Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 | 05:03 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ
σε: Φθιώτιδας, Λαμια
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • PHOTO CENTRE

    PHOTO CENTRE   Το φωτογραφείο μας “PHOTO CENTRE” είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια αναλαμβάνοντας την φωτογράφιση των πιο σημαντικών στιγμών της ζωής σας αλλά και παρέχοντας σας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.   Σε εμάς θα βρείτε μπομπονιέρες, προσκλητήρια και βιβλία ευχών, ενώ οι έμπειροι φωτογράφοι μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβουν την φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση του γάμου σας, της βάπτισης του μικρού σας και οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης επιθυμείτε.    

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Φωτογραφίες [6]
  Στείλτε e-mail
  Χατζόπουλου 10 - Λαμια
  2231020013
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΛΑΜΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ - STUDIO IMAGE - ΙΑΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Φωτογραφικά υλικά και φωτογραφικές μηχανές. Ανήκουμε στο χώρο της φωτογραφίας εδώ και 10 χρόνια. Η μεγάλη εμπειρία μας επάνω στην ψηφιακή φωτογραφία μας κάνει να υπερέχουμε στην ανάλυση, επεξεργασία και video εικόνας. Αναλαμβάνουμε να αποτυπώσουμε με πάρα πολύ συνέπεια όλες τις όμορφες στιγμές της ζωής σας, γάμους, βαπτίσεις, αρραβώνες, εκδηλώσεις, πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές. Μέσα στον όμορφο χώρο μας θα βρείτε φιλμς, άλμπουμς, ημερολόγια. Επίσης αναλαμβάνουμε και τα προσκλητήρια σας, πάντα σε μοντέρνα και πρωτότυπα σχέδια. Φωτογραφίες επάνω σε κούπες για τα προσωπικά δώρα σας. Προτείνουμε παέμορφες τοποθεσίες, για τις αναμνήσεις σας. Κάθε φωτογράφιση θέλουμε να αποτελεί για εμάς ένα μεγάλο στοίχημα να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας, δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα με ζήλο και ιδιαίτερη καλλιτεχνική διάθεση. Είμαστε πάντα πρόθυμιο να φωτογραφίσουμε όλες τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Φωτογραφίες [2]
  Στείλτε e-mail
  ΑΜΑΛΙΑΣ 4 - Λαμια
  2231024080
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΛΑΜΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑ - ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΤΑΖ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ - WEDDING DAY - NEXT DAY - ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ

  Φωτογραφίσεις, βιντεοσκοπήσεις όλων των κοινωνικών εκδηλώσεων, γάμων, βαπτίσεων, φωτογραφίες διαφημίσεων, μοντάζ, ψηφιακά άλμπουμ, Φωκίδα, Ευρυτανία, Λιβαδειά, Θήβα, Βοιωτία, Λάρισα, Πιερία, Αταλάντη, Άγιος Κωνσταντίνος.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  ΛΑΜΙΑ - Λαμια
  6973824321