Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 | 07:15 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • EcoTechnology | Λέβητες, Καυστήρες, Σόμπες Pellet Κοζάνη

  EcoTechnology Λέβητες - Σόμπες - Καυστήρες Pellet Κοζάνη Η εταιρεία μας EcoTechnology η οποία εδρεύει στην Λευκόβρυση Κοζάνης, ιδρύθηκε το 2013 από τον κ. Γιώτη Λάζαρο και τον κ. Μητσόπουλο Χαρίσιο. Η ίδρυση της προέκυψε, λόγω της μακροχρόνιας φιλίας και συνεργασίας, ως φυσική εξέλιξη από την συνένωση των δυο ατομικών επιχειρήσεων των ιδιοκτητών της, οι οποίοι με βάση την μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία τους έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν καινοτόμα και οικολογικά προϊόντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.   Προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας βέλτιστες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις για την θέρμανσή τους, ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες εξελίξεις για πράσινη ενέργεια στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά εξοπλισμού θέρμανσης.   Στο κατάστημά μας στην Κοζάνη θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εναλλακτικών μορφών θέρμανσης που θα σας βοηθήσουν να γλιτώσετε από τα έξοδα του πετρελαίου που ολοένα και αυξάνονται. Λέβητες pellet, καυστήρες pellet, σόμπες pellet αέρα, σόμπες pellet νερού, λέβητες ξύλου, λέβητες ξύλου και pellet, στερεά καύσιμα, ηλιακούς θερμοσίφωνες καθώς και αναλώσιμα προϊόντα θερμανσης - ψύξης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.        Στόχος της εταιρείας μας είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων που προσφέρουμε, ώστε κάθε πελάτης να μένει απόλυτα ικανοποιημένος.    Είμαστε μια εταιρεία με συνεχόμενη εξέλιξη και μακροχρόνια δέσμευση με τους πελάτες μας. Η φήμη της εταιρείας σφυρηλατήθηκε με την πάροδο του χρόνου βασιζόμενη στην συνέπεια και την σωστή εξυπηρέτηση κάθε μοναδικού πελάτη.  Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από το χώρο μας για να δείτε από κοντά την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρεία μας Ecotechnology θα σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανικότερη για εσάς αγορά.  EcoTechnology | Λέβητες - Σόμπες - Καυστήρες Pellet Κοζάνη Λευκόβρυση, Κοζάνη Τηλ: 2461049303 Κιν: 6940820981, 6972297006

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  Λευκόβρυση - Κοζάνης
  2461049303
  6940820981, 6972297006
 • HELLAS HEATERS - ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ - ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  H HellasHeaters αποτελεί νέος τομέας της επιχείρησης Flowtron Hellas που προστέθηκε στις αρχές του 2011. Παρέχοντας προϊόντα χαμηλού κόστους σε συνδυασμό πάντα με την εγγύηση υψηλής ποιότητας, οι πελάτες μας επωφελούνται από την ευρύτατη γκάμα προϊόντων όπως ακολουθεί παρακάτω: -Καυσόξυλα (μεσές και οξυά) -Pellet -Μπρικέτες briquettes -Λέβητες Pellet -Λέβητες Ξύλου -Σόμπες Pellet -Σόμπες Ξύλου Θα μας βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση: 11ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Νεοχωρούδας Flowtron Hellas Α.Ε. Τώρα μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook αλλά και στο Twitter!!!

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ - Θεσσαλονίκη
  2310784351
  6947720573
 • L.M. CARBON - Λάζαρος Μωυσίδης Ε.Ε. | Εισαγωγή και Εμπορία Ξυλοκάρβουνου

