Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 | 03:05 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • CK ΕNGINEERING - TEXNIKH-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ-ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΚΑΛΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς των σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων : (www.ckengineering.weebly.com) - Φωτοβολταϊκά σε στέγες και αγροτεμάχια,(φάκελλος ΔΕΗ-μελέτη-οικονομοτεχνική αξιολόγηση για δανειοδότηση, συμβουλές, εγκατάσταση). - Έκδοση οικοδομικής αδείας ανέγερσης κτιρίου. - Επίβλεψη – κατασκευή σύγχρονων κτιριακών έργων. - Ανακαινίσεις υφισταμένων, παλαιών κτιριών. - Μελέτες εφαρμογής Η/Μ εγκαταστάσεων. - Ενεργειακές μελέτες κτιρίων και έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ), με βάση το νέο νόμο για τις ενεργειακές επιθεωρήσεις. - Ρυθμίσεις αυθαιρέτων, ημιυπαίθριων χώρων, βεβαίωση μηχανικού σε περίπτωση αγοροπωλησίας ακινήτου. - Παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικού χαρακτήρα στην ανεύρεση της βέλτιστης τεχνικοοικονομικά λύσης, με ανάλυση κόστους αγοράς, λειτουργίας και συντήρησης. - Συντήρηση εξοπλισμού και αποκατάσταση βλαβών μετά την πώληση. Ειδικότερα εξειδικευόμαστε σε ηλεκτρομηχανολογικές εφαρμογές όπως: - Εγκαταστάσεις κλιματισμού (οικιακού, ημικεντρικού, κεντρικού, συστημάτων VRV, chillers, KKM). - Εγκαταστάσεις θέρμανσης και φυσικού αερίου (κλασσική, ενδοδαπέδια, ηλιακή). - Εγκαταστάσεις ύδρευσης, ζεστών νερών χρήσης, αποχέτευσης. - Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης-πυρανίχνευσης. - Εγκαταστάσεις ηλεκτρολογικών και αυτοματισμών κτιρίων (smart home technology). - Aνελκυστήρες (προσώπων, οχημάτων, εμπορευμάτων). - Κολυμβητικές δεξαμενές, spa. - Eπεξεργασία φυσικών υδάτινων πόρων. - Συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας – Α.Π.Ε. (φωτοβολταϊκά, ηλιακή ενέργεια, αιολική ενέργεια, γεωθερμία). Παρακαλούμε τέλος να σημειώσετε ότι η επιχείρησή μας διαθέτει δικά της εκπαιδευμένα συνεργεία τα οποία μπορούν να σας εγγυηθούν αφ΄ ενός μεν την σωστή εγκατάσταση σύμφωνα με τις υποδείξεις του κατασκευαστή, αλλά και αφ’ ετέρου την άμεση επέμβαση σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια λειτουργίας των μηχανημάτων υπάρξει η ανάγκη κάποιου SERVICE (με σύναψη συμβολαίου συντήρησης). Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνηση. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΜΑΝΤΗΣ ΜΗΧ/ΓΟΣ - ΜΗΧ/ΚΟΣ Ε.Μ.Π., M.Sc.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΥΠΡΟΥ 41, - Αγία Παρασκευή
  6983702393,2106009313,2106013992
  6983702393
 • ECOLOGIKI ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

  Η Eco-Logiki είναι μια εταιρεία που βασίζεται στην εξοικονόμηση ενέργειας & πόρων του περιβάλλοντος με έδρα την Κέρκυρα. Προσφέρει ποικιλία από πράσινα πιστοποιημένα δομικά προιόντα & υπηρεσίες σχετικά με τις βιοκλιματικές και υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας κατασκευές. Η Eco-Logiki οραματίζεται και προσπαθεί για ένα καθαρότερο περιβάλλον με έμφαση πάντοτε στον άνθρωπο. Το 50% της κατανάλωσης ενέργειας στον πλανήτη μας οφείλεται στα πολύ ενεργοβόρα κτίρια, γι' αυτό και αποτελούν έναν εξαιρετικά σημαντικό παράγοντα που επηρεάζει το περιβάλλον. Σκοπός μας είναι η συνεχής μετάδοση γνώσης σε ότι έχει σχέση με τις ενεργειακές κατασκευές. Βασικός στόχος είναι η πρωτοπορία στην πράσινη κατασκευή, η ευαισθητοποίηση και συνειδητοποίηση των συμπολιτών μας για το τι σημαίνει εξοικονόμηση ενέργειας και βιοκλιματισμός σε σχέση με τα σπίτια νέας γενιάς.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας 80 - Σολάρι - Κέρκυρα
  2661043361
  6977650191
 • ELECTRO ENERGY - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΧΑΝΙΑ - ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΝΕΤMEDITATING - ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1990 με την επωνυμία Α.Κατερουδάκης & Σία Ε.Ε με διακριτικό τίτλο "Ηλεκτροοικοδομική" και με έδρα την πόλη των Χανίων. Αντικείμενο μας τα ηλεκτρομηχανολογικά έργα και οι αυτοματισμοί κάθε τύπου. Έχουμε φΈρει εις πέρας εκατοντάδες οικιακές ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις, όχι μόνο στη πόλη των Χανίων, αλλά και στην περιφέρεια. Στο ενεργητικό μας περιλαμβάνονται και μεγάλα βιομηχανικά έργα.Το 2009 επεκταθήκαμε στην κατασκευη Φ/Β Πάρκων και οικιακών Φ/Β Συστημάτων. Το Μάρτιο του 2011 και με αφορμη την ενασχόληση μας με τα Φ/Β Συστήματα η εταιρεία μας μετονομάστηκε σε ‘electro-energy’ και με μεγαλη επιτυχια εχουμε εγκαταστησει εως τωρα 4 MW.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΝ. ΓΟΓΟΝΗ 9 - Χανιά
  2821002225
  6973666253, 6974101907, 6937529873
 • GALLENERGY - ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΦΑΚΕΛΩΝ ΔΕΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Διεκπεραιώσεις φακέλων ΔΕΗ και αδειοδοτήσειςε νομικών υποθέσεων. Εγκατάσταση, συντήρηση και μελέτη φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  11947
  ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ 3 - Θεσσαλονίκη
  2310455887,2313034782
  6944501949
 • I-NRG.GR - ΜΕΛΕΤΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΕ, ΚΕΡΚΥΡΑ

