Πέμπτη 04 Μαρτίου 2021 | 02:22 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ
σε: Θεσσαλονίκη
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • GRANDSTEL | Φωτογραφικός Εξοπλισμός - Κορνίζες & Εκτυπωτές - Φωτογραφικά Είδη Θεσσαλονίκη

  Η Grandstel συστήνεται με τη μορφή της Εταιρίας Περιορισμένης Ευθύνης. Δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τομέα της χονδρικής εμπορίας και διάθεσης φωτογραφικών ειδών και αναλωσίμων και έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μερικά από τα προιόντα που θα βρείτε σε εμάς είναι: Φωτογραφικά χαρτιά, χημικά. Fuji, Kodak, Mitsubishi, Sony, DNP, Agfa, Canon. Άλμπουμ, κορνίζες, είδη δώρου. Μέσα αποθήκευσης usb - cd, dvd - sd, microsd, compact flash. Φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες. Μπαταρίες, θήκες cd, φιλμ.   Επίσης στη Grandstel θα βρεις όλα τα θερμικά Φωτογραφικά Χαρτιά άμεσα διαθέσιμα. DNP - MITSUBISHI - KODAK - FUJIFILM . Grandstel - Trading L.T.D Εισαγωγές - Εξαγωγές Φωτογραφικών ειδών και Αναλωσίμων. Grandstel    

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  Μπιζανίου 13 - Θεσσαλονίκη
  2310870377
 • Maragakis Photography | Φωτογραφίσεις Γάμων & Βαπτίσεων Θεσσαλονίκη

            Maragakis Photography Φωτογραφίσεις Γάμων & Βαπτίσεων Θεσσαλονίκη Το φωτογραφείο μας "Maragakis Photography" το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, στέκεται δίπλα σας στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, αποτυπώνοντας με κομψό και σύγχρονο τρόπο, όμορφες εικόνες που θα σας συντροφεύουν για μια ζωή.  Mε φροντίδα και σεβασμό στη μοναδικότητα των σημαντικότερων στιγμών σας, αναλαμβάνουμε τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση του γάμου, της βάπτισης του μικρού σας και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων στοχεύοντας πάντα σ'ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.                    Η φωτογράφηση γάμου καθώς και η φωτογράφηση βάπτισης για εμάς δεν αποτελεί μια απλή, συνηθισμένη φωτογράφηση, αλλά ένας συνδυασμός ρεπορτάζ και καλλιτεχνικής δημιουργίας. Κρατόντας τα καλύτερα στοιχεία αυτών των δύο δημιουργούμε ένα μοναδικό τελικό αποτέλεσμα με αυθόρμητες και μοναδικές εικόνες, γεμάτες συναίσθημα και χρώμα. Η έμπειρη ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους φωτογράφους οι οποίοι έχουν πάθος για την τέχνη της φωτογραφία ενώ χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα με τα οποία μπορούμε να συνθέσουμε την τέλεια φωτογραφική δημιουργία.  Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε το δικό μας ύφος πάνω στη φωτογραφία και το βίντεο των ιδιαίτερων στιγμών σας και είμαστε σίγουροι οτι θα καταφέρουμε να κάνουμε και τη δική σας ιδιαίτερη μέρα ξεχωριστή.  Η υψηλή τεχνογνωσία, η άρτια επαγγελματική κατάρτιση, το πάθος και το μεράκι μας για τη φωτογραφία, σωστά συνδυασμένα με το σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, σας εγγυώνται ένα άρτιο τεχνικά και συναισθηματικά δημιουργικό αποτέλεσμα.             Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από το φωτογραφείο μας για να συζητήσουμε και να δημιουργήσουμε το ιδανικό πακέτο για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας.    

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  Φιλιππουπόλεως 11 - Θεσσαλονίκη
  2310742242
  6944529861
 • Photo Studio Ιατρού - Φωτογραφίσεις Γάμων - Βαπτίσεων - Εκδηλώσεων - Προσκλητήρια Γάμου - Σοχος - Ευκαρπία - Καλαμαριά - Τούμπα - Θεσσαλονίκη - Σέρρες

