Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 | 04:47 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΤΡΟΧΕΙΟ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΡΟΧΕΙΟ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΤΡΟΧΙΣΜΑ ΜΑΧΑΙΡΙΟΝ - GLOBAL ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ZWILLING ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΒΙΤΣΟΣ Ο.Ε. ΚΟΠΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΒΟΛΟΣ - ΤΡΟΧΕΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΨΑΛΙΔΙΑ ΒΟΛΟΣ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

      Η εταιρεία ΒΙΤΣΟΣ Ο.Ε. δραστηριοποιείται με την κατασκευή  και εμπορία κοπτικών μηχανημάτων, μαχαιριών και ψαλιδιών. Τα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές.     Σας περιμένουμε στον εκθεσιακό μας χώρο για να ικανοποιήσουμε όλες σας τις ανάγκες.      

  Κατηγορία: ΤΡΟΧΕΙΟ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 16 - Βόλος
  2421030330
 • DIKOMAC | Τροχείο Κοπτικών Εργαλείων - Επισκευές & Εμπόριο Ξυλουργικών Μηχανημάτων Άγιος Δημήτριος Αθήνα

    Στην επιχείρηση DIKOMAC με έδρα τον Άγιο Δημήτριο Αττικής θα βρείτε ποικιλία σε καινούρια ξυλουργικά μηχανήματα αλλά και μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαστε χρόνια στο χώρο των κατασκευών και με την εμπειρία που έχουμε μπορούμε να αναλάβουμε & την επισκευή των ξυλουργικών μηχανημάτων.   Στο χώρο μας λειτουργεί και τροχείο για κοπτικά εργαλεία!   Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε.        

  Κατηγορία: ΤΡΟΧΕΙΟ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Παντελίδου 10 - Αγιος Δημήτριος
  2109932116
  6974453148
 • ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ζ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ATHENSKNIFESTORE.GR - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΡΟΧΕΙΟ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

  Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα το τρόχισμα μαχαιριών Επαγγελματικής και Οικιακής χρήσης. (Μαχαίρια Ασέ / Σεφ, Santoku, Nakiri, Γενικής Χρήσης, Παλτακάκια λαχανικών, Κινέζικα παλταδάκια..) Εμπιστευθείτε μας, τα μαχαίρια μεγάλων εργοστασίων όπως GLOBAL, KAI, TOJIRO, WUSTHOF, ZWILLING, VICTORINOX, ICEL. Έχουμε επιτύχει να επαναφέρουμε την κόψη των μαχαιριών σε επίπεδο ανώτερο της αρχικής κατασκευής του, προσδίδοντάς του την τέλεια κόψη αλλά και εμφάνιση. Σε έναν μοναδικό, πλήρως εξοπλισμένο επαγγελματικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας, λειτουργεί μια εξαίρετη επιχείρηση πώλησης ποιοτικών μαχαιριών διεθνών οίκων καθώς και εργαλείων ακονίσματος, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η λειτουργία της επιχείρησης ξεκίνησε λίγα χρόνια μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο στη Νίκαια, από τον παραδοσιακό μαχαιροποιό Γεώργιο Γεωργιάδη, ως βιοτεχνία κατασκευής χειροποίητων μαχαιριών κουζίνας. Το 1978, η έδρα της μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου και εξακολουθεί να λειτουργεί. Ο υπεύθυνος του καταστήματος σήμερα, ως 3η γενιά επαγγελματιών, φέρει την γνώση και την εμπειρία περισσότερου από μισού αιώνα συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στον ιδιαίτερο, εξαιρετικά απαιτητικό και διαρκώς εξελισσόμενο χώρο των μαχαιριών κοπής, για οικιακές και επαγγελματικές κουζίνες. Στο χώρο θα βρείτε εξαιρετικά μεγάλη γκάμα επαγγελματικών μαχαιριών, μεγάλων εργοστασίων όπως GLOBAL, TOJIRO, KAI, VICTORINOX, ICEL. Επίσης πέτρες νερού, λαδάκονα Κρήτης, (εκπαιδεύουμε τον πελάτη στον τρόπο χρήσης της πέτρας), μασάτια, εργαλεία κουζίνας, επιφάνειες κοπής, καθώς και ψαλίδια οικιακής και επαγγελματικής χρήσης.  Πραγματοποιούνται άμεσα αποστολές σε όλη τη Ελλάδα. Επαγγελματικά μαχαίρια Αθήνα, μαχαίρια κουζίνας Αθήνα, επαγγελματικά μαχαίρια κουζίνας Αθήνα, εργαλεία για ακόνισμα Αθήνα, Αττική, τροχείο μαχαιριών Αθήνα, Τρόχισμα μαχαιριών, Tρόχισμα μαχαιριών GLOBAL Αθήνα, λαδάκονα Κρήτης Αθήνα, ακόνια μαχαιριών Αθήνα, ICEL GREECE, FISCHER GREECE, VICTORINOX GREECE, GLOBAL KNIVES GREECE, KAI SHUN KNIVES GREECE, FISKARS GREECE, KRETZER GREECE, ZWILLING GREECE.

  Κατηγορία: ΤΡΟΧΕΙΟ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΑΙΣΧΥΛΟΥ 37 - Αθήνα
  2103210514
  6974364450
 • Τροχείο, Μαχαιράδικο, Εξοπλισμός Κρεοπωλείου Ρέθυμνο

  Τροχείο Μαχαιράδικο Ρέθυμνο   Η επιχείρηση Τροχείο - Μαχαιράδικο δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας μαχαιριών και κοπτικών εργαλείων στην πόλη του Ρεθύμνου και πιο συγκεκριμένα από την οδό Δημακοπούλου 73. Παράλληλα προσφέρουμε όλε τις παρελκόμενες υπηρεσίες που αφορούν ακόνισμα και επιδιορθόσεις σε μαχαίρια και κοπτικά εργαλεία. Στο κατάστημα μας θα βρείτε επίσης μεγάλεη ποικιλία από χειροποίητα μαχαίρια, ενώ μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας σχέδιο. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο μαχαίρι μέσα από μια μεγάλη γκάμα γνωστών εταιρειών. Τέλος, βρίσκεται στη διάθεση σας σχετικός εξοπλισμός σφαγείων, είδη ένδυσης και υπόδησης και λοιπά αναλώσιμα γύρω από τα μαχαίρια και γενικότερα τον κοπτικό εξοπλισμό.           

  Κατηγορία: ΤΡΟΧΕΙΟ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Δημακοπούλου 73 - Ρέθυμνο
  2831301274
  6972854203