Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:46 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
σε: Μαγνησίας, Βόλος
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ - ΑΛΛΑΓΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΒΟΛΟΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΒΟΛΟΣ - G TASSIOS

  Ταπετσαρίες επίπλων, αλλαγές υφασμάτων, ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων, Βόλος. Για περισσότερα απο 25 χρόνια, η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή και μεταποίηση επίπλων για κάθε είδους επιχείρηση, καθώς και για οικιακό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα η εταιρεία μας, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την άριστη τεχνική, δημιουργεί έπιπλα κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για τον εξοπλισμό ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφετεριών κ.α., χρησιμοποιώντας μια ευρεία γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφασμάτων, πάνω απο 800 σχέδια. Αναλυτικότερα, η G TASSIOS επισκευάζει έπιπλα με βασικά κριτήρια την αισθητική, το design, τη ποιότητα, την άνεση και την λειτουργικότητα. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας, εξασφαλίζουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 68 - Βόλος
  2421054853
  6944325178
 • ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ - ΑΛΛΑΓΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΙΠΛΩΝ - ΓΕΡΟΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Ταπετσαρίες επίπλων, αλλαγές υφασμάτων, αλλαγές σχεδίου, επισκευές σαλονιών, κεφαλάρια κρεβατιών, στο Βόλο Μαγνησία. Τα 25 χρόνια πείρας, το μεράκι και η μεγάλη συλλογή υφασμάτων μας μπορούν να εγγυηθούν την ανανέωση της επίπλωσης του σπιτιού σας, της εξοχικής σας κατοικίας ή ακόμα και χώρους μαζικής εστίασης.

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ 69 - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - Βόλος
  2421083639
  6972815634
 • ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ ΛΟΝΤΡΙΔΗΣ - ΑΛΛΑΓΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΒΟΛΟΣ - ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ

  Η οικογενειακή επιχείρηση ΛΟΝΤΡΙΔΗ ταπετσαρίες επίπλων  στο Βόλο, εδώ και 60 χρόνια που εξειδικεύεται  και στην κατασκευή επίπλων , την μεταποίηση επίπλων - αναπαλαίωση επίπλων- συντήρηση επίπλων . Απο την αλλαγή ταπετσαρίας επίπλων έως και την μετατροπή παλιών επίπλων σε μοντέρνα ή κλασσικά αλλά πάνω απ'όλα εύχρηστα. Επίσης αναλαμβάνουμε και την κατασκευή καινούργιων επίπλων κατόπιν παραγγελίας, ανάλογα με τις διαστάσεις,ταπετσαρια στο έπιπλο  και χρωματισμούς που επιθυμεί ο κάθε πελάτης . Με την μεγάλη γκάμα υλικών  στις ταπετσαρίες επίπλων που διαθέτουμε σε υφάσματα επιπλώσεων, δέρματα, δερματίνες και σχεδιασμών, όλα αξιόπιστα και αντοχής, μπορούν να καλύψουν οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφετεριών, σαλόνια, τραπεζαρίες, καρέκλες. Εξασφαλίζουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα τεχνικής και χρωμάτων. Σκοπός μας πάντα η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη με ανταγωνιστικές τιμές.

  Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

  Φωτογραφίες [8]
  ΙΩΛΚΟΥ 148 - ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Βόλος
  2421047916
  6942987826