  L.M. CARBON Λάζαρος Μωυσίδης Ε.Ε. | Εισαγωγή και Εμπορία Ξυλοκάρβουνου Η εταιρεία μας “L.M. CARBON” η οποία εδρεύει στο Κιάτο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο προσφέροντάς σας ξυλοκάρβουνα και στερεά καύσιμα υψηλής ποιότητας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία μας ειδικεύεται στην εισαγωγή, συσκευασία και διάθεση ξυλοκάρβουνων - κάρβουνα, καθώς και στο εμπόριο στερεών καυσίμων.   Έχοντας ως κύριο στόχο να σας προσφέρει πάντα τα καλύτερα ξυλοκάρβουνα, η εισαγωγική εταιρεία μας πραγματοποιεί διαρκώς έρευνες ώστε να εισάγει τα καλύτερα ξυλοκάρβουνα από διάφορες χώρες, κατά κύριο λόγο από Κούβα και Αφρική.   Είναι κάτοχος του πιστοποιητικού REACH με πλήρη καταχώριση του προϊόντος που εισάγει και εμπορεύεται σε απεριόριστες ποσότητες στον διεθνή οργανισμό ECHA. Έτσι, υπάρχει η δυνατότητα για τις πιο ανταγωνιστικές τιμές όσον αφορά το υπερχονδρικό και χονδρικό εμπόριο του ξυλοκάρβουνου στην Ελλάδα.   Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό καθώς και έναν άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό ο οποίος βοηθά στην τελειοποίηση του προϊόντος, στην τελική του συσκευασία αλλά και στην ελαχιστοποίηση του χρόνου διάθεσης του στην αγορά από την στιγμή της άφιξης του προϊόντος στις εγκαταστάσεις μας. Η εταιρεία μας μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε παραγγελία σας.   Η L.M. CARBON αποτελεί μια από τις σοβαρότερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ξυλοκάρβουνου στην Ελληνική αγορά. Σκοπός της είναι η διατήρηση της εμπιστοσύνης των υφιστάμενων πελατών της παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα, αλλά και η δημιουργία νέων πελατών πανελλαδικά αξιοποιώντας το διευρυμένο δίκτυο πωλήσεών της που αφορά κατά κύριο λόγο τα κάρβουνα.       Η “L.M. CARBON” είναι πάντα διπλά σας και πρόθυμη να εξυπηρετήσει τους πελάτες της στο Κιάτο, όλη την Κορινθία και σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  Μούλκι - Κιάτο
  6955530194,6945084996,6934040118
 • Αγροεφόδια Καρδίτσας ΙΚΕ - Πέλλετ Ξύλου - Πέλλετ Τριφυλλιού - Πυρηνόξυλο - Καλαμπόκι - Καυσόξυλα - Καρδίτσα

    Αγροεφόδια Καρδίτσας ΙΚΕ  Πέλλετ Ξύλου - Πέλλετ Τριφυλλιού - Πυρηνόξυλο - Καλαμπόκι - Καυσόξυλα - Ζωοτροφές - Καρδίτσα   Η εταιρεία μας ξεκίνησε τη λειτουργία της το έτος 1989 με κύρια δραστηριότητα την εμπορία γεωργικών εφοδίων (σπόροι, λιπάσματα, φάρμακα, γεωργικά μηχανήματα). Το έτος 1998 η εταιρεία μας αγόρασε το εργοστάσιο αφυδάτωσης μηδικής, που βρίσκεται στο 1ο χλμ Παλαμά-Βλοχού και το έτος 2001 πέρα από τη δραστηριότητα στο χώρο των γεωργικών εφοδίων, ξεκίνησε την παραγωγή αποξηραμένης μηδικής σε pellet. Από το έτος 2006 η εταιρία μας ξεκίνησε πρώτη στην Ελλάδα την παραγωγή στερεών βιοκαυσίμων (wood pellet). Σήμερα που στην Ελλάδα υπάρχει η ανάγκη για ένα καύσιμο οικολογικό και ταυτόχρονα οικονομικό, το wood pellet μπορεί να αντικαταστήσει τις άλλες μορφές θέρμανσης. Στην επιχείρησή μας διαθέτουμε Πέλλετ Τριφυλλιού αρίστης ποιότητας, πράσινο και συλλεγόμενο από τα χωράφια του κάμπου μας. Πρωτεΐνη 17%-18%. Πώληση χονδρική και λιανική από το χώρο του εργοστασίου μας.             

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  1ο χλμ Εθνικής Οδού Παλαμά - Βλοχού - Καρδίτσα
  2444024475
 • ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ | Ελληνικά Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ Θέρμη Θεσσαλονίκη

            ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ελληνικά Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ Θέρμη Θεσσαλονίκη Η επιχείρησή μας “ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στο χώρο της ξυλείας εδώ και 4 γενιές. Ξεκίνησε από την Ολυμπιάδα Χαλκιδικής όπου προμήθευε καυσόξυλα σε χονδρική όλη την Ελλάδα. Το 1995 μετεγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου και από τότε δραστηριοποιείται με το λιανικό εμπόριο στερεών καυσίμων, προσφέροντάς ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησε από την Καλαμαριά και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην Θέρμη, σε πιο σύγχρονες και μεγάλες εγκαταστάσεις προκειμένου να μπορεί να εφοδιαστεί με τις επαρκής ποσότητες για τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες σας. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε άριστης ποιότητας και πάντα Ελληνικά καυσόξυλα οξιά, δρυ και προσανάμματα δαδί καθώς και πέλλετ από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και κάρβουνα παραγωγής μας αλλά και του εμπορίου.              Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας, ώστε να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τα ιδανικά καυσόξυλα για το τζάκι, την σόμπα και τον ξυλολέβητά σας. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ Αναλαμβάνουμε την δωρεάν μεταφορά των καυσόξυλων στο χώρο σας, με ασφάλεια και ταχύτητα, εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Θεσσαλονίκη. Με σύμμαχό μας όλα αυτά τα χρόνια την εμπειρία, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, κινούμαστε στην αγορά των καυσόξυλων και γενικά των στερεών καυσίμων με στόχο την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών κάθε πελάτη και ευρύτερα της αγοράς. Έτσι, καταφέραμε να αποτελούμε σήμερα τη πρώτη λύση σε πολλά νοικοκυριά σε όλη την Θεσσαλονίκη, καθώς και σε επαγγελματίες που αναζητούν οικονομικά και ποιοτικά καυσόξυλα, κάρβουνα και πελλετ.               ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ   για να μας δώσετε την παραγγελία σας ή για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με τα προϊόντα μας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θεσσαλονίκη.  

