Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
σε: Αττικής, Βορειοανατολική Αττική, Αχαρνές
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • AUTO SPORT LINE - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΣΑΣΜΑΝ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - SERVICE ΑΧΑΡΝΑΙ

  Εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Μercedes - BMW - Smart. Βελτιώσεις, service και ανταλλακτικά αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές και με την εγγύηση που παρέχει η τεχνογνωσία μας.

  Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE

  ΙΒΙΣΚΟΥ 46 & ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΑΣ 4 - Αχαρνές
  2102443179
  6974022561
 • Ο ΣΑΚΗΣ - ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΜΕΝΙΔΙ - ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Με τριακονταετή εμπειρία σε καταλύτες, εξατμίσεις και βελτιώσεις ο υπεύθυνος του συνεργείου ‘Σάκης’ στο Μενίδι, παρέχει άριστες υπηρεσίες και μια σειρά από διαφορετικούς τρόπους για να βελτιώσετε και να ενισχύσετε το αυτοκίνητο σας. Με υπερσύγχρονα μηχανήματα, τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, η επιχείρηση ‘Σάκης’, αναλαμβάνει παντός είδους ειδικές κατασκευές, για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου και εγγυάται την άριστη λειτουργία του καταλύτη και της εξατμίσεως του . Άψογη και άμεση εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

  Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE

  Στείλτε e-mail
  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 116 - Αχαρνές
  2102466023
  6973419850
 • ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΑΙ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟΥΡΑΙΤΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

  Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΓΑΡΔΕΝΙΑΣ 5,ΑΧΑΡΝΑΙ.ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙς ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ.ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑ(ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ,ΒΑΦΗ,ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ).ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ.ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ. ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΒΑΦΗ ΜΟΝΟ 55,00 ΕΥΡΩ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΦΑΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ 20,00 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΝΑ

  Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE

  Στείλτε e-mail
  ΓΑΡΔΕΝΙΑΣ 5 - Αχαρνές
  2102589175
  6988407703
 • ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΘΗΝΑ - SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΑΙ

  Συνεργείο αυτοκινήτων, συντήρηση, service, αλλαγή λαδιών, ανταλλακτικά αυτοκινήτου, Αχαρναί, Αθήνα. Το συνεργείο μας, διαθέτει προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και διαγνωστικά εργαλεία. Σε συνδυασμό με την πείρα μας και την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε αποτελούν τα εχέγγυα στο ότι θα φροντίσουμε το αυτοκίνητό σας σαν να είναι το δικό μας, θα λύσουμε κάθε πρόβλημα και θα απαντήσουμε σε κάθε ερώτησή σας, είτε πρόκειται για προγραμματισμένη συντήρηση είτε για έκτακτες περιπτώσεις. Όλα αυτά σε ένα άκρως ανταγωνιστικό “πακέτο” Τιμών, που περιλαμβάνει κόστος ανταλλακτικών και εργασίας!

  Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE

  Στείλτε e-mail
  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 194 - Αχαρνές
  2102467757
 • ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗ - SERVICE AND RESTORATION - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΒΙΓΛΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  Συνεργείο αυτοκινήτων, service, αναπαλαιώσεις κλασικών αυτοκινήτων, στις Αχαρνές Αττικής. Η επιχείρηση μας δέχεται όλες τις μάρκες και όλους τους τύπους των αυτοκινήτων και αναλαμβάνει: - service - συντήρηση - βελτιώσεις - μηδενισμός ζημιάς ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΟΥΣ!!! Τέλος εξειδικευόμαστε στις αναπαλαιώσεις κλασικών και όχι μόνο αυτοκινήτων στα οποία έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε την παλιά σας αντίκα σε αυτοκίνητο πλήρως λειτουργικό,να το κυκλοφορείτε πλέoν με ασφάλεια στο δρόμο με ελάχιστα χρήματα. Μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε ή να έρθετε από το χώρο μας και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε το αυτοκίνητο σας άψογο σε τιμές κρίσης...

  Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE

  Στείλτε e-mail
  ΚΑΤΣΑΝΔΡΗ 79 - Αχαρνές
  2102449640
  6936695581
 • AUTOTEST SERVICE

  Συνεργείο αυτοκινήτων, επισκευή, συντήρηση, ηλεκτρονικοί έλεγχοι, διάγνωση βλαβών.

  Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 333 - Αχαρνές
  2102322633
 • GAVALAS SERVICE SPECIALIST - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΑΙ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΧΑΡΝΑΙ

  Συνεργείο αυτοκινήτων Αχαρναί.   Ευθυγράμμιση Ηλεκτρονικά Επισκευές Βελτιώσεις Εμπορία ανταλλακτικών Μετατροπές Καθαρισμός μπεκ

  Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΑΡΝΗΘΟΣ 228 - Αχαρνές
  2102406856
 • Φωτογραφίες [4]
  Στείλτε e-mail
  ΛΙΟΣΙΩΝ 70 - Αχαρνές
  2114073330
 • ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ - ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - MAIKON HORSE POWER

  Εξατμίσεις, χταπόδια, καταλύτες, Αχαρνές - Αττική. Καζανάκια, σωληνώσεις αυτοκινήτου, Αχαρναί - Αττική. Γίνε μέλος και επωφελήσου από τις ειδικές εκπτώσεις της MAIKON HorsePower για όλα τα μέλη της. Επιπλέον θα έχεις ενημέρωση για οποιοδήποτε νέο προϊόν υπάρχει για το αυτοκίνητό σου.

  Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 294 - Αχαρνές
  2102323655
 • ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ VW AUDI SEAT SKODA ΜΕΝΙΔΙ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. Service αυτοκινήτων VW, SEAT, AUDI, SKODA. Ανταλλακτικά. Προσφορες σε μεταχειρισμένα ελαστικά. Πρέπει να επισκευάσετε το όχημα σας; Έχετε ανάγκη από αξιόπιστα και οικονομικά ανταλλακτικά για το αυτοκίνητο σας; Έχετε ανάγκη από πιστοποιημένα και εγγυημένα ελαστικά που θα σας εξασφαλίσουν σίγουρη και ασφαλή οδήγηση; Το αυτοκίνητο σας ανήκει στο μοναδικό γκρουπ των τετρακίνητων πρωταθλητών VW, SEAT, AUDI, SKODA; Έχετε την ‘PAPADOPOULOS SERVICE’. Στο Μενίδι εδρεύει μια από τις πιο αξιόλογες επιχειρήσεις στο χώρου του αυτοκινήτου, σε ολόκληρη την Αττική. Η μακροχρόνια εμπειρία, η εξειδίκευση, η άριστη οργάνωση, ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός και τεχνολογικός εξοπλισμός, εξασφαλίζουν την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. PAPADOPOULOS SERVICE’. Εγγύηση αποτελέσματος στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE

  Φωτογραφίες [8]
  Στείλτε e-mail
  ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 29 - Αχαρνές
  2102466440
 • ΣΥ.Δ.Ε.Κ.Α.

  Συνεργείο αυτοκινήτων και εμπόριο ανταλλακτικών.

  Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE

  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 9 - Αχαρνές
  2102445875
 • ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗ - R - D PERFORMANCE TEAM - SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Γενικό συνεργείο-service αυτοκινήτων,Εξειδικευμένο service smart,mazda,suzuki,hyundai,λιανική πώληση ανταλλακτικών αυτοκινήτου στους Αγίους Ανάργυρους Αττικής. Η επιχείρηση μας δέχεται όλες τις μάρκες και όλους τους τύπους των αυτοκινήτων και αναλαμβάνουμε: συντήρηση βελτίωση service ηλεκτρονικό έλεγχο μηδενισμό ζημιάς. Επίσης από μία πλούσια γκάμα από ανταλλακτικά αυτοκινήτων που διαθέτουμε μπορείτε να διαλέξετε το καλύτερο και το οικονομικότερο για εσάς και εμείς από την πλευρά μας θα σας δώσουμε γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας. Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε ή να έρθετε από το χώρο μας να συζητήσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε το καλύτερο και το οικονομικότερο για εσάς. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΚΡΟ ΣΕΡΒΙς ΑΠΟ 40 ΕΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE

  Φωτογραφίες [9]
  Στείλτε e-mail
  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 307 - Αχαρνές
  2102388706
  6977982106
 • ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΦΡΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΝΙΔΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  Service αυτοκινήτων, αλλαγή λαδιών, φίλτρων, μπουζιών, Αχαρναί. Ειδικό συνεργείο φρένων αυτοκινήτων, Αχαρναι. Το συνεργείο μας αναλαμβάνει: - Φρενόμετρο αυτοκινήτων - Αλλαγή τακάκια - Ταμπούρα - Σιαγόνες - Χειρόφρενο - Επισκευή φρένων αυτοκινήτου - Επισκευή χειρόφρενων αυτοκινήτου - Αντλίες φρένων - Αντλίες συμπλέκτη Σε τιμές κόστους !!!

  Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE

  Φωτογραφίες [8]
  ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 6 - Αχαρνές
  2102385381
  6972880971
 • ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - STARGAS - SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Το Star Gas Polaris system δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο την ανάμειξη του αέρα με το καύσιμο και δεν αλλάζει τη λειτουργία του κινητήρα. Έτσι μπορεί να παρατηρηθεί η εξαιρετική λειτουργία του κινητήρα όσο σε βενζίνη τόσο και σε φυσικό αέριο. Η διαδοχική φάση τροφοδοσίας (ένας ψεκασμός ανά περιστροφή) βέλτιστης ποσότητας προπανίου βουτανίου, υπολογισμένη από το ηλεκτρονικό σύστημα μεταγωγής σε κάθε συγκεκριμένη κατάσταση λειτουργίας του κινητήρα, επιτρέπεται από τη χρήση ηλεκτρονικών μπεκ που είναι σε θέση να εγγυηθούν ο χρόνος ανοίγματος και κλεισίματος όπως εκείνα σε βενζίνη. Αυτό επιτρέπει στον κινητήρα να έχει ελαστικότητα και να έχει μεγαλύτερη ταχύτητα σε επιτάχυνση και όχι όπως γίνεται στην κλασική αργή επιτάχυνση που είναι τυπική για τα δυο παραδοσιακά συστήματα φυσικού αερίου και μη φασικά συστήματα ψεκασμού. Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στο εργαστήριο και στον δρόμο μάς δίνουν ιδέα για την εξαιρετική λειτουργία του αυτοκινήτου σε χαμηλές και μεσαίες ταχύτητες. Αυτό γίνεται σε εξαιρετική προϋπόθεση για οδήγηση του αυτοκινήτου σε άγνωστη μέχρι σήμερα απόλαυση όταν λειτουργεί με φυσικό αέριο. Η τιμή εγκατ. ξεκινά από 690 € (+ΦΠΑ) ανάλογα με τύπο-μοντέλο αυτοκινήτου.

  Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE

  Φωτογραφίες [10]
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 313 - Αχαρνές
  2114018213
  6948815474, 6979878800
 • ΧΙΝΤΖΟΣ

  - Βελτιώσεις - Δυναμομετρήσεις

  Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE

  Φωτογραφίες [1]
  ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 66 - Αχαρνές
  2102321578
  6949942325