Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 | 11:03 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • LINEA STROM - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο.Ε

  Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Από το 1972 συνεχίζουμε με παραδοσιακό τρόπο την  ταπετσαρία του επίπλου. Η επιχείρησή μας είναι οικογενειακή και δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη συνέπεια και την προσωπική επαφή με το πελάτη. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα: Την αποκατάσταση του υφάσματος και ταπετσαρίας σε κλασσικά και σύγχρονα έπιπλα. Την κατασκευή καινούριου σαλονιού από σκελετό οξιάς σε σχέδιο και διάσταση της επιλογής σας. Την κατασκευή υποστρώματος με κεφαλάρι και αποθηκευτικό χώρο. Ειδικές κατασκευές σε μαξιλάρια καθίσματος. Την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων. Στις ταπετσαρίες των επίπλων σας μπορείτε εσείς να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα υφασμάτων, χρωμάτων και σχεδίων. Προσφέρουμε χωρίς επιβάρυνση: Μεταφορές με δικά μας μέσα Επίσκεψη στο χώρο σας για δειγματισμό. Από το 2009 συνεργαζόμαστε με την ελληνική εταιρεία στρωμάτων Linea Strom.  

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  2ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΣΑΒΑΛΙΩΝ - Αμαλιάδα
  2622027086
 • SOFAS AND MORE | Ταπετσαρίες Επίπλων - Ανακατασκευές Επίπλων - Καλύματα επίπλων Αιγάλεω Αττική

  Sofas & more προφίλ   H εταιρεία Sofas and More προτείνει στον πελάτη ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης, άψογης αισθητικής για την δημιουργία ή την αναδιαμόρφωση του προσωπικού ή του επαγγελματικού του χώρου. Οι ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες προτάσεις μας σε οικίες, βίλλες, εξοχικά, ξενοδοχεία, θέατρα, κλινικές κ.α μας έχουν εντάξει ως την καλύτερη λύση για κάθε πελάτη ή επιχείρηση.   Στην sofas and more αξιολογούμε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε από μία μεγάλη γκάμα υφασμάτων,καλυμμάτων και άλλων προϊόντων με στόχο την καλύτερη ποιοτικά λύση για κάθε σπίτι, σε τιμές που να μπορεί ο κάθε πελάτης να ανταποκριθεί. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα να είναι άριστο και με βάση τις προδιαγραφές που έχουμε ορίσει εξ αρχής με τον πελάτη. Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα,συνεργαζόμαστε με όλα τα πρακτορεία και αναλαμβάνουμε την μεταφορά από και προς την οικία σας ή την επιχείρηση, όλων των προϊόντων. Ερχόμαστε στο χώρο του πελάτη εντελώς δωρεάν για να εκτιμήσουμε από κοντά το κόστος και το χρόνο που χρειάζεται για κάθε έργο. Σας δίνουμε γραπτή προσφορά και δεσμευόμαστε τόσο για το χρόνο παράδοσης του έργου όσο και για την ποιότητα του.   Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!    

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ 3 - Αιγάλεω
  2105620307
  6972370347
 • TegoHome | υφάσματα επίπλων, μοκέτες, ταπετσαρίες, δάπεδα Παλαιό Φάληρο Αθήνα

