Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 | 02:47 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΦΥΤΩΡΙΑ ΦΥΤΩΡΙΑ
σε: Λάρισας, Λάρισα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΑΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ - ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΑΡΥΔΙΑΣ - ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΜΗΛΩΝ ΑΜΥΔΓΑΛΙΑΣ - ΡΟΔΑΚΙΝΙΕΣ

  Φυτώρια Αγιάς Τσικρίκης Τα Φυτώρια Αγιάς μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των καλλιεργητών σε δενδρώδεις καλλιέργειες καθώς και καλλιέργειες καλωπιστικών φυτών και κηπευτικών ειδών. Συνολικά στα Φυτώρια Αγιάς καλλιεργούνται 40 στρέματα τα οποία βρίσκονται στις πλαγιές του Κισσάβου, τόπο ιδανικό για την ανάπτυξη των καλλιεργούμενων ειδών. Μεγάλη σημασία δίνεται στην ποιότητα των υποκειμένων και στην διαδικασία των εμβολιασμών, τα οποία είναι από συγκεκριμένες ποικιλίες, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία και απόδοση όλων των παραγόμενων φυτών. Στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία, τα Φυτώρια Αγιάς είναι σε θέση να γνωρίζουν καλά τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και να ανταποκρίνονται σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απαίτηση του πελάτη. Με έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό,η εταιρία μπορεί να προμηθεύσει παραγωγούς και καλλιεργητές σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Η Μεταφορά των φυτών γίνεται με φορτηγά και μέσα της εταιρίας.

  Κατηγορία: ΦΥΤΩΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αγιοκάμπου 77 - Λάρισα
  2494022579,2494024145
  6972816088
 • ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΡΟΦΥΤΩΝ - ΦΥΤΩΡΙΟ ΣΥΚΟΥΡΙO ΛΑΡΙΣΑ - ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ - ΣΠΟΡΟΦΥΤΑ - ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ

    ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΡΟΦΥΤΩΝ - ΣΥΚΟΥΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΥΤΩΡΙΟ - ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ   Εδώ και πολλά χρόνια το ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΡΟΦΥΤΩΝ στο Συκούριο Λάρισας βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα παραγωγού μέσα από υψηλής ποιότητας σπορόφυτα και κηπευτικά είδη, βάζοντας με τον τρόπο αυτό τις βάσεις για μια υγιή και επιτυχή καλλιέργεια. Στο φυτώριό μας θα βρείτε σπορόφυτα αυτόφυτα και εμβολιασμένα από τις βασικότερες ελληνικές ποικιλίες όπως ντομάτες, αγγούρια, πιπεριές, καρπούζια, πεπόνια, μελιτζάνες κ.α. Τα προϊόντα μας είναι υψίστης ποιότητας και ως επιχείρηση στοχεύουμε πάντα στην ικανοποίηση του κάθε παραγωγού με συνέπεια, επαγγελματισμό και μεράκι για το αντικείμενό μας. Οι εγκαταστάσεις μας στο Συκούριο Λάρισας είναι σύγχρονες, με ιδανικές συνθήκες φωτισμού, θερμοκρασίας και υγρασίας και εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα σποράς. Εργαζόμαστε έχοντας υψηλή τεχνογνωσία σε συνδυασμό με αγάπη και μεράκι για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς.   Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία στο 2495051663 και στο 6908266075.    

  Κατηγορία: ΦΥΤΩΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  1ο ΧΛΜ ΚΥΨΕΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ - ΣΥΚΟΥΡΙ - Λάρισα
  2495051663
  6908266075
 • ΦΥΤΩΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ - ΦΥΤΩΡΙΑ ΕΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ

  Φυτώρια, θερμοκήπια, ελιές, αγροτικά προϊόντα, δενδρύλια, στο Βόλο Μαγνησίας. Τα φυτώρια Γιαννακού Αναστασίας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Η αγάπη μας για τα φυτά, προώθησε την εξέλιξή μας σε ένα απο τα πιο σύγχρονα φυτώρια της περιοχής μας. Η εγγύησή μας απέναντι στους πελάτες μας, στηρίζεται στην πολύχρονη πείρα μας πάνω στον τομέα οπωροφόρων δενδρυλίων και συγκεκριμένα στα δενδρύλια ελιάς. Στο φυτώριο - θερμοκήπιο Γιαννακού, θα βρείτε δενδρύλια, ελιές, μοσχεύματα απο τις παρακάτω ποικιλίες: Ελιές θρούμπες Ελιές Αμφίσσης Ελιές Καλαμών Ελιές Πηλίου Ελιές Μεγάρων Ελιές Χαλκιδικής Ελιές ισπανικές Σε όλα μας τα φυτά παρέχονται οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την φύτευση, την περιποίηση και την ανάπτυξή τους. Φιλικά, Γιαννακός Ηλίας Γιαννακού Αναστασία