  Από παλιά στο χώρο της φωτογραφίας έχουμε μάθει πόσο υπεύθυνη είναι η φωτογράφιση των προσωπικών σας στιγμών, όπως αυτές του γάμου και της βάπτισης. Όταν λοιπόν η παραδοσιακή καλλιτεχνική φωτογραφία συναντά την ψηφιακή τεχνολογία, εμείς, συνδυάζοντας τον πιο σύγχρονο ψηφιακό εξοπλισμό με την πείρα τόσων χρόνων, σας δίνουμε το καλύτερο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα και οι φωτογραφίες μας κρατούν ζωντανές τις δικές σας στιγμές στο χρόνο... Το φωτογραφείο αναλαμβάνει φωτογράφιση γάμου και βάπτισης, φωτογραφίες ταυτότητας, διαβατηρίου και πιστοποιητικών καθώς και καλλιτεχνικές φωτογραφίσεις. Διαθέτει όλο το σύγχρονο εξοπλισμό και τα προηγμένα μέσα για να σας χαρίσει ένα αποτέλεσμα το οποίο θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας εκατό τις εκατό. Υπάρχει η δυνατότητα retouch μέσω των πιο σύγχρονων προγραμμάτων που χρησιμοποιούνται σήμερα από τους επαγγελματίες φωτογράφους για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.   Στο φωτογραφείο μας μπορείτε να εμφανίσετε τα πάντα. Διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας άμεσα και γρήγορα. Προσφέρει εκτυπώσεις φωτογραφιών όλων των μεγεθών. Ψηφιακές εκτυπώσεις από όλα τα είδη μνήμης. Ψηφιακές εκτυπώσεις και σε πάζλ, κούπες κλπ. Ψηφιακές εκτυπώσεις σε όλα.   Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή περάστε από το φωτογραφείο στη Θεσσαλονίκη για να οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε. Θα βρείτε τις πιο οικονομικές τιμές σε συνδυασμό με ποιοτική δουλειά χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.     

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ 75 - ΣΟΧΟΣ - Θεσσαλονίκη
  2395022722
  6977051531
 • STUDIO ΚΑΛΤΣΙΔΗ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Το Studio Καλτσίδη ιδρύθηκε το 1990 από τον πατέρα μας, Νίκο Καλτσίδη, με πολύ αγάπη και μεράκι για τη φωτογραφία. Τα τελευταία 11 χρόνια έχει περάσει στα χέρια μας και είμαστε πολύ χαρούμενες που μετουσιώνουμε σε τέχνη τη φαντασία και την τεχνογνωσία μας πάνω στη φωτογραφία. Η συνύπαρξη της εμπειρίας, της καινοτομίας και της δυνατότητας για συνεχή ανανέωση του εξοπλισμού, καθιστά κάθε νέα επιχείρηση, ικανή να καλύψει τις ανάγκες οποιουδήποτε νέου ζευγαριού, ακόμη και σε περιόδους οικονομικής κρίσης. Η οπτική μας πάνω σε κάθε γάμο που αναλαμβάνουμε από τη φωτογράφιση εως την εκτύπωση του τελικού άλμπουμ και από τη βιντεοσκόπιση εως τη θήκη του DVD, έχει ως γνώνομα τη διαφορετικότητα του κάθε ζευγαριού, ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες του. Έτσι στόχος μας είναι, οι φωτογραφίες σας να είναι οι καλύτερες αναμνήσεις από την ομορφότερη ημέρα της ζωής σας.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 16 - ΣΙΝΔΟΣ - Θεσσαλονίκη
  2310796035
  6985076646
 • ΜΕΣΙΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-PHOTO FOTAKI

  STUDIO FOTO FOTAKI.ΑΠΟ ΤΟ 1963 ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΟΙ. ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΟΙΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΧΟΡΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΧΑΛΑΣΤΡΑ 2310-792568 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΧΑΛΑΣΤΡΑ - Θεσσαλονίκη
  2310792568
  6942280320
 • ΕΓΝΑΤΙΑΣ 64 - Θεσσαλονίκη
  2310234554
 • MEIS PHOTOGRAPHY

  Ο Αντώνης Μεϊμάρογλου και το Meis Photography, σκηνοθετεί και καταγράφει τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής σας. Η επιτυχία του έγκυται στην τεχνογνωσία την εμπειρία και στην ικανότητα του χαρακτήρα του, αυτή της αμεσότητας και του χιούμορ που διαθέτει με αποτέλεσμα να αποβάλλει από κάθε ζευγάρι τη νευρικότητα και το αγχος του γάμου τους ώστε να γίνει η καλύτερη συνεργασία και το αποτέλεσμα να ικανοποιεί το ζευγάρι. Κατάφερε κάτι που λίγοι κάνουν, την αγάπη του επάγγελμα. Το Meis Photography επανδρώνεται μόνο από επαγγελματίες φωτογράφους, βιντεολήπτες, μοντέρ, γραφίστες, ηχολήπτες ώστε το επίπεδο να είναι πάντα σταθερά υψηλό. Ο επαγγελματικός εξοπλισμός που διαθέτει, είναι ο πλέον σύγχρονος και ακολουθεί την τεχνολογία για να μπορεί η κάθε στιγμή να γίνει ανάμνηση.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΑΝΑΡΗ 3 - Έυοσμος
  2310708354
 • PHOTO STUDIO DYTIKOS - ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΛΑΜΑΤΙΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