  Μελέτες ,εμπόριο & εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού, Φωτοβολταικά συστήματα σε στέγες & αγρούς & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας γενικά, στην Κέρκυρα. Προϊόντα & Υπηρεσίες Τα Προϊόντα και οι Yπηρεσίες που προσφέρονται από την i-nrg.gr, επικεντρώνονται στην εξοικονόμηση, διαχείριση και παραγωγή ενέργειας, παρέχοντας ενεργειακές λύσεις, και καλύπτωντας τις ανάγκες σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Τα συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης προσαρμόζονται ακριβώς στις ανάγκες του κτιρίου και σε αυτά χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνολογίες ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κτιρίου και του περιβάλλοντός του. Σε αυτά τα συστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τεχνολογίες οι οποίες θεωρούνται πράσινες, όπως η γεωθερμία, οι αντλίες θερμότητας, τα συστήματα αποθήκευσης ψυκτικών φορτίων με πάγο ή νερό και οι ηλιακοί συλλέκτες. Σε ό,τι αφορά την διαχείριση της ηλιακής ενέργειας ο άνθρωπος έχει αναπτύξει τεχνολογία που να μπορεί να συλλέγει μέρος της ενέργειας του Ήλιου και να την μετατρέπει από ακτινοβολία σε ηλεκτρική ενέργεια προς αποθήκευση και κατανάλωση. Η περισσότερο διαδεδομένη τεχνολογία που εφαρμόζεται για την συλλογή της ηλιακής ενέργειας είναι τα συστήματα με φωτοβολταϊκά πλαίσια. Τα συστήματα αυτά είναι είτε «αυτόνομα» που συνδυάζονται με συστοιχία μπαταριών και ρυθμιστή φόρτισης, είτε «διασυνδεδεμένα» με το δίκτυο της ΔΕΗ για απευθείας διάθεση στο δίκτυο χωρίς τοπική αποθήκευση. Η i-nrg.gr είναι ο αξιόπιστος σύμβουλος και συνεργάτης σας, στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιοδήποτε ζήτημα ενεργειακής φύσης. Επικοινωνίστε μαζί μας προκειμένου να εκτιμήσουμε την κατάσταση στο κτίριό σας, και να σας προτείνουμε τις απαραίτητες λύσεις σύμφωνα με την σύγχρονη τεχνολογία.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ, Δ.Δ. ΠΑΡΕΛΙΩΝ - Κέρκυρα
  2661094421
  6947006855
 • MG ENERGY - Φωτοβολταϊκά - Ηλεκτρολογικά - Μέντζας Ιωάννης - Καλαμάτα - Πιστοποιητικά ΔΕΗ Καλαμάτα - Νέα ΥΔΕ Καλαμάτα - Σχέδιο Ηλεκτρολόγου Καλαμάτα - Επανέλεγχος Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Καλαμάτα

  MG ENERGY | ΜΕΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ | ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Φωτοβολταϊκά συστήματα – Εξοικονόμηση ενέργειας – Έξυπνα κτίρια– Η/Μ. Η εταιρία μας “MGENERGY” ιδρύθηκε το 2007 από τον Hλεκτρολόγο Μηχανικό T.E  Mέντζας Δ. Ιωάννη. Ειδικευόμαστε στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στο τομέα των Ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και μελετών.  Έχοντας ως έδρα στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και μια ομάδα καταξιωμένων τεχνικών, εξυπηρετούμε την Μεσσηνία και όπου αλλού μας ζητηθεί με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η MGENERGY είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και στις εγκαταστάσεις , με άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό πάνω στο αντικείμενο των Φωτοβολταϊκών και στις έξυπνες τεχνολογίες. Μέχρι σήμερα, έχουμε αδειοδοτήσει, μελετήσει και κατασκευάσει αρκετά φωτοβολταίκά σε στέγες και σε πάρκα. Στην Μεσσηνία συντηρούμε 45 φωτοβολταϊκά πάρκα 100 kw. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια από αυτά ανήκουν σε θεσμικούς επενδυτές. Συνεπώς, ως εταιρία, έχουμε αξιολογηθεί με τα αυστηρότερα κριτήρια και τη δυνατότητα να παραδίδουμε εμπρόθεσμα και άρτια τα έργα που αναλαμβάνουμε.     Ειδικότερα: • Διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά (net metering για αυτοπαραγωγή ενέργειας,  Φωτοβολταϊκά πάρκα,) • Μελέτες, σχεδιασμός, εγκαταστάσεις, , τεχνική υποστήριξη, συντηρήσεις φωτοβολταϊκών • Εμπορία  φωτοβολταϊκών πάνελ υψηλής απόδοσης. • Εμπορία inverters • Εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού ( Πίνακες Α/C , Πίνακες D.C, Καλώδια). • Ηλεκτρολογικές Μελέτες – Εγκαταστάσεις- Επανέλεγχος ηλεκτρικών εγκαταστάσεων (Υ.Δ.Ε) • Έξυπνα κτίρια ( ΚΝΧ ) • Συστήματα μέτρησης, ελέγχου & εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας   Στόχος μας η ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, η ΑΣΦΑΛΕΙΑ των εγκαταστάσεων και οι προϋποθέσεις για την μέγιστη ΜΑΚΡΟΖΩΪΑ των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.    

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  Βέργα - Καλαμάτα
  6974723970
 • P - G Energy Kos - Φωτοβολταϊκά - Φωτισμός LED - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Αυτοματισμοί - Θέρμανση - Υγραέριο - Αντλίες - Γεννήτριες - Αυτοματισμοί - Κως

  P & G Energy Kos Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στη μελέτη και εφαρμογή ηλεκτρολογικών έργων παντός τύπου στα φωτοβολταϊκά στον φωτισμό led στα συστήματα ασφαλειας στην οικονομική θέρμανση αυτοματισμους και άλλα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να ενημερωθείτε για την εταιρεία μας, τις υπηρεσίες που προσφέρει καθώς και για τα έργα μας. Η ομάδα μας ενημερώνετε συνεχώς μέσα από σεμινάρια και παρουσιάσεις που αφορούν νέες ηλεκτρολογικές τεχνολογίες και νέους κανονισμούς.        Κύριο μέλημά μας είναι οι εγκαταστάσεις μας να παρέχουν ασφάλεια προς το χρήστη – χειριστή, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της. Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στο αισθητικό αποτέλεσμα, στην ευελιξία του συστήματος και στην εξοικονόμηση ενέργειας.   Φωτισμός LED και επιγραφές LED Φωτιστικά Φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις Αυτονομία σπιτιών Αυτοματισμοί και χειρισμοί σπιτιού Συστήματα ασφαλείας και καταγραφής Service Οικιακών συσκευών Ηλιακοί θερμοσίφωνες και θερμοσίφωνες υγραερίου Μετατροπές σε ηλεκτροκίνητα ποδήλατα Ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις      

