Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 | 02:23 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΥΔΡΕΥΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Θέρμανση - Ύδρευση Κιλκίς - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Κιλκίς - Γεωθερμία - Μονάδες Πέλλετ - Φυσικό Αέριο

  Η επιχείρηση ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΙΓΚΑΣ ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια και δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων με συνέπεια, αξιοπιστία και φυσικά στις πιο προσιτές τιμές.Μπορούμε να δώσουμε τις πιο οικονομικές λύσεις από όπου μας ζητηθεί πανελλαδικά. Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι η εξυπηρέτηση σας θα είναι άμεση, ποιοτική και πολύ οικονομική.

  Κατηγορία: ΥΔΡΕΥΣΗ

  Στείλτε e-mail
  Δοϊράνης 11Α - Κιλκίς
  6946793437
  6946793437
 • ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ - Καραμάνης Θωμάς - Παραγωγή και εμπορία αρδευτικών και οικοδομικών υλικών - Καλοχώρι Θεσσαλονίκης

  Η εταιρεία μας Προμηθευτική - Καραμάνης Θωμάς & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2007, με σκοπό την εμπορία πλαστικών εξαρτημάτων και σωλήνων, για άρδευση, ύδρευση και αποχέτευση. Η εμπειρία των ιδρυτών της στον τομέα των πλαστικών, οι εξειδικευμένες γνώσεις και η εξυπηρέτηση είναι αυτό που καθιέρωσε την εταιρείας μας στην ελληνική αγορά. Το 2016 με την αγορά καλουπιών και μηχανημάτων (injection) εισήλθαμε στο χώρο της παραγωγής με ένα μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων με διακριτικό τίτλο "eurofittings". Στόχος μας είναι να επεκταθούμε και σε άλλες παραγωγικές δραστηριότητες. Στις εξαγωγές, καθώς και στην ποιοτική αναβάθμιση και εξέλιξη όλων των προϊόντων παραγωγής μας.    Our company "Promitheftiki - Karamanis Thomas & CO" has been established in 2007. We started our operation by trading plastic fittings and pipes for irrigation, water supply and sewage. The experience of the founders in the plastics section, the specialized knowledge and the service are what established our company in the Greek market. In 2016 with the purchace of molds (injection) we entered the production with a large number of fittings, and the brand name "eurofittings". Our goal is to expand to other productive activities, to export and to upgarde the quality and evolution in all products we produce.           

  Κατηγορία: ΥΔΡΕΥΣΗ

  Στείλτε e-mail
  ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 3 - ΚΑΛΟΧΩΡΙ - Θεσσαλονίκη
  +302310755933
  +306945410536
 • ΣΩΛΗΝΕΣ PVC YΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΡΔΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

  Σωλήνες ύδρευσης-άρδευσης-αποχέτευσης-αποστράγγισης στα Φάρσαλα.

  Κατηγορία: ΥΔΡΕΥΣΗ

  2ο ΧΛΜ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥ - Φάρσαλα
  2491024285
 • Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Ηράκλειο Αττικής - Πασχάλης Λεωνίδας

    Υδραυλικές εγκαταστάσεις - Πασχάλης Λεωνίδας  Ύδρευση-θέρμανση-Ηλιακά συστήματα-Λέβητες-Φυσικό αέριο-Ηράκλειο Αττικής Με μόνιμο και εξειδικευμένο προσωπικό, αποτελούμε την ιδανικότερη επιλογή για την αντιμετώπιση των πάσης φύσεως υδραυλικών εγκαταστάσεων, ικανοποιώντας και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας.   Χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα μέσα της εποχής, τα ποιοτικότερα υλικά, την άριστη εργασία σε συνδυασμό και με τις ανταγωνιστικές μας τιμές καταφέραμε και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των πελατών μας.   Είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους εργασία σχετικά με υδραυλικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις μπάνιου – κουζίνας (σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία ηλεκτρολόγων, ελαιοχρωματιστών, γύψινων κατασκευών, τοποθέτησης πλακακίων, σοβατζήδων κτλ), ηλιακούς και ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, λέβητες, θέρμανση (αυτονομίες), καυστήρες, κυκλοφορητές, αλλαγή καμινάδας, εμπόριο υδραυλικών ειδών κτλ. χρησιμοποιώντας τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς.    Με ένα μόνο τηλεφώνημα θα ανταποκριθούμε άμεσα για την επίλυση των όποιων προβλημάτων σας.   Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μπορέσουμε να συνεργαστούμε και με εσάς και να προσθέσουμε στην λίστα μας ακόμη έναν ευχαριστημένο πελάτη. Θα μας βρείτε: Βορείου Ηπείρου 25Β, Ηράκλειο Αττικής Τηλέφωνο:2108033444 Κινητό:6936516086 Φαξ:2108033444  

