Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 | 12:52 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Costas Glass - Γαλεάδης - Τζάμια Βέροια - Κρύσταλλα Ημαθία - Καθρέπτες Βέροια - Ενεργειακά Αλεξίσφαιρα Τζάμια Βέροια - Γυάλινες Ντουζιέρες Ημαθία - Πόρτες - Βιτρίνες Γυάλινες

  ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΖΑΜΙΩΝ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΤΖΑΜΙΑ  ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ  ΓΑΛΕΑΔΗΣ ΒΕΡΟΙΑ  ΗΜΑΘΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ – ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ   ΑΤΤΙΚΗ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ  - ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ  ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ COSTAS GLASS   ΒΕΡΟΙΑ  ΗΜΑΘΙΑ   Η επιχείρηση COSTAS GLASS – ΓΑΛΕΑΔΗΣ ΤΖΑΜΙΑ εδρεύει εδώ και πολλά χρόνια στη ΒΕΡΟΙΑ - ΗΜΑΘΙΑ. Η εταιρεία μας έχει διανύσει μια μακροχρόνια και ανοδική πορεία στο χώρο του γυαλιού. Έχουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο τομέα του τζαμιού και των κρυστάλλων.   Αποτελούμε μοναδική λύση για οποιαδήποτε κατασκευή στον επαγγελματικό ή το προσωπικό σας χώρο. Η πολύχρονη εμπειρία μας, η αξιόπιστη εργασία και η ποιότητα είναι αυτά που μας κάνουν ανταγωνιστικούς και πρώτους στο είδος μας.                    ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΦΘΟΡΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ - ΒΙΤΡΙΝΩΝ   Προτεραιότητα μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές.   Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να εξυπηρετήσει οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία. επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας, συνέπεια και καλές τιμές. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά για τις μικρές ή μεγάλες απαιτήσεις σας, παρέχοντάς μας τα εφόδια και τη δύναμη για να συνεχίσουμε τις εξελισσόμενες προσπάθειες μας ως προς την κάλυψη των δικών σας αναγκών στα τζάμια – κρύσταλλα – καθρέπτες. Είμαστε στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.     ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ  – ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.   Με εκτίμηση, Κ. Γαλεάδης & ΣΙΑ Ο.Ε.

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Παλαιών Πατρών Γερμανού 13 - Μακροχώρι - Βέροια
  2331043190
 • FRAGILE GLASS - ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  Κατανοώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας και ύστερα από παρότρυνση πελατών μας σε περιοχές της Ελλάδας εκτός Αθηνών, θελήσαμε να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας παίρνοντας και εμείς μια θέση στο διαδίκτυο. Με γνώμονα την πολυετή πείρα μας και την απεριόριστη φαντασία μας ανοίξαμε ένα κατάστημα όπου ο κάθε πελάτης να μπορεί να βρεί αυτό που του ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη γκάμα τιμών και σχεδίων. Στο κατάστημα μας θα βρείτε από τα πιο κλασικά ως τα πιο μοντέρνα σχέδια. Ας μην παραλείψουμε και την μεγάλη ποικιλία καθρεπτών μπάνιου. Όλες οι κατασκευές και οι επεξεργασίες γίνονται από εμάς και αυτό μας δίνει την δυνατότητα τα προϊόντα μας να μπορούν να κατασκευαστούν σύμφωνα με της δικές σας ανάγκες. Όλα αυτά που προαναφέραμε μας δίνουν την πεποίθηση να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όταν μας επισκεφθείτε θα βρείτε σίγουρα αυτό που αναζητάτε...!! Στο κατάστημά μας θα βρείτε από τα πιο κλασικά ως τα πιο μοντέρνα σχέδια. Ασχολούμαστε με οτιδήποτε αφορά σε γυαλί και καθρέπτη κάποια προϊόντα μας είναι οι γυάλινες ντουζιερες,γυαλινοι νιπτήρες, γυάλινα πατώματα, βιτρίνες καταστημάτων, γυαλιά security, γυαλιά τρίπλεξ, αμμοβολες χρωματιστές και μη σε όλα τα σχέδια, επενδύσεις κουζινών με γυαλί χρωματιστό και καθρέπτη κ.α Επίσης αξίζει να σας ενημερώσουμε ότι το κατάστημα μας παρέχει την δυνατότητα άτοκων δόσεων με χρήση πιστωτικής κάρτας. Περιηγηθείτε στη σελίδα μας να δείτε μερικά δείγματα δουλείας μας και μην διστάσετε αν έχετε απορίες να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε είστε ιδιώτης έτσι είστε επαγγελματίας Αυτό που μας διακρίνει στο χώρο είναι η απόλυτη συνέπεια μας άψογη συνεργασία μας με κάθε πελάτη χωριστά και η αστείρευτη έμπνευση μας για καινούργια σχέδια και κατασκευές Στόχος μας η τελειότητα! Εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΤΖΑΒΕΛΑ 33 - ΚΑΣΤΕΛΛΑ - Πειραιάς
  2104133611
  6972623896
 • GLASS SYSTEM - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ - ΒΙΤΡΙΝΕΣ - ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΓΥΑΛΙΑ - ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

  ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ - TZAMIA LOW-Ε, ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - Βέροια
  2331061001
  6974930759
 • GLOBAL SAMARAS - ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - ΑΘΗΝΑ

  Η Global Samaras είναι μια εταιρία με ισχυρή παρουσία στο χώρο της χονδρικής πώλησης υαλοπινάκων τα τελευταία 15 χρόνια σε όλη την Ελλάδα. Tα προϊόντα της προσφέρουν καλύτερη θερμομόνωση, αυξημένη αντοχή σε θερμικό shock και ηλεκτρονικό ποιοτικό έλεγχο. Εφαρμόζοντας πρωτοποριακές λύσεις για τα Ελληνικά δεδομένα, βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της προσφέροντας καλύτερη θερμομόνωση, αυξημένη αντοχή σε θερμικό shock και ηλεκτρονικό ποιοτικό έλεγχο.   Τριπλοί και διπλοί ενεργειακοί υαλοπίνακες μαλακής επίστρωσης δύο και τεσσάρων εποχών. Υαλοπίνακες αντιβαντάλ, ηχομονωτικοί, αλεξίσφαιροι, θερμικής σκλήρυνσης, πολυστρωμικοί (laminated), γυάλινα υαλοπετάσματα, υαλοπίνακες πυρασφάλειας Το εργοστάσιο της εταιρίας βρίσκεται εγκατεστημένο σε ιδιόκτητο οικόπεδο 4000 τ.μ. Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν το βιομηχανικό χώρο (1200 τ.μ.), τις αποθήκες, τα γραφεία (200 τ.μ.) και βοηθητικούς χώρους. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας στη διοίκηση και την παραγωγή περιλαμβάνει συνολικά 21 άτομα. Το υποκατάστημα της εταιρίας βρίσκεται στην οδό Φραντζή 22 στο Νέο Κόσμο, στο κέντρο της Αθήνας, με δυναμικό 4 ατόμων.   Επίσης υπάρχουν εξειδικευμένα συνεργία τοποθέτησης ικανά να αναλάβουν κάθε είδος εργασίας σε όλη την Ελλάδα εξοπλισμένα με γερανοφόρα οχήματα με ικανότητα μεταφοράς jumbo διαστάσεων υαλοπινάκων( 6m x 3,21m). Στην πολυετή πορεία της εταιρίας το πελατολόγιό της περιλαμβάνει εγκαταστάσεις υαλοπινάκων και υαλοπετασμάτων σε ξενοδοχεία, αεροδρόμια, νοσοκομεία, επιχειρήσεις, εμπορικά κέντρα, αλυσίδες καταστημάτων, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά κέντρα.

