  2102388058
  6944503345
 • METROSKAL - ΠΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ - ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΦΑΛΗΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

  Η εταιρία METROSKAL έχει ως αντικείμενο την ενοικίαση και τοποθέτηση μεταλλικών ικριωμάτων (ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ) με ειδικότητα στις "Σωληνωτές Σκαλωσιές με μεταλλικό δάπεδο".   Η πολυετής πείρα μας στον χώρο των μεταλλικών ικριωμάτων, τα υψηλά στάνταρτ διεθνών προδιαγραφών και η Άριστη σχέση ΤΙΜΗΣ - ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ μας τοποθετούν στις πρώτες θέσεις προτίμησης σας για μελλοντική συνεργασία, είτε πρόκειται για κατασκευή, ανακαίνιση, ή επισκευή του κτηριακού συγκροτήματος ή του επαγγελματικού σας χώρου. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και συναρμολόγηση των σκαλωσιών στον χώρο που επιθυμείτε.   Για οποιαδήποτε απορία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ενοικιάσεις σκαλωσιών Τοποθετήσεις σκαλωσιών Πωλήσεις σκαλωσιών Κυλιόμενες σκαλωσιές Κερκίδες Εξέδρες εκδηλώσεων Εξέδρες εργασίας   Υποκατάστημα: Μεγ. Αλεξάνδρου και Επαμεινώνδα 1, αποθήκη - εγκατάσταση.

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΑΛΗΡΕΩΣ 18Α - Νέο Φάληρο
  2104830930
  6947945550
 • P.L.B. Β. & Ε. ΠΑΠΠΑΣ Ο.Ε. | Βιομηχανία Μεταλλικών Ικριωμάτων Μαγούλα Αττικής

            P.L.B. Β. & Ε. ΠΑΠΠΑΣ Ο.Ε. Βιομηχανία Μεταλλικών Ικριωμάτων Μαγούλα Αττικής Η εταιρεία μας “P.L.B. Β. & Ε. ΠΑΠΠΑΣ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Μαγούλα Αττικής, από το 2001 πρωτοπορεί στην κατασκευή και εμπόριο μεταλλικών ικριωμάτων, μεταλλικών δαπέδων, στην επεξεργασία και στην μόνωση σωλήνων ύδρευσης και άρδευσης. Στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, κατασκευάζονται ικριώματα βάσει προδιαγραφών του ΕΛΟΤ κατάλληλα για ξυλότυπους, γέφυρες, εξωτερικές καλύψεις και μεταλλικά δάπεδα. Προτείνονται λοιπόν, προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, καινούργια σε λύσεις εμπιστοσύνης και ποιότητας.             ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Σε εμάς θα βρείτε μεταλλικά ικριώματα, μεταλλικά δάπεδα και εξαρτήματα αυτων. Παράλληλα, δραστηροποιούμαστε με την μόνωση σωλήνων ύδρευσης και άρδευσης, με ίδια υλικά και εμπορία αυτών. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στο χώρο των μεταλλικών ικριωμάτων, σας παρέχει πλήρει και αξιόπιστα προϊόντα όσον αφορά την ποιότητα, τη λειτουργικότητα αλλά και την ασφάλεια τους.   ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ     Όλα τα ικριώματα που κατασκευάζει η εταιρείας μας είναι πιστοποιημένα όπως ορίζει η Ελληνική Νομοθεσία σχετικά με την ασφαλή κατασκευή και χρήση μεταλλικών ικριωμάτων στη χώρα. Η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία, τα καινοτόμα και υψηλής ασφάλεια προϊόντα που κατασκευάζουμε, κατατάσουν την εταιρεία μας ως μια από τις πιο αξιόπιστες στο χώρο των μεταλλικών ικριωμάτων στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητα με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη, αλλά και η διαρκείς εξέλιξη των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.                 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.  