  Κατηγορία: ΥΔΡΕΥΣΗ

  Βορείου Ηπείρου 25Β - Ηράκλειο
  2108033444
  6936516086
 • ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΥΓΟΥΡΓΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  Συστήματα ύδρευσης, Αργολίδα. Θέρμανση, ψύξη, Αργολίδα. Εμπορία pellet, Αργολίδα. Εμπορία χονδρική και λιανική pellet, Αργολίδα. ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ PELLET OCTAGON ΜΟΝΤΕΛΑ B2,B3,FB3 ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΣΟΜΠΕΣ PELLET ΑΕΡΑ ΣΟΜΠΕΣ PELLET ΝΕΡΟΥ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

  Κατηγορία: ΥΔΡΕΥΣΗ

  Στείλτε e-mail
  ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΛΥΓΟΥΡΓΙΟ - Αργολίδα
  2753023423
  6977828893, 6932962443
 • Υδροεφαρμογή - Ύδρευση - Θέρμανση -Φυσικό Αέριο - Νέα Φιλαδέλφεια Ατική

  Η εταιρεία Υδροεφαρμογή με έδρα την Νέα Φιλαδέλφεια, έχει χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θέρμανσης και της ύδρευσης και αναλυτικά αναλαμβάνει:   Ύδρευση Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εγκατάσταση ύδρευσης, κλασική και με πίνακα υδροληψίας, Στα ζεστά νερά χρήσης χρησιμοποιούμε και την ανακυκλοφορία για την άμεση παροχή ζεστού νερού στους υδραυλικούς υποδοχείς. Αποχέτευση την αποχέτευση χρησιμοποιούμε όλα τα πιστοποιημένα υλικά από τον ΕΛΟΤ. Συνδέσεις με κόλλες και με διαστολικά λάχιστα (Ηχομονωτικούς και 3πλών τοιχωμάτων σωλήνες).   Θέρμανση Ασχολούμαστε με κάθε είδους θέρμανση (μονοσωληνία , δυσωληνία, fan coils)   Aντισταθμίσεις Είναι ένα σύστημα ελέγχου που αναλόγως με την εξωτερική θερμοκρασία ρυθμίζει και την θερμοκρασία νερού στα σώματα μας. Με αυτό τον τρόπο ένας λέβητας - καυστήρας παρέχει την μεγαλύτερη άνεση και οικονομία στην θέρμανση σε μονοκατοικίες ή πολυκατοικίες.   Αυτονομίες Αυτονομίες στη θέρμανση γίνονται με κυκλοφοριτές και με ηλεκτροβάνες σε παλιές εγκαταστάσεις. Γίνονται και με ειδικούς διακόπτες (θερμοστατικές κεφαλές)   Ηλιακά Συστήματα Αναλαμβάνουμε τοποθέτηση , συντήρηση ηλιακών συστημάτων από 120 - 300 λίτρων για την παραγωγή ζεστών νερών χρήσης και την υποβοήθηση της θέρμανσης από την ηλιακή ενέργεια   Φυσικό Αέριο Γίνεται η εγκατάσταση των σωληνώσεων με μελέτη μηχανολόγου. Χρησιμοποιούνται όλα τα είδη σωληνώσεων εγκακριμένα από τον ΕΛΟΤ.

  Κατηγορία: ΥΔΡΕΥΣΗ

  Στείλτε e-mail
  Βασιλέως Αλεξάνδρου 48 - Νέα Φιλαδέλφεια
  6944517335
 • ΥΔΡΟΜΑΡΚΕΤ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΥΔΡΕΥΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΘΗΝΑ - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