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  5ο χλμ. Επαρχιακής Οδού ΚΩ - ΧΩΡΙΩΝ - Κως
  6946105626
  6946105626, 6947556039
 • SOTIRSON @€ - Ασφάλειες - Φωτοβολταϊκά - Επιχειρηματικές Υπηρεσίες

  Sotirson | Επιχειρηματικές Υπηρεσίες  Η Sotirson @€ - Επιχειρηματικές Υπηρεσίες, είναι μια σύγχρονη Επιχείρηση που ενσωματώνει Όμιλο Δραστηριοτήτων στους πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους τομείς της σύγχρονης Ελληνικής & Διεθνούς Οικονομικής Πραγματικότητας. Είναι οργανωμένη κατά διακριτά Τμήματα, με υψηλή εξειδίκευση το καθένα στον αντίστοιχο τομέα, με επιλεγμένα Στελέχη, που συνδυάζουν την άριστη κατάρτιση με την πολύχρονη εμπειρία. Στην Επιχείρησή μας θα βρείτε Ειδικευμένο Προσωπικό, το οποίο μετά από έλεγχο των πραγματικών αναγκών σας ενεργεί, πάντα με γνώμονα το συμφέρον τού πελάτη, έτσι ώστε αν επιτευχθούν οι Στόχοι του κατά τον ιδανικότερο τρόπο. ΤΜΗΜΑΤΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: 1) Ασφάλειες - Κάρτα Πρόληψη 2) Δάνεια 3) Φωτοβολταϊκά 4) Νομική Προστασία   Γενικά: Στην Επιχείρησή μας, βρίσκει κανείς ολοκληρωμένα Προγράμματα, που μειώνουν μεγάλο μέρος των εξόδων του και με την βοήθεια τού κάθε ενός από τα εξειδικευμένα Τμήματά μας, μπορεί να καταφέρει, με μικρό κόστος και μεγάλη σιγουριά, αν καλύψει τίς ανάγκες του. Επίσης, η Επιχείρησή μας, ως μέλος μιας μεγάλης ομάδας / κοινότητας Επιχειρήσεων, μπορεί να σάς προσφέρει (δωρεάν), την κάρτα Cash Back, η οποία προσφέρει στον κάτοχό της μεγάλες εκπτώσεις & επιστροφές χρημάτων, σέ ποικίλες, μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, σέ Πανελλήνιο και Παγκόσμιο επίπεδο. Αδειμάντου 35 | Κόρινθος Τηλέφωνο: 2741021170, 2741021176, 2741023649 Κινητό: 6938896814, 6945401976 Φαξ: 2741022285 e-mail: sotaggel@yahoo.gr

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  Αδειμάντου 35 - Κόρινθος
  2741021170,21176-23649
  6938896814, 6945401976
 • SUN INVEST OE - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η εγκατάσταση των Φωτοβολταϊκών στοιχείων σε στέγες, αποτελεί σήμερα ίσως την καλύτερη και πιό κερδοφόρα επένδυση. Το ατελείωτο φώς του ήλιου σε συνδυασμό με την απλή και εύκολη εγκατάσταση και τη δυνατότητα πλήρους κάλυψης του ποσού που απαιτείται απο τράπεζες και επιδοτήσεις, καθιστούν την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών ευκαιρία για όλους, με έσοδα που φτάνωουν και εώς τα 7500 € ετησίως. Η Suninvest O.E., αναλαμβάνει όλα τα βήματα που απαιτούνται για την εγκατάσταση και του δικού σας φωτοβολταϊκού συστήματος Δωρεάν προμελέτη, με επίσκεψη στο χώρο σας και αυτοψία της σκεπής ή της ταράτσας. Πλήρης οικονομοτεχνική μελέτη και κατάθεση του απαιτούμενου φακέλου στη Δ.Ε.Η Συνεργασία με την τράπεζα Πειραιώς για την κάλυψη του δανείου (εώς και 40.000 € για σύστημα 10kW) Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στοιχείων Όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες μέχρι και την τελική σύνδεση του συστήματός σας με τη Δ.Ε.Η. Εκμεταλλευτείτε κι εσείς την ευκαιρία ώστε να εξοικονομήσετε αλλά και να κερδίστε χρήματα με τη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλετε στην πράσινη ανάπτυξη και σε ένα καθαρότερο περιβάλλον. Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκευτείτε μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικό σας φωτοβολταϊκό σύστημα.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΛΑΓΚΑΔΑ 12 - Θεσσαλονίκη
  2310554114,2310554122
  6947401091
 • TEAM ENERGY - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΔΙΑΝΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  Προϊόντα - Υπηρεσίες ενέργειας, φωτοβολταϊκά, βιομάζα, εξοικονόμηση ενέργειας, στους Αγίους Αναργύρους. Η εταιρεία ιδρύθηκε με σκοπό την προώθηση προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας συνάπτοντας σχέσεις με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες και εργοστάσια του κλάδου. Με ένα δίκτυο πωλητών κατάλληλα εκπαιδευμένο καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε χώρου μέσα από μια γκάμα προϊόντων με τις απαιτούμενες εγγυήσεις καθώς και με τα απαραίτητα πιστοποιητικά όπως επιβάλει η Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 107 - Αγιοι Ανάργυροι
  2102610985
  6987027333
 • TECHNOIKON - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

  Η εταιρία Technoikon με την πολυετή εμπειρία της στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για αυτόνομα συστήματα, φωτοβολταΐκά, αιολικά, αυτόνομα φωτιστικά εξωτερικου χώρου, διασυνδεδεμένα συτήματα ΑΠΕ γεωθερμικά και μελέτες φωτισμού εξοικονόμησης ενέργειας με συνεργάτες μας τους μεγαλύτερους οικους φωτοβολταικών πανελ αντιστροφέων ισχύος και βάσεων στήριξης.Μελέτες, εγκαταστάσεις, και παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και ασυναγώνιστες τιμές.Αναλαμβάνουμε την επένδυσή σας με επαγγελματισμό και σας την παραδίδουμε με το "κλειδί στο χέρι".