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Αμβροσίου Φραντζή 22 - Νεος Κόσμος
  2109219724
  6980049404
 • ILI GLASS - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

  Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1989 από τον Νίκο Ηλιόπουλο σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Στην σημερινή της μορφή υφίσταται από το 1996. Ξεκίνησε ως βιοτεχνία ηχομονωτικών κρυστάλλων και με την πάροδο των ετών επεκτάθηκε σε όλες τις εφαρμογές του κρυστάλλου. Aπό την ίδρυση της η εταιρεία καθιερώθηκε στη συνείδηση των πελατών της για την ποιότητα των υλικών και των υπηρεσιών της στις παντός είδους εφαρμογές γυαλιού. Πιστά αφοσιωμένη στους πελάτες της παρέχει πρώτης ποιότητος προϊόντα γυαλιού και υπηρεσίες, με συνέπεια και σεβασμό στο αντικείμενο που υπηρετεί. Οι δραστηριότητες της IliGlass επικεντρώνονται στο εμπόριο, την κατασκευή και την τοποθέτηση κρυστάλλων, καθρεπτών και συναφών γυάλινων ειδικών κατασκευών. Στόχος μας είναι πάντοτε το συμφέρον του πελάτη, με κυρίαρχο γνώμονα τον άνθρωπο και την εξυπηρέτηση των αναγκών του με τον πλέον συμφέροντα και ποιοτικό τρόπο.

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΔΟΪΡΑΝΗΣ & ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 6 - Καλλιθέα
  2109410931
  6932431134
 • ILIR ZIU - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ - ΤΖΑΜΙΑ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Διαθέτοντας χρόνια εμπειρίας στο χώρο των υαλοπινάκων, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό απάναντι στους πελάτες μας κάθε μικρό ή μεγάλο έργο. Τοποθετούμε ή αντικαθιστούμε τζάμια, καθρέπες, βιτρίνες καταστημάτων και άλλες γυάλινες επιφάνειες !

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Σοφοκλέους 167 & Σκρα - Καλλιθέα
  2109577023
  6972530800
 • YALOS ART DECOR

  Μπορούμε να κατασκευάσουμε παντός τύπου τζάμια και κρύσταλλα όπως τρίπλεξ αλεξίσφαιρα σχέδια αμμοβολής ειδικές κατασκεύες καμπίνες ντουζιέρας και ότι άλλο μπορείτε να θέλετε γύρω από το τζάμι και το κρύσταλλο

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  21130
  Στείλτε e-mail
  ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΧΑΙΔΑΡΙ - Χαϊδάρι
  2105315561
  6977291026
 • YALOS GLASS - ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑ ΠΕΛΛΑ ΚΟΖΑΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ΔΡΑΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ - ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ - ΔΩΡΑYALOS GLASS - ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑ ΠΕΛΛΑ ΚΟΖΑΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ΔΡΑΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  Επεξεργασία κρυστάλλων, τζάμια, τουριστικά είδη, γυάλινες κατασκευές, αμμοβολές, καθρέπτες, φωτιστικά, διακοσμητικά, δώρα, Πλατύ Ημαθίας, Πέλλα, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Πιερία, Χαλκιδική. Πανελλαδική εξυπηρέτηση.

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΠΛΑΤΥ - Ημαθίας
  2333063465
  6974412429
 • ΑΦΟΙ Γ. ΚΟΥΛΑΞΗ Ο.Ε - ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΛΑΡΙΣΑ

  Η εταιρεία μας που εδρέυει στην Λάρισα από το 1990 ασχολείται με το εμπόριο κρυστάλλων, απλών, τρίπλεξ, αλεξίσφαιρων, securit, έγχρωμων τρίπλεξ, και διπλών θερμοηχομονωτικών -ενεργειακών κρυστάλλων, καθρεπτών και άλλων συναφών αντικειμένων, γυάλινων νυπτήρων, τραπεζιών, πολυκαρμονικών, και πλέξιγκλασ διαφανών ,κατασκευή καμπινών για ντουζιέρες κ` μπανιέρες συρρόμενων και ανοιγόμενων σε στάνταρ διαστάσεις αλλά και στα μέτρα του πελάτη κατά παραγγελία. Επίσης ειδικευόμαστε στις φυσαρμονικές πόρτες αυτόματες πόρτες , γυάλινα στέγαστρα , κάγκελα δάπεδα και σκάλες.