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Θέση Καμάρι Δερβενοχωρίων - Μαγούλα
  2105559311
  6942012677
 • RIO SKAL - Ενοικιάσεις Τοποθετήσεις Σκαλωσιών Αθήνα Αττική

    Τοποθέτηση Σκαλωσιών RIO SKAL       RIO SKAL ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ.        Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην  Αττική,  τα τελευταία 30 χρόνια, τοποθετούμε σκαλωσιές στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Ο στόχος της εταιρίας μας είναι η πιστοποιημένη  ασφάλεια στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά  πρότυπα. Οι τιμές  μας είναι  χαμηλές  με σκοπό να εξυπηρετήσουμε  επαγγελματίες και ιδιώτες. Τοποθετούμε σκαλωσιές σε πολυκατοικίες, οικοδομές, εργοστάσια, εκκλησίες, καράβια  και  δημόσια  κτήρια.    Τοποθέτηση Σκαλωσιών Σεπόλια, Αθήνα  

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Καλλιπόλεως 62 - Κολωνός
  2105149897
  6976570107, 6930471603
 • Α-Ω ΣΚΑΛΟΔΟΜΙΚΗ GREKOSKAL | Κατασκευή Ικριωμάτων Αθήνα Αττική - Σκαλωσιές Παντός Τύπου & Εξαρτήματα

        Α-Ω ΣΚΑΛΟΔΟΜΙΚΗ GREKOSKAL Κατασκευή Ικριωμάτων Αθήνα Αττική - Σκαλωσιές Παντός Τύπου & Εξαρτήματα Η εταιρεία μας “Α-Ω ΣΚΑΛΟΔΟΜΙΚΗ GREKOSKAL” η οποία βρίσκεται στην Αττική, δραστηριοποιείται από το 1970 με την κατασκευή ικριωμάτων παντός τύπου προσφέροντας πάντα σύγχρονα και ποιοτικά συστήματα ικριωμάτων - σκαλωσιών. Το εργοστάσιο βρίσκεται στον Ασπρόπυργο Αττικής ενώ διαθέτουμε και κατάστημα στο Περιστέρι. Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 3η γενιά, η εταιρεία μας συνεχίζει να κατασκευάζει με μεράκι και ευθύνη σύγχρονα συστήματα ικριωμάτων για θερμοπρόσοψη, για μπετόν καθώς και ικριώματα - σκαλωσιές για υποστύλωση όλων των εργασιών. Παράλληλα, σε εμάς θα βρείτε και εξαρτήματα ικριωμάτων - σκαλωσιών καθώς και μεταχειρισμένα ικριώματα σε άψογη κατάσταση.         ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ   Με σύμμαχό μας την μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, κατασκευάσουμε ικριώματα που στόχο έχουν να καλύψουν κάθε ανάγκη, από τη πιο απλή έως και τη πιο σύνθετη, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια, την ευχρηστία αλλά και την απροβλημάτιστη εργασία κάθε συνεργείου οικοδομής. Χρησιμοποιώντας αξιόπιστα κατασκευαστικά υλικά, σας προσφέρουμε ικριώματα βαρέως τύπου για επαγγελματίες καθώς και ελαφρού τύπου για ερασιτεχνική εργασία, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε ανάγκη συνεργείου και μη. Όλα τα ικριώματα που κατασκευάζει η εταιρεία μας είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων και μπορούν να ανταποκριθούν με ασφάλεια ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες.     Έχοντας δημιουργήσει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο αριθμό ικριωμάτων και έχοντας συνεργαστεί με πλήθος επαγγελματιών η εταιρεία μας αποτελεί εγγύηση για σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις στο χώρο των ικριωμάτων.             ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα.      

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Εργοστάσιο: Νικηφόρου Λύτρα και Λεωφόρο Νάτο - Ασπρόπυργος
  6906569842,6906594301
 • ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Ανυψωτικά προϊόντα, σκαλωσιές, ανακαινίσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ελαιοχρωματισμοί και άλλες εργασίες. Με πολυετή πείρα, συνέπεια και ποιοτική εργασία!!