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΦΑΡΩΝ 28 - Καλαμάτα
  2721080401
  6944967442
 • ΑΞΙΛΙΘΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ. Στο νέο δικτυακό μας τόπο θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν πληρέστερη πληροφόρηση για τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε καθώς και για τα έργα που κατασκευάζουμε. Σας συνιστούμε να μας επισκέπτεστε συχνά για να ενημερώνεστε για οτιδήποτε σας αφορά στον τομέα των φωτοβολταϊκών γενικά (τεχνολογία, υλικά, ανακοινώσεις, προσφορές κλπ).Θα χαρούμε επίσης αν έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας ζητώντας μας περισσότερες πληροφορίες ή μια οικονομική προσφορά για να αναλάβουμε την μελέτη ή την κατασκευή του δικού σας Έργου. Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση! Δραστηριότητες H εταιρεία PANDOMI ENERGY δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και ειδικότερα στην κατηγορία των φωτοβολταϊκών, αναλαμβάνοντας το σύνολο της διαδικασίας εκτέλεσης ενός έργου, από το στάδιο της έρευνας - προμελέτης έως και την ολοκλήρωση της κατασκευής και λειτουργίας αυτού (με το κλειδί στο χέρι). Η Εταιρεία, προσφέρει κυρίως ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο των φωτοβολτϊκών και παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης - κατασκευής, που περιλαμβάνουν: • Αξιολόγηση χώρου εγκατάστασης • Εύρεση του κατάλληλου χώρου και εξοπλισμού • Ενεργειακή μελέτη, σκοπιμότητα επένδυσης • Αδειοδοτήσεις, προετοιμασία & υποβολή επένδυσης για επιχορήγηση και λήψη δανείου • Τεχνική μελέτη εφαρμογής • Τεχνικές υποδομές χώρου εγκατάστασης • Προμήθεια υλικών • Εγκατάσταση εξοπλισμού και παράδοση του έργου έτοιμου προς χρήση, «με το κλειδί στο χέρι» • Εγγυήσεις & Τεχνική υποστήριξη. Με στόχο πάντα τον καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό του Πελάτη, προκαθορίζεται με σαφήνεια το κόστος και ο χρόνος της κατασκευής. Ειδικότερα η Εταιρεία δραστηριοποιείται στους εξής τομείς: 1) μελετά, σχεδιάζει, προμηθεύει και εγκαθιστά: • Διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά πάρκα ή συστήματα, μικρά ή μεσαίου μεγέθους με το κεντρικό ηλεκτρικό δίκτυο (ΔΕΗ) (grid connected), όπου η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια πωλείται στο δίκτυο και αφορούν οικιακούς καταναλωτές (10KWp). • Αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα, δηλαδή για ιδιόχρηση της παραγόμενης ενέργειας μεσω συσσωρευτών (off grid), μικρά ή μεσαίου μεγέθους για οικιακές και βιοτεχνικές εφαρμογές ή ειδικών προδιαγραφών και απαιτήσεων. • Υβριδικά φωτοβολταϊκά συστήματα, δηλαδή φωτοβολταϊκό σύστημα σε συνδυασμό με γεννήτρια πετρελαίου - ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος (Η/Ζ), ανεμογεννήτρια ή και με το κεντρικό δίκτυο. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί η Εταιρεία στα φωτοβολταϊκά συστήματά της, είναι πιστοποιημένα και δοκιμασμένα επί μακρόν για αυτό και συνεργάζεται με επώνυμες εταιρείες του εξωτερικού, από τις οποίες προμηθεύεται τις φωτοβολταϊκές γεννήτριες, τους αντιστροφείς (inverters), τα συστήματα στήριξης (σταθερά και κινητά), τα ηλεκτρονικά-ηλεκτρολογικά και τα παρελκόμενα υλικά. 2) εμπορεύεται και προμηθεύει: Όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό των φωτοβολταϊκών συστημάτων (πάνελς, inverters, βάσεις στήριξης, λοιπά παρελκόμενα) σαν ''πακέτο'' ή ξεχωριστά, για τοποθέτησή τους από τρίτους. 3) μελετά, σχεδιάζει, αδειοδοτεί και κατασκευάζει: Ενεργειακά και μη κτίρια, όπως κατοικίες (κύριες και εξοχικές), γραφεία, καταστήματα, χώρους συνάθροισης κοινού, αποθήκες καθώς και βιομηχανικά - επαγγελματικά κτίρια για κάθε χρήση, ειδικές κατασκευές έργων Πολιτικού Μηχανικού (ανακαινίσεις, επισκευές, υποστυλώσεις, βιολογικοί καθαρισμοί) , ετοιμοπαράδοτα «με το κλειδί στο χέρι», καθώς διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία, οχήματα και υλικά καθώς και όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό. Επίσης το τμήμα μελετών αναλαμβάνει την έκδοση οικοδομικών αδειών κ.α. Ίδρυση - Δράση Η Εταιρεία PANDOMI ENERGY είναι νεοσύστατη, ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2010, με κύρια αντικείμενα την Εμπορία - Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων, την Κατασκευή Ενεργειακών Κατοικιών & την Εμπορία Ηλεκτρικής Ενέργειας. Η δράση της καλύπτει το σύνολο του Eλλαδικού χώρου. Γιατί να επιλέξετε εμάς; ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ στην μακρόχρονη πορεία της εταιρείας μας στο χώρο των μελετών - κατασκευών τεχνικών έργων Πολιτικού Μηχανικού καθώς και Έργων του Δημοσίου, η οποία αποκτήθηκε και κατακτήθηκε με κόπο και αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη και στην νέα προσπάθεια στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. ΕΥΕΛΙΞΙΑ που εξασφαλίζεται από το μέγεθος της εταιρείας, συνδυάζοντας: α) οικονομία κλίμακας με μειωμένα λειτουργικά έξοδά, σε σύγκριση με αυτά μεγάλων αντίστοιχων εταιρειών και β) άμεση ανταπόκριση στον πελάτη, λόγω αμεσότητας της επικοινωνίας. ΕΞΕΛΙΞΗ μέσω της παρακολούθησης νέων τεχνολογιών και συστημάτων εγκατάστασης. Στόχος είναι η κατασκευή έργων (μελέτη, επίβλεψη, διαχείριση, εκτέλεση) με τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά, ενεργειακά και ποιοτικά δεδομένα. Παράλληλα, η