Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 | 07:45 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
σε: Αττικής, Αθήνα, Καλλιθέα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Glass + Plus | Τζάμια, Κρύσταλλα, Καθρέπτες, Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Καλλιθέα Αττικής

        GLASS + PLUS Τζάμια, Κρύσταλλα, Καθρέπτες, Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Καλλιθέα Αττικής Η εταιρεία μας “Glass + Plus” η οποία βρίσκεται στην Καλλιθέα Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες προσφέροντας έργα υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Καλλιθέα και σε  όλη την Αττική. Παράλληλα, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με αλουμινοκατασκευές καθώς και με σιδηροκατασκευές που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό, άνετο και λειτουργικό.  Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας, αλλά και στο σύγχρονο εξοπλισμό μας είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας και να υλοποιήσουμε κάθε επιθυμία και απαίτησή σας.                 ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ δημιουργούμε μοναδικές κατασκευές από τζάμι, κρύσταλλο και καθρέπτες, που θα διακοσμήσουν όμορφα το χώρο σας καθώς και αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές που θα τον κάνουν πιο λειτουργικό. Σας παρέχουμε μοντέρνες αλλά και κλασικές ιδέες για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο και το γούστο σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ανανεώστε το χώρο σας με τις μοναδικές δημιουργίες της εταιρείας μας και εξασφαλίστε έναν ζεστό χειμώνα και ένα δροσερό καλοκαίρι με ασφάλεια χάρη στα διπλά τζάμια (ενεργειακά, ηχομονωτικά), που σας παρέχουμε. Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική, η εταιρεία μας, είναι σε θέση να αναλάβει και να φέρει σε πέρας ακόμα και την πιό δύσκολη και πολύπλοκη κατασκευή.                   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να έρθουμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλλιθέα και όλη την Αττική.  

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Εσπερίδων 96 - Καλλιθέα
  2109567132
  6971759940
 • ILI GLASS - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

  Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1989 από τον Νίκο Ηλιόπουλο σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Στην σημερινή της μορφή υφίσταται από το 1996. Ξεκίνησε ως βιοτεχνία ηχομονωτικών κρυστάλλων και με την πάροδο των ετών επεκτάθηκε σε όλες τις εφαρμογές του κρυστάλλου. Aπό την ίδρυση της η εταιρεία καθιερώθηκε στη συνείδηση των πελατών της για την ποιότητα των υλικών και των υπηρεσιών της στις παντός είδους εφαρμογές γυαλιού. Πιστά αφοσιωμένη στους πελάτες της παρέχει πρώτης ποιότητος προϊόντα γυαλιού και υπηρεσίες, με συνέπεια και σεβασμό στο αντικείμενο που υπηρετεί. Οι δραστηριότητες της IliGlass επικεντρώνονται στο εμπόριο, την κατασκευή και την τοποθέτηση κρυστάλλων, καθρεπτών και συναφών γυάλινων ειδικών κατασκευών. Στόχος μας είναι πάντοτε το συμφέρον του πελάτη, με κυρίαρχο γνώμονα τον άνθρωπο και την εξυπηρέτηση των αναγκών του με τον πλέον συμφέροντα και ποιοτικό τρόπο.

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΔΟΪΡΑΝΗΣ & ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 6 - Καλλιθέα
  2109410931
  6932431134
 • ILIR ZIU - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ - ΤΖΑΜΙΑ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Διαθέτοντας χρόνια εμπειρίας στο χώρο των υαλοπινάκων, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό απάναντι στους πελάτες μας κάθε μικρό ή μεγάλο έργο. Τοποθετούμε ή αντικαθιστούμε τζάμια, καθρέπες, βιτρίνες καταστημάτων και άλλες γυάλινες επιφάνειες !

  Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

  Σοφοκλέους 167 & Σκρα - Καλλιθέα
  2109577023
  6972530800
 • ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ 40 - Καλλιθέα
  2109560406