Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 | 04:14 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
σε: Χανίων, Χανιά
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • CRETA TROFIM - ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΛΥΒΕΣ ΧΑΝΙΑ - ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΧΑΝΙΑ - ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ - ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

  Στην CRETA TROFIM δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της εμπορία τροφίμων. - Διανομή τροφίμων - Εφοδιασμός καταστημάτων

  Κατηγορία: ΤΡΟΦΙΜΑ

  43399
  ΚΑΛΥΒΕΣ - Χανιά
  2825031298
  6984123608
 • Εμπόριο Τροφίμων Νεροκούρου Χανιά - Γιαννακάκης Δημήτριος - Φρούτα Λαχανικά Χανιά

  Ο Γιαννακάκης Δημήτριος ασχολείτε με το εμπόριο τροφίμων, λαχανικών και φρούτων και έχει το κατάστημα του στην περιοχή Νεροκούρου Χανίων. Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως ζυμαρικά, κατεψυγμένα θαλασσινά και κρεατικά, κονσέρβες και πολλά ακόμα. Βρισκόμαστε χρόνια στο χώρο και συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα ονόματα της αγοράς. Έχοντας την απαραίτητη εμπειρία επιλέγουμε τους συνεργάτες και τα προιόντα μας με προσοχή έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Κατηγορία: ΤΡΟΦΙΜΑ

  Στείλτε e-mail
  Νεροκούρου - Χανιά
  2821083098
  6936670371
 • ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΕ

  Θαλάσσια Αγορά επικεντρώνεται στηνπαροχή επιλεγμένων τροφίμων, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ικανοποίηση του πελάτη. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Η αποστολή μας είναι να παράγει και να διανέμει μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογή των τροφίμων, η υψηλή ποιότητα και πιο ανταγωνιστικές τιμές, έτσι ώστε η κατανάλωση θα πρέπει να απολαμβάνουν την ικανοποίηση των διατροφικών αναγκών με τον πιο σωστό τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επενδύσαμε στη δημιουργία υλικοτεχνικής υποδομής και της επεξεργασίας και τυποποίησης εργοστάσιο τροφίμων, εκτός από την επέκταση του δικτύου σε πρόσθετα σημεία πώλησης. Για τον ίδιο λόγο έχουμε καθιερωθεί ως μια λειτουργική ανάγκη η υπεύθυνη πολιτική • προς τους καταναλωτές και τη δημόσια υγεία - την παραγωγή και την παροχή ασφαλών τροφίμων • προς το περιβάλλον από τη χρήση των μόνιμων και των βοηθητικών πρώτων υλών, ανακύκλωση - λιγότερα απόβλητα και η ασφαλής διαχείριση των αποβλήτων • προς τους εργαζομένους της εταιρείας μας σε όλα τα στάδια της παραγωγής και της εμπορίας - για να εξασφαλίζονται ασφαλείς συνθήκες εργασίας.

  Κατηγορία: ΤΡΟΦΙΜΑ

  Φωτογραφίες [11]
  Στείλτε e-mail
  Κ.ΦΟΥΜΗ 39 - Χανιά
  2821086060
  6948523027