  Κατηγορία: ΦΥΤΩΡΙΑ

  87506
  Στείλτε e-mail
  ΚΑΝΑΡΗ 16 (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ) - Λάρισα
  2421036338
  6956206229, 6936493381
 • GREEN CODE ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΓΚΑΖΟΝ - ΦΥΤΩΡΙΟ ΕΤΟΙΜΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ - ΓΚΑΖΟΝ ΣΕ ΡΟΛΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ - ΕΤΟΙΜΟ ΓΚΑΖΟΝ - ΦΥΤΩΡΙΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ

  φυτωριο παραγωγης ετοιμου φυσικου χλοοταπητα - ετοιμου φυσικου γκαζον γκαζον με το μετρο ετοιμο φυσικο γκαζον με το m2 εγκατασταση χλοοταπητα συντηρηση χλοοταπητα χλοοταπητας για αθλητικες εγκαταστασεις χλοοταπητας για παρκα, δημοσιους χωρους γκαζον για κατοικιες, ξενοδοχεια Η εταιρεία μας ''GREEN CODE'' - Γ.Χ. Μπακούλας & ΣΙΑ Ε.Ε. δραστηριοποιείται στην παραγωγή και πώληση έτοιμου χλοοτάπητα υψηλών προδιαγραφών, εξυπηρετώντας σε χονδρική πώληση την Ελλάδα, τις Βαλκανικές Χώρες και άλλες Χώρες του Εξωτερικού. Η ''Green Code'' είναι μια δυναμική εταιρεία στον τομέα της παραγωγής έτοιμου χλοοτάπητα σε ρολά, με το μέτρο. Η χρήση των σύγχρονων μηχανημάτων από το άρτια εκπαιδευμένο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα του χλοοτάπητα, εγγυώνται τόσο την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, όσο και το εχέγγυο για την σταθερή διατήρηση της ποιότητας σε πολύ υψηλά επίπεδα. Με το οργανωμένο δίκτυο logistics που έχουμε, παραδίδουμε μέσα σε 24 ώρες ένα άριστο προϊόν οπουδήποτε στην Ελλάδα, στις Βαλκανικές Χώρες και σε Χώρες του Εξωτερικού. Έτοιμος φυσικός χλοοτάπητας GREENCODE, κατάλληλος για κατοικίες, πάρκα, ξενοδοχεία, δημόσιους χώρους πρασίνου, αθλητικές εγκαταστάσεις και γήπεδα. Ιδανικός χλοοτάπητας για όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να επιλέξετε από μία πλήρη γκάμα προϊόντων, το προϊόν που σας ταιριάζει καλύτερα. - Ο έτοιμος φυσικός χλοοτάπητας Basic code αποτελείται από τα είδη Festuca arudinacea και Poa pratensis και είναι το bestseller προϊόν της εταιρείας μας. - Ο έτοιμος φυσικός χλοοτάπητας Athletic code είναι μείγμα τριών ειδών Festuca arundinacea + Poa pratensis + Lolium perenne, κατάλληλος για αθλητικές εγκαταστάσεις - Ο έτοιμος φυσικός χλοοτάπητας Oasis code από υβρίδιο Βερμούδας(Αγριάδας), ιδανικός για τις πιο θερμές και παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας μας. - Ο έτοιμος φυσικός χλοοτάπητας Nautilus code είναι θερμόφιλος, του είδους Paspalum vaginatum, με εξαιρετική αντοχή στην υψηλή αλατότητα του νερού, ιδανικός για θερμές, παραθαλάσσιες περιοχές, περιοχές με έλλειψη νερού, ακόμη και δίπλα στην θάλασσα. - Ο έτοιμος φυσικός χλοοτάπητας Eclipse code αποτελείται από το είδος Dichontra repens, είναι εξαιρετικής ομορφιάς, δεν κουρεύεται, εκτός από ιδιαίτερες περιπτώσεις, ιδανικός για συνθέσεις αρχιτεκτονικής τοπίου, για παρτέρια και  μικρές επιφάνειες. Έτοιμος Φυσικός Χλοοτάπητας Green Code : - Εγκατάσταση όλο τον χρόνο, ακόμα και σε παγωμένα εδάφη, αρκεί ο έτοιμος χλοοτάπητας να είναι διαθέσιμος. - Παράγεται απο σπόρο απαλλαγμένο απο ζιζάνια και ξένες ύλες, εξαιρέτικης καθαρότητας, που εγγυάται άριστη φυτρωτικότητα. - Άμεσο και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Επισκεφθείτε το site www.greencode.gr να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Έτοιμο Φυσικό Χλοοτάπητα, καθώς και για την εγκατάσταση αλλά και την συντήρηση του. 