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  2η ΠΑΡΟΔΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 13 - Κατερίνη
  2351032965
  6972559096
 • ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΝΕΑ ΚΙΟΣ - ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Η δραστηριότητα της επιχείρησης ξεκίνησε το 1991 ασχολουμένη πιο πολύ με τις οικοδομικές εργασίες και πιο συγκεκριμένα με τα επιχρίσματα, δραστηριότητα η οποία ασκείται ακόμα και τώρα. Επειδή η ενοικίαση σκαλωσιών έχει μεγάλη σχέση με τα επιχρίσματα, αποφάσισαμε να επεκτείνουμε τις υπάρχουσες δραστηριότητες μας και να δημιουργήσουμεω και ενοικιάσεις σκαλωσιών. Η δραστηριότητα αυτή ξεκίνησε το 1996 και συνεχίζει ακόμα με αύξηση των κεφαλαίων και του πελατολογίου της. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των σκαλωσιών, τηρούν όλες τις προβλεπόμενες από το κράτος και την Ε.Ε. προδιαγραφές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνεχής βελτίωση και εξέλιξη. Η μεταφορά των εργαλείων γίνεται με ιδιόκτητα οχήματα και ο χρόνος εξυπηρέτησης των πελατών είναι μηδενικός. Το κόστος των εργασιών κυμαίνεται ανάλογα με τη μορφή της κάθε εργασίας κατόπιν ραντεβού και αξιολόγησης από ειδικευμένο τεχνικό μας. Η επιχείρηση εδρεύει στη Ν.Κίο Αργολίδας και προσπαθεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες και το μέγεθος κάθε εργασίας.

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  ΝΕΑ ΚΙΟΣ - Αργολίδα
  2751051121
  6977198721
 • Ενοικιάσεις Σκαλωσιών Άγιος Παντελεήμονας Αττική - Μιχάλης Μαρκοτσάι - Τοποθετήσεις Σκαλωσιών Άγιος Παντελεήμονας Αττική - Σκαλωσιές Άγιος Παντελεήμονας Αττική - Ικριώματα Άγιος Παντελεήμονας Αττική

  Μιχάλης Μαρκοτσάι Ενοικιάσεις & Τοποθετήσεις Σκαλωσιών Άγιος Παντελεήμονας Αττική Οι σκαλωσιές κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούνται στην πρόσοψη των κτιρίων για οποιαδήποτε οικοδομική εργασία π.χ σοβαντίσματα, χρωματισμοί , τοποθέτηση υαλοπετασμάτων κ.α , και γενικά ότι μπορεί να χρειαστεί μια οικοδομή στο στάδιο της κατασκευής της. Η επιχείρησή μας “Μιχάλης Μαρκοτσάι” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Άγιο Παντελεήμονα, δραστηριοποιείται στις οικοδομικές εργασίες και πιό συγκεκριμένα με ενοικιάσεις και τοποθετήσεις σκαλωσιών - ικριωμάτων σε όλη την Αττική. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει την άμεση τοποθέτηση των σκαλωσιών - ικριωμάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος, ώστε να σας παρέχουμε την μέγιστη ασφάλεια.  Πρωταρχικός στόχος, είναι η έγκαιρη παράδοση του έργου, με το μεγαλύτερο συντελεστή ασφάλειας. Επικοινωνήστε μαζί μας για ενοικιάσεις και τοποθετήσεις σκαλωσιών στον Άγιο Παντελεήμονα αλλά και σε όλη την Αττική. Ενοικιάσεις σκαλωσιών σε όλη την Αθήνα. Σκαλωσίες με πιστοποίηση - Μεταλλικά δάπεδα Ενοικιάσεις Σκαλωσιών Άγιος Παντελεήμονας Αττική, Τοποθετήσεις Σκαλωσιών Άγιος Παντελεήμονας Αττική, Σκαλωσιές Άγιος Παντελεήμονας Αττική, Ικριώματα Άγιος Παντελεήμονας Αττική, Ενοικιάσεις & Τοποθετήσεις Σκαλωσιών Άγιος Παντελεήμονας Αττική    

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Σωζοπόλεως 1, Άγιος Παντελεήμονας - Αττική
  6946037011
 • Ενοικιάσεις Σκαλωσιών Αχαρναί - Σκαλωσιές Άτλας LLG - Τοποθετήσεις

  Ενοικίαση - Σκαλωσιές - Τοποθέτηση Σκαλωσιές Άτλας - ΛΟΥΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ - Τοποθετήσεις, ενοικιάσεις Ασφάλεια με προδιαγραφές ΕΛΟΤ. Μεταλλικά μαδέρια, ξύλινα μαδέρια, τοποθετήσεις σκαλωσιάς και με μεταλλικά δάπεδα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μεταλλικά μαδέρια, βαψίματα, άριστη εξυπηρέτηση. Άμεση και σίγουρη τοποθέτηση.