  Ύδρευση, θέρμανση, είδη υγιεινής, φυσικό αέριο. Η εταιρεία υδρομάρκετ δημιουργήθηκε το 1995 με γνώμονα την πεποίθηση ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στο χώρο της σύγχρονης δόμησης με συνέπεια και υπευθυνότητα τα ποιοτικότερα προïόντα θέρμανσης - ύδρευσης - ειδών υγιεινής. Με μεγάλη ποικιλία από πιστοποιημένα προïόντα επωνύμων οίκων της Ελλάδας και του εξωτερικού με ανταγωνιστικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση προστατεύουμε τον καταναλωτή από άστοχες και ζημιογόνες κινήσεις. Η συνέπεια η υπευθυνότητα και η διαρκής τεχνική υποστήριξη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σχέσης μας με τους ανθρώπους που μας έχουν εμπιστευτεί. Θα είναι τιμή για εμάς να μας επισκευθήτε για να γνωρίσετε την εταιρεία και τα προïόντα μας. Ευχαριστούμε

  Κατηγορία: ΥΔΡΕΥΣΗ

  Στείλτε e-mail
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 109 - Μοσχάτο
  2104831564,2104835613
 • ΥΔΡΟΡΡΟΗ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΚΑΝΑΛΙΑ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ - ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΛΟΥΚΙΑ

  Υδρορροή, συστήματα υδρορροών, κανάλια υδρορροών, υδρορροές αλουμινίου, λούκια. Η εταιρεία ΥΔΡΟΡΟΗ δραστηριοποιείται στο χώρο στων υδροροών με ιδιαίτερη δυναμική & ταχεία ανάπτυξη. Τα άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία & τα ανωτέρας ποιότητας υλικά μας, σας εξασφαλίζουν μια νέα όψη και αισθητική στο κτίριό σας και προπαντός μια μόνιμη λύση στις υδροροές. Τα λούκια & οι υδροροές θεωρούνται και είναι απ’ τις σημαντικότερες κατασκευές ενός κτιρίου, καθώς τα βρόχινα νερά οδηγούνται σε συγκεκριμένα σημεία, αποφεύγοντας έτσι τις υγρασίες, τη διάβρωση των τοίχων και τις φυσικές φθορές. Έτσι παράλληλα μας δίνεται και η δυνατότητα εξοικονόμησης μεγάλης ποσότητας νερού. Με την τοποθέτηση μονοκόμματων υδροροών αλουμινίου και χαλκού επιτυγχάνουμε άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα και υψηλή αντοχή στο χρόνο λόγω των χαρακτηριστικών των μετάλλων αυτών. Έτσι οι υδροροές σας, παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο και αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι ανταγωνιστικές τιμές μας σας επιτρέπουν να έχετε μια μόνιμη και οικονομική λύση, ξενοιάζοντας μια και καλή… Ενημερωθείτε τώρα για τις προνομιακές μας τιμές!!

  Κατηγορία: ΥΔΡΕΥΣΗ

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2 - Σταυρός - Αγία Παρασκευή
  2108053860
 • ΥΔΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΧΑΝΙΑ - ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ

  Συστήματα ύδρευσης, σωλήνες, στα Χανιά.

  Κατηγορία: ΥΔΡΕΥΣΗ

  Στείλτε e-mail
  ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 124 - Χανιά
  2821099996
  6977228081
 • ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ - Καραμάνης Θωμάς - Παραγωγή και εμπορία αρδευτικών και οικοδομικών υλικών - Καλοχώρι Θεσσαλονίκης

  Η εταιρεία μας Προμηθευτική - Καραμάνης Θωμάς & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2007, με σκοπό την εμπορία πλαστικών εξαρτημάτων και σωλήνων, για άρδευση, ύδρευση και αποχέτευση. Η εμπειρία των ιδρυτών της στον τομέα των πλαστικών, οι εξειδικευμένες γνώσεις και η εξυπηρέτηση είναι αυτό που καθιέρωσε την εταιρείας μας στην ελληνική αγορά. Το 2016 με την αγορά καλουπιών και μηχανημάτων (injection) εισήλθαμε στο χώρο της παραγωγής με ένα μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων με διακριτικό τίτλο "eurofittings". Στόχος μας είναι να επεκταθούμε και σε άλλες παραγωγικές δραστηριότητες. Στις εξαγωγές, καθώς και στην ποιοτική αναβάθμιση και εξέλιξη όλων των προϊόντων παραγωγής μας. 

  Κατηγορία: ΥΔΡΕΥΣΗ

  Φωτογραφίες [9]
  ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 3 - ΚΑΛΟΧΩΡΙ - Θεσσαλονίκη
  2310755933