άρτια οργάνωση των εργοταξίων με το απαιτούμενο ανθρώπινο και τεχνικό δυναμικό καθώς και η δυνατότητα υποστήριξης από το εκτεταμένο δίκτυο μόνιμων εξωτερικών συνεργατών της εταιρείας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ανταπόκριση σε έργα ιδιαίτερα απαιτητικά τόσο ως προς τις χρονικές όσο και ως προς τις ποιοτικές τους προδιαγραφές. ΠΟΙΟΤΗΤΑ που απορρέει από την πολιτική της εταιρείας καθώς θέτει ελάχιστα στάνταρ σε προσωπικό και προϊόντα εφαρμόζοντάς τα σε κάθε έργο που αναλαμβάνει. Διατηρώντας την άρρηκτη σχέση μεταξύ των τμημάτων της, δηλαδή του Κατασκευαστικού και του Τμήματος Μελετών, η Εταιρεία είναι σε θέση να αναλάβει οποιοδήποτε έργο ως ενιαίος φορέας, εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο χρόνο και χρήμα, για λογαριασμό του εργοδότη της. Εγκαταστάσεις Η έδρα της Εταιρείας μας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Σκύδρας στο Νομό Πέλλας, στον 4ο όροφο οικοδομής γραφείων στην οδό Δαβάκη 1, δίπλα στην πλατεία Ελευθερίας. • Τα πλήρως ανακαινισμένα γραφεία μας εμβαδού 130 τ.μ. • Σε απόσταση μόλις 5χλμ στον Συνοικισμό ΔΔ Ριζού Δήμου Σκύδρας επί της επαρχιακής οδού Σκύδρας-Βέροιας, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των αποθηκών της Εταιρείας εμβαδού κτιρίων 220τμ σε οικόπεδο εμβαδού 1200τμ διατηρώντας ικανό αριθμό υλικών σε άμεση διαθεσιμότητα. Δυναμικό • Διαθέτουμε μόνιμο προσωπικό και εξωτερικούς συνεργάτες, τεχνικούς, μηχανικούς, συμβούλους. • Ο εξοπλισμός της Εταιρείας περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα οχήματα, μηχανήματα, εργαλεία, υλικά. Υλικά Όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί η Εταιρεία στα φωτοβολταϊκά συστήματά της, είναι πιστοποιημένα και δοκιμασμένα επί μακρόν για αυτό και συνεργάζεται με επώνυμες εταιρείες του εξωτερικού, από τις οποίες προμηθεύεται τις φωτοβολταϊκές γεννήτριες, τους αντιστροφείς (inverters), τα συστήματα στήριξης (σταθερά και κινητά), τα ηλεκτρονικά -ηλεκτρολογικά και τα παρελκόμενα υλικά. α) Φωτοβολταϊκά Panels Μονοκρυσταλλικής, Πολυκρυσταλλικής και Υβριδικής Τεχνολογίας, Άμορφου Πυριτίου ( thin film ) από 50 – 300 KW, των μεγαλύτερων διεθνών εταιρειών. Υψηλή απόδοση ακόμη και με σύννεφα. β) Inverters Μετατροπείς – φορτιστές καθαρής ημιτονικής και τροποποιημένης κυματομορφής εξόδου για όλες τις εφαρμογές. Διαθέτουμε όλους τους τύπους: KOSTAL, SMA, FRONIUS, KACO, AURORA, SOLAR EDGE, REFU SOL κ.λ.π. γ) Βάσεις Στήριξης Υπάρχουν δύο είδη βάσεων : Σταθερές και περιστρεφόμενες (trackers) μονού ή διπλού άξονα, αλουμινίου ή γαλβανισμένες. Οι σταθερές τοποθετούνται είτε σε δώμα είτε σε κεραμοσκεπή(10KWp) και μπορεί να είναι είτε επί βάσεως σκυροδέματος, είτε βιδωτές, είτε βαρυτικού τύπου. Οι περιστρεφόμενες χρησιμοποιούνται ως συνήθως σε μεγάλες εγκαταστάσεις επί εδάφους, ενώ σε ειδικές περιπτώσεις τοποθετούνται και σε δώματα. Χρησιμοποιούμε: Κ2 Systems, DEGERtracker γ) Παρελκόμενα Χρησιμοποιούμε καλώδια: HUBER+SUHNER - ακροδέκτες: MC4, MC3, HUBER+SUHNER - πίνακες: ABB, HIMMEL – ασφάλειες & διακόπτες: SCHNAIDER Η εταιρεία μας στο διάστημα μόνο των πρώτων μηνών της λειτουργίας της από τον Φεβρουάριο του 2010 μέχρι και σήμερα κατάφερε να αναλάβει και να καταθέσει και να υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία έναν αρκετά μεγάλο αριθμό αιτήσεων όχι μόνο στον νομό που δραστηριοποιείται και έχει ως έδρα η εταιρεία αλλά στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, και αφορούν τόσο σε Φωτοβολταϊκά Συστήματα οικιακής χρήσεως όσο και σε μεγάλα Αγροτικά Φωτοβολταϊκά Πάρκα. Το έμπρακτο ενδιαφέρον και η σχέση εμπιστοσύνης που έχει επιδείξει ο κόσμος προς την εταιρεία μας σε αυτό το πολύ σύντομο διάστημα της λειτουργίας της εταιρείας μας, μας βοηθάει και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε ακόμη περισσότερο και αμείωτα αυτήν την προσπάθειά μας, καθώς θέλουμε να πιστεύουμε πως με αυτήν την πρωτοβουλία μας συμβάλλουμε και εμείς στην προσπάθεια ανάπτυξης στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και έτσι κατά επέκταση στην ευρύτερη προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος. ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 10 KWp --- ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ --- ΠΑΚΕΤΟ 1 (10 KWp) ■ ΜΟΝΟ / ΠΟΛΥΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (EnAC), ΙΣΧΥΟΣ 195W / 235W (ΨΥΧΡΟ / ΘΕΡΜΟ ΚΛΙΜΑ) Όλα τα Solar Panels της EnAC έχουν πραγματική απόδοση ενέργειας μέχρι +9% (δηλ. +17,5W / +25,2W ανα panel) με συνέπεια ο επενδυτής να κερδίζει πολύ μεγαλύτερη εγκατεστημένη ισχύ από αυτή που στην πραγματικότητα έχει πληρώσει…(Απόδοση πάνελ 14.68% / 15.20%) Εγγύηση υλικού 10 χρόνια. ΣΥΝΟΛΟ: €(Τηλεφωνήστε μας) ΠΑΚΕΤΟ 2 (10 KWp) ■ ΜΟΝΟΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (SolarFabrik Premium L) ΙΣΧΥΟΣ 240W Εγγύηση υλικού 12 χρόνια. (Απόδοση πάνελ 14.40%) ΣΥΝΟΛΟ: €(Τηλεφωνήστε μας) ΠΑΚΕΤΟ 3 (10 KWp) ■ ΜΟΝΟ / ΠΟΛΥΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (LUXOR), ΙΣΧΥΟΣ 185W / 225W. Εγγύηση υλικού 10 χρόνια. (Απόδοση πάνελ 14.50%) ΣΥΝΟΛΟ: €(Τηλεφωνήστε μας) ΠΑΚΕΤΟ 4 (10 KWp) ■ ΜΟΝΟΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (REW SOLAR PREMIUM PLUS) , ΙΣΧΥΟΣ 230W Όλα τα Solar Panels της REW SOLAR έχουν πραγματική απόδοση ενέργειας από +7% μέχρι +12% (με εγγυημένη