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Θρακομακεδόνων 77 - Αχαρνές
  6932317224
  6932317224
 • Ενοικιάσεις Σκαλωσιών Αχαρναί Αττική - ΣΚΑΛΟΤΕΧΝ - Στήσιμο Σκαλωσιών Αχαρναί Αττική - Σκαλωσιές Αχαρναί Αττική

  Αναβαθμίστε τα έργα σας με τις ενοικιάσεις ικριωμάτων μας Καλώς ήρθατε στη λύση σκαλωσιάς που υψώνεται πάνω από τα υπόλοιπα. Στην εταιρεία μας, καταλαβαίνουμε ότι κάθε επιτυχημένο έργο ξεκινά με γερές βάσεις. Γι' αυτό παρέχουμε ενοικιάσεις σκαλωσιών κορυφαίας ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να ανεβάσουν τις εργασίες κατασκευής και συντήρησης σας σε νέα ύψη. Οι προσφορές μας για σκαλωσιές: Ευέλικτη σκαλωσιά: Το εκτεταμένο απόθεμά μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επιλογών ικριωμάτων, από παραδοσιακά ικριώματα πλαισίου έως αρθρωτά συστήματα, κατάλληλα για διάφορους τύπους και μεγέθη έργων. Πρώτα η ασφάλεια: Δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια. Οι σκαλωσιές μας είναι κατασκευασμένες για να πληρούν ή να υπερβαίνουν τα πρότυπα ασφάλειας του κλάδου, διασφαλίζοντας ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για την ομάδα σας. Καθοδήγηση ειδικών: Δεν είστε σίγουροι ποια σκαλωσιά είναι κατάλληλη για το έργο σας; Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να παρέχει καθοδήγηση, βοηθώντας σας να επιλέξετε την καλύτερη λύση για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Παράδοση και εγκατάσταση: Το κάνουμε εύκολο. Θα παραδώσουμε τις σκαλωσιές σας και θα τις ρυθμίσουμε αποτελεσματικά, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στο έργο σας χωρίς ταλαιπωρία. Γιατί να μας επιλέξετε: Διασφάλιση Ποιότητας: Οι σκαλωσιές μας συντηρούνται και ελέγχονται σχολαστικά για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και η δομική τους ακεραιότητα. Εμπειρία: Με πολυετή πείρα στην εξυπηρέτηση διαφόρων βιομηχανιών, έχουμε την τεχνογνωσία να υποστηρίζουμε έργα κάθε εμβέλειας και πολυπλοκότητας. Οικονομικά: Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και ευέλικτες επιλογές ενοικίασης, διασφαλίζοντας ότι έχετε την καλύτερη αξία για την επένδυσή σας. Πελατοκεντρική: Η ικανοποίησή σας είναι προτεραιότητά μας. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες από την αρχή μέχρι το τέλος. Φτάστε σε νέα ύψη, με ασφάλεια: Όσον αφορά τα έργα κατασκευής και συντήρησης, εμπιστευτείτε τους ειδικούς της σκαλωσιάς που κατανοούν ότι η ασφάλεια, η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα είναι πρωταρχικής σημασίας. Εξερευνήστε τις επιλογές σκαλωσιάς μας, ζητήστε μια προσφορά και ζήστε τη διαφορά της συνεργασίας με μια εταιρεία που είναι αφιερωμένη στην εξύψωση της επιτυχίας σας. Με τις λύσεις σκαλωσιάς μας, τα έργα σας θα ανέβουν σε νέα ύψη – με ασφάλεια και ασφάλεια.

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Βασιλειου Βουλγαροκτονου 77 - Αχαρνές
  2102476363
  6931140823 - 6946597182
 • Ενοικιάσεις Σκαλωσιών Βύρωνας Αθήνα - FETA SKAL - Τοποθετήσεις Σκαλωσιών Αθήνα - Οικοδομικές Σκαλωσιές Αθήνα - Ικριώματα Βύρωνας - Αθήνα