      Tego Home υφάσματα | μοκέτες | ταπετσαρίες | δάπεδα Παλαιό Φάληρο Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης από το 1986 εισάγοντας ιδιαίτερα προϊόντα πάντα με κοινό γνώμονα όχι μόνο την υψηλή ποιότητα αλλά και την πρωτοτυπία των υλικών.   Όταν ξεκίνησε με την επωνυμία ''Αφοί Σκιαδαρέση'', ασχολήθηκε αποκλειστικά με την εισαγωγή αγγλικών ταπετσαριών τοίχου και υφασμάτων αλλά στην συνεχεία το 1995 η επιχείρηση άλλαξε μορφή, έγινε ατομική (με την επωνυμία ''Σκιαδαρέσης Γεράσιμος'') και επεκτάθηκε στον τομέα της μοκέτας και γενικότερα της επένδυσης δαπέδου εισάγοντας ιδιαίτερα προϊόντα όχι μόνο από την Ευρώπη αλλά και από την Αμερική.   Όπως δείχνει και η ονομασία της επιχείρησης (tego σημαίνει στα λατινικά : Καλύπτω το δάπεδο) δεν υπάρχει προϊόν για το δάπεδο που να μην το γνωρίζουμε, αλλα η δραστηριότητα μας δεν σταματήσει αυτό.   Το 2003 μετά από παρότρυνση πολλών πελατών μας, ανοίγει το κατάστημα ''Tegohome'' to οποίο διαθέτει τώρα πια μια τεραστία γκάμα προϊόντων που αφορούν στην εσωτερική διακόσμηση ιδιωτικών αλλά κυρίως επαγγελματικών χωρών.   Σήμερα, μέσα από την πολυετή πείρα και την συνεργασία της με αρχιτέκτονες και διακοσμητές μπορεί να προσφέρει ιδανικές λύσεις για την διακόσμηση επαγγελματικών χώρων όπως γραφεία, ξενοδοχεία, πολυτελή σκάφη αναψυχής, εστιατόρια και μπαρ.   Ταπετσαρίες τοίχου από ξύλο η πέτρα, δερμάτινα δάπεδα και μεταλλικά υφάσματα είναι μόνο μια ιδέα από την τεραστία συλλογή μας, όλα διαλεγμένα με πολύ προσοχή για πελάτες με ξεχωριστό γούστο που θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα. Προϊόντα Ταπετσαρίες Τοίχου, Υφάσματα Επιπλώσεων, Κουρτίνες, Μοκέτες, Χαλιά, Ξύλινα Δάπεδα, Επαγγελματικά Δάπεδα, Συστήματα Σκίασης, Κουρτινόξυλα, Καναπέδες, Κρεβάτια, Φωτιστικά, Μικροέπιπλα, Αντικείμενα Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Αγίου Αλεξάνδρου 67, Παλαιό Φάληρο / Αθήνα Τηλ: 2109836743, 2109836366          

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Αγ. Αλεξάνδρου 67 - Παλαιό Φάληρο
  2109836743,2109836366
 • Αθηνά - Κουρτίνες Πειραιάς - Υφάσματα Πειραιάς - Εξοπλισμός Ξενοδοχείων Πειραιάς - Περσίδες Πειραιάς - Καλύματα - Στόρια

  Η επιχείρηση δραστηριοποιείται πάνω από 25 χρόνια στο χώρο των κουρτινών και υφασμάτων, μηχανισμών ανάρτησης κουρτινών, roller, panel, roman και όλων των ειδών εσωτερικής σκίασης. Συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους οίκους παγκοσμίως. Μελέτη χώρου. Τοποθέτηση μηχανισμών και κουρτινοβεργών. Ραφή και τοποθέτηση κουρτινών, romans, roller, panel της επιλογής σας από τα 40.000 και πλέον σχέδια και ποιότητες που διαθέτουμε. Ένα μέρος της συλλογής μας διατίθεται και στη χονδρική. Υφάσματα – κουρτίνες – ταπετσαρίες – υφάσματα επιπλώσεων – σχεδιασμός - ραφή.

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Φρεαττύδος 3 - Πειραιάς
  2104285625
  6932579975
 • ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΑΛΟΝΙΩΝ - ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΛΙΜΟΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ - ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ

  Βιοτεχνία σαλονιών Αθήνα, επισκευή επίπλων Άλιμος, αντικατάσταση ταπετσαριών Άλιμος, χειροποίητα έπιπλα Άλιμος, τραπεζαρίες Άλιμος, κρεβατοκάμαρες Άλιμος, ταπετσαρίες επίπλων Άλιμος, αλλαγές υφασμάτων Άλιμος. Μια από τις καλύτερες βιοτεχνίες επίπλων έχει την έδρα της στον Άλιμο, εξυπηρετώντας με απόλυτη συνέπεια τις πελατειακές ανάγκες επαγγελματιών και ιδιωτών. Η 35ετής εμπειρία του υπευθύνου της επιχείρησης, κυρίου Σιγάλα Αργύρη, στον ιδιαίτερο, απαιτητικό και διαρκώς εξελισσόμενο χώρο τόσο του χειροποίητου επίπλου όσο και της κατασκευής και επισκευής ταπετσαριών σε συνδυασμό με την ύπαρξη σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού και υψηλής ποιότητας υλικών, αποτελούν εγγύηση διαχρονικού αποτελέσματος. Τα ‘ΕΠΙΠΛΑ ΣΙΓΑΛΑΣ’ προσφέρουν εξαιρετικά μεγάλη γκάμα επιλογών κλασσικού και σύγχρονου design, έξυπνες, λειτουργικές και καινοτόμες ιδέες, δημιουργίες που κυριολεκτικά μεταμορφώνουν το χώρο που σας περιβάλλει. Σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, σύνθετα και πλήθος άλλων επιλογών σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, στυλ και διαστάσεων, για να δημιουργήσετε ένα χώρο ονειρικό, ένα σπίτι ιδανικό, το δικό σας. Πώληση χονδρική – λιανική. ‘ΕΠΙΠΛΑ ΣΙΓΑΛΑΣ’. Η προσιτή πολυτέλεια.

