Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 | 07:12 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • B274BEES // Ζωγραφική Παιδικών Χώρων // Δραπετσώνα // Πειραιάς // Nicola Delarte

  Ο Nicola Delarte γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και από μικρός έδειξε την καλλιτεχνική του φύση. Άρχισε την καλλιτεχνική του εκπαίδευση στο εργαστήριο ζωγραφικής του δήμου Δραπετσώνας και συνέχισε με ιδιαίτερα μαθήματα ζωγραφικής από τον θαλασσογράφο ζωγράφο Γιάννη Θεόφιλου. Στο διάστημα της εκπαίδευσής του από τον θαλασσογράφο ζωγράφο Γιάννη Θεόφιλο πήρε δύο Πανελλήνια βραβεία ζωγραφικής αλλά και ένα 1ο βραβείο σε διαγωνισμό ζωγραφικής και αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Πειραιά στον κλάδο εφαρμοσμένων τεχνών. Τη χρονιά 1993 άρχισε σπουδές στη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών τμήμα σχεδιασμού εσωτερικών χώρων στο Τ.Ε.Ι. Αθηνών από όπου και αποφοίτησε ολοκληρώνοντας μελέτη και πτυχιακή εργασία με θέμα "Η Εικαστική θεώρηση της Λαϊκής Επιγραφής" υπό την καθοδήγηση του δασκάλου του, ζωγράφου Γρατσία Δημήτρη. Δεν άργησε και συνέχισε τη μελέτη για την τέχνη αρχίζοντας σπουδές στην Σχολή Καλών Τεχνών ( facultad de bellas artes ) στο Μπιλμπάο / Ισπανία στα τμήματα ελευθέρου σχεδίου, ζωγραφικής, ανατομίας, εσωτερικού σχεδιασμού και σκηνογραφίας. Γυρίζοντας στην Αθήνα συνεργάστηκε με γραφεία Εσωτερικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικής ΑΙΕΝ architect design & construction area. Το 2003 δημιούργησε το Καλλιτεχνικό γραφείο B274BEES children's room wallpaintings και από τότε έχει δουλέψει πάνω στην τοιχογραφία παιδικού δωματίου αλλά και σε άλλα έργα όπως τη συνεργασία του με το τηλεοπτικό κανάλι MEGA CHANNEL και ζωγραφική σε 2 σήριαλ "Μπαμπά μη τρέχεις" & "Άγρια παιδιά".   Για δημιουργίες στον χώρο σας αλλά και άλλες πληροφορίες… Nicola Delarte // B274BEES children's room wallpaintings Πειραιάς // Δραπετσώνα // Αριστοτέλους 27 2104631641 // 6945189116

  Κατηγορία: ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Αριστοτέλους 27 - Δραπετσώνα
  2104631641
  6945189116
 • Τοιχογραφίες Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκη - Αγιογραφίες Θεσσαλονίκη - Συντήρηση Εικόνων και Τοιχογραφιών

  Αγιογραφίες, Τοιχογραφίες επί τοίχου, Τοιχογραφίες επί μουσαμά, Τέμπλα, Συντήρηση εικόνων, Συντήρηση τοιχογραφιών, Χρυσώματα, Καθαρισμός εικόνων, Καθαρισμός τοιχογραφιών, Σκαλιστά Τέμπλα. Ο κύριος Μπιλτιρόγλου Αντώνιος, διατηρεί από το 1989 εργαστήριο Αγιογραφίας και διατηρεί και κατάστημα στη Θεσσαλονίκη στην Λεωφ. Καλλιθέας 41 -  Αμπελόκηποι. Κάνουμε εμπόριο θυμιάματος και εκκλησιαστικών ειδών.   Επισκεφθείτε τον αγιογραφικό μας οίκο και δείτε απο κοντά όλες τις δημιουργίες μας καθώς και όλα τα προϊόντα μας. Φιλικά Μπιλτιρόγλου Αντώνιος & Υιός Θεόδωρος Μπιλτιρόγλου.

  Κατηγορία: ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Λεωφ. Καλλιθέας 41 - Αμπελόκηποι - Θεσσαλονίκη
  2310739335
  6945304453
 • VALSAMIS ART - ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΙΛΙΟΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ - ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

  Με λένε Βαλσάμη Αλεξανδράκη κι ασχολούμαι με τις αερογραφίες από το 2007. Στις αερογραφίες με τράβηξε η δυνατότητα που σου δίνει να μεταμορφώσεις οποιοδήποτε χώρο και αντικείμενο  σε κάτι προσωπικό και ιδιαίτερο. Αυτή τη στιγμή οι δημιουργίες μου καλύπτουν τοιχογραφίες, χειροποίητα σχέδια σε παιδικά μπλουζάκια, ζωγραφική σε καμβά και σε διάφορες άλλες επιφάνειες.   Τα παιδικά δωμάτια μεταμορφώνονται σε παραμυθένιους χώρους, ενώ τα σχέδια και οι ήρωες κεντρίζουν τη φαντασία του παιδιού. Μπορείτε να διαλέξετε όποιο σχέδιο θέλετε και σε συνεργασία με μένα να προσαρμοστεί στο χώρο σας   Αν επιθυμείτε κάποιο σχέδιο σε καμβά μπορεί να γίνει, ή μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα πρωτότυπα πινακάκια μου για να διακοσμήσετε το χώρο.   