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  30794
  ΙΛΙΑΔΟΣ 28 - Λάρισας
  2410619789
  6974493976, 6972872399
 • ΑΦΟΙ ΔΕΛΑΒΙΝΙΑ ΟΕ - ΤΖΑΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΘΗΝΑ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Η Εταιρεία ΑΦΟΙ ΔΕΛΑΒΙΝΙΑ Ο.Ε. Ασχολείται με το επίπεδο γυαλί σε όλες τις εφαρμογές του. Όπως α. Υαλοπίνακες παραθύρων (μονής, διπλής ή τριπλής υάλωσης) β. Βιτρίνες καταστημάτων γ. Καθρέπτες δ. Ντουζιέρες ε. Γυάλινα κάκγελα, σκάλες

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΦΟΙΝΙΚΩΝ 33 - Περιστέρι
  2105028045
  6944562131
 • ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΙ - ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΓΑΛΑΤΣΙ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ - ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ΚΥΨΕΛΗ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ

  - Τζάμια, κρύσταλλα - Καθρέπτες - Πόρτες Security - Πτυσσομενες πόρτες - Κρύσταλλα - Μασίφ βιτρίνες καταστημάτων - Triplex - Διπλά ηχοθερμομονωτικά

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΕΚΑΒΗΣ 71 - Γαλάτσι
  2102929126
  6972034044
 • Αφοι Πουρναρα - Τζαμια Κρυσταλλα Βοιωτια - Εμποριο Υαλοπινακων - Ειδη Υαλουργιας - Βιοτεχνια Τζαμιων - Ενεργειακα Τζαμια - Αλεξισφαιρα Τζαμια Ορχομενος

  ΤΖΑΜΙΑ  ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΦΟΙ  ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ – ΒΟΙΩΤΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ – ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ  ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ  - ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ  ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ   Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΑ εδρεύει εδώ και πολλά χρόνια στον ΟΡΧΟΜΕΝΟ – ΒΟΙΩΤΙΑ και δραστηριοποιείται στον χώρο των τζαμιών, κρυστάλλων με μεγάλη επιτυχία.   Η πολύχρονη εμπειρία μας, η αξιόπιστη εργασία και η ποιότητα είναι αυτά που μας κάνουν ανταγωνιστικούς και πρώτους στο είδος μας.   Προτεραιότητα μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές. Αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση βιτρίνες καταστημάτων όλων των διαστάσεων.                                                           ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Τζάμια  ΒΟΙΩΤΙΑ, ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ Κρύσταλλα ΒΟΙΩΤΙΑ, ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ Εμπόριο υαλουργίας ΒΟΙΩΤΙΑ, ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ Είδη υαλουργίας Ενεργειακά κρύσταλλα Αλεξίσφαιρα τζάμια- SECURIT Υαλοπίνακες Καθρέφτες Βιτρίνες καταστημάτων Γυάλινες ντουζιέρες Plexiglass Αμμοβολές Γυαλιών Πόρτες κρυστάλλινες πτυσσόμενες – αυτόματες- περιστρεφόμενες κ.α   Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να εξυπηρετήσει οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας, συνέπεια και καλές τιμές.   ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΡΧΟΜΕΝΟ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.   Με εκτίμηση,   Πουρνάρας  Λάμπρος Πουρνάρας Κωνσταντίνος

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Μινίου 29, Ορχομενός - Βοιωτίας
  2261033147
  6974957231
 • ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΤΖΑΜΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΓΟΥΖΙΟΣ ΚΩΣΤΗΣ - ΤΖΑΜΙΑ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΓΥΑΛΙΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ - ΒΙΤΡΩ