   ΦΕΤΑ ΤΖΙΜΗΣ     Για  Ενοικίαση – τοποθέτηση  σκαλωσιών  σε ολη  την   Αθήνα με αξιοπιστία και συνέπεια !    ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ    Η  επιχείρηση”  FETA SKAL TZIMIS που εδρεύει στον Βύρωνα της Αττικής εδώ και πολλά χρόνια εως και σήμερα δραστηριοποιείται στις ενοικιάσεις και  τοποθετήσεις σκαλωσιών. Στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με ασφάλεια και επαγγελματισμό και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας.  Διαθέτουμε σκαλωσιές μεταλλικές Γερμανικές όλων των τύπων για την κάλυψη και του πιο απαιτητικού έργου, πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής νομοθεσίας με πιστοποίηση ΕΛΟΤ . Προσφέρουμε ασφάλεια στους εργαζόμενους πάνω στις σκαλωσιές, κάνοντας το έργο τους όσο το δυνατόν πιο εύκολο, χάρη στο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά τους. Σκαλωσιές  οικοδομικές εξωτερικού χώρου (μαδέρι, πλατφόρμα), εξωτερικές για βαφές κτιρίων, ειδικές για ορθομαρμάρωση, για θερμομόνωση, για  επιχρίσματα, κατάλληλες για κτίρια και με μεγάλα ύψη πολυκατοικίες. Οι σκαλωσιές της εταιρείας μας είναι, είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων και μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά και με ασφάλεια ακόμα και στα πιο απαιτητικά τεχνικά έργα. Το εξιδικευμένο προσωπικό μας παρέχει αμεση εξυπηρέτηση για την εγκατάσταση , και τοποθέτηση των σκαλωσιών από όπου μας ζητηθεί στoν   Βύρωνα,στον Αγιο Δημήτριο, στην Δάφνη, Καλλιθέα στο Παγκράτι,στον Χολαργό το Χαλάνδρι, στο Μοσχάτο στο Μαρούσι στην Αθήνα στον Πειραιά, στα Βόρεια Προάστια, στα Μεσόγεια  και σε ολο τον νομό Αττικής.   Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα     Με συνέπεια – ποιότητα εργασίας και λογικές τιμές   Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε Με εκτίμηση     FETA TZIMIS   Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9  το βράδυ      Ενοικιάσεις σκαλωσιών Βύρωνα, Αττική Σκαλωσιές Βύρωνα, Αττική Τοποθετήσεις σκαλωσιών Βύρωνα, Αττική Ικριώματα Βύρωνα, Αττική Εργολάβος σκαλωσιών Βύρωνα, Αττική Οικοδομικές σκαλωσιές  Βύρωνα, Αττική     

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Συβρισσαρίου 17-19, Βύρωνας - Αθήνα
  2114052493
  6943580567
 • Ενοικιάσεις Σκαλωσιών Ίλιον - ΜΑΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Ενοικιάσεις Σκαλωσιών Αττική - Σκαλωσιές Ίλιον - Μεταλλικά Ικριώματα - Εξέδρες Εργασίας - Τοποθετήσεις Σκαλωσιών - Πατήματα - Ίλιον - Αττικής

  Ο κύριος Μάμμας Νικόλαος και η επιχείρηση του με την εμπειρία του στο χώρο των οικοδομών αλλά και των οικοδομικών εργασιών σας παρέχει τις υπηρεσίες του με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Από το 2007, σας προσφέρει τις υπηρεσίες του και τα προιοντα του. Ενοικιάσεις σκαλωσιών, εξέδρες και ικριώματα στο χώρο σας για τις εργασίες σας και η τοποθέτηση τους με συνέπεια για τον ιδιώτη και τους επαγγελματίες. Εξαιτίας των πολλών ετών εμπειρίας στο χώρο της οικοδομής , ο κύριος Μάμμας μπορεί να σας καθοδηγήσει ακριβώς ανάλογα με τις ανάγκες σας σε όλη την Αθήνα καθώς και σε Χαλκίδα, Θήβα και Κόρινθο.    Ενοικιάσεις σκαλωσιών Ίλιον , Αττικη Μεταλλικά ικριώματα Εξέδρες Τοποθετήσεις σκαλωσιών Πατήματα Αττική Ίλιον

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Ναυσικάς 60, Ίλιον - Αττική
  6996968189
  6943061509
 • Ενοικίαση - Τοποθέτηση & Πώληση Ικριωμάτων - Σκαλωσιών Βόλος Μαγνησία