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  7ο Χλμ Θεσσαλονίκης - Θέρμης - Θεσσαλονίκη
  2310466100
  6944453310, 6980866474
 • ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ | Κάρβουνα - Πέλλετ - Υγραέριο - Στερεά Καύσιμα Άρτα

      ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Κάρβουνα - Πέλλετ - Υγραέριο - Στερεά Καύσιμα Άρτα   Η επιχείρησή μας “ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ” αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1992 με το εμπόριο στερεών καυσίμων, έχοντας ως στόχο να προσφέρει στους καταναλωτες προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές. Στις εγκαταστάσεις μας στην Άρτα, μπορείτε καθημερινά να βρείτε ξυλοκάρβουνα άριστης ποιότητας, Ελληνικά από ντόπιο πουρνάρι αλλά και εισαγωγής από Αργεντινή και Κούβα, pellet και μπρικέτα στην ακριβή ποσότητα που τα χρειάζεστε. Διαθέτουμε επίσης φιάλες υγραερίου και προπανίου, χύμα βαρελίσιο κρασί από την ορεινή Κορινθία, χάρτινες συσκευασίες και αναλώσιμα είδη όπως πλαστικα και χάρτινα ποτήρια, σακούλες κ.α.                               ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ       Με τα ιδιόκτητα οχήματα που διαθέτουμε μπορούμε να αναλάβουμε την δωρεάν μεταφορά της παραγγελίας σας στο χώρο που θα μας υποδείξετε, εξυπηρετώντας άμεσα την Άρτα και όλη την Δυτική Ελλάδα. Όλα μας τα προϊόντα διατίθενται σε λιανική και χονδρική πώληση, ενώ απευθυνόμαστε σε παντοπωλεία, mini market κ.α. σε όλη την Δυτική Ελλάδα.  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τα ιδανικά προϊόντα που θα σας εξυπηρετήσουν στο μέγιστο.                     Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Σάββατο 07:30 - 20:00 Η πολυετής πείρα μας, οι αξιόπιστοι προμηθευτες μας, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και το αίσθημα ευθύνης και συνέπειας προς κάθε πελάτη μας είναι αυτό που μας καθιέρωσε στο χώρο και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό.                   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Άρτα και όλη την Δυτική Μακεδονία.  

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  2ο χλμ Άρτας - Αγρινίου - Αρτας
  2681072401
  6973585678
 • Αναστασόπουλος Νικόλαος | Καυσόξυλα Άρτα

            ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Καυσόξυλα Άρτα Η επιχείρησή μας “ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία εδρεύει στην Άρτα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια, στο χώρο των στερεών καυσίμων προσφέροντάς σας όλα αυτά τα χρόνια υψηλής ποιότητας καυσόξυλα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Σε μας θα βρείτε ελληνικά καυσόξυλα, δρυς, οξιά, πουρνάρι, πορτοκαλια, ελιά και πεύκο ιδανικά για σόμπες, τζάκια, ενεργειακά τζάκια και λέβητες. Ως προς τη ποσότητα, φροντίζουμε πάντα να υπάρχουν επαρκείς ποσότητες στις εγκαταστάσεις μας στην Άρτα, ειδικότερα κατά τους χειμερινούς μήνες. Με κορυφαία προϊόντα, σύγχρονες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό, σας εξασφαλίζουμε με συνέπεια, ταχύτητα και ασφάλεια άμεση παράδοση κάθε παραγγελία στο χώρο σας. Η συνεργασία μαζί μας έχει σημαντικά οφέλη τόσο για τον ιδιώτη όσο και τον επαγγελματία που αναζητά οικονομικά και ποιοτικά καυσόξυλα για να ζεστάνει την οικία ή τον επαγγελματικό του χώρο.           Διαθέτοντας ιδιόκτητα οχήματα μπορούμε να αναλάβουμε για έως και 15χλμ την δωρεάν μεταφορά των καυσόξυλων στο χώρο σας. Με έξτρα χρέωση μπορούμε να σας μεταφέρουμε τα καυσόξυλα όπου και αν βρίσκεστε στην Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Λευκάδα, Πάργα και Αγρίνιο. Επίσης, στοιβάζουμε τα καυσόξυλα στο σημείο που θα μας υποδείξετε και σε συνεργασία με γερανούς μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτησή τους ακόμα και σε ψηλά σημεία. Σεβόμαστε, πάντα, τον πελάτη και έχοντας ως στόχο την δημιουργία σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί του, του προσφέρουμε άμεσα, οικονομικά και ποιοτικά προϊόντα, σε χονδρική και λιανική πώληση. Φιλοσοφία μας είναι με κάθε πελάτης να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή μας. Το ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό της επιχείρησής μας είναι εδώ για εσάς προκειμένου να σας βοηθήσει στη κατάλληλη επιλογή καυσόξυλων ανάλογα με το είδος της εστίας σας όπως τζάκι απλό, τζάκι ενεργειακό, σόμπα κ.α.                   Για παραγγελία ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα σας εξυπηρετήσουμε με χαρά και θα είμαστε πάντα εκεί για εσάς, ώστε να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα από καυσόξυλα και κάρβουνα.      