  Η βιοτεχνία τζαμιών Κ. ΚΩΣΤΗΣ - Β.ΓΟΥΖΙΟΣ έχει έδρα την Καρδίτσα με πείρα 30 χρόνια και δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα. Κύρια χαρακτηριστικά της το οικογενειακό περιβάλλον που επικρατεί στην επιχείρηση καθώς επίσης και η απίστευτη συνεργασία μεταξύ τους. Προσωπικό εξιδανικευμένο με ειδικές γνώσεις για τον κόσμο του γυαλιού. Άριστη εξυπηρέτηση καθώς και γρήγορη. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, για την καλύτερη αξιοποίηση του γυαλιού, τζάμια όλων των ειδών (ενεργειακά, τρασε μπιζουτε κ.τ.λ) Τώρα και στα προγράμματα εξοικονόμηση κατ'οικον και κτίζοντας στο μέλλον. Δεχόμαστε παραγγελίες. Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα. site επιχείρησης www.gouzios-kostis.4ty.gr

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΤΕΡΜΑ - Καρδίτσα
  2441023506
  6977755556, 6977069098
 • Βιοτεχνία Υαλοπινάκων Κομπογιάννης - Τζάμια Καρδίτσα - Κρύσταλλα Καρδίτσα Θεσσαλία - Ειδικές Κατασκευές Τζαμιών - Καθρέφτες Καρδίτσα - Ενεργειακά & Αλεξίσφαιρα Τζάμια - Γυάλινες Πόρτες Ντουζιέρες Καρδίτσα - Βιτρίνες Καταστημάτων Καρδίτσα

  Η επιχείρηση ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ  ΤΖΑΜΙΑ  εδρεύει στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ιδρύθηκε το 1980 από τον Κομπογιάννη Ιωάννη και από το 2010 συνεχίζει ο υιός του Νικόλαος δυναμικά στο χώρο. Η εταιρεία έχει διανύσει μια μακροχρόνια και ανοδική πορεία στο χώρο του γυαλιού. Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο τομέα του γυαλιού και των υαλοπινάκων, η αξιόπιστη εργασία και η ποιότητα είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την επιχείρηση ξεχωριστή στο είδος της. ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΦΘΟΡΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΩΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ-ΤΖΑΜΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Τζάμια   ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ Κρύσταλλα  ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ Ενεργειακά κρύσταλλα   ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ Ειδικές κατασκευές τζαμιών ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ Αλεξίσφαιρα τζάμια- SECURIT Υαλοπίνακες Καθρέπτες Βιτρίνες καταστημάτων Γυάλινες ντουζιέρες Αμμοβολές Γυαλιών Τεχνοτροπίες τζαμιών fusing Πόρτες κρυστάλλινες πτυσσόμενες – αυτόματες- περιστρεφόμενες κ.α Το εξειδικευμένο συνεργείο μπορεί να εξυπηρετήσει οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία. επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εξασφαλίζοντας ποιότητα εργασίας, συνέπεια και καλές τιμές. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται σε όλο το νομό Θεσσαλίας αλλά και εκτός, εφόσον ζητηθεί. ΤΖΑΜΙΑ  ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ – ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ  ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΓΥΑΛΙΟΥ FUSING ΓΥΑΛΙΝΕΣ  ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ  - ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ  ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΛΚΩΝΙΩΝ-ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ  ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ Τζάμια Καρδίτσα Θεσσαλία, Κρύσταλλα Καρδίτσα Θεσσαλία, Ειδικές Κατασκευές Τζαμιών Καρδίτσα Θεσσαλία, Καθρέφτες Καρδίτσα Θεσσαλία, Ενεργειακά Τζάμια Καρδίτσα Θεσσαλία, Αλεξίσφαιρα Τζάμια Καρδίτσα Θεσσαλία, Γυάλινες Πόρτες Καρδίτσα Θεσσαλία, Ντουζιέρες Καρδίτσα Θεσσαλία, Βιτρίνες Καταστημάτων Καρδίτσα Θεσσαλία, 