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  ΙΩΝΙΑΣ 22 - Αλιμος
  2109932424
  6947941211
 • Βιοτεχνία Σαλονιών Δημάκης | Ταπετσαρίες Επίπλων - Κατασκευή & Επισκευή Σαλονιών Καρδίτσα

        ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΔΗΜΑΚΗΣ Ταπετσαρίες Επίπλων - Κατασκευή & Επισκευή Σαλονιών Καρδίτσα Η βιοτεχνία σαλονιών “Δημάκης” η οποία βρίσκεται στην Καρδίτσα, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των σαλονιών και ταπετσαριών από το 1980. Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, συνεχίζει με την ίδια αγάπη και μεράκι να προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η δυναμική παρουσία μας στο χώρο, μας έχει δώσει τη δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκριθούμε άψογα στην αποκατάσταση των παλαιών ταπετσαριών σε κάθε είδους έπιπλο, στην επισκευή των επίπλων αλλά και στην κατασκευή σαλονιών, τόσο σε κλασικές όσο και σε σύγχρονες γραμμές. Με παράδοση χρόνων στο εμπόριο υφασμάτων και ταπετσαριών επίπλων, συνεχίζουμε με συνέπεια, ποιότητα, μεράκι και φρέσκιες ιδέες, να σας προσφέρουμε δημιουργίες σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και τις δικές σας ανάγκες.         ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ & ΧΡΩΜΑΤΩΝ Στον εργαστηριακό μας χώρο διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα υφασμάτων και ταπετσαριών για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει στο στυλ που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας. Όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουμε ώστε να διαθέτουμε ταπετσαρίες και υφάσματα προσεκτικά επιλεγμένα, εξαιρετικής ποιότητας, σε διάφορα σχέδια και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και την ποικιλία υφασμάτων και ταπετσαριών που διαθέτουμε, μπορούμε να δώσουμε εξειδικευμένες λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες πχ σκάφη αναψυχής, ξενοδοχεία κ.α. σε όλη την Καρδίτσα. Παράλληλα, σε εμάς θα βρείτε και μια μεγάλη ποικιλία από στρώματα ύπνου από την εταιρεία Orion Strome. Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη με επαγγελματισμό και με βασικά κριτήρια την αισθητική, το υψηλό design, την ποιότητα σε συνδυασμό με οικονομικές τιμές.                 ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ το κατάστημά μας στην Καρδίτσα, για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και ταπετσαριών που διαθέτουμε, αλλά και για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.  

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Αλβανομάχων 65, Καρδιτσομαγούλα - Καρδίτσα
  2441301305
  6988283037
 • ΔΕΜΙΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε

  Με την πείρα 50 χρόνων στις ταπετσαρίες επίπλων αναπαλαιώνουμε τα έπιπλα σας, στα σχέδια και στα μέτρα που επιθυμείτε. Κατασκευάζουμε σαλόνια σε σχέδια δικά σας με άριστης ποιότητας υλικά και σε πολύ καλές τιμές. Δώστε νέα γραμμή στο κρεββάτι σας με κεφαλάρι φτιαγμένο από μας για εσάς. Αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε τέντες για σκάφη και μαξιλάρια. Ντύστε το χώρο σας με υπέροχες κουρτίνες και καλύματα σε ζεστά χρώματα. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  16616
  Στείλτε e-mail
  ΣΠΙΝΘΑΡΟΥ 36 ΚΑΙ ΕΥΔΟΞΟΥ ΓΩΝΙΑ - Νεος Κόσμος
  2109017869,2109932651,2109021495
 • ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΙΔΗΣ

  Διαμαντής Χατζησταυρίδης | Ταπετσαρίες επίπλων | Νεάπολη Θεσσαλονίκης   Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΙΔΗΣ διατηρεί ένα σύγχρονο εργαστήριο στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και με εμπειρία άνω των 20 ετών δραστηριοποιείται στον τομέα της ταπετσαρίας επίπλων. Με τέχνη και μεράκι ειδικευόμαστε στην μεταποίηση και κατασκευή επίπλων για οικιακούς ή επαγγελματικούς σκοπούς.   Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη μέσα από κατασκευές λειτουργικές, ανθεκτικές και καλαίσθητες. Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την άριστη τεχνική δίνουμε νέα διάσταση στα έπιπλά σας είτε είναι εσωτερικού, είτε εξωτερικού χώρου, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη.       Επικοινωνήστε μαζί μας για να ορίσουμε μια συνάντηση στο χώρο σας και να πραγματοποιηθεί εκτίμηση του έργου  ή  επισκεφτείτε μας στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 16 στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.   ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ  

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 16 - ΝΕΑΠΟΛΗ - Θεσσαλονίκη
  2310615701
  6932072744
 • ΕΠΙΛΟΓΗ - ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ - ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ - ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΣΕΩΝ

  Με βαθιά γνώση και εμπειρία, η εταιρεία μας προτείνει στον πελάτη ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης, άψογης αισθητικής και φινέτσας για την δημιουργία ή την αναδιαμόρφωση του προσωπικού ή του επαγγελματικού του χώρου.    Οι ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες προτάσεις της σε διαμερίσματα, βίλλες, εξοχικά, ξενοδοχεία και σκάφη αναψυχής, πάντα στις πιο προσιτές τιμές, δικαίως τη φέρνουν στην κορυφή των προτιμήσεών σας.    Η πλούσια εμπειρία της εταιρείας ξεδιπλώνεται μέσα από μία μεγάλη συλλογή από υφάσματα επιπλώσεως, κουρτίνες, κουρτινοξυλα και καλύμματα και επεκτείνεται σε ατομικά προσαρμοσμένες λύσεις που εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες σας ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά αισθητικά και ποιοτικά κριτήρια.   .  

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΣΚΟΥΤΣΗ 2 - Ρέθυμνο
  2831053516
  6947601663
 • Έπιπλο Style - Ταπετσαρίες Επίπλων Θεσσαλονίκη - Επιδιορθώσεις Επίπλων - Κατασκευή Σαλονιών

          Έπιπλο Style Ταπετσαρίες Επίπλων Θεσσαλονίκη - Επιδιορθώσεις Επίπλων - Κατασκευή Σαλονιών Η επιχείρησή μας “Έπιπλο Style” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 60 χρόνια στο χώρο της ταπετσαρίας, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις για την επιδιόρθωση και την αλλαγή ταπσαρίες σε κάθε είδους έπιπλο. Με παράδοση χρόνων στο εμπόριο ταπετσαριών επίπλων, και έχοντας αναλάβει εδώ και πολλά χρόνια η 2η γενιά, συνεχίζουμε με συνέπεια, ποιότητα, μεράκι και φρέσκιες ιδέες, να σας προσφέρουμε δημιουργίες σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και τις δικές σας ανάγκες. Στο σύγχρονο εργαστήριό μας, αναλαμβάνουμε με αγάπη και μεράκι την αλλαγή της ταπετσαρίας από όλα τα παλιά έπιπλα σας καθώς και την επιδιόρθωσή τους. Πραγματοποιούμε ειδικές κατασκευές σε όλα τα σαλόνια, ανανεώνουμε το χώρο σας με ποικιλία σχεδίων και ανακαινίζουμε τον επαγγελματικό χώρο σας όπως, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες κ.α.         Συνέπεια & Επαγγελματισμός Με μακροχρόνια εμπειρία αναλαμβάνουμε για εσάς επισκευές, κατασκευές και ειδικές παραγγελίες, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διαστάσεις και άριστα υφάσματα που καλύπτουν, ακόμα, και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.  Ταυτόχρονα, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε το εργαστήριό μας στην Θεσσαλονίκη και να παρακολουθήσετε τον τρόπο, με τον οποίο υλοποιείται η κάθε κατασκευή. Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη με επαγγελματισμό και με βασικά κριτήρια την αισθητική, το υψηλό design, την ποιότητα σε συνδυασμό με οικονομικές τιμές.  Εξυπηρετούμε όλη την Θεσσαλονίκη και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ενώ, μέσω φωτογραφικού υλικού και προτάσεων, μπορούμε να καταλήξουμε στο αισθητικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.                Επισκεφτείτε μας Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις μας στην Θεσσαλονίκη, καθώς και να έρθουμε εμείς στο χώρο σας, ώστε να σας συμβουλεύσουμε και να βρούμε λύση σε κάθε σας ανάγκη.  

