Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 | 09:05 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
σε: Αιτωλοακαρνανία, Αγρίνιο
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Agrinio Auto Gas - Μπουλούμπασης - Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Αγρίνιο - Συνεργείο Αυτοκινήτων Αγρίνιο - Service

  Η Agrinio auto gas Μπουλούμπασης αναλαμβάνει να παραλάβει το όχημά σας και να σας το παραδώσει στο χώρο σας μετά από οποιαδήποτε επισκευή. Με άρτια καταρτημένο προσωπικό και συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων σε όλους τους τομείς του αυτοκινήτου, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας όπως: εγκατάσταση συστημάτων υγραερίου ICOM JTG 5ης γενιάς και GFI 4ης γενιάς, ηλεκτρολογικά και μηχανολογικά προβλήματα. Επίσης service, service Α/C, διαγνωστικά μηχανήματα που καλύπτουν όλες τις μάρκες των αυτοκινήτων (ευρωπαϊκά και ιαπωνέζικα). Η Agrinio autogas, έχοντας ως αποκλειστικό της προμηθευτή την ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ (www.ygraeriokinisi.gr), ανταποκρίνεται πλήρως στις συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις παρακολουθώντας εκπαιδευτικά σεμινάρια των κορυφαίων ΙΤΑΛΙΚΩΝ εταιριών στο χώρο του υγραερίου, ICON και OMVL. Η χρήση υγραερίου στο όχημά σας, είναι απολύτως ασφαλής και νόμιμη (Υπ. Αποφ. 18586619 2032000). Το υγραέριο δεν κατατάσσεται στις επικίνδυνες καύσιμες ύλες. Τα crashtest έχουν αποδείξει ότι είναι ασφαλέστερο από τη βενζίνη και το πετρέλαιο. - Το σύστημα τροφοδοσίας είναι κλειστού τύπου και δεν περνά από το χώρο των επιβατών. - Προστατεύεται από βαλβίδες ασφαλείας(υπερβολικής ροής, μέγιστης στάθμης, διαρροής και αύξηση της πίεσης). - Σε πιθανή διαρροή το υγραέριο διαχέεται στο περιβάλλον, αντίθετα από τα υγρά καύσιμα. - Οι δεξαμενές αντέχουν σε μεγαλύτερες παραμορφώσεις από ότι δέχεται ένα όχημα και στην πιο ισχυρή σύγκρουση.

  Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ

  Στείλτε e-mail
  Γληνού 15 - Αγρίνιο
  2641046746,2641026286
  6974960399
 • ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΥΜΑ - ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ - ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ - SERVICE ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ - ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1975 από τον Γιαννόπουλο Ελευθέριο. Αν και το Όνομα Γιαννόπουλος είναι άμεσα συνδεδεμένο με το εμπόριο από τις αρχές της δεκαετίας 1950 όταν επί τις Παραστράτου η Οικογένεια διατηρούσε κατάστημα εμπορίας με κοσμήματα, ωρολόγια, ραδιόφωνα, ψυγεία, οικιακό & επαγγελματικό εξοπλισμό όπως και φιάλες υγραερίου. Σήμερα μετράμε σχεδόν μισό αιώνα στο χώρο του υγραερίου έχοντας συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως: Esso Papas, BP,Leon gas, Πετρογκάζ, Πετρολίνα, ΕΚΟ ΕΛ.ΠΕ. Έχουμε τη γνώση, την αξιοπιστία και την πείρα να σας παρέχουμε τα πάντα γύρο από το υγραέριο, όπως φιάλες υγραερίου σε χονδρική ή λιανική πώληση, υγραέριο χύμα και δεξαμενές υγραερίου έχοντας εξειδικευμένο προσωπικό για την μελέτη και εγκατάσταση. διαθέτουμε τεραστία γκάμα σε συσκευές υγραερίου αλλά και ανταλλακτικά – εξαρτήματα για κάθε συσκευή υγραερίου.

  Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ

  Στείλτε e-mail
  ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 62-64 - Αγρίνιο
  2641024231
  6947124842