Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 | 06:02 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ
σε: Λάρισας, Λάρισα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • KOLETTIS PHOTOGRAPHY STUDIO - PHOTOGRAPHY AND VIDEOGRAPHY (WEDDING, BAPTISM, EVENTS)

  Φωτογράφηση, βιντεοσκόπηση γάμων και βαπτίσεων. Το φωτογραφείο Κωλέττης αναλαμβάνει να φωτογραφήσει τις πολυτιμότερες στιγμές σας με συνέπεια και υπευθυνότητα.  

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ 22 - Λάρισα
  2410531301
  6932400084
 • ΦΩΤΟ ΤΣΟΛΗΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ - ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ - WEDDING DAY - NEXT DAY

  Φωτογραφίσεις, βιντεοσκοπήσεις όλων των κοινωνικών εκδηλώσεων, ψηφιακές εκτυπώσεις, εκδηλώσεις, ψηφιακά άλμπουμ, wedding photography, wedding day, next day, μοντάζ, στα Φάρσαλα, Λάρισα.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΛΑΡΙΣΗΣ 5 - ΦΑΡΣΑΛΑ - Λάρισα
  2491022053
  6983463764
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑ - ΒΙΝΤΕΟ ΓΑΜΟΥ - STUDIO PHOTOGRAPHY LARISA - ΛΙΑΠΤΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

  Η Κατερίνα Λιάπτσιου σπούδασε στη σχολή φωτογραφίας ΑΚΤΟ και εργάστηκε ως φωτορεπόρτερ για περισσότερο από δέκα χρόνια σε καθημερινή εφημερίδα της Λάρισας. Συνεργάστηκε με έντυπα και ειδησεογραφικά πρακτορεία σ’ ολόκληρη την Ελλάδα. Φωτογραφίες της έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα, τουριστικούς οδηγούς, λευκώματα κλπ. Έχει στο ενεργητικό της ατομικές εκθέσεις, μεταξύ των οποίων στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Χαϊδαρίου, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας κ.α. Έργα της φιλοξενούνται στις παιδιατρικές κλινικές του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς και στο τμήμα αιμοδοσίας του ΠΓΝΛ. Ασχολείται με τη φωτογραφία γάμου και βάπτισης και έχει ιδιαίτερη αγάπη στο παιδικό πορτρέτο. Το studio της είναι στην Πατρόκλου 2 στο κέντρο της Λάρισας.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 2 - Λάρισα
  6944944571
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΛΑΡΙΣΑ - ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

  Φωτογραφήσεις, βιντεοσκοπήσεις, φωτογράφος γάμου, φωτογραφήσεις βαπτίσεων, ψηφιακά άλμπουμ, διαφημιστική φωτογραφία, κοινωνικών εκδηλώσεων, Jim Gousgounis Photography, Λάρισα.φωτογράφος βάπτισης Λαρισα. φωτογράφιση βάπτισης στη Λάρισα. φωτογράφιση γάμου στη Λάρισα, Βιντεοσκόπιση γάμου, βιντεοσκόπιση βάπτισης. Wedding video - vaptism video Φωτογραφήσεις σε ολη την Ελλάδα. ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(studio art@foto). jimgousgounis photography(larissa greece). professional photographer-videographer. Το 1956 ο παππούς μου και συνονόματος δημιουργεί την επιχείρηση ART-FOTO που ασχολείται αποκλειστικά με την καλλιτεχνική φωτογραφία. Στη συνέχεια ο πατέρας μου και πρώτος δάσκαλος μου ακολουθεί τα χνάρια του παππού μου προσθέτοντας και το εμπορικό κομμάτι. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια φωτογράφων και με την αίσθηση της δημιουργίας μέσα μου αποφασίζω από μικρή ηλικία να δημιουργώ και να ψάχνω το φως. Λίγο αργότερα σπουδάζοντας φωτογραφία και πληροφορική και παρακολουθώντας σεμινάρια τεχνικών λήψης και επεξεργασίας δημιουργώ το δικό μου κύκλο εργασιών και ασχολούμαι σχεδόν με όλα τα είδη φωτογραφίας. Φωτογραφία γάμου, βάπτισης. Αρχιτεκτονική και διαφημιστική φωτογραφία. Έχοντας τη φιλοσοφία ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός και κάθε δουλειά ξεχωριστή. Δημιουργώ εικόνες με σεβασμό στο συναίσθημα και τον αυθορμητισμό των ανθρώπων.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 29 - Λάρισα
  2410256190
  6977575797
 • ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΚΟΡΝΙΖΕΣ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ PHOTO LAKIS

  Βίντεο γάμου βάπτισης, φωτογραφία γάμου βάπτισης, κορνίζες, ψηφιακές εκτυπώσεις στη Λάρισα. Το φωτογραφείο Photo Lakis φωτογραφίζει τις πολύτιμες στιγμές σας με ποιότητα και υπευθυνότητα.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Φωτογραφίες [5]
  Στείλτε e-mail
  ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 14 - Λάρισα
  2492031949
  6973978946
 • ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΡΙΝΤΟ

  Η επιχείρηση ΡΙΝΤΟ ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια με αγάπη στην τέχνη της φωτογραφίας στην αποτύπωση των ιδιαίτερων στιγμών, στην αποτύπωση των γλυκών αναμνήσεων σας. Η τέχνη της φωτογραφίας είναι η τέχνη της απεικόνισης και η αξία της θα αναγνωριζόταν, θεωρητικά από τον βαθμό που πετυχαίνει την πιστότερη μορφή απεικόνισης. Το φωτογραφικό μας στούντιο αναλαμβάνει να φωτογραφίσει με σύγχρονες ψηφιακές μηχανές όλες τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις, γάμους, βαπτίσεις, καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Κάθε φωτογράφηση γάμου, αποτελεί για μας ένα μεγάλο στοίχημα. Να ξεπερνούμε τους εαυτούς μας δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα. Πάντοτε με πολύ προσιτές τιμές είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Με εκτίμηση Κολλημένος Ευάγγελος ΡΙΝΤΟ

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Φωτογραφίες [5]
  ΡΟΔΟΥ 47 - Λάρισα
  2410534302
  6977391788
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ - ΤΙΡΧΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΛΑΡΙΣΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

  Η φωτογραφία και το βίντεο δεν είναι μόνο ένα μέσο αποτύπωσης, αλλά είναι μία μορφή σύγχρονης τέχνης και επικοινωνίας. Στα ψηφιακά εργαστήρια βιντεοσκοπήσεων και φωτογραφήσεων Κωνσταντίνος Τίρχας γνωρίζουμε και εφαρμόζουμε αυτήν την τέχνη επί σειρά ετών. Πάνω απ’ όλα υλοποιούμε την αγάπη και το μεράκι μας για την φωτογραφία. Μία αγάπη που αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στη δουλειά μας. Σε 'μας θα βρείτε την πολυετή εμπειρία, τις γνώσεις και τις επαγγελματικές ικανότητες που απαιτούνται, για την εφαρμογή τις φωτογραφίας και του βίντεο. Στόχος μας ήταν και είναι να κατανοούμε πλήρως τα μυστικά και τις δυνατότητες τις φωτογραφίας, χωρίς να εφησυχάζουμε ποτέ, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στους πελάτες μας.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΛΑΜΑ 2 - Λάρισα
  2410550025
  6977537720