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  2ο χλμ Καρδίτσας - Σμοκόβου - Καρδίτσας
  2441070086
  6978892948
 • ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ - ΤΖΑΜΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ - ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  ΤΖΑΜΙΑ  ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΤΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ – ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ   ΑΤΤΙΚΗ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ  - ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ  ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ   Η επιχείρηση ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΤΕΧΝΙΚΗ  - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΖΑΜΙΑ εδρεύει εδώ και πολλά χρόνια στο ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΤΤΙΚΗ. Η εταιρεία μας έχει διανύσει μια μακροχρόνια και ανοδική πορεία στο χώρο του γυαλιού. Έχουμε τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στο τομέα του τζαμιού και των κρυστάλλων. Αποτελούμε μοναδική λύση για οποιαδήποτε κατασκευή στον επαγγελματικό ή το προσωπικό σας χώρο.   Η πολύχρονη εμπειρία μας, η αξιόπιστη εργασία και η ποιότητα είναι αυτά που μας κάνουν ανταγωνιστικούς και πρώτους στο είδος μας.   ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΦΘΟΡΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ - ΒΙΤΡΙΝΩΝ Προτεραιότητα μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές.   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   Τζάμια ΑΙΓΑΛΕΩ – ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ -ΑΤΤΙΚΗ Κρύσταλλα  ΑΙΓΑΛΕΩ – ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΤΤΙΚΗ Ενεργειακά κρύσταλλα   ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΤΤΙΚΗ Αλεξίσφαιρα τζάμια- SECURIT Υαλοπίνακες Καθρέπτες Βιτρίνες καταστημάτων Γυάλινες ντουζιέρες Αμμοβολές Γυαλιών Πόρτες κρυστάλλινες πτυσσόμενες – αυτόματες- περιστρεφόμενες κ.α   Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να εξυπηρετήσει οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία. επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας, συνέπεια και καλές τιμές. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά για τις μικρές ή μεγάλες απαιτήσεις σας, παρέχοντάς μας τα εφόδια και τη δύναμη για να συνεχίσουμε τις εξελισσόμενες προσπάθειες μας ως προς την κάλυψη των δικών σας αναγκών στα τζάμια – κρύσταλλα – καθρέπτες. Είμαστε στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.     ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΧΑΪΔΑΡΙ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΤΑΥΡΟ, ΝΙΚΑΙΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.   Με εκτίμηση,   Εμμανουήλ Σταύρος

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 2 - Αιγάλεω
  2105905398
  6937323042
 • Ενεργειακά Τζάμια Κρύσταλλα Περιστέρι - Χαϊδάρι - Αφοι Ζ. Σιαμάντη Ο.Ε. - Γυάλινες Πόρτες - Αλεξίσφαιρα Τζάμια - Ψηφιακές Εκτυπώσεις Τζαμιών - Ειδικές Κατασκευές

  Βιτρίνες, καθρέπτες, ειδικές κατασκευές, υαλοπίνακες, ενεργειακά τζάμια, στο Περιστέρι Αττικής. Η εταιρεία ''Αφοι Ζ. Σιαμάντη Ο.Ε.'' δραστηριοποιείται στην τέχνη γυαλιού, από το 1990. Διαθέτοντας πολυετή πείρα στο χώρο του εμπορίου και τοποθέτησης γυαλιού είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας, είτε σε ιδιωτικό είτε σε επαγγελματικό χώρο. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, δίνει τις πιο σωστές λύσεις. Η δραστηριότητα μας στην κοπή και κατασκευή υαλοπινάκων γίνεται με ηλεκτρικά μηχανήματα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Στόχος της εταιρείας, είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, οι ανταγωνιστικές τιμές και βέβαια η ποιότητα των υπηρεσιών μας. Αναλαμβάνουμε: - Τοποθέτηση τζαμιών  - Βιτρίνες καταστημάτων - Αλεξίσφαιρα ενεργειακά τζάμια - Ψηφιακές εκτυπώσεις - Ενεργειακά τζάμια, διπλά, τρίπλεξ, ηχομονωτικά - Γυάλινες συρόμενες πόρτες - Γυάλινες Πόρτες Securite, - Γυάλινες ντουζιέρες - Επένδυση κουζίνας - Πόρτες ασφαλείας - Φυσαρμόνικα - Γυάλινα σκέπαστρα - Ειδικές γυάλινες κατασκευές - Γυάλινα μπαλκόνια - Γυάλινα τραπέζια - Καθρέπτες Με αξιοπιστία και σημασία στην λεπτομέρεια, είμαστε στη διάθεση σας, για να δώσουμε λύσεις σε ότι κατασκευή επιθυμείτε. Με έδρα μας, στο Περιστέρι, εξυπηρετούμε όλο το νομό Αττικής. Με εκτίμηση: Αφοί Ζ. Σιαμάντη Ο.Ε.   τζαμια περιστερι, χαιδαρι, αττικη - καθρεπτες περιστερι, χαιδαρι, αττικη - κρυσταλλα περιστερι, χαιδαρι, αττικη - τοποθετηση τζαμιων περιστερι, χαιδαρι, αττικη - ενεργειακα τζαμια περιστερι, χαιδαρι, αττικη - ειδικες γυαλινες κατασκευες περιστερι, χαιδαρι, αττικη - ψηφιακες εκτυπωσεις περιστερι, χαιδαρι, αττικη - γυαλινα μπαλκονια περιστερι, χαιδαρι, αττικη - βιτρινες καταστηματων περιστερι, χαιδαρι, αττικη

