Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 | 09:18 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΦΥΤΩΡΙΑ ΦΥΤΩΡΙΑ
σε: Ημαθίας
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ - ΦΥΤΩΡΙΑ ΟΠΩΡΟΦΟΡΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ -

  Φυτώρια Μπάμπαλης Λάζαρος, Απόφοιτος Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. 40 χρόνια εμπειρία στο χώρο!! Διαθέτουμε: - Μήλα (ΕΜ9, ΕΜ26, ΜΜ106) - Αχλάδια - Κυδώνια - Ρόδα - Ακτινίδια* - Ροδάκινα - Δαμάσκηνα Σε όλα τα υποκείμενα και σε όλες τις ποικιλίες Λόγω έλλειψης χώρου πουλάμε τα ακτινίδια* στην εξευτελιστική τιμή 02,30!

  Κατηγορία: ΦΥΤΩΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΟΡΥΦΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - Αλεξάνδρεια
  2333041533
  6932085645
 • ΤΑΡΑΛΑΣ | Φυτώριο Αμπέλου Βέροια

            Τα φυτά που παράγουμε Με την εμπείρια των 100 και άνω ετών λειτουργίας του φυτωρίου μας, το μεράκι και τη γνώση των νέων τεχνικών μεθόδων παραγωγής υγιών φυτών αμπέλου, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε τη σίγουρη επιτυχία της φύτευσης νέων αμπελώνων και να στηρίξουμε τον παραγωγό ακόμα και μετά τη φύτευση με οποιοδήποτε τρόπο. Είμαστε δίπλα σας, στη σωστή επιλογή ποικιλίας και υποκειμένου των φυτών σας, αλλά και στην επιλογή του τρόπου φύτευσης του αμπελώνα σας.               Επιτραπέζια σταφύλια Βρώσιμες ποικιλίες σταφυλιών (εμπορικές, για φαγητό), χωρισμένες σε τέσσερις κατηγορίες λευκές με... ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οινοποιήσιμα σταφύλια Οινοποιήσιμες ποικιλίες σταφυλιών ιδανικές για την παραγωγή κρασιού ή τσίπουρου, χωρισμένες σε... ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ             ΑΠΟΣΤΟΛΗ Η αποστολή των φυτών γίνεται είτε με δικά μας μεταφορικά μέσα, είτε με αξιόπιστες μεταφορικές εταιρίες, σε οποιοδήποτε μέρος της ελλάδας και αν βρίσκεστε!         

  Κατηγορία: ΦΥΤΩΡΙΑ

  28341
  Στείλτε e-mail
  Αγία Βαρβάρα - Βέροια
  2331091362
  6946674600
 • ΦΥΤΩΡΙΑ ΒΕΡΟΙΑ - BALKAN AGRO - ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΩΡΟΦΟΡΩΝ ΔΕΝΔΡΥΛΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑ

  H Balkan Agro είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας οπορωφόρων δενδρυλλίων στην Ελλάδα. Η ιστορία της ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του 1960 όπου ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση για να εξελιχθεί σε μια πρωτοποριακή επιχείρηση με σημαντικές διεθνείς συνεργασίες και παρουσία σε πολλές χώρες των Βαλκανίων και του εξωτερικού.

  Κατηγορία: ΦΥΤΩΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΣΑΡΑΝΤΟΒΡΥΣΕΣ - Βέροια
  2331060088
  6972913511
 • ΦΥΤΩΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΑΒΡΑΑΜ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΦΥΤΩΡΙΑ ΝΑΟΥΣΑ - ΟΠΩΡΟΦΟΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΗΜΑΘΙΑ - ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ - ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ - ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΚΑ - ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ ΗΜΑΘΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΕΔΕΣΣΑ ΒΕΡΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  Φυτώριο, στη Νάουσα Ημαθίας. Εσπεριδοειδή, φυτά εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, αρωματικά φυτά, οπορωφόρα δέντρα, δέντρα κωνοφόρα, φοινικοειδή.

