Παρασκευή 05 Ιουνίου 2020 | 03:52 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
σε: Αττικής, Αθήνα, Γαλάτσι
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Μαργαρίτης | Τέντες & Συστήματα Σκίασης Γαλάτσι Αττική

  Η εταιρεία "Tent-Mar" με υπεύθυνο τον κ. Δημήτρη Μαργαρίτη, βρίσκεται στο Γαλάτσι και λειτουργεί από το 19869 με αξιοπιστία στο χώρο της σκίασης. Το σύγχρονο επιχειρηματικό προφίλ της επιχείρησης εγγυάται την παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών, με γνώμονα πάντη την ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων της σύγχρονης κατοικίας και επαγγελματικής στέγης. Η συνεχής επιμόρφωση και εξειδίκευση σε νέες τεχνολογίες, η άριστη ποιότητα των υλικών, η οργάνωση, η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η φιλική εξυπηρέτηση, το άψογο και μόνιμο σέρβις σε συνδιασμό με τις καλές τιμές, κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατώνμας, οδηγώντας της επιχείρηση στην κορυφή της επιτυχίας. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονης τεχνολογίας συστήματα σκίασης, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, ποιότητας και αισθητικής. Η υποστήριξη που παρέχουμε στον πελάτη μας δεν εξαντλείται στη φάση της μελέτης, του σχεδιασμού και της κατασκευής του εκάστοτες έργου, αλλά φροντίζουμε να συνεχίζεται ενεργά και μετά την αποπεράτωση του έργου. Έτσι εξασφαλίζουμε πως οι κατασκευές μας ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές που έχουμε θέσει και διασφαλίζουμε την μακρόχρονη ικανοποίηση του πελάτη μας. Σκοπός μας είναι να συνδιάσουμε τη σύγχρονη αισθητική με τη χρηστικότητα, κατασκευάζοντας εγκαταστάσεις στέγασης υπαίθριων χώρων, αίθρια, τέντες και συστήματα σκίασης. Η ευελιξία και πολυμορφικότητα των κατασκευών μας τους προσδίδει μοναδικά χαρακτηριστικά καθώς εξυπηρετούν δημόσιους χώρους κάθε χρήσης αλλά και κατοικίες. Επισκεφθείτε την Έκθεση της εταιρίας για να σας ξεναγήσουμε σ' έναν ξεχωριστό κόσμο χρωμάτων και σχεδίων ή μ' ένα απλό τηλεφώνημα, ερχόμαστε στο χώρο σας. προτείνοντας τη σωστή λύση για τις ανάγκες σας, είμαστε στη διάθεσή σας να υλοποιήσουμε κάθε είδους αρχιτεκτονικό σας σχέδιο στη σκίαση.

  Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ

  Στείλτε e-mail
  Καραϊσκάκη 12 - Γαλάτσι
  2102930419
  6932340333, 6976611900
 • ΤΕΝΤΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΤΕΝΤΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ - ΡΟΛΑ - ΣΤΟΡΙΑ - ΟΜΠΡΕΛΕΣ

  ΠΡΟΣΦΟΡΑ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΝΤΟΠΑΝΟΥ ΜΕ 10ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕ 13€ / Τ.Μ. 25€ / Τ.Μ. ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΤΕΝΤΑΣ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Η βιοτεχνία μας με την πολυετή πείρα μας στην κατασκευή και την τοποθέτηση τεντών και κάθε είδους συστημάτων σκίασης παρέχει ποιοτικές και σύγχρονες λύσεις σε κάθε είδους χώρο: Κατάρτιση σε καλύψεις επαγγελματικών χώρων (cafe, restaurant, ξενοδοχειακές μονάδες) με τα πιο σύγχρονα υλικά σκίασης Επαγγελματικές ομπρέλες ευρωπαϊκών προδιαγραφών υπερβαρέως τύπου Τεντοπέργκολα (Flopper), Γερμανικής προέλευσης σε ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων. Ρολοκουρτίνες εσωτερικών χώρων σε ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων. Όλα τα είδη μας φέρουν εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών και πληρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

  Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ

  Στείλτε e-mail
  ΥΔΡΑΣ 31 - Γαλάτσι
  2102135485
  6944252050
 • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΘΗΝΑ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΤΕΝΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ - ΤΕΝΤΟΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΓΑΛΑΤΑΣΙ ΑΘΗΝΑ

  Έπιπλα κήπου, Γαλάτσι - Αθήνα. Συστήματα σκίασης, Γαλάτσι - Αθήνα. Τέντες, Γαλάτσι - Αθήνα. Πέργκολες, Γαλάτσι - Αθήνα. Είδη κήπου, Γαλάτσι - Αθήνα. Αυτόματες τέντες, Γαλάτσι - Αθήνα. Ηλεκτρικές τέντες, Γαλάτσι - Αθήνα. Ηλεκτρονικές και χειροκίνητες τέντες, κέντρο Αθήνα - Αττική. Τέντα πέργκολα, τέντα κασέτα, κέντρο Αθήνα - Αττική. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εγκατάσταση συστημάτων σκίασης για πάνω από 30 χρόνια. Είμαστε εξειδικευμένοι σε κάθε είδους κατασκευή σκίασης για μικρούς και πολύ μεγάλους χώρους όπως εκθέσεις, χώρους αθλοπαιδιών κ.τ.λ. Έχουμε εγκαταστάσεις σε όλη της Ελλάδα σε υπερπολυτελείς βίλες και μεζονέτες. Οι τιμές μας είναι οι πιo ανταγωνιστικές της αγοράς και η ποιότητα της εργασίας μας και των υλικών μας είναι η καλλίτερη που μπορεί να γίνει. Οι ιδιοκτήτες: Γιώργος Νάνος & Γιώργος Πισίνας.

  Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΩΚΑ 109 - Γαλάτσι
  2102222243,2102932386,2102130619
  6932414526