  Κατηγορία: ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - Αγιοι Ανάργυροι
  6972025716
 • ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΤΕΛΙΕ ΜΟΤΣΗ

  Το Ατελιέ Μότση είναι ένα σπάνιο Ατελιέ ζωγραφικής μια οικογένεια ζωγράφων που αφιερώνει την τέχνη της στο να εκφράσει την πηγαία έμπνευση και να ενσαρκώσει με την εικαστική της πρόταση το ωραίο και το ιδανικό. Δημιουργούμε έργα τέχνης υψηλής αξίας και αισθητικής, όχι τέχνη για την τέχνη αλλά για τον άνθρωπο, την καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου. Εκφράζουμε το σήμερα και εμπνέουμε το αύριο μέσα από έργα τέχνης που διακοσμούν τον χώρο και ομορφαίνουν την σκέψη. Δημιουργούμε πρωτότυπα έργα δικής μας έμπνευσης για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά δημιουργούμε αυθεντικά βιτρώ με την τεχνική της χαλκοταινίας ή όπως είναι πιο διαδεδομένο με την τεχνική τίφανι. Πίνακες ζωγραφικής κατά παραγγελία, και τοιχογραφίες δικής μας έμπνευσης με την υπογραφή της μοναδικής καλλιτεχνικής μας έκφρασης, ζωγραφίζουμε με την τεχνική A secco με οικολογικά υποαλλεργικά χρώματα και παρέχουμε δια βίου εγγύηση ότι θα ξεχωρίσουν εικαστικά στον χώρο και θα επιβληθούν ανεπηρέαστα στον χρόνο, δεν χρησιμοποιούμε επικίνδυνα ακρυλικά χρώματα και άλλα φτηνά κόλπα του εμπορίου. Σκοπός μας με κάθε έργο που δημιουργούμε είναι να προάγουμε την τέχνη και την αισθητική, διακοσμούμε και οικοδομούμε με την εικαστική μας συμβολή έναν ομορφότερο κόσμο γεμάτο τέχνη και έμπνευση από το 1992 έχουμε αλλάξει την σχέση της κοινωνίας με την τέχνη φέραμε τη αυθεντική τοιχογραφία στην καθημερινότητα σας και επαναφέραμε το βιτρώ συστήνοντας δικά μας σχέδια και όχι τις γνωστές κόπιες του εμπορίου. Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε στο εικαστικό μας ταξίδι με προορισμό το μοναδικά ωραίο και ανεπανάληπτο έργο τέχνης.

  Κατηγορία: ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ

  Φωτογραφίες [8]
  Στείλτε e-mail
  ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ 54 - Ηλιούπολη
  2109946144
  6986836497
 • ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑΘΑΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ

  Ονομάζομαι Nάθαν Μακρής και γεννήθηκα στην Μελβούρνη της Αυστραλίας. Έχω σπούδασει Γραφιστική και Εικονογράφηση σε αναγνωρισμένες σχολές. Δούλεψα ως εικονογράφος βιβλίων και γραφίστας για επτά χρόνια σε μεγάλες εκδοτικές εταιρίες ( Express Publishing, Εκδόσεις Λιβάνη). Απο το 2004 ομως άρχισε να με κερδίζει και ένα άλλο είδος καλλιτεχνικής έκφρασης, η τοιχογραφία. Πάντα μου άρεσε να ζωγραφίζω με αερογράφους και οι μεγάλες επιφάνειες καθώς και η σκηνογραφία των χώρων με βοήθησαν να κάνω το hobby μου πραγματικότητα. Μέσα σε λίγο καιρό άρχισε να γίνεται γνωστή η δουλειά μου καθώς και η ποιότητα που την χαρακτηρίζει και έτσι έχω την χαρά να βλέπω όλο και περισσότερους πελάτες μου να ενθουσιάζονται καθώς βλέπουν τον χώρο τους να μεταμορφώνεται σε κάτι μοναδικό που τους γεμίζει θετική ενέργεια.

  Κατηγορία: ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Πειραιάς
  2104934129
  6974120347