  Κατηγορία: ΦΥΤΩΡΙΑ

  ΜΟΝΟΣΠΙΤΑ - Ναουσα
  2332041374
  6932487266
 • ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΙΛΗΣ - ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΑ ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΠΕΛΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΑ - ΦΥΤΑ - ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΚΑ - ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩΡΟΦΟΡΑ ΔΕΝΤΡΑ - NURSERIES GREECE - ARBORISTS - FRUIT TREES - ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑ - ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ

  Τα φυτώρια "Μίλης βρίσκονται στα Μονόσπιτα Ημαθίας και ασχολούνται με την καλλιέργεια και εμπορία οπωροφόρων, δασικών και καλλωπιστικών δενδρυλλίων. Την επιχείρηση ξεκίνησε ο Κων/νος Β. Μίλης στα μέσα της δεκαετίας του '60 και ήταν από τις πρώτες επιχειρήσεις καλλιέργειας και εμπορία οπωροφόρων δενδρυλλίων στα Μονόσπιτα και γενικότερα στη Β. Ελλάδα. Σήμερα, η επιχείρηση διευθύνεται από τον κο. Βασίλειο Κ. Μίλη, ο οποίος επέκτεινε τόσο τη γκάμα των προσφερόμενων φυτών, όσο και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης καινοτομώντας στην ποιοτική ανάπτυξη φυτών. Από φέτος, τα φυτώρια "Μίλης" εισάγουν από τα μεγαλύτερα ινστιτούτα οπωροφόρων της Ευρώπης πιστοποιημένο μητρικό υλικό, χωρίς ιώσεις και άλλες φυτικές παθήσεις, με πιστοποιημένο γενετικό υλικό και με ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά της εκάστοτε ποικιλίας. Το μητρικό αυτό υλικό εμβολιάζεται στα επίσης απαλλαγμένα από ιώσεις υποκείμενα μας και έτσι προκύπτουν φυτά τα οποία: -Είναι απαλλαγμένα από ιώσεις -Είναι πιστοποιημένοι κλώνοι της "καθαρής" ποικιλίας -Διατηρούν όλα τα γενετικά χαρακτηριστικά της "καθαρής" ποικιλίας -Διατηρούν όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά της "καθαρής" ποικιλίας -Έχουν αυξημένη αντοχή με "μη καθαρά" φυτά Διαθέτουμε γυμνόριζα φυτά, υποκείμενα, πιστοποιημένα φυτά. Παρέχουμε συμβουλές καλλιέργειας οπωροφόρων. Επίσης ασχολούμαστε με την εμπορία σαλιγκαριών (escargots).

  Κατηγορία: ΦΥΤΩΡΙΑ

  Φωτογραφίες [9]
  Στείλτε e-mail
  ΜΟΝΟΣΠΙΤΑ - Ναουσα
  2332041589
  6932284256
 • Φωτογραφίες [10]
  ΜΟΝΟΣΠΙΤΑ - Ημαθίας
  2332042865
  6972257561
 • ΦΥΤΩΡΙΟ - GREEN CENTER - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑ

  Το φυτώριό μας ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία καρποφόρων και καλλωπιστικών φυτών καθώς και με την κατασκευή έργων πρασίνου. Υποστηρίζουμε τον ερασιτέχνη και τον επαγγελματία με μηχανήματα και εργαλεία κήπου και αγρού καθώς και αρδευτικά δίκτυα.  Υπάρχει εξειδικευμένο τμήμα που ασχολείται με την φυτοπροστασία (γεωργικά φάρμακα) και με την θρέψη (λιπάσματα) από έμπειρους γεωπόνους.

  Κατηγορία: ΦΥΤΩΡΙΑ

  Φωτογραφίες [2]
  1ο ΧΛΜ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - Αλεξάνδρεια
  2333027060