Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 | 10:18 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
σε: Αττικής, Αθήνα, Γαλάτσι
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Μαργαρίτης | Τέντες & Συστήματα Σκίασης Γαλάτσι Αττική

  Η εταιρεία "Tent-Mar" με υπεύθυνο τον κ. Δημήτρη Μαργαρίτη, βρίσκεται στο Γαλάτσι και λειτουργεί από το 19869 με αξιοπιστία στο χώρο της σκίασης. Το σύγχρονο επιχειρηματικό προφίλ της επιχείρησης εγγυάται την παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών, με γνώμονα πάντη την ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων της σύγχρονης κατοικίας και επαγγελματικής στέγης. Η συνεχής επιμόρφωση και εξειδίκευση σε νέες τεχνολογίες, η άριστη ποιότητα των υλικών, η οργάνωση, η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η φιλική εξυπηρέτηση, το άψογο και μόνιμο σέρβις σε συνδιασμό με τις καλές τιμές, κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατώνμας, οδηγώντας της επιχείρηση στην κορυφή της επιτυχίας. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονης τεχνολογίας συστήματα σκίασης, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, ποιότητας και αισθητικής. Η υποστήριξη που παρέχουμε στον πελάτη μας δεν εξαντλείται στη φάση της μελέτης, του σχεδιασμού και της κατασκευής του εκάστοτες έργου, αλλά φροντίζουμε να συνεχίζεται ενεργά και μετά την αποπεράτωση του έργου. Έτσι εξασφαλίζουμε πως οι κατασκευές μας ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές που έχουμε θέσει και διασφαλίζουμε την μακρόχρονη ικανοποίηση του πελάτη μας. Σκοπός μας είναι να συνδιάσουμε τη σύγχρονη αισθητική με τη χρηστικότητα, κατασκευάζοντας εγκαταστάσεις στέγασης υπαίθριων χώρων, αίθρια, τέντες και συστήματα σκίασης. Η ευελιξία και πολυμορφικότητα των κατασκευών μας τους προσδίδει μοναδικά χαρακτηριστικά καθώς εξυπηρετούν δημόσιους χώρους κάθε χρήσης αλλά και κατοικίες. Επισκεφθείτε την Έκθεση της εταιρίας για να σας ξεναγήσουμε σ' έναν ξεχωριστό κόσμο χρωμάτων και σχεδίων ή μ' ένα απλό τηλεφώνημα, ερχόμαστε στο χώρο σας. προτείνοντας τη σωστή λύση για τις ανάγκες σας, είμαστε στη διάθεσή σας να υλοποιήσουμε κάθε είδους αρχιτεκτονικό σας σχέδιο στη σκίαση.

  Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ

  Στείλτε e-mail
  Καραϊσκάκη 12 - Γαλάτσι
  2102930419
  6932340333, 6976611900
 • Συστήματα Σκίασης Γαλάτσι Αθήνα - Βιοτεχνία Τεντών Γαλάτσι Αθήνα Αττική - Τεντόπανα - Τεντοπέργκολες Γαλάτσι Αθήνα

  Σύγχρονη Τεντοποιία Συστήματα Σκίασης Γαλάτσι Αθήνα Η εταιρεία μας “Σύγχρονη Τεντοποιία” η οποία βρίσκεται στο Γαλάτσι,  δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εγκατάσταση συστημάτων σκίασης για πάνω από 30 χρόνια προσφέροντας ποιοτικά και οικονομικά συστήματα σκίασης για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Γαλάτσι και σε όλη την Αττική.  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στα συστήματα σκίασης, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε από την τοποθέτηση μιας απλής τέντας έως και την πιό δύσκολη κατασκευή. Είμαστε εξειδικευμένοι σε κάθε είδους κατασκευή σκίασης για μικρούς και πολύ μεγάλους χώρους όπως εκθέσεις, χώρους αθλοπαιδιών κ.τ.λ.  Έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Γαλάτσι, σε όλη την Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα σε υπερπολυτελείς βίλες και μεζονέτες.  Οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές της αγοράς και η ποιότητα της εργασίας μας και των υλικών μας είναι η καλύτερη που μπορεί να γίνει. Έπιπλα κήπου, Γαλάτσι - Αθήνα. Συστήματα σκίασης, Γαλάτσι - Αθήνα. Τέντες, Γαλάτσι - Αθήνα. Πέργκολες, Γαλάτσι - Αθήνα. Είδη κήπου, Γαλάτσι - Αθήνα. Αυτόματες τέντες, Γαλάτσι - Αθήνα. Ηλεκτρικές τέντες, Γαλάτσι - Αθήνα. Ηλεκτρονικές και χειροκίνητες τέντες, κέντρο Αθήνα - Αττική. Τέντα πέργκολα, τέντα κασέτα, κέντρο Αθήνα - Αττική. Συστήματα Σκίασης Γαλάτσι Αθήνα, Βιοτεχνία Τεντών Γαλάτσι Αθήνα, Τεντόπανα Γαλάτσι Αθήνα, Τεντοπέργκολες Γαλάτσι Αθήνα, Τέντες Γαλάτσι Αθήνα, Τέντες με βραχίονες Γαλάτσι Αθήνα, Ειδικές Κατασκευές Γαλάτσι Αθήνα, Τεντοπέργκολες Γαλάτσι Αθήνα, Τεντόπανα Γαλάτσι Αθήνα, Ψηφιακές Εκτυπώσεις Γαλάτσι Αθήνα,   

  Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ

  Στείλτε e-mail
  Ι. Φωκά 109 - Γαλάτσι
  2102222243,2102932386,2102130619
  6932414526, 6936651498
 • ΤΕΝΤΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΤΕΝΤΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ - ΡΟΛΑ - ΣΤΟΡΙΑ - ΟΜΠΡΕΛΕΣ

  ΠΡΟΣΦΟΡΑ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΝΤΟΠΑΝΟΥ ΜΕ 10ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕ 13€ / Τ.Μ. 25€ / Τ.Μ. ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΤΕΝΤΑΣ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Η βιοτεχνία μας με την πολυετή πείρα μας στην κατασκευή και την τοποθέτηση τεντών και κάθε είδους συστημάτων σκίασης παρέχει ποιοτικές και σύγχρονες λύσεις σε κάθε είδους χώρο: Κατάρτιση σε καλύψεις επαγγελματικών χώρων (cafe, restaurant, ξενοδοχειακές μονάδες) με τα πιο σύγχρονα υλικά σκίασης Επαγγελματικές ομπρέλες ευρωπαϊκών προδιαγραφών υπερβαρέως τύπου Τεντοπέργκολα (Flopper), Γερμανικής προέλευσης σε ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων. Ρολοκουρτίνες εσωτερικών χώρων σε ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων. Όλα τα είδη μας φέρουν εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών και πληρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

  Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ

  Στείλτε e-mail
  ΥΔΡΑΣ 31 - Γαλάτσι
  2102135485
  6944252050