Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 | 08:38 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ
σε: Αιτωλοακαρνανία, Αγρίνιο
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ - ΒΙΝΤΕΟ - ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ - ΚΟΝΤΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

  Φωτογραφείο, φωτογράφος γάμων, φωτογράφος βαπτίσεων, βιντεοσκοπήσεις, Αγρίνιο, Φωτογραφία, βίντεο, ψηφιακό άλμπουμ, βιντεοσκόπηση, κάλυψη εκδηλώσεων, γάμος, βάπτιση, στο Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΣΑΛΑΚΟΥ 2 - (ΚΕΝΤΡΟΥ) - Αγρίνιο
  2641026056
  6974739499
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - ΜΠΕΡΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ - WEDDING PHOTO - NEXT DAY PHOTO

  Φωτογραφείο, φωτογράφος γάμων, φωτογράφος βαπτίσεων, βιντεοσκοπήσεις, στο Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  43860
  Στείλτε e-mail
  ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ 1 - Αγρίνιο
  2641054097
  6983224922
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ - ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - DIGITAL FILM

  Αναλαμβάνουμε φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεων κυρίως γάμων και βαπτίσεων. Εμφανίσεις και εκτυπώσεις, διαφημιστική φωτογραφία. Στη Digital Film - Μιχάλης Σπυρόπουλος αναλαμβάνουμε τη φωτογράφηση της εκδήλωσής σας, του γάμου ή της βάπτισης. Σας εξυπηρετούμε τόσο στο Αγρίνιο όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Επίσης θα καλύψουμε τις απαιτήσεις σας για διαφημιστικές φωτογραφίες και προβολή της επιχείρησης ή της εκδήλωσης. Προσφέρουμε επίσης εμφάνιση φιλμ και εκτυπώσεις. Σας εξυπηρετούμε τόσο στο Αγρίνιο όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, για να καλύψουμε ποιοτικά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος την εκδήλωσή σας. Έχουμε επενδύσει σε κορυφαίες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών και εικόνας, ενώ στο κατάστημά μας μπορείτε να εκτυπώνετε τις φωτογραφίες που επιλέγετε μόνοι σας. Γνωρίστε μας μέσα από τις σελίδες μας ή ελάτε στο studio μας να γνωριστούμε και να φτιάξουμε το πακέτο υπηρεσιών που σας ταιριάζει. Μιχάλης Σπυρόπουλος - Φωτογράφος Γεννημένος στο Αγρίνιο. Απόφοιτος της σχολής Παπαντωνοπούλου στην Αθήνα και του Τμήματος Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, με εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στα multimedia και την επεξεργασία εικόνας Δούλεψε σε κινηματογραφικά πλατώ, βοηθός σε κινηματογραφικές ταινίες και σήριαλ για την τηλεόραση. Από το 1995 εργάζεται ως επαγγελματίας φωτογράφος. Με προνόμιο την επαγγελματική του εμπειρία στην εικόνα, την τεχνική εκπαίδευση του στην φωτογραφία και στην επεξεργασία της, έφτιαξε το δικό του studio και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο το 2005. Αντικείμενο του είναι η φωτογράφιση, Γάμων, Βαπτίσεων, η λήψη και επεξεργασία Εταιρικών και Επαγγελματικών Βίντεο, η Διαφημιστική φωτογραφία και η κάλυψη οποιασδήποτε κοινωνικής εκδήλωσης. Του αρέσει να αμφισβητεί τον εαυτό του συνεχώς και να πειραματίζεται με νέες ιδέες και τεχνικές. Πιστεύει ότι η τεχνική αρτιότητα μπορεί να είναι απαραίτητη, αλλά η δημιουργία μιας πραγματικά άρτιας φωτογραφίας απαιτεί τον συνδυασμό εμπειρίας και τεχνικής κατάρτισης. Αναντικατάστατη είναι βέβαια και η ματιά του φωτογράφου, σε μια σκηνή που εκείνος θα αποφασίσει τι θα συμπεριλάβει και τι θα αφήσει εκτός πλάνου, ώστε να ενισχύσει το θέμα του. Όταν φωτογραφίζει γάμους είναι πολύ σημαντικό για αυτόν να δουλεύει πάνω στην εικόνα που το ζευγάρι έχει δημιουργήσει. Στόχος του είναι να φωτογραφίσει τις καλύτερες στιγμές τους που θα αποτελέσουν την πιο γλυκιά ανάμνηση.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Φωτογραφίες [18]
  Στείλτε e-mail
  ΔΑΓΚΛΗ 32 - Αγρίνιο
  2641046414
  6977554672