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  2 χλμ Άρτας Αγρινίου - Αρτας
  2681072402
  6944616427
 • Αρχοντούλης | Οικοδομικά Υλικά & Καυσόξυλα Καρδίτσα | Μονωτικά Υλικά- Πέτρες - Pellet - Στερεά Καύσιμα

            ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ Οικοδομικά Υλικά & Καυσόξυλα Καρδίτσα | Μονωτικά Υλικά- Πέτρες - Pellet - Στερεά Καύσιμα Η επιχείρησή μας “Αρχοντούλης” η οποία βρίσκεται στο 1ο χλμ Παλαμά Ιτέας στον Παλαμά Καρδίτσας, δραστηριοποιείται από το 2011 με το εμπόριο οικοδομικών υλικών καθώς και στερεών καυσίμων, παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, καθημερινά μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά οικοδομικά υλικά, μονωτικά υλικά, πέτρες, υλικά περίφραξης, λαμαρίνες, τούβλα - πυρότουβλα, ξυλεία για στέγες και ότι άλλο επιθυμείτε για τις κατασκευαστικές σας ανάγκες. Παράλληλα, διαθέτουμε και σας προσφέρουμε άριστης ποιότητας καυσόξυλα (οξιά, δρυς, πουρνάρι, ελιά, γαύρο), κάρβουνα, pellet, μπρικέτες ξύλου καθώς και διάφορα είδη barbeque.                         Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τα ιδανικά προϊόντα. Διαθέτοντας ιδιόκτητα οχήματα, με γερανό, αναλαμβάνουμε την διανομή της παραγγελίας σας στο σημείο το οποίο θα μας υποδείξετε, εξυπηρετώντας άμεσα όλο το νομό Καρδίτσας.  Συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα προϊόντων, άριστη εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές έχουμε καταφέρει η επιχείρησή μας να αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στο χώρο των οικοδομικών υλικών και των καυσόξυλων σε όλο το νομό Καρδίτσας. Στόχοι μας είναι τόσο η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, όσο και ο διαρκής εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε άμεσα την κάθε σας ανάγκη.             ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ     Υψηλή ποιότητα προϊόντων     Άμεση κάλυψη της παραγγελίας     Ταχύτατο χρόνο παράδοσης     Ασυναγώνιστες τιμές     Δωρεάν διανομή κατ' οίκον       ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ Με τα ιδιόκτητα οχήματα που διαθέτουμε, μπορούμε να σας  παραδώσουμε άμεσα την παραγγελία στον χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα όλο το νομό Καρδίτσας.                  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλο το νομό Καρδίτσας.        

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  1ο χλμ Παλαμά - Ιτέας - Καρδίτσας
  2444029042
  6948520455
 • ΒΕΖΥΡΗΣ | Πέλλετ - Μπρικέτες - Πριονίδια - Ροκανίδια - Καυσόξυλα - Κάρβουνα Κιλκίς

              Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΒΕΖΥΡΗΣ | Πέλλετ - Μπρικέτες - Πριονίδια - Ροκανίδια - Καυσόξυλα - Κάρβουνα Κιλκίς Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων όπως πριονίδια, ροκανίδια ξύλου, καυσόξυλα, πέλλετ και μπρικέτες. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα υλικά για θέρμανση και άλλες χρήσεις, με έμφαση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Η αγάπη μας για το ξύλο και τα προϊόντα του ξεκινά από πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτόν. Δραστηριοποιούμαστε με συνέπεια και επαγγελματισμό, εξυπηρετώντας το Κιλκίς, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και πελατών, η φήμη μας έχει χτιστεί στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία                                   Καθετοποίηση παραγωγής           Στην επιχείρησή μας, πιστεύουμε ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση και την εστίαση στις ανάγκες των πελατών μας. Είτε χρειάζεστε πριονίδια και ροκανίδια ξύλου για τροφοδοσίες βιομάζας, είτε πέλλετ και μπρικέτες για πιο οικολογικές επιλογές θέρμανσης, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.   Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή παραγγελία και να μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Κιλκίς, την Θεσσαλονίκη και όλη την Βόρεια Ελλάδα.                             ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ Εξυπηρετούμε άμεσα την περιοχή του Κιλκίς, τις γύρω περιοχές, την Θεσσαλονίκη, όλη την Βόρεια Ελλάδα ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων μας πανελλαδικά.                 ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6955393671 - 6972318046                       ΒΕΖΥΡΗΣ η κορυφαία επιλογή στερεών καυσίμων στην Βόρεια Ελλάδα                     ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Αναλαμβάνουμε την διανομή των προϊόντων μας σε επιχειρήσεις αλλά και σε οικίες σε όλο το νομό Σερρών αλλά και στην Θεσσαλονίκη. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ                     ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Τα στερεά καύσιμα είναι συχνά πιο οικονομικά σε σύγκριση με άλλες μορφές ενέργειας, όπως το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο. Το κόστος τους μπορεί να παραμένει σταθερό για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, κάτι που βοηθά στην καλύτερη διαχείριση των εξόδων θέρμανσης. Επιπλέον, πολλά στερεά καύσιμα μπορούν να παραχθούν τοπικά, μειώνοντας τα έξοδα μεταφοράς και υποστηρίζοντας την τοπική οικονομία.           ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ Τα στερεά καύσιμα όπως τα πέλλετ και οι μπρικέτες παράγονται συχνά από υπολείμματα ξυλείας και άλλα ανακυκλωμένα υλικά, μειώνοντας την ανάγκη για υλοτομία νέων δέντρων και προωθώντας την ανακύκλωση. Επίσης, έχουν χαμηλότερη εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα (CO2) σε σύγκριση με τα ορυκτά καύσιμα, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος και στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.             ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  2824
  Στείλτε e-mail
  ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ - Κιλκίς
  6955393671
  6972318046
 • ΒΟΥΝΙΣΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΣΠΑΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑ - ΚΑΡΒΟΥΝΑ - PELLET - ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΠΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

