Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 | 08:44 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
σε: Αττικής, Αθήνα, Αλιμος
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΛΙΜΟΣ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  Με εμπειρία πολλών χρόνων σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση καλοριφέρ και φυσικού αερίου. Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας, είναι η συντήρηση καυστήρων καθώς και συστήματα πυρόσβεσης.   Επιπλέον αναλαμβάνουμε και πάσης φύσεως υδραυλικές εργασίες (ανακαινίσεις μπάνιων και όχι μόνο). Η υπηρεσία μας παρέχεται σε 24ωρη βάση και φυσικά είναι άμεση, με άριστα αποτελέσματα. Δυνατότητα ανίχνευσης διαρροών σε δίκτυα ύδρευσης ή/και κεντρικής θέρμανσης με τη χρήση θερμοκάμερας FLIR I5 χωρίς ζημιές σε πλακάκια, πατώματα κλπ.   Εγκαταστάσεις κλιματιστικών αεροκουρτίνων. Άμεση εξυπηρέτηση πολύ καλές τιμές  

  Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Μαντώ Μαυρογένους 16 - Αλιμος
  2109853739
  6977295665
 • ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΛΑΚΟΥ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

  Οι ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΛΑΚΟΥ αναλαμβάνουν υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις στον Άλιμο (Καλαμάκι). Παρέχουν ένα σύνολο υπηρεσιών όπως: - Υδραυλικές εγκαταστάσεις - Υδραυλικές βλάβες - Συστήματα θέρμανσης – ψύξης Πάντα με σεβασμό στον πελάτη προσπαθούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας υλικά που μπορούν να διατηρήσουν τις εγκαταστάσεις μας διατηρήσιμες στο χρόνο.

  Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΛΙΜΟΣ - Αλιμος
  2109829481
  6972075524, 6944647842
 • ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΥΛΝΤΡΑΙ

  Υδραυλικές εγκαταστάσεις, θερμοσίφωνες, κανονισμός δικτύου ύδρευσης.

  Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ 31 - Αλιμος
  6993786676
  6950533633
 • ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΛΙΜΟΣ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΛΙΜΟΣ - ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Υδραυλικές εργασίες, Φυσικό αέριο, κεντρική θέρμανση, πυρασφάλεια, κλιματισμός  Άλιμος,Γλυφάδα,Αργυρούπολη,Ηλιούπολη,Αττική Η επιχείρηση μας, είναι κοντά σας για να σας προσφέρει υψηλότατης ποιότητας υπηρεσίες ευρείας γκάμας με τα καλύτερα υλικά! Η πιστότητα και οι ποιότητα μας είναι αποτέλεσμα της σκληρής μας δουλειάς και της εμπειρίας μας που δεν αφήνει κανένα περιθώριο μέτριου σχεδιασμού και υλοποίησης. Ανακαλύψτε σήμερα, μέσα απο τις κατηγορίες που σας προσφέρουμε, τις καλύτερες λύσεις για την ύδρευση, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, την πυρόσβεση, καθώς και για το φυσικό αέριo. Λύσεις που είναι προσοδοφόρες όσο και απαραίτητες για την επιχείρηση σας ή για το χώρο που στεγάζει εσάς και την οικογένεια σας. Το σπίτι σας!

  Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΠΑΡΟΥ 1 - Αλιμος
  2109962835
  6977412335