Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 | 12:14 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
σε: Αρτας
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Αναστασόπουλος Νικόλαος | Καυσόξυλα Άρτα

            ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Καυσόξυλα Άρτα Η επιχείρησή μας “ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία εδρεύει στην Άρτα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια, στο χώρο των στερεών καυσίμων προσφέροντάς σας όλα αυτά τα χρόνια υψηλής ποιότητας καυσόξυλα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Σε μας θα βρείτε ελληνικά καυσόξυλα, δρυς, οξιά, πουρνάρι, πορτοκαλια, ελιά και πεύκο ιδανικά για σόμπες, τζάκια, ενεργειακά τζάκια και λέβητες. Ως προς τη ποσότητα, φροντίζουμε πάντα να υπάρχουν επαρκείς ποσότητες στις εγκαταστάσεις μας στην Άρτα, ειδικότερα κατά τους χειμερινούς μήνες. Με κορυφαία προϊόντα, σύγχρονες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό, σας εξασφαλίζουμε με συνέπεια, ταχύτητα και ασφάλεια άμεση παράδοση κάθε παραγγελία στο χώρο σας. Η συνεργασία μαζί μας έχει σημαντικά οφέλη τόσο για τον ιδιώτη όσο και τον επαγγελματία που αναζητά οικονομικά και ποιοτικά καυσόξυλα για να ζεστάνει την οικία ή τον επαγγελματικό του χώρο.           Διαθέτοντας ιδιόκτητα οχήματα μπορούμε να αναλάβουμε για έως και 15χλμ την δωρεάν μεταφορά των καυσόξυλων στο χώρο σας. Με έξτρα χρέωση μπορούμε να σας μεταφέρουμε τα καυσόξυλα όπου και αν βρίσκεστε στην Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Λευκάδα, Πάργα και Αγρίνιο. Επίσης, στοιβάζουμε τα καυσόξυλα στο σημείο που θα μας υποδείξετε και σε συνεργασία με γερανούς μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτησή τους ακόμα και σε ψηλά σημεία. Σεβόμαστε, πάντα, τον πελάτη και έχοντας ως στόχο την δημιουργία σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί του, του προσφέρουμε άμεσα, οικονομικά και ποιοτικά προϊόντα, σε χονδρική και λιανική πώληση. Φιλοσοφία μας είναι με κάθε πελάτης να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή μας. Το ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό της επιχείρησής μας είναι εδώ για εσάς προκειμένου να σας βοηθήσει στη κατάλληλη επιλογή καυσόξυλων ανάλογα με το είδος της εστίας σας όπως τζάκι απλό, τζάκι ενεργειακό, σόμπα κ.α.                   Για παραγγελία ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα σας εξυπηρετήσουμε με χαρά και θα είμαστε πάντα εκεί για εσάς, ώστε να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα από καυσόξυλα και κάρβουνα.      

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  2 χλμ Άρτας Αγρινίου - Αρτας
  2681072402
  6944616427
 • ΚΑΡΒΟΥΝΑ - ΥΓΡΑΕΡΙΟ - ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΡΤΑ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, η επιχείρηση Αναστασόπουλος μπορεί να σας προσφέρει ξυλοκάρβουνα άριστης ποιότητας, Ελληνικά από ντόπιο πουρνάρι αλλά και εισαγωγής από Αργεντινή και Κούβα, καθώς και μπρικέτα σε τιμές χονδρικής και λιανικής. Διαθέτουμε επίσης φιάλες υγραερίου και προπανίου καθώς και χύμα βαρελίσιο κρασί από την ορεινή Κορινθία. Έχουμε τη δυνατότητα να προμηθεύσουμε καταστήματα, σούπερ-μάρκετ και ταβέρνες. Η μεταφορά στον χώρο σας γίνεται με δικά μας αυτοκίνητα.  

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  2ο ΧΛΜ ΑΡΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΑΡΤΑ - Αρτας
  2681072401
  6973585678
 • ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΑΡΤΑ - ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΑΡΤΑ - ΧΗΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΞΥΛΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑ - ΠΕΛΛΕΤ ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΡΤΑ - ΞΥΛΑ ΕΛΙΑΣ - ΚΟΥΜΑΡΙΑ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ - ΔΡΥΣ - ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΑΡΤΑ - ΠΡΟΣΑΝΑΜΑΤΑ

  καυσοξυλα αρτα, πρεβεζα, παργα, λευκαδα, ηγουμενιτσα, γιαννενα καρβουνα αρτα, πρεβεζα, παργα, λευκαδα, ηγουμενιτσα, γιαννενα ξυλα αρτα, πρεβεζα, παργα, λευκαδα, ηγουμενιτσα, γιαννενα πελλετ αρτα, πρεβεζα, παργα, λευκαδα, ηγουμενιτσα, γιαννενα προσαναματα αρτα, πρεβεζα, παργα, λευκαδα, ηγουμενιτσα, γιαννενα μπρικετες ξυλου αρτα, πρεβεζα, παργα, λευκαδα, ηγουμενιτσα, γιαννενα μπρικετες καρβουνου αρτα, πρεβεζα, παργα, λευκαδα, ηγουμενιτσα, γιαννενα Θερμοξυλ – Χήρας Γιάννης – Κάρβουνα – Καυσόξυλα Άρτα Η ‘Θερμοξύλ’ του Γιάννη Χήρα με έδρα την πόλη της Άρτας εμπορεύεται και διακινεί με μεράκι και διάθεση καυσόξυλα, κάρβουνα, πέλλετ και μπρικέτες αρίστης ποιότητας. Έχει σκοπό να παρέχει στον καταναλωτή την ποιότητα που ακριβώς επιθυμεί και απαιτεί, αλλά και σε ποσότητα και ποικιλία, εξυπηρετώντας τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους ιδιώτες. Θέλει να διατηρήσει  την εμπιστοσύνη των πελατών της παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα, αλλά και τη δημιουργία νέων πελατών αξιοποιώντας το διευρυμένο δίκτυο πωλήσεων που έχει, όχι μόνο μέσα στην Άρτα αλλά και στην Πρέβεζα, Λευκάδα, Ιωάννινα. Καυσόξυλα ξερά σε ότι μέγεθος και συσκευασία θέλετε. Προσφορές όλο χρόνο. Τα ξυλά διατηρούνται στεγνά και διαθέσιμα σε όλη την διάρκεια του έτους οποιαδήποτε στιγμή τα χρειαστείτε. Χονδρική – Λιανική πώληση.    Ανοιχτά κάθε μέρα.    Καθημερινές παραδόσεις. ·  Καυσόξυλα για ενεργειακά τζάκια. ·  Καυσόξυλα για σόμπες.     Καυσόξυλα για μεγάλα τζάκια. ·  Καυσόξυλα για λέβητα ·  Καυσόξυλα από ελιά – δρυ – πουρνάρι. ΕΛΙΑ Σαν καυσόξυλο η ελιά θεωρείτε από τα καλύτερα ξύλα γιατί συνδυάζει και αντοχή και φλόγα και συνεπώς έχει μεγάλη θερμαντική ικανότητα. ΔΡΥΣ Σαν καυσόξυλο το δρυς έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και θερμαντική ικανότητα. Η καύση του δρυς δεν έχει μεγάλη φλόγα αλλά δημιουργεί κάρβουνο που διατηρεί την θερμότητα στον χώρο.  

  Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

  ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ 2 - Αρτας
  6943418652
  6984822168