  Κατηγορία: ΦΥΤΩΡΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ - Λάρισα
  2492032961
  6936843291
 • ΔΑΜΑΣΙΩΤΗΣ - ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ - ΦΥΤΩΡΙΑ ΕΛΙΑΣ - ΦΥΤΩΡΙΑ ΟΠΩΡΟΦΟΡΩΝ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ

  Τα φυτώρια του Γεωργίου και Ελευθερίου Δαμασιώτη, υπάγονται στη Λάρισα από το 1991 μέχρι σήμερα και βρίσκονται στην περιοχή Ιπποκράτη στη Λάρισα και στην οδό Μανουσάκη 79. Στο παρελθόν έχουμε συνεργαστεί και με άλλα ονόματα της Θεσσαλίας και από το 1991 μέχρι και σήμερα υπαγόμαστε μόνοι μας. Η εγγύησή μας απέναντι στους πελάτες στηρίζεται στην 44 χρόνων πείρα, επάνω στον τομέα οπωροφόρων δενδρυλλίων και συγκεκριμένα ειδικευόμαστε στις φυτείες καρυδιάς Γαλλικές Καλιφόρνιας και ελιάς. Βασιζόμενοι στην εμπειρία, στις αποκτηθείς γνώσεις μας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών από τα περισσότερα μέρη της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα σε ότι αφορά τις φυτείες Καρυδιάς Γαλλικές Καλιφόρνιας και Ελιάς. Στα φυτώρια του Γεωργίου και Ελευθερίου Δαμασιώτη, θα βρείτε όλα τα δενδρύλλια οπωροφόρων, τις ποικιλίες και τα υποκείμενα, ανάλογα πάντα με τη δική σας προτίμηση και με βάση ότι μας ζητηθεί από εσάς τους ιδίους. Όλα τα φυτά μας φτιάχνονται σε εμάς, σε εκτάσεις 100 στρεμμάτων εκ των οποίων τα 5 από αυτά φτιάχνονται σε εγκαταστάσεις θερμοκηπίων από μοσχεύματα (ελιές). Τα υπόλοιπα φτιάχνονται στο έδαφος και τα εμβόλια και τα μοσχεύματα παίρνονται από δικές μας μητρικές φυτείες. Επίσης όλα τα φυτά μας είναι πιστοποιημένα από την διεύθυνση γεωργίας και δασών, όπως επίσης τα χώματα είναι εγκεκριμένα από το χημείο του κράτους, καθώς και τα φυτά, έτσι ώστε να μην πάσχουν από μυκητοκτόνες ασθένειες για να είναι απολύτως υγιή. Σε όλα τα φυτά μας παρέχονται οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την φύτευση, την περιποίηση και την ανάπτυξη των φυτών. Επίσης τα φυτά μας από 3 έως 5 έτη, κλαδεύονται και περιποιούνται με τις δικές μας απαραίτητες συστάσεις για την κατάλληλη διαμόρφωση των φυτών.

  Κατηγορία: ΦΥΤΩΡΙΑ

  Φωτογραφίες [7]
  Στείλτε e-mail
  ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ 79 - Λάρισα
  2410537587
  6993118474
 • ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΠΟΡΟΦΥΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ - ΦΥΤΩΡΙΟ ΣΠΟΡΟΦΥΤΩΝ - ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΙΔΗ - ΜΠΙΛΛΗΣ Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

  Παραγωγή και εμπορία σπορόφυτων και γεωργικών ειδών στο Νέο Περιβόλη Λάρισας.  Εδώ θα βρείτε σπορόφυτα λαχανικών και αρωματικών για ερασιτέχνες και επαγγελματίες παραγωγούς. 

  Κατηγορία: ΦΥΤΩΡΙΑ

  Φωτογραφίες [8]
  Στείλτε e-mail
  ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ - Λάρισα
  2410731631
  6977449418, 6944792115