Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 | 03:06 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ
σε: Αττικής, Αττική
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • D. Melanis Photography - Φωτογραφείο Πετράλωνα - Φωτογράφιση Βιντεοσκόπηση Γάμου - Βάπτισης - Φωτογράφος Πετράλωνα Αθήνα - Επαγγελματική Φωτογράφιση

      D. Melanis Photography Φωτογραφίσεις Γάμων, Βαπτίσεων & Εκδηλώσεων Κάτω Πετράλωνα Αττικής Ονομάζομαι Δημήτρης Μελάνης και διατηρώ το φωτογραφείο μου “D. Melanis Photography” στα Κάτω Πετράλωνα Αττικής. Αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία απαθανατίζει με τον καλύτερο και πιο σύγχρονο τρόπο τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας. Ξεκίνησε το 1981 από τον φωτογράφο και πατέρα μου Θάνο Μελάνη ο οποίος φρόντισε να μου μεταδώσει την αγάπη και το πάθος του για την φωτογραφία Διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, μπορώ να αναλάβω την φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση του γάμου σας, της βάπτισης του μικρού σας ή οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης επιθυμείτε καθώς και την επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων και καταλυμάτων. Παράλληλα, στο φωτογραφείο μου βγάζουμε φωτογραφίες διπλωμάτων, διαβατηρίων και ταυτοτήτων, ενώ αναλαμβάνω την επεξεργασία και την εκτύπωση φωτογραφιών.           ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Με το πάθος που με διακατέχει, την φαντασία και την εμπειρία μου στοχεύω στο να σας παραδώσω όμορφες και καλλιτεχνικές φωτογραφίες που θα σας θυμίζουν πάντα τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Φιλοσοφία μου είναι να σας γνωρίζω προσωπικά προκειμένου να σας παρέχω όμορφες φωτογραφίες και βίντεο που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε για πάντα ζωντανές τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας. Η συνεχής αναβάθμιση του εξοπλισμού και η διαρκής επιμόρφωση μου στις καινούργιες τάσεις της εποχής, εγγυάται για το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα για οποιαδήποτε συνεργασία γάμου, βάπτισης ή και άλλης εκδήλωσης.     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ή περάστε από το φωτογραφείο μου στα Κάτω Πετράλωνα Αττικής για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να σας ενημερώσω για τις ποικίλες υπηρεσίες που προσφέρω και να σας προτείνω ολοκληρωμένες επιλογές υπηρεσιών λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  Ηούς 91, Κάτω Πετράλωνα - Αττική
  210.3462994
  6977.049.575
 • PHOTO INN - ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

  PHOTO INN - Φωτογραφείο Αθήνα Γνωρίζουμε τα πάντα γύρω από τη φωτογραφία! - Φωτογραφίες Γάμου - Φωτογραφίες Βάπτισης - Επαγγελματικές Φωτογραφίες Εμπιστευτείτε μας για να καλύψουμε πλήρως τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής σας και να έχετε για πάντα καταγεγραμένες υπέροχες αναμνήσεις. 

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ 16 - Αττική
  2103213967,2109021648
  6981-806410