Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 | 02:40 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • HOME DESIGN ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΣ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ - ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΠΑΤΗΤΗ

  Τοποθετήσεις Πλακιδίων - Επενδύσεις Πέτρας - Ειδικές Τεχνικές  Εμμανουήλ Συντυχάκης | Ηράκλειο Κρήτης     Από το 1984 η επιχείρηση HOME DESIGN ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ προσφέρει τις υπηρεσίες της στους τομείς της τοποθέτησης μαρμάρων και πλακιδίων, παντός είδους επενδύσεων και θερμομονώσεων. Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε έργα σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Προστατέψτε το χώρο σας μέσα από ειδικές τεχνικές και κατασκευές και παράλληλα δώστε ξεχωριστό στυλ και αισθητική μέσα από μάρμαρα, πλακίδια, ψηφίδες και επενδύσεις πέτρας.   ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.     Η επιχείρησή μας διαθέτει έμπειρους τεχνίτες οι οποίοι θα ολοκληρώσουν το έργο στον καλύτερο δυνατό χρόνο, σε προσιτές τιμές, δίνοντας έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια για κατασκευές που θα κρατήσουν για μια ζωή!     Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δώσουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.    

  Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΚΩΣΤΑ ΟΥΡΑΝΗ 22 - Ηράκλειο
  2810240210
  6972025590
 • SOULIOTIS | Τοποθετήσεις Πλακιδίων & Μαρμάρων Βόλος

            SOULIOTIS Τοποθετήσεις Πλακιδίων & Μαρμάρων Βόλος Η επιχείρησή μας “SOULIOTIS” η οποια εδρεύει στον Βόλο, δραστηριότητα από το 1970 με τοποθετήσεις πλακιδίων και μαρμάρων προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στον Βόλο και σε όλη την Μαγνησία.  Διαθέτοντας ένα έμπειρο, φιλικό και άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μπορούμε να αναλάβουμε μικρές και μεγάλες εργασίες που αφορούν τις τοποθετήσεις πλακιδίων, τοποθετήσεις μαρμάρων και γρανίτη, επενδύσεις τζακιών και τοποθετήσεις πλακών σε εξωτερικούς χώρους γρήγορα, οικονομικά και ποιοτικά. Μέσα στα δεδομένα μας είναι η προσοχή και της παραμικρής λεπτομέρειας και πάντα οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι να προτείνουν και να δώσουν λύσεις προσαρμόζοντας την επιθυμία του πελάτη στην κατασκευή.                 Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία μας και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, έχουμε αποκτήσει όλη την απαιτούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία, που μας επιτρέπουν να μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές ιδέες που θα αναδείξουν καλύτερα τον χώρο σας και θα τον κάνουν μοναδικό. Για όλες τις εργασίες χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικές, προσεγμένες πρώτες ύλες και αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που σε συνδυασμό με την ποιότητα τεχνικής, τη συνέπεια στο χρόνο και τις λογικές τιμές διατηρούμε μακροχρόνιους πελάτες οι οποίοι μιλούν και προωθούν μόνοι τους τη δουλειά της επιχείρησής μας. Σκοπός μας είναι το αποτέλεσμα που θα σας παραδώσουμε να είναι εντυπωσιακό και να αλλάξει πλήρως την εμφάνιση του χώρου σας.                  ΜΠΑΝΙΑ     ΔΑΠΕΔΑ     ΤΖΑΚΙΑ    ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ   Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να επισκεφτούμε το χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.  

  Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Αγίας Φωτεινής 98 - Βόλος
  2421082174
  6983796797
 • Αξιώτης Στυλιανός | Πλακάκια, Μάρμαρα, Διακοσμητικά Πετρώματα, Πλακοστρώσεις Σάμος

  Αξιώτης Στυλιανός Πλακάκια, Μάρμαρα, Διακοσμητικά Πετρώματα, Πλακοστρώσεις Σάμος Η επιχείρηση μας “ΑΞΙΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ” η οποία εδρεύει στην Σάμο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μυτιληνιοί, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο της οικοδομής όπου χάρη στην εμπειρία, την άμεση εξυπηρέτηση, την ποιότητα υπηρεσιών αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές κατάφερε να αποτελεί σήμερα την καλύτερη λύση στην οικοδομή.    Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο μας,  μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία αφορά την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, τις επενδύσεις με πέτρα - πετρώματα, πλακοστρώσεις, καθώς και εργασίες τσιμεντοκονίας.   Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την εργασία που επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο (ξενοδοχεία, καφετέριες, επιχειρήσεις, καταστήματα) και να σας εγγυηθούμε για το άψογα αισθητικά αποτέλεσμα με έμφαση στην λεπτομέρεια.   Όλες οι προτάσεις μας εναρμονίζονται με το δικό σας προσωπικό στιλ και σας προτείνουμε πάντα τα καλύτερα, και δοκιμασμένα από εμάς, υλικά που υπάρχουν στην αγορά ώστε να ήμαστε σίγουρη για την άριστη ποιότητα και την απόλυτη ικανοποίησή σας.         Από μέρους μας φροντίζουμε πάντα να τηρούμε πιστά όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές κάθε έργου και φροντίζουμε ώστε να το φέρουμε εις πέρας μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί από κοινού εξ’ αρχής.    Πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη μας στον χώρο σας προκειμένου να τον μελετήσουμε, να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες του ώστε να σας δώσουμε την κατάλληλη πρόταση για τοποθέτηση πλακιδίων ή μαρμάρων, την επένδυση με πέτρα ή πλακοστρώσεις, καθώς και τις εργασίες τσιμεντοκονίας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Σάμο, την Ικαρία, την Πάτμο, την Λέρο καθώς και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.    Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα σε κάθε πελάτη, ακόμα και μετά την παράδοση του έργου, να ψάχνουμε διαρκώς για νέες ιδέες ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε φρέσκιες ιδέες, καθώς και να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα εργασιών καταφέρνοντας έτσι να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για όλη την Σάμο. 

  Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Κεντρική Οδός 99 - Μυτιληνιοί - Σάμου
  2273052143
  6977783850
 • Στείλτε e-mail
  Λεωφ. Αθηνών 67 - Κόρινθος
  2741400557
  6948007018
 • ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση και αναπαλαίωση οικιών και επαγγελματικών χώρων με υπευθυνότητα, οικονομία και άρτιο συντονισμό εργασιών. Για την δημιουργία ενός χώρου που σας ταιριάζει, χωρίς καθυστερήσεις, εκνευρισμούς και υπέρβαση κόστους, είστε ένα τηλεφώνημα μόνο μακριά από την λύση του προβλήματός σας.

  Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΜΕΝΕΛΑΟΥ 13 ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ 10 - Ανω Λιόσια
  6971726063
  6936870416
 • ΔΑΠΕΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ PVC ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ PVC - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ LAMINATE ΙΩΑΝΝΙΝΑ

  ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   ΔΑΠΕΔΑ LINOLEUM ΒΙΝΥΛΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ PVC LAMINATE ΜΟΚΕΤΕΣ Η επιχείριση ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με εδρα τα Ιωάννινα εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των τοποθετήσεων πλαστικών δαπέδων,πλακιδίων pvc,βινυλικών δαπέδων,linoleum,μοκετών και τοποθετήσεων laminate.   Η εγγύηση των εργασιών μας αποδεικνύεται από τους ευχαριστημένους πελάτες μας και τα χρόνια που βρισκόμαστε στο χώρο παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αφήνοντας το χώρο καθαρό χωρίς μερεμέτια και φθορές ,στις καλύτερες τιμές της αγοράς.   Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, έχοντας σαν στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας και  τηρούμε πιστά όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές κάθε έργου που πραγματοποιούμε.  Το εξειδικευμένο προσωπικό  μας παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Ηπειρο αλλά και  πανελλαδικά.   Απευθυνόμαστε σε ολους τους επαγγελματικούς χώρους (Νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, αθλητικά γήπεδα, γυμναστήρια αλλα και σε ιδιώτες)      Τα πλεονεκτήματα των πλαστικών δαπέδων είναι πάρα πολλά, όπως μακροζωία, ευκολία συντήρησης,πάρα πολύ καλή συμπεριφορά στη φωτιά και δυνατότητα ανακύκλωσης.    Διαλέξτε το δάπεδο που σας ταιριάζει, κάνοντας το χώρο σας πιο ευχάριστο! Αναλόγως τη χρήση, οικιακή ή επαγγελματική, υπάρχουν και τα κατάλληλα δάπεδα.    Τα επαγγελματικά πλαστικά δάπεδα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε τύπο χώρου επαγγελματικής στέγης και παρέχουν εργονομία, μοντέρνο σχεδιασμό, αντοχή και άψογη αισθητική εμφάνιση.  Ανάλογα με τη χρήση και το χώρο που θα τοποθετηθούν μπορούν να αποτελέσουν την ιδανική λύση για κάθε πάτωμα που χρειάζεται ανανέωση.   Το επαγγελματικό laminate δάπεδο, κατάλληλο για επαγγελματικούς χώρους, γραφεία, ξενοδοχεία, σχολές χορού και άλλους χώρους όπου θέλετε την ομορφιά του laminate και την αντοχή στη χρήση και τις καρέκλες με ροδάκια.    Ειμαστε στη διαθεσή σας επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε απορία σας για να επωφελειθείτε συνέπεια, ποιότητα εργασίας και αμεση εξυπηρέτηση.   Φιλικα    ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (6946003029)

  Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΚΟΥΤΣΕΛΙΟ - Ιωάννινα
  2651056085
  6946003029
 • Δεσύλλας Θωμάς - Τοποθετήσεις Πλακιδίων Πάρος - Αντίπαρος - Πλακοστρώσεις Πλακάς Πάρος

  ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ –ΠΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΠΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ   Η επιχείρηση «ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΘΩΜΑΣ » δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των τοποθετήσεων πλακιδίων και  ανακαινίσεων οικοδομών. Η πολυετής εμπειρία, η συνέπεια στην παράδοση έργου και  η ποιότητα εργασίας διακρίνει την επιχείρηση μας στην τοπική αγορά. Το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί στην Πάρο Αντίπαρο. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις και ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων (ξενοδοχειακές μονάδες, καταστήματα, εστιατόρια, ιδιωτικές κατοικίες και βίλλες). Οι υπηρεσίες μας Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση πλακιδίων  σε ποικιλία σχεδίων Σε κουζίνες, μπάνια, σαλόνια, υπνοδωμάτια αλλά, καθώς και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους σας και σε πισίνες. Ακόμα, αναλαμβάνουμε και την επένδυση τοίχων με πλακάκια, με πέτρα . Τοποθετήσεις πλακιδίων –γρανίτες σε δάπεδα, σκάλες, ορθομαρμαρώσεις Τοποθετήσεις πλακιδίων παντός τύπου Ανακαινίσεις μπάνιου και κουζίνας Τοποθετήσεις Πλακιδίων Μπάνιου Τοποθετήσεις Πλακιδίων Δαπέδου Ξήλωμα μπάνιων - ανακαινίσεις Τοποθετήσεις Πλακιδίων Κουζίνα -  πάγκους   ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ  αυλών πεζοδρομίων με πέτρα καρύστου ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ δαπέδου   Διακοσμητικές χρωματιστές τσιμεντοκονίες (τεχνοτροπίες ) Σπατουλαριστό χρωματιστό τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών για δημιουργία χρωματιστής πατητής τσιμεντοκονίας υψηλής αντοχής σε δάπεδα και τοίχους. Συνιστάται για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και εν γένει για επιφάνειες όπου το ζητούμενο είναι οι υψηλές αντοχές τόσο για οικιακή χρήση  οσο και για επαγγελματική.   Το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό μας, πραγματοποιεί κάθε μερεμέτι που σχετίζεται με την τοποθέτηση των πλακιδίων στον χώρο σας και σας εγγυάται ένα άψογο αποτέλεσμα, ανάλογο των αναγκών και των απαιτήσεών σας, είτε πρόκειται για οικία, είτε για επαγγελματικό χώρο.   Χρησιμοποιούμε και προτείνουμε πάντα τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση των πλακιδίων και δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια για το καλύτερο ποιοτικό και αισθητικά αποτέλεσμα. Παρέχουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, ενώ για μας ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός. Ερχόμαστε στο χώρο σας και δίνουμε εντελώς δωρεάν εκτίμηση για τις εργασίες που σας ενδιαφέρουν και να συζητήσουμε λύσεις και ιδέες για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε αμεσα με ένα τηλεφώνημα.   Καλέστε μας και να εισθαι σίγουροι  για το αποτέλεσμα !!!!   Με εκίμηση ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΘΩΜΑΣ            Πατωματζήδες – Πλακάδες παρος αντιπαρος τοποθετησεις πλακιδιων παρος αντιπαρος επενδυση πετρας παρος αντιπαρος Ανακαινίσεις μπάνιου ανακαινίσεις κουζίνας παρος αντιπαρος Πλακάκια Δάπεδα παρος αντιπαρος Πατητή τσιμεντοκονία παρος αντιπαρος Πλακας παρος αντιπαρος

  Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ

  Καμάρι - Πάρος
  2284091064
  6972021083
 • ΔΗΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

  Τεχνίτης - πλακάκια - μάρμαρα. Η πολύχρονη πείρα του συνεργείου μας και υψηλή τεχνογνωσία μας έχουν καταστήσει ικανούς και αξιόπιστους για την αποπεράτωση κάθε άρτιας κατασκευής. Η εταιρεία μας εξετάζει και αναλύει κάθε ανάγκη σας, βρίσκοντας την ιδανικότερη κατασκευαστική λύση με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος, φροντίζοντας επίσης την συνεχή επίβλεψη του έργου και εξασφαλίζοντας την τήρηση του προκαθορισμένου προϋπολογισμού και την συνέπεια στο χρόνο παράδοσης. Αποτελούμε την εγγύηση για μια επιτυχημένη επένδυση σας έτσι ακριβώς, όπως την έχετε ονειρευτεί.

  Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΚΟΜΝΗΝΩΝ 21-23 - Ιωάννινα
  2651039272
  6944369809
 • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΘΗΒΑ ΜΑΝΔΡΑ ΒΙΛΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - ΕΠΕΝΔΥΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ - ΚΙΝΙΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  ΚΙΝΙΚΛΗΣ   ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ   Η επιχείρηση  ΚΙΝΙΚΛΗΣ ΤΖΑΚΙΑ εδρεύει στη  ΘΗΒΑ – ΒΟΙΩΤΙΑ  και δραστηριοποιείται στο χώρο των ενεργειακών τζακιών – μαρμάρων και πλακιδίων.   Με άριστη τεχνική γνώση και εμπειρία, σε συνδυασμό με την αγάπη και το μεράκι για την δουλειά μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις .   Θεωρούμε ως δεδομένο το άριστο προϊόν και το άψογο σέρβις. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας είναι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς.   ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να σας προσφέρουμε νέες προτάσεις, οι οποίες θα σας δώσουν την δυνατότητα να εξασφαλίσετε θαλπωρή και οικονομία στην θέρμανση σας.                     ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   · Ενεργειακά τζάκια  ΘΗΒΑ – ΒΟΙΩΤΙΑ · Κατασκευή  τζακιών ΘΗΒΑ – ΒΟΙΩΤΙΑ · Μετατροπή  τζακιών ΘΗΒΑ – ΒΟΙΩΤΙΑ · Καθαρισμός τζακιών  · Καθαρισμός καμινάδων · Τοποθετήσεις τζακιών  - καμινάδων · Αναβαθμίσεις τζακιών σε ενεργειακά · Επένδυση τζακιών  (μάρμαρα – γρανίτες – πέτρα) · Τζάκια μαντεμένια  · Τζάκια νερού – τζάκια καλοριφέρ · Ειδικές κατασκευές · Καλλιτεχνήματα · Μπάρμπεκιου – φουρνάκια – ψησταριές  · Μάρμαρα – Μνημεία  · Τοποθετήσεις πλακιδίων   Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε διαστάσεις και αποδώσεις τζακιών.                 Εγγυόμαστε    1. Ποιότητα 2. Λειτουργικότητα 3. Αξιοπιστία 4. Σεβασμός προς τον πελάτη   ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.   ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ  ΘΗΒΑ – ΜΑΝΔΡΑ- ΒΙΛΙΑ – ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ – ΧΑΛΚΙΔΑ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.   Με εκτίμηση, Κινικλής Χρήστος

  Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ

  1ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο. ΘΗΒΩΝ - ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ - Θήβα
  2262080203
  6988568929, 6932190277
 • ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΑΧΑΙΑ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΖΑΚΙΑ

  Ο κύριος Ιορδανίδης Νικόλαος στην Αμαλιάδα, αναλαμβάνει τοποθετήσεις πλακιδίων, επενδύσεις τζακιών, μάρμαρα, επενδύσεις πέτρας.

  Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ

  10214
  3η ΠΑΡΟΔΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΕΤΡΑΛΙΑ - Αμαλιάδα
  2622028996
  6979681507
 • Κοτσώρης Διονύσιος - Τοποθετήσεις Πλακιδίων Περιστέρι - Τοποθετήσεις Μάρμαρων Περιστέρι - Δάπεδα - Γενικές Ανακαινίσεις Περιστέρι

  ΚΟΤΣΩΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)    Ο ΚΟΤΣΩΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ που εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής, γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά τοποθέτησης πλακιδίων, μάρμαρου και πέτρας, γιατί είναι έμπειρος τεχνίτης και δραστηριοποιείται στο χώρο εδώ και πολλά χρόνια.   Το μεράκι και η αγάπη για τη δουλειά του τον έχουν μάθει όλα τα μυστικά του επαγγέλματος και γι΄αυτό μπορεί να παραδίδει δουλειές ποιοτικώς και αισθητικώς άριστες, και με μεγάλη διάρκεια ζωής των πλακιδίων, των μαρμάρων και της πέτρας. Χρησιμοποιεί πάντα τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν στην αγορά και δίνει έμφαση και στην λεπτομέρεια.    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:   Τοποθετήσεις πλακιδίων Τοποθετήσεις πλακιδίων μπάνιου Ξήλωμα μπάνιων - ανακαινίσεις Τοποθετήσεις πλακιδίων δαπέδου Ξήλωμα δαπέδων Τσιμεντοκονίες  επιστρωση υποστρωματος και τσιμεντοκονιας Επενδυσεις-διακοσμισεις Ειδικές τοποθετήσεις πλακιδίων Τοποθέτηση πλακιδίων σε ενδοδαπέδια θέρμανση Τοποθετήσεις πλακιδίων κουζίνας Τοποθετήσεις πλακιδίων σε πισίνες Τοποθετήσεις πλακιδίων σε επαγγελματικούς χώρους Μαρμαρικές εργασίες  Τοποθέτηση μαρμάρων Τρίψιμο μαρμάρων Επενδύσεις μαρμάρου σε τζάκια Λούστρα  Σκάλες πλατύσκαλα  Μαρμαροποδιές ορθομαρμαρώσεις  Κατοκάσια –Σοβαντεπί  Δάπεδα - Τοίχους Επενδύσεις  πέτρας πλακοστρώσεις αυλών πεζοδρομίων κατασκευή αυλόγυρων   Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, έχοντας ως γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας και τηρούμε πιστά όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές κάθε έργου που πραγματοποιούμε. Εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας   Η εταιρεία μας με την δωρεάν επίσκεψη μας στον χώρο σας προτίθεται να σας δώσει συμβουλές για κάθε εργασία που σχετίζεται με τα πλακάκια και την τοποθέτησή τους.  Προτείνουμε πάντα τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν στην αγορά και δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί πανελλαδικά και να ανακαινίσει ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς ( ξενοδοχεία, επιχειρήσεις καταστήματα) και να είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας,   Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα με ένα τηλεφώνημα.           Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Στόχος μας είναι η  δημιουργία δυνατών σχέσεων με τους πελάτες που επι επιζητούν την ποιότητα στον χώρο των κατασκευών και η εταιρεία μας,  να αποτελέσει πρότυπο και σημείο αναφοράς στον τομέα μας. Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.              Ο ΚΟΤΣΩΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) Πλακάς στο Περιστέρι προσφέρει άψογη εργασία σε λογικές τιμές.   Καλέστε τον να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το καλύτερο!       τοποθετησεις πλακιδιων Περιστέρι Ιλιον Φιλαδελεια Χαιδάρι Λιοσια Αιγάλεω Αθήνα Πειραιάς Αττική Κόρινθος Πάτρα Πύργος Τρίπολη Καλαμάτα Πελοπόννησο και πανελλαδικά για σοβαρές προτάσεις  επενδυση πετρας  Περιστέρι Ιλιον Φιλαδελεια Χαιδάρι Λιοσια Αιγάλεω Αθήνα Πειραιάς Αττική Κόρινθος Πάτρα Πύργος Τρίπολη Καλαμάτα Πελοπόννησο και πανελλαδικά για  μαρμαρικες εργασιες Περιστέρι Ιλιον Φιλαδελεια Χαιδάρι Λιοσια Αιγάλεω Αθήνα Πειραιάς Αττική Κόρινθος Πάτρα Πύργος Τρίπολη Καλαμάτα Πελοπόννησο και πανελλαδικά ις  τοποθετησεις μαρμαρων Περιστέρι Ιλιον Φιλαδελεια Χαιδάρι Λιοσια Αιγάλεω Αθήνα Πειραιάς Αττική Κόρινθος Πάτρα Πύργος Τρίπολη Καλαμάτα Πελοπόννησο και πανελλαδικά  Ανακαινίσεις μπάνιου ανακαινίσεις κουζίνας Περιστέρι Ιλιον Φιλαδελεια Χαιδάρι Λιοσια Αιγάλεω Αθήνα Πειραιάς Αττική Κόρινθος Πάτρα Πύργος Τρίπολη Καλαμάτα Πελοπόννησο και πανελλαδικά   Μαρμαράδες - Πατωματζήδες - Πλακάδες  Περιστέρι Ιλιον Φιλαδελεια Χαιδάρι Λιοσια Αιγάλεω Αθήνα Πειραιάς Αττική Κόρινθος Πάτρα Πύργος Τρίπολη Καλαμάτα Πελοπόννησο και πανελλαδικά   Πλακάκια Δάπεδα Μάρμαρα  Περιστέρι Ιλιον Φιλαδελεια Χαιδάρι Λιοσια Αιγάλεω Αθήνα Πειραιάς Αττική Κόρινθος Πάτρα Πύργος Τρίπολη Καλαμάτα Πελοπόννησο και πανελλαδικά για σοβαρές προτάσεις

  Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Αργολίδος 24 - Περιστέρι
  6971850594
 • Μητρούσιας Δημήτριος - Τοποθετήσεις Πλακιδίων Τρίκαλα - Τοποθετήσεις Μαρμάρων Τρίκαλα - Βιομηχανικά Δάπεδα Τρίκαλα - Γραμμωτά Δάπεδα Τρίκαλα - Τσιμεντοκονία Πατητή

  ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ –ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ –ΜΑΡΜΑΡΩΝ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ  ΓΡΑΜΜΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ  ΤΡΙΚΑΛΑ  ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ  ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ –ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ     Ο ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ  που εδρεύει στο Ζάρκο Τρικάλων γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά τοποθέτησης πλακιδίων, μάρμαρου και επενδύσεις πέτρας και τζακιών. Βιομηχανικά, σταμπωτά, γραμμωτά δάπεδα και προετοιμασία δαπέδου για πατητή τσιμεντοκονία και διαμόρφωση χώρων στα Τρίκαλα Καρδίτσα Λάρισα Βόλο στη θεσσαλία και πανελλαδικά.    Γιατι είναι έμπειροι τεχνίτες και δραστηριοποιούνται στο χώρο εδώ και πολλά χρόνια.   Το μεράκι και η αγάπη για τη δουλειά τους τούς έχουν μάθει όλα τα μυστικά του επαγγέλματος και γι'αυτό μπορούν να παραδώσουν  δουλειές ποιοτικώς και  αισθητικώς άριστες και με μεγάλη διάρκεια ζωής των πλακιδίων, των μαρμάρων και της πέτρας και ολων των υπηρεσιών που αναλαμβάνουν να φερουν εις πέρας. Χρησιμοποιούν  πάντα τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν στην αγορά και δίνουν έμφαση και στην λεπτομέρεια.    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Τοποθετήσεις πλακιδίων Τοποθετήσεις πλακιδίων μπάνιου Ξήλωμα μπάνιων - ανακαινίσεις Τοποθετήσεις πλακιδίων δαπέδου Ξήλωμα δαπέδων Τσιμεντοκονίες  Επίστρωση υποστρωματος και τσιμεντοκονιας και διαμόρφωση χώρων   Επενδύσεις - διακοσμήσεις   ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΖΑΚΙΩΝ ΑΠΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑ   Αναλαμβάνουμε έργα για τοποθέτηση πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων και για όλες τις επιφάνειες. Ειδίκευση σε πλακάκια μεγάλων διαστάσεων Η εταιρία μας τοποθετεί ποιοτικά μάρμαρα σε ολόκληρη τη Θεσσαλία Ωστόσο είναι ευρέως αποδεχτό πως η τοποθέτηση πλακιδίωνκαι μαρμάρων αποτελεί την ιδανική λύση για να αλλάξετε την αισθητική του χώρου σας. Ορθομαρμάρωση Φυσικές πέτρες σε πλάκες για επένδυση τοιχίων . Εξωτερική και εσωτερική επένδυση τοίχων με φυσική πετρά σε πλάκες στο λεπτότερο πάχος. Προσφέρει στην κατοικία μια ελαφριά κατασκευή, φυσικη - οικολογική και ταυτόχρονα φιλική στο περιβάλλον τονίζοντας με την φυσική της απόχρωση  στην κατοικία σας. Η επιφάνεια της πέτρας ανάλογα με το πώς γίνεται η επεξεργασία τους, μπορεί να είναι λεία «αντίκε-παλαιωμενη» ή αμμοβολισμένη. Βάση στην τοποθεσία δαπέδου σε ενδοδαπέδια θέρμανση. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά έτη στην κατασκευή δαπέδων και με ιδιαίτερη έμφαση στα σταμπωτά και βιομηχανικά δάπεδα. Η μεγάλη μας πείρα μας σε συνδυασμό με το μεράκι που διαθέτουμε είναι η καλύτερη εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα.   ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ – ΓΡΑΜΜΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ   Πλεονεκτήματα Σταμπωτών Δαπέδων Ταχύτητα κατασκευής (σταμπωτό ακόμα και πάνω από 200τ.μ. παραδίδεται σε μιά μέρα) Υψηλή ποιότητα, άριστη  αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία. Αξιοπιστία, χρειάζεται ελάχιστη έως και καθόλου συντήρηση. Απεριόριστη  διάρκεια ζωής, όση έχουνε και τα σκυροδέματα που είναι φτιαγμένα τα σπίτια σας. Αντοχή σε πίεση και τριβές, βαριά φορτία, αυτοκίνητα, φορτηγά, αγροτικά κ.τ.λ. Ευκολία στο καθάρισμα, γιατί είναι μη αποροφητικό δάπεδο και συνεπώς ένα απλό πλύσιμο αρκεί. Υψηλή αισθητική, με τεράστια επιλογή χρωμάτων και σχεδίων (στάμπες). Μπορούν να ταιριάξουν σε οποιοδήποτε χώρο με ότι υλικά και αν έχει.  Η πιο οικονομική λύση για την αρχιτεκτονική και αισθητική ανακαίνιση του χώρου σας.   Πατητή Τσιμεντοκονία δαπέδου  Διακοσμητικές χρωματιστές τσιμεντοκονίες (τεχνοτροπίες ) Σπατουλαριστό χρωματιστό τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών για δημιουργία χρωματιστής πατητής τσιμεντοκονίας υψηλής αντοχής σε δάπεδα και τοίχους. Το κονίαμα που δεν ρηγματώνει Έχει μεγάλη αντοχή σε βαριά κυκλοφορία, ακόμη και σε χημική καταπόνηση. Συνιστάται για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και εν γένει για επιφάνειες όπου το ζητούμενο είναι οι υψηλές αντοχές τόσο για οικιακή χρήση (πχ σαλόνια, κήποι, γκαραζ, πάγκοι κουζίνας, ντουζιέρες) όσο και για βιομηχανική χρήση.   Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, έχοντας ως γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας και  τηρούμε πιστά όλες τις απαιτούμενες  προδιαγραφές κάθε έργου που πραγματοποιούμε. Εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας Η εταιρεία μας με την δωρεάν επίσκεψη μας στον χώρο σας προτίθεται να σας δώσει συμβουλές για κάθε εργασία που σχετίζεται με τα πλακάκια και την τοποθέτησή τους.  Προτείνουμε πάντα τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν στην αγορά και δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί πανελλαδικά και να ανακαινίσει ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς (ξενοδοχεία, επιχειρήσεις καταστήματα) και να είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας. Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα με ένα τηλεφώνημα.   Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Στόχος μας είναι η δημιουργία δυνατών σχέσεων με τους πελάτες που επιζητούν την ποιότητα στον χώρο των κατασκευών και η εταιρεία μας,  να αποτελέσει πρότυπο και σημείο αναφοράς στον τομέα μας   Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Η επιχείριση ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ προσφέρει άψογη εργασία σε λογικές τιμές. Καλέστε τους να σας βοηθήσουν και  να δημιουργήσουν το καλύτερο!                                 τοποθετησεις πλακιδιων μαρμάρων Τρίκαλα Καρδίτσα Λάρισα Βόλο Θεσσαλία  μαρμαρικές εργασίες  επενδυσεις πέτρας Τρίκαλα Καρδίτσα Λάρισα Βόλο Θεσσαλία βιομηχανικά σταμπωτά δάπεδα γραμμωτά δάπεδα Τρίκαλα Καρδίτσα Λάρισα Βόλο Θεσσαλία πατητες χρωματιστές  τσιμεντοκονίες Τρίκαλα Καρδίτσα Λάρισα Βόλο Θεσσαλία Ανακαινίσεις μπάνιου ανακαινίσεις κουζίνας Τρίκαλα Καρδίτσα Λάρισα Βόλο Θεσσαλία Μαρμαράδες - Πατωματζήδες - Πλακάδες  Τρίκαλα Καρδίτσα Λάρισα Βόλο Θεσσαλία

  Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Ζάρκο - Τρικάλων
  2433041002
  6946066938, 6947440870
 • ΠΟΛΙΤΙΚΑ - Εύβοιας
  6949646277
  6949646277
 • ΜΥΝΤΕΡΙΖΗΣ ΑΛΕΞΗΣ - ΔΑΠΕΔΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ - ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ - ΤΖΑΚΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΣ - ΨΗΦΙΔΕΣ ΡΟΔΟΣ ΚΩΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΥΜΗ

  Η επιχείρηση «ΜΥΝΤΕΡΙΖΗΣ ΑΛΕΞΗΣ» δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των ανακαινίσεων οικοδομών.  Η πολυετής εμπειρία, η συνέπεια στην παράδοση έργου και  η ποιότητα εργασίας διακρίνει την επιχείρηση μας στην τοπική αγορά. Το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί πανελλαδικά. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις και ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων (ξενοδοχειακές μονάδες, καταστήματα, εστιατόρια, ιδιωτικές κατοικίες και βίλλες). Υπηρεσίες: Τοποθετήσεις πλακιδίων Ανακανίσεις μπάνιων Τοποθετήσεις μαρμάρων – γρανιτών Σκάλες Ορθομαρμαρώσεις Πάγκοι κουζίνας Ψηφίδες Τζάκια Μετατροπή παραδοσιακών τζακιών σε ενεργειακά Δάπεδα Επενδύσεις πέτρας Πλακόστρωτα Αυλές   Παρέχουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, ενώ για μας ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός. Δραστηριοποιούμαστε σε Ρόδο, Σύμη, Κω, Νίσυρο, Ρέθυμνο, Χάλκη, Ηράκλειο . Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε. Ποιότητα εργασίας, συνέπεια στην παράδοση του έργου και πάντα στις πιο προσιτές τιμές. Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε για την συνέχεια του έργου μας.   Με εκτίμηση, ΑΛΕΞΗΣ ΜΥΝΤΕΡΙΖΗΣ

  Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ

  33062
  Στείλτε e-mail
  ΜΙΧΑΗΛ ΠΕΤΡΙΔΗ 4 - Ρόδος
  6942939247
  6974066647
 • ΠΑΛΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΙΓΙΝΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΖΑΚΙΩΝ

  Ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, τοποθετήσεις μαρμάρων, τζακιών, μονώσεις Αίγινα Ένας εξαίρετος επαγγελματίας που περισσότερα από 25 χρόνια δραστηριοποιείται με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, στον δύσκολο και εξαιρετικά απαιτητικό τομέα των κατασκευών, έχει την εργασιακή του έδρα στην Αίγινα. Ο κύριος Κωνσταντίνος Πάλλης, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, έχοντας ως εχέγγυο την πολυετή του εμπειρία και γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των ιδιαίτερων πελατειακών αναγκών, τηρεί πιστά όλες τις απαιτητικές προδιαγραφές κάθε έργου που πραγματοποιεί. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνει με μοναδική επιτυχία την ανακαίνιση ή την αναπαλαίωση οικιακών και επαγγελματικών χώρων, τις μονώσεις ταρατσών, τις τοποθετήσεις πλακιδίων, μαρμάρων, τζακιών καθώς και κάθε είδους κατασκευαστική ή επισκευαστική εργασία, παραδίδοντας στους πελάτες έναν νέο, αναβαθμισμένο χώρο. Εφαρμόζοντας λειτουργικές και καινοτόμες λύσεις, προσφέροντας καλαίσθητα, ποιοτικά και διαχρονικά αποτελέσματα, τηρώντας πιστά το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα, κέρδισε την εμπιστοσύνη και των απαιτητικότερων. Κωνσταντίνος Πάλλης. Επαγγελματισμός, εγγυημένα αποτελέσματα, προσιτές τιμές.

  Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΣΟΥΒΑΛΑ - Αίγινα
  6972258810
 • ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΣΟΥΡΣΟΣ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΣΙΝΕΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

  ΣΟΥΡΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ, ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ, ΜΟΝΩΣΕΙΣ   H εταιρία μας μέσα από ολοκληρωμένες διαδικασίες, διαχειρίζεται τις οικοδομικές εργασίες και ειδικές κατασκευές του κτιρίου σας από την αναγνώριση του μεγέθους του προβλήματος, τη σχεδίαση, τις προσμετρήσεις και κοστολογήσεις, την εκτέλεση, παρακολούθηση και επίβλεψη των έργων, τη δοκιμαστική λειτουργία και παράδοση αυτού τηρώντας τις δεσμεύσεις και τα χρονοδιαγράμματα. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, και η συνεχής ενημέρωσή μας για τις εξελίξεις που αφορούν  σε νέες  τεχνολογίες, υλικά και προϊόντα επώνυμων εταιριών της Ελλάδας και του εξωτερικού, μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε σε σας λύσεις και καινοτόμες ιδέες, φροντίζοντας να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, επιτυγχάνοντας ένα απόλυτα ασφαλές και εγγυημένο αποτέλεσμα. πατητη τσιμεντοκονια αθηνα, αττικη, πανελλαδικα  ειδικες κατασκευες αθηνα, αττικη, πανελλαδικα  τεχνοτροπιες αθηνα, αττικη, πανελλαδικα  πισινες αθηνα, αττικη, πανελλαδικα  μονωσεις αθηνα, αττικη, πανελλαδικα  κατασκευη πισινας αθηνα, αττικη, πανελλαδικα  μονωσεις παντος τυπου αθηνα, αττικη, πανελλαδικα  μονωσεις  

  Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ 43 - Καισαριανή
  2107234396
  6972308154
 • ΠΕΪΟΣ ΣΑΚΗΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΠΕΤΡΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

  Ο κ. ΠΕΙΟΣ  ΣΑΚΗΣ με 20 χρόνια εμπειρία, εδρεύει  στη ΠΟΛΙΧΝΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και δραστηριοποιείται στο χώρο της τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων. Η πολυετής εμπειρία, η συνέπεια και η αγάπη για την δουλειά μας, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες γνώσεις στην τοποθέτηση όλων των τύπων των πλακιδίων. Αναλαμβάνουμε από την απλή τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου και τοίχου έως τις ιδιαίτερα δύσκολες εγκαταστάσεις ειδικών δαπέδων. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Τοποθετήσεις πλακιδίων και μαρμάρων Τοποθετήσεις πέτρας Πλακοστρώσεις Ανακαινίσεις μπάνιου - κουζίνας Επενδύσεις τοίχων - δαπέδων - τζακιών - μαρμάρων - πέτρας Τοποθετήσεις και γυάλισμα μαρμάρων κ.α Τσιμεντοκονιάματα Τοποθέτηση νέων πλακιδίων Αρμολόγηση Μεταφορά μπαζών   Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε από την συνέπεια και την άμεση εξυπηρέτηση. Έχουμε σαν στόχο την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών σας και εγγυόμαστε την άψογη κατασκευή  με αντοχή στον χρόνο και  τις καλύτερες τιμές της αγοράς.                ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ - ΠΟΛΙΧΝΗ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - ΘΕΡΜΗ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Με εκτίμηση, Πέιος Σάκης

  Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Καβάλας 10Α, Πολίχνη - Θεσσαλονίκη
  2314311232
  6937437445
 • Πέλλος Χρήστος - Πλακάκια Ρόδος - Μάρμαρα Ρόδος - Τοποθετήσεις Πλακιδίων Ρόδος - Επενδύσεις Πέτρας Ρόδος - Οικοδομικές Εργασίες Ρόδος - Πλακάς Ρόδος - Μαρμαράς Ρόδος

  ΠΕΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ    ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΡΟΔΟΣ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΡΟΔΟΣ  ΠΛΑΚΑΣ ΡΟΔΟΣ  ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΡΟΔΟΣ  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΡΟΔΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΡΟΔΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥΡΟΔΟΣ  ΔΑΠΕΔΑ ΡΟΔΟΣ     Η επιχείριση ΠΕΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  που εδρεύει στην Αφάντου της Ρόδου δραστηριοποιείται στο χώρο των τοποθετήσεων πλακιδίων και μαρμάρων εδώ και πολλά χρόνια. Η πολύχρονη πείρα του συνεργείου μας και υψηλή τεχνογνωσία μας έχουν καταστήσει ικανούς και αξιόπιστους για την αποπεράτωση κάθε άρτιας κατασκευής και μας διακρίνει σε ολο το νησί της Ρόδου.   Η επιχείριση μας  μελετά κάθε ανάγκη σας, βρίσκοντας την ιδανικότερη κατασκευαστική λύση με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος, φροντίζοντας επίσης την συνεχή επίβλεψη του έργου και εξασφαλίζοντας την τήρηση του προκαθορισμένου προϋπολογισμού και την συνέπεια στο χρόνο παράδοσης    Το μεράκι και η αγάπη για τη δουλειά μας έχουν μάθει όλα τα μυστικά του επαγγέλματος και γι΄αυτό μπορούμε να παραδίδουμε δουλειές ποιοτικώς και αισθητικώς άριστες, και με μεγάλη διάρκεια ζωής των πλακιδίων, των μαρμάρων και της πέτρας. Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν στην αγορά και δίνουμε έμφαση και στην λεπτομέρεια.    Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, έχοντας ως γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας και  τηρούμε πιστά όλες τις απαιτούμενες  προδιαγραφές κάθε έργου που πραγματοποιούμε. Εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας.   Η επιχείριση ΠΕΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με την δωρεάν επίσκεψη μας στον χώρο σας προτίθεται να σας δώσει συμβουλές για κάθε εργασία που σχετίζεται με τα πλακάκια και την τοποθέτησή τους.    Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί στην Ρόδο και να ανακαινίσει ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς (ξενοδοχεία, επιχειρήσεις καταστήματα) και να είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας.   Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας.   Φιλικά,   ΠΕΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ      Τοποθετησεις πλακιδιων ροδος , Πλακας ροδος , Μαρμαρας ροδος , Ανακαινισεις μπανιων  Ανακιανισεις κουζινας , Τοποθετησεις μαρμαρων ροδος , Επενδυσεις πετρας ροδος  πλακοστρωσεις ροδος , Πλακαδες ροδου , Μαρμαραδες ροδου

  Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Ιερού Λόχου 27 - Αφάντου - Ρόδος
  6936911144
  6936911143
 • Πλακοστρώσεις Βερτούδος - Πλάκες Πεζοδρομίου Ηράκλειο Κρήτη - Πλακοστρώσεις Κρήτη - Τοποθετήσεις Πλακιδίων Ηράκλειο Κρήτη - Τοποθέτηση Μαρμάρων Ηράκλειο - Επένδυση Πέτρας Ηράκλειο

  Πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία στο αντικείμενο. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει υπεύθυνα να φέρει εις πέρας και την πιο σύνθετη εργασία. Χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά, ελεγμένα υλικά και προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις στον ιδιώτη και τον επαγγελματία.

  Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Μπουμπουλίνας 17 - Ηράκλειο
  6937252637
 • ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΘΕΣΠΙΕΣ ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΑΠΕΔΩΝ ΤΟΙΧΩΝ - ΠΛΑΚΑΣ - ΜΑΡΜΑΡΑΣ

  Τα 45 χρόνια εμπειρίας στην τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, μας προσδίδει τον τίτλο του άριστου, έμπειρου επαγγελματία που χρειάζεστε για οποιαδήποτε εργασία, όσον αφορά τις ανακαινίσεις των ιδιωτικών χώρων ή επαγγελματικών. Η συνέπεια, η εμπειρία και οι πιο προσιτές τιμές, είναι οι λέξεις που μας χαρακτηρίζουν. Ερχόμαστε στο χώρο σας και δίνουμε εντελώς δωρεάν εκτίμηση για τις εργασίες που σας ενδιαφέρουν και να συζητήσουμε λύσεις και ιδέες για τον χώρο σας. Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις πλακιδίων, μαρμάρων, γρανιτών σε δάπεδα όλων των σχεδίων, σκάλες, ευθείες ή κυκλικές, πεζοδόμια, ορθομαρμαρώσεις τοίχων, μπάνιων, παραθύρων, πεζουλιών, ντουζιέρων, επενδύσεις τζακιών. Μάρμαρα λευκά, χρωματιστά, επενδύσεις με πέτρα, μάρμαρα, αμμοβολή. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να εξυπηρετήσει πανελλαδικά απο όπου μας ζητηθεί, καταστήματα, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις, τράπεζες, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να είστε σίγουροι οτι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας, συνέπεια στο χρόνο παράδοσης του έργου και βέβαια στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Με εκτίμηση, Στάθης Κωνσταντίνος

  Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΘΕΣΠΙΕΣ - Θήβα
  2262025723
  6946414058
Σελίδα 1 από 6