  Η επιχείρηση  ΒΟΥΝΙΣΕΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ιδρύθηκε το 2005, εδρεύει στα ΣΠΑΤΑ – ΑΤΤΙΚΗ και δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του εμπορίου στερεών καυσίμων.   Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναπτύξει ένα μεγάλο δυναμικό αγοραστικό κοινό και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις  για συνεχή ανάπτυξη.   Συνδυάζουμε  ποιότητα και χαμηλές τιμές και έτσι κάνουμε τους πελάτες μας να βγαίνουν πάντα κερδισμένοι.   Η συνέπεια απέναντι στον πελάτη είναι αυτονόητο για μας.   ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  ΜΑΣ   · Καυσόξυλα  ΣΠΑΤΑ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ  - ΜΕΣΟΓΕΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ · Κάρβουνα ΣΠΑΤΑ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ – ΜΕΣΟΓΕΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ · Pellet  ΣΠΑΤΑ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ – ΜΕΣΟΓΕΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ · Εμπόριο στερεών καυσίμων · Χονδρική και Λιανική πώληση · Ξύλα κομμένα · Ξύλα για  σόμπες · Ξύλα για τζάκια · Ξύλα για λέβητες   Η  μεταφορά των προϊόντων γίνεται με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας.   ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ   1. Υψηλή ποιότητα προϊόντων 2. Άμεση κάλυψη της παραγγελίας 3. Ταχύτατο χρόνο παράδοσης 4. Αποστολή σε όλη την ΑΤΤΙΚΗ 5. Ασυναγώνιστες τιμές 6. Διανομή κατ οίκον   ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΤΑ – ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ – ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ – ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.   Με εκτίμηση, Βουνισέας  Βασίλειος  ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Λίμνη Γυθείου Τηλ. επικοινωνίας: 2733091414

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  19ο ΧΛΜ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ - ΣΠΑΤΩΝ - Σπάτα
  2106633958
  6944503220
 • ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΔΡΥΣ ΕΛΙΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΟΞΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΟΛΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Καυσόξυλα - Κάρβουνα στα Τρίκαλα. Εδώ και χρόνια, είμαστε μία επιχείρηση που ασχολείται με την πώληση καυσόξυλων. Επίσης εμπορευόμαστε κάρβουνα, προσανάμματα. Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ελληνικά καυσόξυλα για τζάκι. Διαθέτουμε καυσόξυλα 6 ειδών: - Πεύκο - Οξιά - Δρυς - Ελιά - Πουρνάρι

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ 1 - Τρίκαλα
  2431075933
  6972206678
 • Εμπόριο Στερεών Καυσίμων Λάρισα - Pellet Λάρισα - Κάρβουνα - Καυσόξυλα Λάρισα - Μπρικέτες - Ξυλοκάρβουνα - Ξυλομπρικέτες - Φιάλες Υγραερίου - Είδη Ψησίματος - Σόμπες Μαντεμένιες Λάρισα