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Πελασγίας 91 & Τενάρου 2 - Περιστέρι
  2105761660
  6938570160
 • ΗΧΟΘΕΡΜΙΚΗ - ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ - ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ Α. ΑΒΕΕ

  Η Α. ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι συνέχεια της Α.ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Ο κ. Αθανάσιος Μπαμπάτσικος δραστηριοποιείται στον τομέα των υαλοπινάκων από το 1975 με κύριο στόχο του την υλοποίηση κάθε επιθυμίας και απαίτησης του πελάτη. Η εταιρία μας με συνεχή ενημέρωση και ενασχόληση αλλά και με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει, κατέχει σημαντικό ρόλο σε όλους τους τομείς επεξεργασίας υαλοπινάκων, καλύπτοντας και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις του κάθε έργου που αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει. Οι σύγχρονες γραμμές παραγωγής, το έμπειρο προσωπικό και η πολυετή εμπειρία μας, εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα ποιότητας σε προσιτές τιμές. Η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία που αφορά την υλοποίηση γυάλινων κατασκευών, γι’ αυτό και οι πελάτες μας είναι Κατασκευαστικές & Τεχνικές εταιρείες, Εταιρείες Κατασκευής Αλουμινίου και PVC, Εταιρείες που αναλαμβάνουν Υαλοπετάσματα και Αίθρια, Εταιρείες που ασχολούνται με την κατασκευή επίπλου, Εταιρείες Κατασκευής Επαγγελματικών Εξοπλισμών και Ψυγείων, Ιδιώτες και πολλοί άλλοι.

