Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
σε: Αρτας
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΩΡΑΦΙΩΝ - ΚΛΑΔΕΜΑ ΔΕΝΤΡΩΝ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ

  Προσφορά καυσόξυλα για τζάκι απο 60 ευρώ το κυβικό !!!! Προσφορά καυσόξυλα για τζάκι απο 60 ευρώ το κυβικό !!!! Σε μας θα βρείτε καυσόξυλα για σόμπες, για τζάκια, για ενεργειακά τζάκια, για λέβητες, καυσόξυλα ελληνικά, δρυς, οξιά, πουρνάρι, πορτοκαλια, ελιά, πεύκο. Εξυπηρετούμε από όπου μας ζητηθεί στην Άρτα, Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Λευκάδα, Πάργα, Αγρίνιο. Μεταφορά στο χώρο σας με δικά μας αυτοκίνητα. Σε κάθε περίπτωση θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας γνωρίσουμε από κοντά στο κατάστημά μας και να σας δώσουμε λύσεις με τα προϊόντα μας. Πώληση χονδρική, λιανική. Ανοιχτά κάθε μέρα. Καθημερινές παραδόσεις. Γίνονται προσφορές όλο το χρόνο. Εμπόριο καυσόξυλων, διανομή. 

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  2ο ΧΛΜ ΑΡΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - Αρτας
  2681072402
  6944616427
 • ΚΑΡΒΟΥΝΑ - ΥΓΡΑΕΡΙΟ - ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΡΤΑ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, η επιχείρηση Αναστασόπουλος μπορεί να σας προσφέρει ξυλοκάρβουνα άριστης ποιότητας, Ελληνικά από ντόπιο πουρνάρι αλλά και εισαγωγής από Αργεντινή και Κούβα, καθώς και μπρικέτα σε τιμές χονδρικής και λιανικής. Διαθέτουμε επίσης φιάλες υγραερίου και προπανίου καθώς και χύμα βαρελίσιο κρασί από την ορεινή Κορινθία. Έχουμε τη δυνατότητα να προμηθεύσουμε καταστήματα,σούπερ-μάρκετ και ταβέρνες. Η μεταφορά στον χώρο σας γίνεται με δικά μας αυτοκίνητα.

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  2ο ΧΛΜ ΑΡΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΑΡΤΑ - Αρτας
  2681072401
  6973585678
 • ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΑΡΤΑ - ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΑΡΤΑ - ΧΗΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΞΥΛΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑ - ΠΕΛΛΕΤ ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΡΤΑ - ΞΥΛΑ ΕΛΙΑΣ - ΚΟΥΜΑΡΙΑ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ - ΔΡΥΣ - ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΑΡΤΑ - ΠΡΟΣΑΝΑΜΑΤΑ

  καυσοξυλα αρτα, πρεβεζα, παργα, λευκαδα, ηγουμενιτσα, γιαννενα καρβουνα αρτα, πρεβεζα, παργα, λευκαδα, ηγουμενιτσα, γιαννενα ξυλα αρτα, πρεβεζα, παργα, λευκαδα, ηγουμενιτσα, γιαννενα πελλετ αρτα, πρεβεζα, παργα, λευκαδα, ηγουμενιτσα, γιαννενα προσαναματα αρτα, πρεβεζα, παργα, λευκαδα, ηγουμενιτσα, γιαννενα μπρικετες ξυλου αρτα, πρεβεζα, παργα, λευκαδα, ηγουμενιτσα, γιαννενα μπρικετες καρβουνου αρτα, πρεβεζα, παργα, λευκαδα, ηγουμενιτσα, γιαννενα Θερμοξυλ – Χήρας Γιάννης – Κάρβουνα – Καυσόξυλα Άρτα Η ‘Θερμοξύλ’ του Γιάννη Χήρα με έδρα την πόλη της Άρτας εμπορεύεται και διακινεί με μεράκι και διάθεση καυσόξυλα, κάρβουνα, πέλλετ και μπρικέτες αρίστης ποιότητας. Έχει σκοπό να παρέχει στον καταναλωτή την ποιότητα που ακριβώς επιθυμεί και απαιτεί, αλλά και σε ποσότητα και ποικιλία, εξυπηρετώντας τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους ιδιώτες. Θέλει να διατηρήσει  την εμπιστοσύνη των πελατών της παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα, αλλά και τη δημιουργία νέων πελατών αξιοποιώντας το διευρυμένο δίκτυο πωλήσεων που έχει, όχι μόνο μέσα στην Άρτα αλλά και στην Πρέβεζα, Λευκάδα, Ιωάννινα. Καυσόξυλα ξερά σε ότι μέγεθος και συσκευασία θέλετε. Προσφορές όλο χρόνο. Τα ξυλά διατηρούνται στεγνά και διαθέσιμα σε όλη την διάρκεια του έτους οποιαδήποτε στιγμή τα χρειαστείτε. Χονδρική – Λιανική πώληση.    Ανοιχτά κάθε μέρα.    Καθημερινές παραδόσεις. ·  Καυσόξυλα για ενεργειακά τζάκια. ·  Καυσόξυλα για σόμπες.     Καυσόξυλα για μεγάλα τζάκια. ·  Καυσόξυλα για λέβητα ·  Καυσόξυλα από ελιά – δρυ – πουρνάρι. ΕΛΙΑ Σαν καυσόξυλο η ελιά θεωρείτε από τα καλύτερα ξύλα γιατί συνδυάζει και αντοχή και φλόγα και συνεπώς έχει μεγάλη θερμαντική ικανότητα. ΔΡΥΣ Σαν καυσόξυλο το δρυς έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και θερμαντική ικανότητα. Η καύση του δρυς δεν έχει μεγάλη φλόγα αλλά δημιουργεί κάρβουνο που διατηρεί την θερμότητα στον χώρο.  

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ 2 - Αρτας
  6943418652
  6984822168