  Pellet Μπαντής Εμπόριο Στερεών Καυσίμων - Καυσόξυλα-ΚΑΡΒΟΥΝΑ Pellet Λάρισα Η επιχείρησή μας “Pellet Μπαντής” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με το εμπόριο στερεών καυσίμων καθώς και με είδη ψησίματος και σόμπες μαντεμένιες. 2ο Υποκατάστημα: 7ο χλμ Λάρισας - Συκουρίου Σε εμάς μπορείτε να βρείτε: άριστης ποιότητας καυσόξυλα, pellet, κάρβουνα, μπρικέτες, ξυλοκάρβουνα, ξυλομπρικέτες, φιάλες υγραερίου, είδη ψησίματος και σόμπες μαντεμένιες κρασί ελαιόλαδο σε οικονομικές τιμές. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ (ΔΡΥΣ-ΟΞΙΑ) Στο κατάστημα μας στη Λάρισα μπορείτε να βρείτε στεγνά καυσόξυλα όλο τον χρόνο. Σωστά αποθηκευμένα και συσκευασμένα σε παλέτες και σάκους. Τα είδη των καυσόξυλων που σας παρέχουμε είναι τα εξής - δρυς - οξιά -πουρνάρι ΠΕΛΛΕΤ - SCHWEIGHOFER Εισαγώμενα ποιοτικά πέλλετ SCHWEIGHOFER forest Ουκρανίας για καθαρή και οικονομική ενέργεια, μηδενικά υπολείμματα στάχτης, υψηλή απόδοση και απροβλημάτιστη χρήση στα συστήματα θέρμανσης. Φιλικό προς το περιβάλλον  ΞΥΛΟΜΠΡΙΚΕΤΕΣ Η μπρικέτα (Briquettes) ως στερεό καύσιμο χρησιμοποιείται σε συμβατικές σόμπες, σε παραδοσιακά και ενεργειακά  τζάκια, σε  φούρνους αλλά και ξυλολέβητες. Οι μπρικέτες αποτελούν την εναλλακτική οικολογική λύση για μία σύγχρονη, φιλική προς το περιβάλλον θέρμανση, καθώς πρόκειται για απόλυτα φυσικό προϊόν , το οποίο δεν περιέχει  χημικά πρόσθετα ή  άλλες συνθετικές -επιβλαβής για τον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον ουσίες και πρώτες ύλες. Η επιχείρηση διαθέτει κρασί χύμα απο επιλεγμένους ελληνικούς αμπελώνες  και extra παρθένο ελαιόλαδο   Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά για την θέρμανση του χώρου σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Λάρισα  Δωρεάν διανομή στη Λάρισα

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  Βόλου 28 - Λάρισα
  2414004444
  6949845869
 • Εμπόριο Στερεών Καυσίμων, Καυσόξυλα, Προσανάμματα, Κάρβουνα, Pellet, Μπρικέτες, Υγραέριο Άνοιξη, Κοπή & Κλάδεμα Δέντρων Άνοιξη - Βορειοανατολική Αττική

        Σταματιάδης Δημήτριος Εμπορίο Στερεών Καυσίμων Βορειοανατολική Αττική Η μεταφορά καυσόξυλων, pellet, κάρβουνα, μπρικέτες βιομάζα στον χώρο σας είναι δωρεάν για τα Βόρεια Προάστια και με πολύ χαμηλό κόστος για τις υπόλοιπες περιοχές την Αθήνα και την ευρύτερη Ανατολική Αττική.  Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφθείτε, ώστε να ενημερωθείτε για την μεγάλη γκάμα των προϊόντων που σας παρέχουμε και να επωφεληθείτε από τις ασυναγώνιστες τιμές μας. Για περισσοτερες πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας! Δημοκρατίας 9, Άνοιξη / Βορειοανατολική Αττική Τηλ: 2108073201            

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  Δημοκρατίας 9 - Άνοιξη
  2108073201
 • Εμπόριο Ψησταριών – Καυσόξυλα – Κάρβουνα, Σπυριδάκης Δημήτρης, Ηράκλειο Κρήτης

   Σπυριδάκης Δημήτρης,  Καυσόξυλα – Κάρβουνα Η επιχείρηση του Σπυριδάκη Δημητρίου που βρίσκετε στην Ελευθερίου Βενιζέλου 84 (Γάζι) στο Ηράκλειο Κρήτης, εμπορεύεται καυσόξυλα για οικιακή χρήση αλλά και για επαγγελματίες όπως πιτσαρίες, φούρνους (γίνονται παραδώσεις από εμάς), κάρβουνα, ψησταριές σε διάφορα μεγέθη, ψησταριές για αντικριστό, σούβλες, σχάρες σε διάφορα μεγέθη, ξυλόφουρνους, ξυλόδομπες, μπουρί, διάφορα εργαλεία ψησίματος. Επίσης αναλαμβάνουμε και εκριζώσεις δέντρων. Έχουμε ως στόχο να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας, προσφέροντάς σας την καλύτερη ποιότητα σε καυσόξυλα και κάρβουνα.   Βρείτε σ'εμάς ποιοτικά Pellet της εταιρείας "Pellet 4U"       Πάντα στις πιο οικονομικές και πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επίσης διαθέτουμε ιδιόκτητα οχήματα για την μεταφορά των καυσόξυλων. Το προσωπικό μας αναλαμβάνει να σας τα εναποθέσει και στον χώρο όπου επιθυμείτε με μία οικονομική επιβάρυνση.  Ελευθερίου Βενιζέλου 84 (Γάζι) / Ηράκλειο, Κρήτη Τηλ.: 2810 823978 / Κίν.: 6977 437708