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  17ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΚΑΒΑΛΑΣ - Λαγκαδάς
  2394053001
  6972039499, 6973808374
 • ΚΑΡΔΑΜΠΙΚΗΣ - ΤΖΑΜΙΑ ΑΛΙΑΡΤΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΤΖΑΜΙΩΝ - ΤΖΑΜΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΣ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Επεξεργασία Υαλοπινάκων Αλίαρτος, Βοιωτία, Θήβα, Λιβαδειά Κατασκευή και τοποθέτηση θερμομονωτικών υλικών Αλίαρτος, Βοιωτία, Θήβα, Λιβαδειά Βιτρίνες, διπλά τζάμια Αλίαρτος, Βοιωτία, Θήβα, Λιβαδειά Καθρέπτες Αλίαρτος, Βοιωτία, Θήβα, Λιβαδειά Ντουζιέρες Αλίαρτος, Βοιωτία, Θήβα, Λιβαδειά Vitro Ειδικές κατασκευές (στέγαστρα, φυσαρμόνικες, αυτόματες πόρτες) Μεγάλη ποικιλία γυαλιών φθορίου(ντουλάπια κουζίνας) Λακαριστά γυαλιά σε όλους τους χρωματισμούς (εσωτερικές πόρτες, κουζίνα) Βιοτεχνία τζαμιών Αλίαρτος, Βοιωτία, Θήβα, Λιβαδειά Κρύσταλλα Αλίαρτος, Βοιωτία, Θήβα, Λιβαδειά Υαλοπίνακες Αλίαρτος, Βοιωτία, Θήβα, Λιβαδειά Καθρέπτες Αλίαρτος, Βοιωτία, Θήβα, Λιβαδειά Κατασκευή και τοποθέτηση θερμομονωτικών, υαλοπινάκων Βιτρίνες καταστημάτων Αλίαρτος, Βοιωτία, Θήβα, Λιβαδειά Ντουζιέρες Αλίαρτος, Βοιωτία, Θήβα, Λιβαδειά Στέγαστρα Αλίαρτος, Βοιωτία, Θήβα, Λιβαδειά Φυσαρμόνικες Αλίαρτος, Βοιωτία, Θήβα, Λιβαδειά Αυτόματες πόρτες Αλίαρτος, Βοιωτία, Θήβα, Λιβαδειά Μεγάλη ποικιλία γυαλιών, λακαριστά γυαλιά, σε όλους τους χρωματισμούς Αλίαρτος, Βοιωτία, Θήβα, Λιβαδειά. Η εταιρεία Καρδαμπίκης βρίσκεται κοντά σας από το 1983 και σαν Καρδαμπίκης και Υιός από το 2000. Με την πολύχρονη πείρα της και το εξειδικευμένο προσωπικό της σας υπόσχεται ότι θα σας προσφέρει ποιότητα και ασφάλεια σε ότι ζητήσετε. Άλλωστε από τις αρχές του 2007 η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες που διατάζει η ευρωπαϊκή ένωση (Ε.Ε) και είναι εγγεγραμμένη στον σύλλογο Πειραιώς έτσι ώστε όλες οι υπηρεσίες που σας προσφέρονται να είναι πιστοποιημένες και πάνω απ όλα ασφαλείς για εσάς.

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΡΟΔΟΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΛΙΑΡΤΟΣ - Βοιωτίας
  2268023131
  6979552013, 6979552014
 • Κάτσενος Διονύσιος | Εξωτερικές Πόρτες Ασφαλείας, Θωρακισμένες Πόρτες Αθήνα - Είσοδοι Πολυκατοικιών - Πόρτα Ασφαλείας

  Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των κουφωμάτων, ο κος Κατσένος σας προτείνει ποιοτικές λύσεις σε κατασκευές υψηλών προδιαγραφών για πόρτες ασφαλείας και θωρακισμένες πόρτες, ώστε να μεγιστοποιήσετε την ασφάλεια του χώρου σας. Παράλληλα, λαμβάνουμε υπόψη της ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας, προσέχοντας πάντα την αισθητική των προσφερόμενων προϊόντων. Σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας από την περιοχή της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα από την οδό Αθανασίου Χριστόπουλου 2 και σε όλη την Αθήνα.   Πόρτες Ασφαλείας Θωρακισμένες Πόρτες Εξωτερικές Πόρτες Ασφαλείας Είσοδοι Πολικατοικιών

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Αθανάσιου Χριστόπουλου 2, Κυψέλη - Αθήνα
  2155556360
  6979775638
 • ΚΙΟΥΣΗΣ Θ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗ

  Η επιχείρηση μας ειδικεύται στην κοπή, επεξεργασία και την τοποθέτηση τζαμιών και κρυστάλλων. Το συνεργείο μας είναι ανα πάσα στιγμή στην διάθεσή σας. Ανταποκρινόμαστε με υπευθυνότητα και συνέπεια σε οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών μας. Διαθέτουμε: - Κρύσταλλα - Κρύσταλλα security - Καθρέπτες - Αντιηλιακά κρύσταλλα - Διαμόρφωση χώρου - Τζάμια Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία που έχει σχέση με τζάμια, κρύσταλλα, καθρέφτες, επεξεργασία τρασέ, μπιζουτέ και διακοσμητικά κρύσταλλα.

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΑΙΩΝ 8 - Χαλάνδρι
  2106812616
  6945262641
Σελίδα 1 από 5