Σάββατο 02 Μαρτίου 2024 | 12:55 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ
σε: Χανίων, Χανιά
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ELECTRO ENERGY - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΧΑΝΙΑ - ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΝΕΤMEDITATING - ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1990 με την επωνυμία Α.Κατερουδάκης & Σία Ε.Ε με διακριτικό τίτλο "Ηλεκτροοικοδομική" και με έδρα την πόλη των Χανίων. Αντικείμενο μας τα ηλεκτρομηχανολογικά έργα και οι αυτοματισμοί κάθε τύπου. Έχουμε φΈρει εις πέρας εκατοντάδες οικιακές ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις, όχι μόνο στη πόλη των Χανίων, αλλά και στην περιφέρεια. Στο ενεργητικό μας περιλαμβάνονται και μεγάλα βιομηχανικά έργα.Το 2009 επεκταθήκαμε στην κατασκευη Φ/Β Πάρκων και οικιακών Φ/Β Συστημάτων. Το Μάρτιο του 2011 και με αφορμη την ενασχόληση μας με τα Φ/Β Συστήματα η εταιρεία μας μετονομάστηκε σε ‘electro-energy’ και με μεγαλη επιτυχια εχουμε εγκαταστησει εως τωρα 4 MW.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΝ. ΓΟΓΟΝΗ 9 - Χανιά
  2821002225
  6973666253, 6974101907, 6937529873
 • ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ - ΓΑΒΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΝΙΑ

  Φωτοβολταϊκά συστήματα, φωτοβολταικά πάρκα αυτόνομα και διασυνδεδεμένα, Ανεμογεννήτριες, οικιακά φωτοβολταϊκά, σε ολη την κρήτη. Φωτοβολταϊκά πάρκα για αγρότες και επενδυτές. Διαθέτουμε εξοπλισμό απο ολες της εταιρείες παραγωγής panel- inverter και βάσεων στήριξης.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  Θερισσού 46 - Χανιά
  2821096718
  6977652150
 • ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΝΙΤΗΣ ΧΑΝΙΑ - ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

  Φωτοβολταϊκά, γεωθερμική ενέργεια, κατασκευαστική εταιρεία, αιολική ενέργεια, Ταυρονίτης, Χανιά, Κρήτη. Η CRETACON, κατασκευαστική και τεχνική εταιρία με έδρα τον Ταυρωνίτη Χανίων, ιδρύθηκε το 1968 από τον Νταγκουνάκη Επαμεινώνδα με κύριο αντικείμενο την κατασκευή οικοδομικών έργων. Δραστηριοποιείται σε ολόκληρο το φάσμα Ιδιωτικών και Δημόσιων Οικοδομικών Έργων (πολυκατοικίες, οικιστικά συγκροτήματα, ξενοδοχεία, τουριστικές εγκαταστάσεις, μονοκατοικίες, παραδοσιακές κατοικίες) καθώς επίσης και με αναπαλαιώσεις και ανακαινίσεις κάθε είδους κτιριακών εγκαταστάσεων. Δραστηριοποιείται ακόμα στην παροχή υπηρεσιών και στην εμπορία και εγκατάσταση εξοπλισμού για την υλοποίηση ενεργειακών έργων και επενδύσεων, που αξιοποιούν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.), με εξειδίκευση στα φωτοβολταϊκά και τα υβριδικά ενεργειακά συστήματα. Τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει ενεργό συμμετοχή και στον εμπορικό τομέα, έχοντας τη δυνατότητα να προμηθεύει η ίδια τα υλικά που χρειάζεται για την κατασκευή και αποπεράτωση των έργων της (δομικά, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά υλικά, ψύξη-θέρμανση, είδη υγιεινής, πλακάκια). Οι σύγχρονες κατασκευές απαιτούν άρτια τεχνική και σχεδιαστική υποστήριξη, την οποία η CRETACON έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει, με συγκριτικό πλεονέκτημα την άμεση προσωπική σχέση μαζί σας, ανεξάρτητα από το χρηματοοικονομικό μέγεθος του έργου.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΤΑΥΡΟΝΙΤΗΣ - Χανιά
  2824023220
  6932417456