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  Ελευθερίου Βενιζέλου 84 (Γάζι) - Ηράκλειο
  2810823978
  6977437708
 • Έξαρχος Ευάγγελος | Καυσόξυλα & Κάρβουνα Ιωάννινα

  ΕΞΑΡΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Καυσόξυλα & Κάρβουνα Ιωάννινα Η επιχείρησή μας “ΕΞΑΡΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ” η οποία εδρεύει στα Ιωάννινα και πιο συγκεκριμένα στο χωριό “Ελληνικό”, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της υλοτομίας, επεξεργασίας και πώλησης καυσόξυλων και ξυλείας από τα βουνά της περιοχής μας. Έτσι, μπορούμε να σας είμαστε σίγουροι για την άριστη ποιότητα των καυσόξυλων που σας προσφέρουμε σε λιανική και χονδρική πώληση.   Διαθέτοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις για την φύλαξη και προστασία των καυσόξυλων καθώς και την απαιτούμενη εμπειρία μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας σε υψηλής ποιότητας και πάντα Ελληνικά καυσόξυλα και κάρβουνα, στην ακριβή ποσότητα που επιθυμείτε και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.    Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας ώστε να σας εξυπηρετήσει και να σας προμηθεύσει με τα ιδανικότερα καυσόξυλα για το τζάκι, την σόμπα ή τον ξυλολέβητά σας, καθώς και τα καλύτερα κάρβουνα για την ψησταριά σας.   ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ Διαθέτοντας ένα στόλο από σύγχρονα φορτηγά, μπορούμε να αναλαμβάνουμε την άμεση μεταφορά των καυσόξυλων στον χώρο σας, με ασφάλεια, ταχύτητα και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, εφόσον ο χώρος αποθήκευσης προσεγγίζεται από το φορτηγό. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Ιωάννινα και τις γύρω περιοχές.       Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την ποσότητα, τον τόπο, το χρόνο, και τον τρόπο παράδοσης, σύμφωνα και με τις δικές σας προτεραιότητες. Κυριότερος στόχος μας, είναι η αρτιότερη και πληρέστερη κάλυψη των αναγκών της ιδιωτικής αγοράς σε καυσόξυλα, κάρβουνα και γενικά σε στερεά καύσιμα υψηλής ποιότητας.  Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα καυσόξυλα ή τα κάρβουνα που σας προσφέρουμε.

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Ελληνικό - Ιωαννίνων
  2651089446
  6972287289
 • Ζαγρης Τριαντάφυλλος | Καυσόξυλα Κατερίνη

  Ζαγρης Τριαντάφυλλος Καυσόξυλα Κατερίνη Η επιχείρησή μας “Ζαγρης Τριαντάφυλλος” η οποία εδρεύει στην οδό Φαρμάκη 59 στην Κατερίνη, δραστηριοποιείται από 1989 στον χώρο και σας προσφέρει καυσόξυλα και κάρβουνα σε οικονομικές τιμές. Είμαστε δίπλα σας για να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε Ελληνικά καυσόξυλα, για το τζάκι ή την σόμπα σας.   Σε εμάς θα βρείτε Ελληνικά καυσόξυλα δρυ και οξιά, υψηλής ποιότητας στις πιο οικονομικές τιμές. Τα καυσόξυλα μας είναι πάντοτε άνω των 3 μηνών κομμένα και σκεπασμένα για να προστατεύονται από τις κακές καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να έχουν πολύ χαμηλά ποσοστά υγρασίας, να είναι σαφώς καθαρά απαλλαγμένα από χώματα πέτρες και άλλα υλικά. Χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική τους ποιότητα και σας εξασφαλίζουν υψηλή θερμική απόδοση.   Μας προτιμούν:  Ποιοτικά Καυσόξυλα  Σεβασμός στον πελάτη  Συνεχείς προσφορές όλο το χρόνο  Καλύπτουμε όλη την Κατερίνη και τις γύρω περιοχές   Στην επιχείρησή μας θα βρείτε όλο το χρόνο Ελληνικά καυσόξυλα, κάρβουνα, μπρικέτες και προσανάμματα σε οικονομικές τιμές. Διανέμουμε τα καυσόξυλα μας ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Κατερίνη και όλη την Πιερία. Επίσης ανάλογα με την περίοδο παραγγελίας και διάθεσης μπορείτε να επωφεληθείτε με προσφορές και χαμηλές τιμές.             Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα σε καυσόξυλα, η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη σε όλη την Κατερίνη. Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας! Είμαστε ανοικτά από τις 7 το πρωί έως αργά το απόγευμα Ζαγρης Τριαντάφυλλος | Καυσόξυλα Κατερίνη Φαρμάκη 59, Κατερίνη / Πιερία Τηλ: 2351037568 Κιν: 6944268993

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  Φαρμάκη 59 - Κατερίνη
  2351037568
  6944268993
 • Ζιαβλιάκης Κωνσταντίνος - Χονδρικό Λιανικό Εμπόριο Στερεών Καυσίμων Λάρισα - Καυσόξυλα Λάρισα - Κάρβουνα Λάρισα Πέλλετ Λάρισα Τέμπη