πάντα θετική μέση απόδοση +9%, δηλ. +20,7W/panel). Εγγύηση υλικού 10 χρόνια. Τα μόνα με εγγύηση απόδοσης 95%/90%/80%: 12/25/30 έτη αντίστοιχα. ΣΥΝΟΛΟ: €(Τηλεφωνήστε μας) ΠΑΚΕΤΟ 5 (10 KWp) ■ ΜΟΝΟΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΚΙΝΑΣ (PhonoSolar) ή (JinkoSolar) ή (ReneSola), ΙΣΧΥΟΣ 195W ή 260W ή 190W (Απόδοση πάνελ 15.20%) ΣΥΝΟΛΟ: €(Τηλεφωνήστε μας) ΠΑΚΕΤΟ 6 (10 KWp) ■ ΠΟΛΥΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΙΣΠΑΝΙΑΣ (Siliken), ΙΣΧΥΟΣ 240W. Κατέχουν την πρώτη θέση στην κατάταξη του περιοδικού Photon σύμφωνα με το συγκριτικά test που διεξάγεται από το Photon Laboratory. Εγγύηση υλικού 10 χρόνια. (Απόδοση πάνελ 14.47%) ή ■ ΠΟΛΥΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ (REC), ΙΣΧΥΟΣ 240W. Κατέχουν την δεύτερη θέση στην κατάταξη του περιοδικού Photon(2010-2011). Εγγύηση υλικού 63 μήνες.(Απόδοση πάνελ 15.10%) ΣΥΝΟΛΟ: €(Τηλεφωνήστε μας) ΠΑΚΕΤΟ 7 (10 KWp) ■ (NEO!) ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΑΝΕΛ ΙΑΠΩΝΙΑΣ (SANYO) ΗΙΤ N235SE10, ΙΣΧΥΟΣ 235W (Απαιτεί επιφάνεια στέγης μόλις ~ 60τμ εκεί που τα κλασικά απαιτούν ~72τμ!) Η τεχνολογία HIT των υβριδικών πάνελ της SANYO, συνδυάζει κρυσταλλικό πυρίτιο. (εσωτερικά) με άμορφο πυρίτιο(εξωτερικά)(Απόδοση πάνελ 18.60 %) ΣΥΝΟΛΟ: €(Τηλεφωνήστε μας) ΠΑΚΕΤΟ 8 (10 KWp) ■ ΠΟΛΥΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΚΑΝΑΔΑ (CANADIAN SOLAR), CS6P-235M, ΙΣΧΥΟΣ 235W Εγγύηση υλικού 6 χρόνια.Όλα τα Solar Panels της Canadian Solar έχουν πραγματική απόδοση ενέργειας μέχρι +2% (δηλ. +4,7W / panel) με συνέπεια ο επενδυτής να κερδίζει πολύ μεγαλύτερη εγκατεστημένη ισχύ από αυτή που στην πραγματικότητα έχει πληρώσει… (Απόδοση πάνελ 14.25%) ΣΥΝΟΛΟ: €(Τηλεφωνήστε μας) ΠΑΚΕΤΟ 9 (10 KWp) ■ ΜΟΝΟΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΚΟΡΕΑΣ (Topsun) ΙΣΧΥΟΣ 385W (Απαιτεί επιφάνεια στέγης μόλις ~60τμ εκεί που τα κλασικά απαιτούν ~72τμ!) Εγγύηση υλικού 10 χρόνια. (Απόδοση πάνελ 15.00%) ΣΥΝΟΛΟ: €(Τηλεφωνήστε μας) ΠΑΚΕΤΟ 10 (10 KWp) ■ ΜΟΝΟ / ΠΟΛΥΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΚΙΝΑΣ (NingboQixin) , ΙΣΧΥΟΣ 195W / 230W Εγγύηση υλικού 10 χρόνια. Απόδοση πάνελ 15.25%) ΣΥΝΟΛΟ: €(Τηλεφωνήστε μας) ΠΑΚΕΤΟ 11 (10 KWp) ■ MONO/ΠΟΛΥΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (MAGESOLAR), ΙΣΧΥΟΣ 190W / 225W Εγγύηση υλικού 10 χρόνια, εγγύηση απόδοσης 30 χρόνια. Όλα τα Solar Panels της MageSolar έχουν πάντα θετική ανοχή στην απόδοση +5W/panel με συνέπεια ο επενδυτής να κερδίζει πολύ μεγαλύτερη εγκατεστημένη ισχύ από αυτή που στην πραγματικότητα έχει πληρώσει…(Απόδοση πάνελ 16.8%) ΣΥΝΟΛΟ: € 24.000,00 (Μοναδική προσφορά μέχρι 30-8-2012) ΠΑΚΕΤΟ 12 (10 KWp) ■ ΜΟΝΟΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΙΣΠΑΝΙΑΣ (ISOFOTON) , ΙΣΧΥΟΣ 245W Εγγύηση υλικού 10 χρόνια. Μοναδικό πάνελ με πρισματικό γυαλί υψηλής απορροφητικότητας. Προσφέρει μέχρι 15% καλύτερα αποτελέσματα στη συννεφιά. Καλό είναι να τοποθετείται σε επιφάνειες εύκολα προσβάσιμες γιατί απαιτείται συχνό πλύσιμο.(Απόδοση πάνελ 14.45%), ΣΥΝΟΛΟ: €(Τηλεφωνήστε μας) ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ INVERTER ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ KOSTAL(3-PHASE & 1-PHASE, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕ 3 MPP TRACKERS), ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Κ2 SYSTEMS ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ (ΓΙΑ ΣΤΕΓΗ & ΤΑΡΑΤΣΑ), ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ HUBER-SUHNER ΔΙΑΤΟΜΗΣ 6mm², ΑΚΡΟΔΕΚΤΕΣ MC4, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΧΤ ΣΤΕΓΑΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ IP65 ΜΕ 4 ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚA T2. ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ Η΄ ΤΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤOΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΣΚΙΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΙ INVERTERS ΤΗΣ SOLAR EDGE (3-PHASE & 1-PHASE) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΕΛ, (POWER BOX – ADD ON), ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ 5% ΜΕΧΡΙ 10%, Η ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ €2.500 ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕΛ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΟΑΞΟΝΙΚΟΥΣ TRACKERS ΓΙΑ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PRIUS ENERGY (ME TOYΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΤΑ 20% ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ) ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MODULE FIX®, Η ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ €14.000 ΣΗΜΕΙΩΣΗ 4: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕΛ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ €600 ΚΑΘΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΛΙΣΗ 30°. ΣΗΜΕΙΩΣΗ 5: ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ 90% ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ 85%. Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ INVERTER ΤΗΣ KOSTAL ΕΙΝΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΑ 10 ή 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ 6: ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ (ΜΕΛΕΤΗ-ΕΠΙΒΛΕΨΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΕΣ !!

