Σάββατο 28 Μαΐου 2022 | 12:56 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ
σε: Αττικής, Αθήνα, Καλλιθέα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΘΗΝΑ - STUDIO MAVRIDIS - ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ

  Χαρίστε πρωτότυπα δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα... Εκτυπώστε σε εμάς την αγαπημένη σας φωτογραφία επάνω σε λευκή κούπα, μαύρη κούπα, κούπα που αλλάζει χρώμα, χρωματιστή κούπα, puzzle, puzzle ξύλινο, ειδικό puzzle (στις διαστάσεις και τα κομμάτια που εσείς θέλετε,)κουμπαρά, θήκη i-phone, mousepad, σουβέρ, γραβάτα, κονκάρδες, μπρελόκ υφασμάτινο, μπρελόκ μεταλλικό, t-shirt, πέτρα, γυαλί, κρύσταλλο, ξύλινη κορνίζα, αναπτήρα, μεταλλική ταυτότητα, θήκη για οδοντόβουρτσες, αρκουδάκι με t-shirt, μαξιλάρι, υφασμάτινη τσάντα, πορτοφόλι, πορσελάνη, κεραμικό πλακάκι, κορδόνι λαιμού για καρτελάκι συνεδρίου. Χρόνος παράδοσης εντός 1 ημέρας (για μικρές παραγγελίες) Στο Studio Mavridis μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε αγαπημένα σας θέματα επάνω σε καμβά, kapa fix, pvc, μουσαμά, ύφασμα, απλές φωτογραφίες σε φωτογραφικό χαρτί & σε χαρτί fine art, χαρτί smooth κ.α.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 294 - Καλλιθέα
  2109595229
  6944803516
 • INTERCOLOR DIGITAL-Π. ΒΕΖΥΡΤΖΟΓΛΟΥ

  Υστερα από 32 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της φωτογραφίας με χαρά σας ενημερώνουμε για τις υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει το εργαστήρίο μας. Με την ταχύτητα και την άριστη ποιότητα μας σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο μπορούμε πλέον να σας εξυπηρετήσουμε και σε όλο το φάσμα της ψηφιακής φωτογραφίας. Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διαθεσή σας.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ 277 - Καλλιθέα
  2109416782
 • STUDIO ΚΥΡΙΑΖΗΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ

  Φωτογραφίες που απαθανατίζουν την κάθε υπέροχη στιγμή σας. Φωτογραφίες για γάμους, βαπτίσεις, αρραβώνες, και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  ΣΠΑΡΤΗΣ 95 - Καλλιθέα
  2109577329
  6979262306
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΜΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - STUDIO ΓΑΜΟΥ

  Το studio Γάμου είναι μια κατά βάση οικογενειακή επιχείρηση που με συνεχή τεχνική κατάρτιση και με τη σύμπραξη επιλεγμένων συναδέλφων φωτογράφων και εικονοληπτών λειτουργεί με εμπειρία και γνώση από το 1995 προκειμένου να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που να ικανοποιεί την αισθητική κάθε πελάτη μας. Άποψη μας ότι κάθε γεγονός της ζωής, πόσο μάλλον ο γάμος και η βάπτιση, που είναι μεγάλα μυστήρια, αποτελούν μοναδικές στιγμές για μας και τους οικείους μας. Γι΄αυτό η επιλογή του επαγγελματία που θα κληθεί να απαθανατίσει τις στιγμές αυτές οφείλει να είναι αυστηρή και να βασίζεται στην ποιότητα της δουλειάς του αλλά και της συνολικής αντιμετώπισης και συμπεριφοράς του απέναντι στον πελάτη. Η συνδιαλλαγή με τον φωτογράφο οφείλει να είναι συγκεκριμένη, ουσιώδης, αξιόπιστη και φυσικά ανθρώπινη και ευχάριστη. Το studio Γάμου ανταποκρίνεται στα παραπάνω και προσφέρει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να αποκτήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα στα δικά του οικονομικά και αισθητικά πλαίσια .

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ 37 - Καλλιθέα
  2109594247
  6979223265