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Πέτρου Συνδίκα 76 - Θεσσαλονίκη
  2310306026
  6944671775
 • Ευγενίδης Ταπετσαρίες | Ταπετσαρίες & Καλύμματα Επίπλων Κυψέλη Αθήνα

        ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ Ταπετσαρίες & Καλύμματα Επίπλων Κυψέλη Αθήνα Η επιχείρησή μας “Ευγενίδης Ταπετσαρίες” η οποία εδρεύει στην Κυψέλη Αττικής, δραστηριοποιείται στο χώρο των ταπετσαριών από το 1960. Η δυναμική παρουσία μας στο χώρο, μας έχει δώσει τη δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκριθούμε άψογα στην αποκατάσταση των παλαιών ταπετσαριών, στην επισκευή των επίπλων αλλά και στην κατασκευή επίπλων, τόσο σε κλασικές όσο και σε σύγχρονες γραμμές. Με παράδοση χρόνων στο εμπόριο ταπετσαριών επίπλων, συνεχίζουμε με συνέπεια, ποιότητα, μεράκι και φρέσκιες ιδέες, να σας προσφέρουμε δημιουργίες σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και τις δικές σας ανάγκες. Η γκάμα εργασιών μας περιλαμβάνει: Σαλόνια, Καναπέδες, Πολυθρόνες, Διαχωριστικά, Επενδυμένες Κονσόλες, Πάνελς, Κρεβάτια, Κεφαλάρια, Μπερζέρες, Καλύμματα, Μαξιλάρια και Επενδύσεις Τοίχων.         Όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουμε ώστε να διαθέτουμε ταπετσαρίες και υφάσματα προσεκτικά επιλεγμένα, εξαιρετικής ποιότητας, σε διάφορα σχέδια και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και την ποικιλία υφασμάτων και ταπετσαριών που διαθέτουμε, μπορούμε να δώσουμε εξειδικευμένες λύσεις σε ιδιώτες καταναλωτές και επαγγελματίες όπως ξενοδοχεία, καφετέριες κ.α. στην Κυψέλη και σε όλη την Αττική. Στόχος μας είναι να σας κάνουμε φίλους, μέσα από τον επαγγελματισμό και την ποιότητα παροχών μας ώστε να ζείτε σε έναν χώρο που θα είστε σίγουροι για τις επιλογές που κάνατε σε έπιπλα και υφάσματα. Χαρά μας να επισκεφτούμε το χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ώστε να συζητήσουμε από κοντά για τα έπιπλα σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση.       - ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ -             ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να ακούσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και μαζί να σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε το μοντέρνο ή κλασικό σχέδιο που επιθυμείτε για τον χώρο σας.    

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  38146
  Στείλτε e-mail
  3ης Σεπτεμβρίου 139 - Πλατεία Βικτωρίας - Κυψέλη
  2108213164
 • ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΙΘΑΚΗ - ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ - ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

      ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΩΝ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ   Η επιχείρησή μας αφορά σε κατασκευή και μεταποίηση υφασμάτων επίπλων και ταπετσαριών. Βρίσκεται από το 2003 στο νησί της Κεφαλονιάς, εξυπηρετώντας και κοντινά νησιά στον τομέα των υφασμάτων και των λευκών ειδών. Με τέχνη και μεράκι σχεδιάζουμε και εμπορευόμαστε: Ταπετσαρίες επίπλων Καλύμματα επίπλων Ταπετσαρίες αυτοκινήτων και σκαφών Κουρτίνες Κουρτινόξυλα Λευκά είδη Χαλιά και μοκέτες Η πολυετή μας πείρα στον τομέα αυτό εγγυάται ακρίβεια και λεπτομέρεια στις δημιουργίες μας. Η άριστη εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές μας τιμές, μας καθιστούν τόσα χρόνια γνωστούς στο χώρο των υφασμάτων. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να ανταπεξέλθουμε σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.   ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - ΙΘΑΚΗ    

