Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 | 09:29 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ
σε: Αττικής, Αθήνα, Ζωγράφου
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

  Ποιοι Είμαστε Δραστηριότητα της επιχείρησης μας είναι η φανοποιία – βαφή αυτοκινήτων. Ένα ευαίσθητο και παρεξηγημένο ίσως κομμάτι του αυτοκινήτου, το οποίο όμως γνωρίζουμε τόσο καλά που μπορούμε να εγγυηθούμε γραπτώς για την ποιότητα των εργασιών μας. Γιατί να μας επιλέξετε team labrinos Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική σχέση με τον πελάτη, κατανοούμε απολύτως τις ανάγκες του και το αποδεικνύουμε εμπράκτως με άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση. Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, βασικό μας μέλημα είναι η ουσιαστική και ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη. Με συνεχείς αναβαθμίσεις, ανανεώσεις εξοπλισμού, εξέλιξη τεχνοτροπίας, ελεγχόμενο και ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό, πετυχαίνουμε το καλύτερο για εσάς. Η επιλογή των προμηθευτών και συνεργατών μας γίνεται με αυστηρά κριτήρια, ενώ παράλληλα διαθέτουμε εγκεκριμένο εξοπλισμό και επώνυμα αναλώσιμα υλικά συναρμολόγησης και βαφής. Επιπλέον ο πελάτης που θα μας αναθέσει την επισκευή του τρακαρισμένου αυτοκινήτου του θα λάβει ένα πακέτο παροχών που θα τον απαλλάξει από κάθε πρόβλημα. Παρεχόμενες Εγγυήσεις Με σεβασμό στις απαιτήσεις του πελάτη κατανοούμε απολύτως την επιθυμία του για σιγουριά και εξασφάλιση. Κατέχοντας όλες τις απαραίτητες και ουσιαστικές προϋποθέσεις για μια άρτια επισκευή, είμαστε σε θέση, να εγγυηθούμε γραπτώς αυτό που κάνουμε. Παρέχουμε : 5ετή Εγγύηση για αυτοκίνητα έως 5 ετών 2ετή Εγγύηση για αυτοκίνητα από 5+ έως 8 ετών Η εγγύηση, εφόσον ζητηθεί εξαρχής από τον πελάτη, καλύπτει εργασίες φανοποιίας – βαφής και απαιτεί την αποκλειστική χρήση γνήσιων ανταλλακτικών. Αναλυτικά οι όροι και προϋποθέσεις στην κάρτα εγγύησης. Μια πλούσια γκάμα παροχών και υπηρεσιών πλαισιώνει την σχολαστική εργασία μας δημιουργώντας ένα ποιοτικό στο σύνολο του αποτέλεσμα. Επιπλέον για όσο διαρκεί η επισκευή του αυτοκινήτου σας, σας παρέχουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας με πλήρη ασφάλιση και επιλογή μεταξύ αυτόματου ή χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων. Εάν δεν ευθύνεστε για το τρακάρισμα, θα επικοινωνήσουμε εμείς με την ασφαλιστική σας εταιρία και θα διευκρινίσουμε κάθε λεπτομέρεια. Εάν πάλι ευθύνεστε εσείς για το τρακάρισμα, μερικές συμβουλές ίσως σας φανούνε χρήσιμες. Εαν δεν ευθυνεστε για το τρακαρισμα, θα πληρωθουμε εμεις απο την ασφαλιστικη εταιρια χωρις να χρειαστει να εκταμιευσετε δικα σας χρηματα. Εαν ευθυνεστε για το τρακαρισμα, μπορειτε να μας πληρωσετε με την πιστωτικη σας καρτα και μεχρι 48 ατοκες δοσεις. Οι Δόσεις ισχύουν και για ολικές βαφές.

  Κατηγορία: ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ

  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 27 - Ζωγράφου
  2107489537
  6974950699
 • ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ - ΒΑΦΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΙΛΙΣΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΓΟΥΔΗ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ ΑΘΗΝΑ

  Πέτρος Μαρμαρινός Εμπειρία 27 και πλέον ετών στη φανοποιΐα και βαφή αυτοκινήτου. Στα πλέον σύγχρονα συνεργεία μας σας εξασφαλίζουμε εγγυημένο αποτέλεσμα και άρτια εξυπηρέτηση χάρις: Στο εξειδικευμένο προσωπικό μας. Στην πολυετή εμπειρία μας στο χώρο. Στην άριστη ποιότητα των υλικών Στη χρήση σύγχρονων τεχνικών. Στον πλήρη και ολοκληρωμένο εξοπλισμό μας. Στο μεράκι μας και την αγάπη για τη δουλειά μας. Φανοποιΐα Η πολυετής πείρα μας στο χώρο της επισκευής και βαφής αυτοκινήτων, μας έχει καθιερώσει ως ένα από τα καλύτερα φανοποιεία. Είμαστε οι ειδικοί στη φανοποιια. Βαφή Αυτοκινήτων Η επιτυχία στη βαφή των αυτοκινήτων βασίζεται στην εμπειρία και εξειδίκευσή του βαφέα. Εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα χρησιμο-ποιώντας υλικά πολύ υψηλής ποιότητας και τις πιο σύγχρονες τενικές βαφής αυτοκινήτων Ασφαλιστική Κάλυψη Σε συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες σας παρέχουμε υπηρεσίες πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης. Έτσι σας απαλλάσ-σουμε από χρονοβόρες διαδικασίες αποζη-μίωσης, αναλαμβάνοντας εμείς όλο το βάρος της διεκπεραίωσης. Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Ανταλλακτικά Μεταχειρισμένα σε άριστη κα-τάσταση. Aftermarket Καινούρια Επώνυμα Ανταλλακτικά, από τα πιο σύγχρονα εργο-στάσια του χώρου. Πιστοποιημένα σε ποιότητα και εφαρμογή (φορείς ISO &TUV). Ανταλλακτικά γνήσια, σε συνεργασία με όλες τις αντιπροσωπείες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης Η πολυετής παρουσία μας στον χώρο, μας επιτρέπει να εγγυόμαστε για την ποιότητα των καινούριων ή μεταχειρισμένων ανταλλακτικών. Οχήματα Εξυπηρέτησης Πελατών Καταλαβαίνουμε απόλυτα πόσο απαραίτητο σας είναι το αυτοκίνητό σας για την καθημερινή σας μετακίνηση. Για το διάστημα που το αυτοκίνητό σας πρέπει να παραμείνει στα συνεργεια μας καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορούμε να σας δώσουμε ένα άλλο αυτοκίνητο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

  Κατηγορία: ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Στρατάρχου Παπάγου 96 - Ζωγράφου
  2107483449
  6972326036