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΔΑΒΑΚΗ 1, ΣΚΥΔΡΑ Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Σκύδρα
  (0030)23810-89779
  6936-597465, 6977-996100, 6936-597466
 • ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ι. - ΚΑΤΣΙΚΑΣ Κ. ΟΕ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΛΑΜΙΑ

  Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας. Η πρώτη θέση μεταξύ των κατασκευαστικών εταιριών φωτοβολταϊκών συστημάτων στη Φθιώτιδα, μας ανήκει χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Συνεχίζουμε με γνώμονα την βέλτιστη απόδοση της επένδυσής σας, με υπευθυνότητα, εμπειρία, συνέπεια.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  11658
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΣΘΕΝΟΥΣ 22 - Λαμια
  2231400393
  6974471885
 • Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Ηράκλειο Κρήτη - Ζαϊμάκης Εμμανουήλ - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός - Ηλεκτρολογικές Εργασίες - Αυτοματισμοί - Ηλεκτρολόγος Ηράκλειο Κρήτης

  Η επιχείρησή μας με μακροχρόνια εμπειρία στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις παρέχει ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές εργασίες σε ιδιώτες αλλά και σε επιχειρήσεις μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους. Το εξειδικευμένο  συνεργείο μας , υπό την καθοδήγηση του ηλεκτρολόγου μηχανικού Ζαϊμάκη Εμμανουήλ, με συνεχή ενημέρωση για τις νέες καινοτομίες και τις νέες εφαρμογές στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αναλαμβάνει να ανακαινίσει ηλεκτρολογικά τον χώρο σας και να εγκαταστήσει αυτοματισμούς, που θα σας εξοικονομήσουν θερμική και ηλεκτρική ενέργεια. Δημιουργώντας ένα έξυπνο σπίτι απλοποιείτε καθημερινές λειτουργίες του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου και έχετε τον έλεγχο ακόμα και από απόσταση. Ακόμα αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και αξιοπιστία την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών κάθε τύπου για να μπορέσετε να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα. Είμαστε άμεσα διπλά σας ,με υπευθυνότητα, και στις καθημερινές ηλεκτρολογικές βλάβες που μπορεί να προκύψουν,παρέχοντάς σας όλες τις εργασίες που χρειάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης. Με επαγγελματισμό και συνέπεια αναλαμβάνουμε: - παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις - ηλεκτρολογικές εργασίες - ηλεκτρολογικές βλάβες - εγκατάσταση φωτοβολταϊκών κάθε τύπου - αυτοματισμοί - εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης - πυρασφάλεια - μελέτες φωτισμού - έξυπνο σπίτι - ανακαινίσεις - αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα - θυροτηλέφωνα / θυροτηλεοράσεις - σύνδεση κεντρικής κεραίας Στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα εργασιών και η χρήση μόνο επώνυμων υλικών που θα σας εγγυηθούν την άριστη λειτουργία των ηλεκτρολογικών σας εγκαταστάσεων και την αντοχή τους στον χρόνο. Όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται στο προ συμφωνηθέν χρόνο και αναλαμβάνουμε με συνέπεια την μετέπειτα  συντήρηση όλων των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων καθώς και την τεχνική υποστήριξη. Με εκτίμηση Ζαϊμάκης Εμμανουήλ παντος τυπου ηλεκτρολογικα εργα ηρακλειο - κρητη - παντος τυπου ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις ηρακλειο -κρητη - φωτοβολταικα καθε τυπου κρητη - ηλεκτρολογος κρητη ηρακλειο- ηλεκτρολογοι ηρακλειο - κρητη  -αυτοματισμοι ηρακλειο κρητης - ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις ηρακλειο κρητης - ηλεκτρολογικες βλαβες ηρακλειο κρητη - ηλεκτρολογος κρητη - ηλεκτρολογικες βλαβες ηρακλειο κρητης - αντικατασταση ηλεκτρολογικου πινακα κρητη - εγκατασταση πυρασφαλειας ηρακλειο - ηλεκτρολογικες συνδεσεις ηρακλειο - παντος τυπου ηλεκτρολογικα εργα κρητη

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  Χαριλάου Βλαχάκη 6 - Ηράκλειο
  6946410715
 • ΗΛΙΑΚΑ MALTEZOS - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΑΛΙΜΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ - ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΑΛΙΜΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΜΑΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

  Ηλιακά MALTEZOS, φωτοβολταϊκά, φωτοβολταϊκά πάνελ, solar energy power, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στον Άλιμο Αττικής.   Εξυπηρετούμε Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Άγιο Δημήτριο, Δάφνη, Υμηττός, Βύρωνας, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Νέος Κόσμος, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Αιγάλεω, Κορυδαλλός, Αθήνα, Νίκαια, Περιστέρι, Ίλιον, Αχαρναί, Κηφισιά, Εκάλη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 540 - Αλιμος
  2109916032
  6974652248
 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ Χ.Τ. ΚΑΙ Μ.Τ. - ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΘΩΜΑΪΔΗΣ Ο.Ε.