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΒΑΛΣΑΜΑΤΑ - Κεφαλληνίας
  2671086425
  6989434562
 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ - ΚΙΟΤΤΟΣ ΗΛΙΑΣ

  Η ατομική επιχείρηση "Ηλίας Κιόττος" η οποία εδρεύει στην περιοχή των Καλυθιών της Ρόδου, είναι μία ταχύτατα αναπτυ΄σομενη εταιρεία ριζικής και ολοκληρωμένης χειροποίητης κατασκευής επιπλων. Δημιουργήθηκε το 1985 από τον Εμμανουήλ Κιόττο, πατέρα του Ηλία, κατακτώντας πολύ σύντομα το αγοραστικό κοινό της νήσου. Στην πορεία την επιχέιρηση ανέλαβε ο Υιός όπυ συνεργάστηκε με τον πατέρα του και συνέβαλε και αυτός στην ανάπτυξη της. Ο Ηλίας εξέλιξε σε σύντομο χρονικό διάστημα την δραστηριότητά της κατασκευάζοντας ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ έπιπλα για όλα τα βαλάντια. Οι κατηγορίες των χειροποίητων επίπλων είναι 2 α) με ενισχημένο ξύλο θαλάσσης, και το πιο απλό β) με νοβοπάν ακόμη πιο οικονομικό. Συνεχίζει όμως με αμείωτη αγάπη και την ένδυση επίπλων σπιτιών, κομμωτηρίων καθώς και σκαφών. Στο κατάστημά μας επίσης υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων. Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι Ελληνικά. Στόχος του ιδιοκτήτη είναι να ικανοποιήσει και να ανταποκριθεί στις διάφορες ανάγκες του κάθε πελάτη, έχοντας στην διάθεσή του από την πιο οιονομική μέχρι και την υψηλότερη ποιότητα ! Φυσικά πάντα με την αμερόληπτη αγάπη του για την εργασία του!

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΚΑΛΛΙΘΙΕΣ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΡΟΔΟΥ - Ρόδος
  2241086755
  6972295273
 • ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΓΑΒΑΛΑ | Κουρτίνες - Κουρτινόξυλα - Υφάσματα Επίπλων - Ρόλερ - Περσίδες & Είδη Δώρων Παλλήνη Αττική

          Κουρτίνες Γαβαλάς Κουρτίνες - Κουρτινόξυλα - Υφάσματα Επίπλων - Ρόλερ - Περσίδες & Είδη Δώρων Παλλήνη Αττική Η εταιρεία μας “ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΓΑΒΑΛΑ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Παλλήνη, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της κουρτίνας από τις αρχές της δεκαετίας του 1960. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με τη συνεχή ενημέρωσή μας για τις εξελίξεις στο χώρο και τις νέες τάσεις της μόδας μας καθιστά ειδικούς στο να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις εσωτερικής σκίασης και διακόσμησης για την κατοικία σας, ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Εκτός όμως, από την τεράστια γκάμα υφασμάτων κουρτινών και επίπλων, κουρτινόξυλων, συστημάτων εσωτερικής σκίασης, ταπετσαρίες τοίχου, χειροποίητες κατασκευές και είδη δώρων που διαθέτουμε, σας προσφέρουμε και ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών.                       Οι έμπειροι συνεργάτες μας και διακοσμητές εσωτερικού χώρου έρχονται στο χώρο σας και σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις διακόσμησης. Κάνουμε προμέτρηση και δωρεάν δειγματισμό εξυπηρετώντας άμεσα την Παλλήνη και όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης. Εφόσον επιλέξετε τα προϊόντα που αναδεικνύουν καλύτερα το χώρο σας και ταιριάζουν με το προσωπικό σας στυλ, αναλαμβάνουμε την ραφή των κουρτινών και των υφασμάτων επίπλωσης, την παράδοση και τοποθέτηση στο χώρο σας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια ευρεία γκάμα εμπορευμάτων που απευθύνονται σε όλα τα γούστα και κυρίως ικανοποιούμε όλες τις οικονομικές απαιτήσεις. Μεταξύ άλλων διαθέτουμε και πολύ οικονομικά υφάσματα, ενώ οι προσφορές μας και οι εκπτώσεις μας ξεκινούν από 20% και φτάνουν έως και το 80%.                 Επισκεφτείτε το κατάστημά μας στην Παλλήνη Αττικής ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.  

