Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 | 04:00 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
σε: Θεσσαλονίκη
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • JOIN US TRAVEL | Πρακτορείο Ταξιδιών - Τουρισμού - Ταξιδιωτικό γραφείο Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκη

    Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας! Η εταιρία Join Us Travel ξεκίνησε τη διαδρομή της το 2014, με απώτερο σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές προτάσεις διασκέδασης, ώστε να καλύψει ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων και ηλικιών. Συγχρονισμένη με τον «παλμό» των ανήσυχων ταξιδιωτών, η εταιρία διαμόρφωσε ένα ανθρωποκεντρικό προφίλ, όπου οι ανάγκες και η ικανοποίηση των συμμετεχόντων αποτελούν την επιτομή της επιτυχημένης της πορείας. Το προσωπικό και τα στελέχη της, λάτρεις της διασκέδασης και των ταξιδιών, διοργανώνουν μοναδικές εξορμήσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό, επιλέγοντας οδικές, αεροπορικές και ακτοπλοϊκές διαδρομές, ή ακόμη και συνδυασμό fly-and-drive.   Τα ταξιδιωτικά πακέτα σχεδιάζονται πάνω στη βάση της συνολικής εμπειρίας του ταξιδιώτη, περιλαμβάνοντας παράλληλα κρατήσεις ξενοδοχείων και διαμονή, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, καθώς και ταξιδιωτικές προτάσεις για πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της εκδρομής!   Η εταιρία διοργανώνει θεματικές εξορμήσεις, ομαδικές μετακινήσεις συλλόγων, ΚΑΠΗ και σχολείων, αλλά και μεμονωμένα ταξίδια που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των ταξιδιωτών και δημιουργούν αξέχαστες αναμνήσεις.    

  Κατηγορία: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Καππαδοκίας 59, Κάτω Τούμπα - Θεσσαλονίκη
  2310944111
  6973222223
 • Prima Holidays Μον. ΙΚΕ - Ταξιδιωτικό Γραφείο Θεσσαλονίκη - Τουριστικό Γραφείο Θεσσαλονίκη

  ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: ΔΕΛΦΩΝ 105 ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Κύριος σκοπός του Τουριστικού Γραφείου PRIMA HOLIDAYS είναι η διοργάνωση και η πραγματοποίηση ταξιδιών σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.  Βασικός άξονας γύρω από τον οποίο στρέφονται όλες οι δραστηριότητές μας είναι ο σεβασμός και η συνέπεια προς τον πελάτη. Αυτό που χαρακτηρίζει την Prima Holidays ως επί το πλείστον είναι η υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. Κάθε ταξίδι που διοργανώνουμε είναι προσανατολισμένο και σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Η εταιρεία μας καλύπτει όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, αλλά και  τον υπόλοιπο κόσμο. Τα στελέχη μας δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού για πάνω από 15 χρόνια και διαθέτουν βαθιά ταξιδιωτική γνώση και εμπειρία. Η εξειδίκευση, η εντιμότητα και η ακεραιότητα αποτελούν διακριτικό γνώρισμα του προσωπικού της Prima Holidays. Το γραφείο μας, συνδεδεμένο με όλα τα διεθνή ταξιδιωτικά δίκτυα διαθέτει αποκλειστικά συμβόλαια συνεργασίας με ξενοδοχεία και προμηθευτές. Η Prima Holidays συνεργάζεται με ξενοδοχεία στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο παρέχοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε προνομιακές τιμές. Έχουμε τη δυνατότητα να εξασφαλίζουμε ανά πάσα στιγμή άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες και να πραγματοποιούμε κρατήσεις για όλους τους προορισμούς στους οποίους εξειδικευόμαστε. Το ταξιδιωτικό γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν λειτουργούν και εποχιακά υποκαταστήματα στη Ζάκυνθο, τη Χαλκιδική, το Λουτράκι, τη Λευκάδα, τη Λήμνο και τη Σκόπελο. Το δίκτυο των συνεργατών μας διευρύνεται συνεχώς τόσο σε όλη την Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό.