  Βιογραφικό Μετά από σπουδές στο Πολυτεχνείο του Α.Π.Θ. και εφόσον από πολύ μικρό με είχε συνεπάρει αυτή η ωραία τέχνη, η τάση μου προς τη φωτογραφία ήταν εμφανής και ήξερα πως θα ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτήν. Το 1991 και ενώ ακόμη ήμουν φοιτητής, άρχισα να βγάζω τα πρώτα μου χρήματα με το αγαπημένο μου χόμπι. Έχοντας έτσι 20 χρόνια στο χώρο αυτό και έχοντας ασχοληθεί με διάφορους τομείς της φωτογραφίας (πορτραίτο, εκδηλώσεις, φωτορεπορτάζ, ταξιδιωτική φωτογραφία, διαφήμιση κ.ά.), έχω αποκτήσει την πείρα και την γνώση για να μπορώ να ανταποκρίνομαι σε διάφορους τομείς της φωτογραφίας. Ήταν και θα είναι πάντοτε το χόμπι μου, ασχέτως αν την εξασκώ επαγγελματικά, γιατί κατά βάθος είμαι ερασιτέχνης (εραστής της τέχνης). Σήμερα ασχολούμαι με την φωτογραφία και τις εκδόσεις περιοδικών. Θεωρώ πως η φωτογραφία είναι ένα μέσο το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιείται για να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προστασία του περιβάλλοντος, τα προβλήματα που υπάρχουν στις χώρες του 3ου κόσμου και της αληθινής ανάδειξης της καταστροφής της ανθρωπότητας από τους πολέμους. Αλέξης Αλαματίδης

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΕΥΖΩΝΩΝ 7 - Θεσσαλονίκη
  2310642055
 • PHOTOSTATION ΕΠΕ

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της φωτογραφίας από το 1993 με την αρχική ονομασία Circuit,η οποία με την εξέλιξή της μέσα στο χώρο αλλάζει μορφή και ονομασία και γίνεται Photostation. Όλα αυτά τα χρόνια έχει συσσωρευτεί γνώση και εμπειρία που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προς όφελος της επιχείρησής σας καθώς το service και η τεχνική υποστήριξη προς τα μηχανήματα ήταν και είναι μια από τις βασικές μας δραστηριότητες. Η photostation έχει επίσης σαν σκοπό τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης αλυσίδας καταστημάτων φωτογραφικών ειδών σε πανελλαδικό επίπεδο με τη μέθοδο του franchising.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  Δ. ΓΛΗΝΟΥ 5 - Θεσσαλονίκη
  2310554663
 • PHOTOTECH STUDIO - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Εδώ και 12 χρόνια αναλαμβάνουμε την φωτογράφηση του γάμου σας, καθώς και τη φωτογράφηση της βάπτισης του παιδιού σας, με μοναδικά αποτελέσματα. Οι φωτογραφήσεις μας πραγματοποιούνται απο ομάδα συνεργατών πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη μας, για το concept, εστιάζοντας στην καλύτερη εικόνα του προϊόντος του, διαμορφώνοντας παράλληλα τον οικονομικό προϋπολογισμό με ξεκάθαρους όρους. Στο χώρο μας επιπλέον θα βρείτε ψηφιακές εκτυπώσεις, κορνίζες, μπαταρίες και άλμπουμ πάντα σε οικονομικές τιμές. Η εξυπηρέτησή μας είναι άμεση.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 4 - Θεσσαλονίκη
  2310489759
  6985942076
 • ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 26 - Θεσσαλονίκη
  2310501611
 • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 22 - Θεσσαλονίκη
  2310236244
 • ΒΑΣ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 19 - Θεσσαλονίκη
  2310270813
 • ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ 7 - Θεσσαλονίκη
  2310243777
 • ΚΟΓΧΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΕ

  Η ιστορία της Ι. ΚΟΓΧΥΛΑΚΗΣ Α.Ε. ξεκινάει με την εγκατάσταση του Γιάννη Κογχυλάκη από τα Χανιά στη Θεσ/νίκη. Αφού εργάστηκε ως τεχνικός ανελκυστήρων, στα δεκαεννιά του βρέθηκε στο εργαστήριο επισκευής φωτογραφικών μηχανών του Κου Δαμιανίδη. Στη συνέχεια έγινε συνέταιρος και η εταιρεία ως DAMKON πλέον, συνεχίστηκε μέχρι το 1989. Ο κος Κογχυλάκης ξεκινάει τη δική του πορεία εγκαινιάζοντας τον Αύγουστο του 1989 το κατάστημα στη Βενιζέλου 42. Η εταιρεία όμως εξελίσσεται. Αυτή τη στιγμή παρέχει service, εκτύπωση φωτογραφιών με αναλογικά ή ψηφιακά μέσα. Φέρνει επίσης ως αποκλειστικός αντιπροσωπος στην Ελλάδα τα προϊόντα των εταιρειών: HENSEL, GITZO, SEKONIC, ANSMANN, CONDOR, BERLEBCH, KOOD, ELAMI, SUNPAK, BRONICA, ARCA, HEDLER, INGRID, WALKSTOOL, FLM και RAYNOX. Iστοσελίδα: www.photoqueen.gr

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΣΩΛΟΜΟΥ 19 - Θεσσαλονίκη
  2310261771,2310234842
 • ΚΟΥΝΙΟ ΦΩΤΟΒΙΖΙΟΝ ΕΠΕ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΕ

  Φωτογραφείο Θεσσαλονίκη. Τηλ. 2310237494 Φωτογραφικές μηχανές, υλικά φωτογραφίας.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 15 - Θεσσαλονίκη
  2310237494
 • ΜΑΓΡΙΖΟΣ ΙΑΚΩΒ Ε.Π.Ε.

  Απογειώνοντας τη φήμη του ονόματος «Φωτοδεσμός» και καθιστώντας το συνώνυμο με τις έννοιες «εξειδικευμένη γνώση όλων των φωτογραφικών προϊόντων» και οι καλύτερες τιμές σε όλη την αγορά», εξαπλώνουν σε όλη την αγορά το δίκτυο αυτό καθιστώντας το σαν τη Νο1 αλυσίδα φωτογραφικών προϊόντων. Αναβαθμίζοντας συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους καταναλωτές, φθάνουμε σήμερα να λειτουργούμε το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα αλυσίδας φωτογραφικών, με δυνατότητα εξυπηρέτησης του πελάτη μας από πενήντα διαφορετικά σημεία σε όλη την Ελλάδα. Στοχεύοντας ακόμα πιο ψηλά, είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε την επιτυχία μας με όλες τις φιλόδοξες επιχειρήσεις του χώρου μας, όπως πρόσφατα έγινε και με τη συγχώνευση της αλυσίδας Photoway, ονειρευόμαστε ένα μεγάλο φωτογραφικό δίκτυο όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να αναζητήσει οτιδήποτε έχει σχέση με τον κόσμο της φωτογραφίας και της ψηφιακής εικόνας.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  Μητροπόλεως 25 - Θεσσαλονίκη
  2310250777
 • ΒΙΤΣΙ 2 - Θεσσαλονίκη
  2310663151
 • ΣΥΝΔΙΚΑ ΠΕΤΡΟΥ 17 - Θεσσαλονίκη
  2310855425
 • ΣΑΛΚΟΦΩΤ ΑΕ

  Η εταιρία ιδρύεται το 1917 από τον Σαλβατώρ Κούνιο, πρωτεργάτη τότε στο εμπόριο φωτογραφικών μηχανών στη χώρα μας, με τη μορφή προσωπικής επιχείρησης. Από τότε λοιπόν διαγράφεται η αέναη πορεία της εταιρείας μέσα στο χρόνο. Συγχρόνως με τη λιανική πώληση ο “Κούνιο“ σύντομα εξελίσσεται σε μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες φωτογραφικών, εξοπλίζοντας με μηχανές και φωτογραφικά αναλώσιμα τα φωτογραφεία όλης της χώρας. Το όραμα της ΣΑΛΚΟΦΩΤ A.E. είναι να διευρύνει την προοπτική της, όχι μόνο στο στενό όριο της φωτογραφίας, αλλά γενικότερα σε ό,τι έχει σχέση με την εικόνα και τον τρόπο που αυτή συλλαμβάνεται, επεξεργάζεται και αποτυπώνεται.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 15 - Θεσσαλονίκη
  2310274159
Σελίδα 1 από 2