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Λεωφ. Μαραθώνος 15 - Παλλήνη
  2106640532
  6944730566
 • ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗ - Σ. ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

  Η εταιρεία Σ.ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της κουρτίνας και του υφάσματος από το 1950. Ξεκίνησε με ιδρυτή το Στέφανο Κ.Χατζημιχαηλίδη και αποκλειστικό αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία κεντημένων κουρτινών και υφασμάτων. Συνεχιστής της προσπάθειας υπήρξε ο Κωνσταντίνος Στεφ. Χατζημιχαηλίδης που τη δεκαετία 1988-1998 επέκτεινε το δίκτυο διανομής των προϊόντων της εταιρείας, διαθέτοντας το 90% της παραγωγής σε χώρες του εξωτερικού. Η εταιρεία,με το πέρασμα των χρόνων, διατηρώντας τα υψηλά ποιοτικά της πρότυπα και την πολύτιμη πείρα του παρελθόντος, αναπτύχθηκε σημαντικά σε όλους τους τομείς. Βασική φιλοσοφία και στόχοε της είναι η σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέροντάς τους ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Σήμερα, με έδρα το Νέο Ηράκλειο, ο Στέφανος Κ.Χατζημιχαηλίδης συνεχίζει δυναμικά την επιτυχία του παρελθόντος..Σε ένα μοντέρνο και πολυτελή χώρο, μπορεί κανείς να βρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων, ταπετσαρίες, χαλιά, μοκέτες, είδη δώρων και επίπλων, αλλά και μια γκάμα εξειδικευμένων υπηρεσιών, όπως διακόσμηση χώρων και τοποθετήσεις.

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 58 - Νέο Ηράκλειο
  2108001481,2106200806
 • Λασκαράτος Παναγής - Ταπετσαρίες Σκαφών Φαρακλάτα Αργοστόλι Κεφαλονιά

  Η επιχείρηση Λασκαράτος Παναγής έχει την έδρα της στα Φαρακλάτα Κεφαλονιάς και εξειδικεύεται στην κατασκευή και επισκευή ταπετσαριών επίπλων, αυτοκινήτων και σκαφών. Με τέχνη και μεράκι αναλαμβάνουμε ταπετσαρίες σαλονιών και καρεκλών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ταπετσαρίες καθισμάτων αυτοκινήτων και σκαφών. Με γνώμονα την εμπειρία μας, την υψηλή ποιότητα και την άριστη τεχνική δίνουμε ιδιαίτερη λεπτομέρεια σε κάθε μας έργο λειτουργώντας, παράλληλα, συμβουλευτικά στην επιλογή υφασμάτων και τη συντήρηση των ταπετσαριών.   Σκοπός μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας με επαγγελματισμό και βασικά κριτήρια την υψηλή αισθητική, την ποιότητα, την άνεση και την λειτουργικότητα. Εργαζόμαστε με συνέπεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, πάντα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Φαρακλάτα, Αργοστόλι - Κεφαλονιά
  2671084150
  6942250167
 • ΤΑΜΠΑΚΗΣ | Υφάσματα - Ταπετσαρίες Επίπλων Ηράκλειο Κρήτης

      ​ΤΑΜΠΑΚΗΣ  Υφάσματα - Ταπετσαρίες Επίπλων Ηράκλειο Κρήτης Η επιχείρησή μας “ΤΑΜΠΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των υφασμάτων και ταπετσαριών από το 1960. Η δυναμική παρουσία μας στο χώρο, μας έχει δώσει τη δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκριθούμε άψογα στην αποκατάσταση των παλαιών ταπετσαριών, στην επισκευή των επίπλων αλλά και στην κατασκευή επίπλων, τόσο σε κλασικές όσο και σε σύγχρονες γραμμές.   Με παράδοση χρόνων στο εμπόριο υφασμάτων και ταπετσαριών επίπλων, συνεχίζουμε με συνέπεια, ποιότητα, μεράκι και φρέσκιες ιδέες, να σας προσφέρουμε δημιουργίες σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και τις δικές σας ανάγκες.             ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ & ΧΡΩΜΑΤΩΝ Στον εργαστηριακό μας χώρο διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα υφασμάτων και ταπετσαριών για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει στο στυλ που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας. Όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουμε ώστε να διαθέτουμε ταπετσαρίες και υφάσματα προσεκτικά επιλεγμένα, εξαιρετικής ποιότητας, σε διάφορα σχέδια και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.    Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και την ποικιλία υφασμάτων και ταπετσαριών που διαθέτουμε, μπορούμε να δώσουμε εξειδικευμένες λύσεις σε ιδιώτες καταναλωτές και επαγγελματίες πχ σκάφη αναψυχής, ξενοδοχεία κ.α. στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.   Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη με επαγγελματισμό και με βασικά κριτήρια την αισθητική, το υψηλό design, την ποιότητα σε συνδυασμό με οικονομικές τιμές.        Επισκεφτείτε το κατάστημά μας “ΤΑΜΠΑΚΗΣ” το οποίο εδρεύει  Μακεδονίας 32 στο Ηράκλειο, για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και ταπετσαριών που διαθέτουμε, αλλά και για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.  