  Κατηγορία: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Κλεάνθους 38 - Κάτω Τούμπα - Θεσσαλονίκη
  2310267665
 • Εκδρομές με Mini Bus από Θεσσαλονίκη - Μεταφορές επιβατών και εκδρομές από & προς Θεσσαλονίκη με 20θέσιο Mercedes Sprinter & 8θέσιο Mercedes Vito - Εκδρομές από Θεσσαλονίκη προς Μετέωρα, Πόζαρ, Πέλλα Βεργίνα, Έδεσσα, Χαλκιδική - Τour Θεσσαλονίκης

  20θέσιο minibus Mercedes Sprinter 519 & 8θέσιο minivan Mercedes Vito Tourer Η «THESSminibus» εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται  στον χώρο του τουρισμού για να κάνει πραγματικότητα τις χειμερινές αλλά και τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις.  Αναλαμβάνουμε ασφαλείς μεταφορές επιβατών με τις αποσκευές τους από και προς το αεροδρόμιο, τα ξενοδοχεία καθώς και τουριστικές εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους, σε αξιοθέατα και σε θρησκευτικούς προορισμούς. Διαθέτουμε 20θέσιο minibus Mercedes Sprinter 519 και 8θέσιο minivan Mercedes Vito Tourer. Eπικοινώνησε  μαζί μας είτε με e-mail ( thessminibus@gmail.com ) είτε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και …άφησε τη μεταφορά σου σε μας. Πολυτέλεια και πείρα στις μετακινήσεις μας.

  Κατηγορία: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Μαραθώνος 25 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη
  +306944770923minibus
  +306945123410 minivan
 • ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ - ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - HARA TOURS

  Καλώς ήρθατε στον δικτυακό μας τόπο. To γραφείο γενικού τουρισμού HARA TOURS με 25ετή πείρα στην διοργάνωση πετυχημένων εκδρομών σας καλεί να λάβετε μέρος σε πολλές από τις οργανωμένες αποδράσεις! -Εκδρομές οργανωμένες όλο το χρόνο σε όλη την Ελλάδα και με Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού !! -Εκδρομές επιτυχημένες με κέφι και.....ΧΑΡΑ!!! Εσείς διαλέξτε την εκδρομή, διαθέστε το χρόνο σας και όλα τα άλλα αφήστε τα σε έμας! Το γραφείο μας οργανώνει ημερήσιες, διήμερες και πολυήμερες εκδρομές στην Ελλάδα με ή χωρίς Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού, καθώς και στο εξωτερικό. Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε μία ή περισσότερες από τις προτάσεις μας για το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009.

  Κατηγορία: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  4542
  ΦΡΑΓΚΙΝΗ 7 - Θεσσαλονίκη
  2310236777,2310288079
 • ADVANCE TRAVELLERS CLUB

  Η ADVANCE TRAVEL εδρεύει στη Βόρεια Ελλάδα, σστο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σαν μεσιτικό & τεχνικό γραφείο αναβαθμίζει τον παραδοσιακό ρόλο του μεσίτη αναδεικνύοντας τον σε σύμβουλο-διαπραγματευτή και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  Κατηγορία: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΕΓΝΑΤΙΑΣ 82 - Θεσσαλονίκη
  2310250878
 • ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - TICKET PLANET

  H εταιρία “Ticket Planet” ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2010 στη Θεσσαλονίκη, από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό. Έχοντας σαν στόχο την άψογη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη, δραστηριοποιείται σε όλους τους τουριστικούς τομείς. Η εμπειρία μας σε συνδιασμό με τα ικανά στελέχη και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, μας έχουν ήδη δώσει μια εξέχουσα θέση στην αγορά. Οι δραστηριότητες μας: Δρομολόγια από και προς Βουλγαρία - Θεσσαλονίκη. Αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις εταιρίες Ακτοπλοϊκά εισιτήρια εσωτερικού & εξωτερικού με όλες τις εταιρίες Κρατήσεις ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο Οργάνωση εκδρομών εσωτερικού - εξωτερικού Εξωτικά και γαμήλια ταξίδια Κρουαζιέρες Οργάνωση εκδρομών για συλλόγους, σωματεία, σχολεία Ναυλώσεις λεωφορείων (8-75 θέσεων) Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το δικό μας πλανήτη, ο οποίος σας ταξιδεύει σε κάθε ονειρεμένο σας προορισμό, στις πιο συμφέρουσες τιμές. Το προσωπικό μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας, πρόθυμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του.

  Κατηγορία: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΛΑΓΚΑΔΑ 8 - Θεσσαλονίκη
  2310278613
  6936546226