  Η εταιρεία ”ΘΩΜΑΪΔΗΣ Ο.Ε.” εδρεύει στις Σερρές και ιδρύθηκε το 1980 ενώ είχε ως κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την κατασκευή ηλεκτρικών πινάκων χαμηλής και μέσης τάσης. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας πήρε τη σημερινή της μορφή αφού έχει διευρύνει κατά πολύ τις δραστηριότητες της πέρα απο την κατασκευή ηλεκτρικών πινάκων σε ένα ευρύτερο φάσμα στο τομέα της ενέργειας. Συγκεκριμένα η εταιρεία μας έχει ως αντικείμενο εργασίας: > την σχεδίαση και κατασκευή ηλεκτρικών πινάκων χαμηλής και μέσης τάσης > την εγκατάσταση και συντήρηση υποσταθμών μέσης τάσης > τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις > εφαρμογές αυτοματισμού > την αδειοδότηση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων > τεχνική υποστήριξη Η ”ΘΩΜΑΪΔΗΣ Ο.Ε.” κρίνοντας ότι η ποιότητα είναι ένα απο τα κυρίαρχα στοιχεία της σημερινής αγοράς τηρεί σύστημα διαχείρησης ποιότητας ISO 9001:2008. Η εταιρεία μας πιστοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2008. Τα 30 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο,μας δίνουν τη δυνατότητα να παράγουμε αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα,ενώ η τεχνογνωσία και η εμπειρία που διαθέτουμε αναπτύσσουν έντονα το αίσθημα της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης στους πελάτες μας.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  15165
  Στείλτε e-mail
  5ο ΧΛΜ ΣΕΡΡΩΝ ΔΡΑΜΑΣ - Σερρών
  2321053629
 • Στείλτε e-mail
  ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΙΑ ΑΡΑΧΘΟΥ - Αρτας
  2681027081
  6944664392, 6976674418
 • ΚΡΙΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ - ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ

  Η ΚΡΙΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ είναι τεχνική εταιρεία η οποία εκπονεί μελέτες και εκτελεί κατασκευές ενεργειακών έργων. Ιδρύθηκε από δύο μηχανικούς που συνδυάζουν νέες ιδέες και υψηλή εμπειρία. Διακρίνεται από υψηλή τεχνογνωσία και ειδίκευση στα έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας και στον Ενεργειακό Σχεδιασμό. Η ΚΡΙΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ διαθέτοντας την απαραίτητη εμπειρία και προσεγγίζοντας κάθε έργο ξεχωριστά με επιστημονικό τρόπο έχει μέχρι σήμερα σχεδιάσει και υλοποιήσει ενεργειακά έργα υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας και εξοπλισμού. Η ΚΡΙΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Μικρών Ανεμογεννητριών κάθετου άξονα, ελικοειδή τύπου της εταιρείας UGE με έδρα τη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Οι Μικρές Ανεμογεννήτριες της UGE διαθέτουν υψηλή ποιότητα και αισθητική σε συνδυασμό με χαμηλό θόρυβο λειτουργίας και υψηλή ενεργειακή απόδοση. Η ΚΡΙΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ αναπτύσσεται με έντονη δυναμική και επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές της τόσο γεωγραφικά, όσο και απο πλευράς παρεχόμενων υπηρεσιών προς της πελάτης της.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΒΙΖΥΗΝΟΥ 20 - Αλεξανδρούπολη
  2551550717
  6947617620
 • Κτιριακός Αυτοματισμός Σαντορίνη - Santo Solar - Φουστέρης Μάρκος - Φύτρος Ιάκωβος - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Σαντορίνη - Έξυπνο Σπίτι - KNX - Αυτοματισμοί - Smart Home Σαντορίνη

  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ KNX PARTNERS   Με 25 χρόνια εξειδίκευσης στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων οι ηλεκτρολόγοι Δαμιανός Φύτρος, o Μάρκος Φουστέρης και o Ιάκωβος Φύτρος δημιούργησαν το 2012 την ηλεκτρολογική εταιρεία “Santo Solar” στην Σαντορίνη, Φύτρος Δαμιανός & ΣΙΑ E.E., αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες της εταιρείας στους τομείς των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων φωτισμού και κίνησης κτιρίων και προσθέτοντας στις παροχές της εταιρείας την εγκατάσταση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Η ποιότητα των υπηρεσιών, η λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων, η άψογη εξυπηρέτηση και οι λογικές τιμές έχουν καθιερώσει την “Santo Solar” ως ένα από τα πιο σοβαρά και αξιόπιστα συνεργεία ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στο νησί της Σαντορίνης και γενικότερα τα νησιά των Κυκλάδων. Το πλούσιο έργο των εξειδικευμένων ηλεκτρολόγων της “Santo Solar” περιλαμβάνει τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε οικίες, βίλες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, αποθήκες, καταστήματα κάθε είδους, γραφεία, εμπορικά, καφετέριες, εστιατόρια, καθώς και τα μεγαλύτερα super markets του νησιού. Επιπρόσθετα, τα τρία τελευταία χρόνια, η εταιρεία “Santo Solar” Φύτρος Δαμιανός & ΣΙΑ ΕΕ δραστηριοποιείται στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων και ανεμογεννητριών στη Σαντορίνη και άλλα νησιά των Κυκλάδων. Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας, όπου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, αλλά και μια σειρά από συμβουλές και απαντήσεις σε θέματα που αφορούν την ηλεκτρολογική λειτουργία του χώρου σας. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη και πιο οικονομική λύση για την κάλυψη των ηλεκτρολογικών σας αναγκών.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  Πύργος Καλλίστης - Σαντορίνη
  6977391559
 • Λαποκωνσταντάκης Κώστας | Φωτοβολταϊκά Συστήματα - Ηλεκτρολογικές Εφαρμογές & Μελέτες - Τεχνικό Γραφείο Ιεράπετρα Λασίθι

  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ | ΛΑΠΟΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ   Από την αρχή της συνεργασίας μας αλλά και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής, ο κος Λαποκωνσταντάκης και η ομάδα του είναι δίπλα σας. Αναλύουμε τις απαιτήσεις ενός έργου και διασφαλίζουμε τον άρτιο σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την ταχύτητα κατασκευής. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με προσαρμοσμένο κόστος κατασκευής στις δυνατότητες του πελάτη.   Ολοκληρωμένες λύσεις στα Φωτοβολταίκά Συστήματα με συνέπεια & επαγγελματισμό! Η έδρα μας είναι στην Ιεράπετρα Λασιθίου.  

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  Εμμ. Πλουμιδου 49, Ιεράπετρα - Λασιθίου
  2842026378
  6974119674
Σελίδα 1 από 4