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Μακεδονίας 32 - Ηράκλειο
  2810234770
  6977392060
 • ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ - ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΒΥΡΩΝΑΣ

  Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο του κλασσικού και του νεοκλασικού επίπλου, διανύοντας ήδη την έκτη δεκαετία στη κατασκευή και συντήρηση επίπλων με σεβασμό και γνώση της αξίας και της προσωπικότητας αυτών, η εταιρία Κωνσταντίνου Γερ. Φιλίππου αναλαμβάνει την συντήρηση των επίπλων σας. Επίσης αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές σε σχέδια και μέτρα αποκλειστικά για το χώρο σας όσο αναφορά καναπέδες, πολυθρόνες, γωνιακούς καναπέδες κ.ο.κ Επιπλέων αναλαμβάνουμε την ραφή κουρτινών, κλασσικών φεστονιών και κάθε είδους ειδικών κατασκευών γύρω από την κουρτίνα. Ή ακόμα και ξύλινων ή μεταλλικών περσίδων. Τέλος η εταιρία μας έχοντας έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει το ξεκρέμασμα και τον καθαρισμό των κουρτινών που ήδη υπάρχουν και την επανατοποθέτηση τους. Θα χαρούμε πολύ να προστεθείτε και εσείς στο εκλεκτό πελατολόγιο μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού. Υπεύθυνος επικοινωνίας: Φιλίππου Κωνσταντίνος

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΛΙΕΡΗ 2 - Βύρωνας
  2107669630
  6972021368
 • ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΣΕΩΝ - ΕΠΙΠΛΑ - ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  Για πάρα πολλά χρόνια, η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή και μεταποίηση επίπλων, για κάθε είδους επιχείρηση, καθώς και για οικιακό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την άριστη τεχνική, δημιουργεί έπιπλα κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η επίπλωση και η αισθητική του χώρου είναι βασικά στοιχεία για μια ευχάριστη καθημερινότητα. Αναλυτικότερα αναλαμβάνουμε ταπετσαρίες επίπλων, καλύμματα, παντός τύπου μαξιλάρια, αλλαγές υφασμάτων σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και ειδικές κατασκευές σε όλες τις διαστάσεις. Η εταιρεία μας ντύνει το χώρο με το δικό σας στυλ και άποψη. Επικοινωνήστε μαζί μας και δεν θα χάσετε.    

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ 5 - Αγρίνιο
  2641057158
  6949737346
 • Ταπετσαρίες Επίπλων Βόλος - Αλλαγές Υφασμάτων Βόλος - Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων - Γιώργος Τάσσιος

  Γιώργος Τάσσιος Εργαστήριο Ταπετσαρίας Επίπλων   Σχετικά με εμάς Ταπετσαρίες επίπλων, αλλαγές υφασμάτων, ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων, Βόλος. Για περισσότερα απο 25 χρόνια, η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή και μεταποίηση επίπλων για κάθε είδους επιχείρηση, καθώς και για οικιακό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα η εταιρεία μας, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την άριστη τεχνική, δημιουργεί έπιπλα κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για τον εξοπλισμό ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφετεριών κ.α., χρησιμοποιώντας μια ευρεία γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφασμάτων, πάνω απο 800 σχέδια. Αναλυτικότερα, η εταιρεία Γιώργος Τάσσιος επισκευάζει έπιπλα με βασικά κριτήρια την αισθητική, το design, τη ποιότητα, την άνεση και την λειτουργικότητα. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας, εξασφαλίζουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.       

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  Αναγνωστοπούλου 30Α - Λογοθέτου, Νεάπολη - Βόλος
  2421300484
  6944325178
Σελίδα 1 από 3