    Η εταιρεία μας Πώληση - Ενοικίαση - Τοποθέτηση Μεταλλικών Ικριωμάτων | Βόλος     Η εταιρεία μας η οποία εδρεύει στον Βόλο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις οικοδομικές εργασίες και συγκεκριμένα στις ενοικιάσεις - τοποθετήσεις και πωλήσεις μεταλλικών ικριωμάτων (σκαλωσιές) παντός τύπου στο Βόλο αλλά και σε όλο το χώρο της Θεσσαλίας.   Η εγγύηση που προσφέρουμε, κατέστησε την εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια μόνιμο συνεργάτη μεγάλων εταιρειών σε όλη την Θεσσαλία, καθώς ανταποκρινόμαστε πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας - ποιότητας και συνέπειας του εργοστασίου. Όλα τα χρησιμοποιημένα μεταλλικά ικριώματα είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις προδιαγραφές και στους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ συνοδεύονται από ISO 9001:2000, πιστοποιητικό ποιότητας για σχεδιασμό, κατασκευή και εγκατάσταση.   Η εταιρεία με τα προηγμένα μέσα που διαθέτει προωθεί νέες ιδέες και λύσεις με πρωτοποριακές κατασκευές. Η αποτελεσματικότητα της κάθε εργασίας στηρίζεται στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που φροντίζει με υπευθυνότητα και ασφάλεια τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου.   Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με χαμηλό κόστος πώλησης - ενοικίασης - τοποθέτησης καταστούν την εταιρεία μας τη μία και μοναδική λύση για τη χρήση μεταλλικών ικριωμάτων (σκαλωσιές). Υπηρεσίες   Έργα Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!  ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ | Πώληση - Ενοικίαση - Τοποθέτηση Ικριωμάτων Βόλος  / Μαγνησίας | Τηλ: 6988439999  

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Βόλος - Βόλος
  6988439999
 • Εξέδρες Εκδηλώσεων - Σκαλωσιές - Εύβοια Χαλκίδα - Ενοικίαση και Τοποθέτηση Σκαλωσιών - Ενοικίαση Εξέδρων

    Εξέδρες Εκδηλώσεων | Σκαλωσιές Εύβοια - Χαλκίδα   Η επιχείρησή μας έχει την έδρα της στη Χαλκίδα Ευβοίας προσφέροντας υπηρεσίες ενοικίασης εξεδρών και σκαλωσιών, για πάνω από 20 χρόνια. Στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με ασφάλεια και επαγγελματισμό και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας.    Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας πραγματοποιεί επίσκεψη στο χώρο όπου θα εγκατασταθούν τα προϊόντα, μελετώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του. Στην πορεία, αναλαμβάνει τη μεταφορά και τοποθέτηση των προϊόντων μας στο σημείο που έχει προσυμφωνηθεί.   Οι εξέδρες και οι σκαλωσιές έχουν μεγάλη ευελιξία και μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Λειτουργούμε συμβουλευτικά, λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα εσείς επιθυμείτε σε συνδυασμό με την εμπειρία μας στον τομέα και σας προτείνουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.     Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας  

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  112163
  Στείλτε e-mail
  Χαϊνά 35 - Χαλκίδα
  6980074899
 • Ικριώματα Φλώρος | Ενοικίαση - Τοποθέτηση Ικριωμάτων, Άρτα

            Ικριώματα Φλώρος Ενοικίαση - Τοποθέτηση Ικριωμάτων, Άρτα Στην "Ικριώματα Φλώρος", ειδικευόμαστε στις τοποθετήσεις και ενοικιάσεις ικριωμάτων με έδρα το 3ο χλμ Άρτας - Αγρινίου. Παρά την πρόσφατη ίδρυσή μας, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας παρέχοντας ασφαλή και αξιόπιστα ικριώματα για κάθε είδους κατασκευαστικά έργα. Η αφοσίωσή μας στην ασφάλεια και την ποιότητα μας καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε έργο.                               Εμπιστευτείτε Μας   Στην "Ικριώματα Φλώρος", η ασφάλεια και η ποιότητα είναι οι προτεραιότητές μας. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και τεχνολογίες για να εξασφαλίσουμε ότι τα ικριώματά μας πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Παρά το γεγονός ότι δραστηριοποιούμαστε μόλις για ένα χρόνο, έχουμε ήδη καταφέρει να δημιουργήσουμε μια ισχυρή βάση ικανοποιημένων πελατών. Η εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας και γι' αυτό εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρήσουμε την καλή μας φήμη.                 Αξίες Μας Στην Ικριώματα Φλώρος, οι αξίες μας αντικατοπτρίζουν την δέσμευσή μας για αριστεία και αξιοπιστία: ► Ασφάλεια: Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, το προσεγγίζουμε με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων και του κοινού. ► Ποιότητα: Προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας την μακροχρόνια ικανοποίηση των πελατών μας. ► Εμπιστοσύνη: Η σχέση μας με τους πελάτες βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια. ► Καινοτομία: Συνεχώς βελτιώνουμε τις τεχνολογίες και τις διαδικασίες μας για να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις.                       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας παρέχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και να σας προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις. ΕΔΩ    