  Η επιχείρησή μας “Ζιαβλιάκης Κωνσταντίνος” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο στερεών καυσίμων προσφέροντας πάντα ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε εξαιρετικής ποιότητας ξερά καυσόξυλα, κομμένα σε ιδανικό μέγεθος για τζάκι και σόμπες. Διαθέτουμε καυσόξυλα δρυός, πουρνάρι, αμυγδαλιάς, καστανιάς κ.α. Παράγουμε άριστης ποιότητας παραδοσιακά κάρβουνα από ξύλο δρυος και γαύρο. Τα άριστης ποιότητας πέλλετ που σας προσφέρουμε σίγουρα θα σας ανακουφίσουν οικονομικά. Επίσης, διαθέτουμε στρογγυλή ξυλεία οξυάς, ελάτης, πεύκης, δρυός και καστανιάς για οποιαδήποτε χρήση επιθυμείτε. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο στερεών καυσίμων, έχουμε συνάψει συνεργασία με πολλές επιχειρήσεις στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία όπως ξενοδοχεία, ταβέρνες, εστιατόρια κ.α. Πραγματοποιούμε άμεση παράδοση των προϊόντων μας στην Λάρισα, τα Τέμπη αλλά και σε όλη την Θεσσαλία. Κεντρικό Κατάστημα: Τέμπη     Χονδρικό Εμπόριο Στερεών Καυσίμων Λάρισα, Λιανικό Εμπόριο Στερεών Καυσίμων Λάρισα, Καυσόξυλα Λάρισα, Κάρβουνα Λάρισα, Πέλλετ Λάρισα, Χονδρικό Εμπόριο Στερεών Καυσίμων Θεσσαλία, Λιανικό Εμπόριο Στερεών Καυσίμων Θεσσαλία, Καυσόξυλα Θεσσαλία, Κάρβουνα Θεσσαλία, Πέλλετ Θεσσαλία, 

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Αεροδρομίου 66 - Λάρισα
  2410289053
  6934140127
 • ΚΑΚΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΩΝ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΠΕΛΛΕΤ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΞΥΛΟΜΠΡΙΚΕΤΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

  Καυσόξυλα, Παλαιό Φάληρο Ξύλα για τζάκια, Παλαιό Φάληρο Ξυλομπρίκετα, Παλαιό Φάληρο Πέλλετ, Παλαιό Φάληρο Κάρβουνα, Παλαιό Φάληρο Ξυλοκάρβουνα, Παλαιό Φάληρο Καθαρισμοί τζακιών, Παλαιό Φάληρο Η επιχείρηση μας ασχολείται με το εμπόριο καυσόξυλων και ξυλοκάρβουνου εδώ και 30 χρόνια. Διαθέτουμε μεγάλους χώρους όπου γίνεται η μεταφορά , κοπή και σχίσιμο των καυσόξυλων σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας και με τα αυτοκίνητα μας τα παραδίδουμε κατοίκων. Η εμπειρία μας και η συνέπεια εγγυώνται γρήγορη εξυπηρέτηση και άριστη ποιότητα. Τα ξυλοκάρβουνα μας γίνονται με παραδοσιακό τρόπο .Οι παραδόσεις γίνονται με δικά μας αυτοκίνητα ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙΑ Α! Ποιότητα - αποξηραμένα - καθαρισμοί τζακιών ΕΛΙΑ - ΠΟΥΡΝΑΡΙ - ΔΡΥΣ - ΟΞΙΑ - ΠΕΥΚΟ - ΔΑΔΙ - ΚΑΡΒΟΥΝΑ - ΕΛΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΑ ΞΥΛΑ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΥΒΙΚΟ 1Χ1Χ1 ΣΕ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΚΥΒΙΚΟ

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΜΦΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - Παλαιό Φάληρο
  2109802460
 • Καμπουρογιάννης Νικόλαος - Καυσόξυλα Λάρισα - Κάρβουνα Λάρισα - Καυσόξυλα για Σόμπες - Τζάκια - Λέβητα

  Αγ. Μαρίνης, Λάρισα Η εταιρεία Καυσόξυλα - Κάρβουνα Καμπουρογιάννης, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην Λάρισα εξυπηρετώντας την Θεσσαλία και αν μας ζητηθεί και πανελλαδικά, κατόπιν συνεννόησης. Σκοπός μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση. Φροντίζουμε να προσφέρουμε την καλύτερη ελληνική ποιότητα σε ξυλεία και καυσόξυλα όπου μας ζητηθεί. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την ποσότητα, τον τόπο και τον τρόπο παράδοσης, σύμφωνα με τις δικές σας προτεραιότητες με τις καλύτερες τιμές και ποιότητα της αγοράς.   

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  Περιοχή Αγίας Μαρίνας - Λάρισα
  2410571192
  6940055615, 6932200218
Σελίδα 1 από 6