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  236
  Στείλτε e-mail
  3ο χλμ. Άρτας Αγρινίου - Αρτας
  6947237871,6947237871
 • ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΚΟΛΤΖΟΚΑΙ | Ενοικίαση & Τοποθέτηση Σκαλωσιών Αττική

  ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση Σκαλωσιών & Τοποθέτηση Σκαλωσιών Αττική   Η επιχείρησή μας “ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΚΟΛΤΖΟΚΑΙ” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Κάτω Πατήσια, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των σκαλωσιών και ειδικεύεται στην ανέγερση και αποσυναρμολόγηση τους σε κτίρια, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, διυλιστήρια και όπου αλλού χρειάζονται σκαλωσιές. Διαθέτοντας έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και προϊόντα που ακολουθούν αυστηρά το σύστημα διασφάλισης ποιότητας, σας προσφέρουμε υπηρεσίες ενοικίασης μεταλλικών σκαλωσιών και φροντίζουμε για την άμεση και σωστή τοποθέτησή τους, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.   Έτσι, σήμερα έχουμε καταφέρει να αποτελούμε μία διαρκώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση όπου χάρη στην σωστή οργάνωση αλλά και στις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ασφάλειας που προσφέρουμε μπορούμε να να ανταποκριθούμε πλήρως στις απαιτήσεις κάθε πελάτη καθώς και στις νέες ανάγκες δόμησης του κλάδου.    Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, σε μικρά έργα, μεγάλα ή έργα ευρείας κλίμακας, η επιχείρησή μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορούν να αντεπεξέλθουν και να σας προσφέρουν την ιδανική λύση καθώς και να σας εγγυηθούν για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.   Η εμπειρία καθώς και τα έργα που έχουμε υλοποιήσει στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική, σε συνδυασμό με την άμεση παράδοση, αποτελούν τα χαρακτηριστικά εκείνα που μας έχουν χαρίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των πελατών μας.   Το υψηλό αίσθημα ευθύνης για την αρτιότητα της κατασκευής και την ασφάλεια του οικοδόμου, η ποιότητα των υπηρεσιών μας, καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές μας έχουν καθιερώσει την επιχείρησή μας ως μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις στον χώρο των σκαλωσιών.  Εξυπηρετούμε άμεσα τα Κάτω Πατήσια και όλη την Αττική Όποιες και αν είναι λοιπόν οι απαιτήσεις του έργου σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική επιλογή για εσάς.

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Παρασκευοπούλου 133 - Κατω Πατησια
  2130300936
  6932571532
 • Μασούρης Δημοσθένης - Ενοικιάσεις Σκαλωσιών Χαλκίδα - Ικριώματα Χαλκίδα - Μεταλλικές Σκαλωσιές Χαλκίδα Εύβοια

  Η επιχείρηση ΜΑΣΟΥΡΗΣ δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην τοποθέτηση και ενοικίαση σκαλωσιών, με εξειδικευμένο προσωπικό και παρέχει τις υπηρεσίες του σε όλη την Εύβοια-Βοιωτία, απο όπου μας ζητηθεί σε πολύ προσιτές τιμές και μέγιστη ασφάλεια.               Πιστοποιημένες εγκαταστάσεις σκαλωσιών                                                                                        

  Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Νέα Αρτάκη - Χαλκίδα
  6978787886
Σελίδα 1 από 4