Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 | 09:29 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ
σε: Αχαΐας, Πάτρα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΤΡΑ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ

  Τι ρόλο παίζει άραγε η φωτογραφία; Μήπως είναι μια ανάκληση όμορφης μνήμης; ένα κομμάτι της ζωής μας που θέλουμε να μείνει αποτυπωμένο, να το βλέπουμε και να θυμόμαστε τις όμορφες στιγμές μας; Ο καλλιτέχνης που θα αναλάβει αυτό το έργο θα είναι κι ο δημιουργός του! Ένας τέτοιος δημιουργός είναι και ο φωτογράφος. Όχι ο τυχαίος φωτογράφος. Η καλλιτεχνική φωτογραφία είναι η δημιουργική φωτογραφία και το ιδανικό αποτέλεσμα εγγυώνται μόνον η επιστημονική γνώση και χρήση της ψηφιακής επεξεργασίας σε συνδυασμό με την καλλιτεχνική δημιουργία! Το STUDIO Δημιουργικής Φωτογραφίας ΧΑΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ αναλαμβάνει την υποχρέωση να κάνει τις όμορφες στιγμές της ζωής αξέχαστες! Ποικίλα θέματα,γάμος, βάπτιση, πολιτιστικές εκδηλώσεις, διαφημιστική φωτογραφία, αρχιτεκτονική φωτογραφία, συνέδρια συναυλίες, κάθε είδους και μορφής εκδηλώσεις! Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΦΑΒΙΕΡΟΥ 24Β ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ - Πάτρα
  2610272719
  6932126511
 • ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Φωτογραφείο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Φωτογραφίσεις γάμων, βαπτίσεων και κοινωνικών εκδηλώσεων στην Πάτρα. Αναλαμβάνουμε να αποθανατίσουμε την ημέρα που θέλετε να κρατήσετε για πάντα.

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΤΡΑ - Πάτρα
  6976280170
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑ - ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ - ΜΟΝΤΑΖ - ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ

  Με 12 χρόνια εμπειρίας στο χώρο προσφέρουμε αποκλειστικά υπηρεσίες φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης γάμου και βάπτισης.   Τα τελευταία 3 χρόνια διατηρούμε το φωτογραφείο που σήμερα στεγάζεται στην Ακρωτηρίου 286 στην Πάτρα. H πολυετής εμπειρία μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε άριστες και εξατομικευμένες υπηρεσίες σε κάθε περίσταση. Από το ψηφιακό άλμπουμ μέχρι το άψογο βίντεο, το αποτέλεσμα είναι σε κάθε περίπτωση μοναδικό και ικανό να καλύψει απόλυτα κάθε ανάγκη. Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και συνεχή ανανέωση όχι μόνο των υλικών αλλά και των τεχνικών που χρησιμοποιούνται το αποτέλεσμα είναι μοντέρνο, ανταποκρίνεται στα πιο ποιοτικά πρότυπα και ταυτόχρονα παραμένει διαχρονικό.   Οι συνεργάτες μας με την εμπειρία που διαθέτουν εγγυούνται όχι μόνο το άριστο αποτέλεσμα αλλά και την καλύτερη επικοινωνία και εξυπηρέτηση. Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας όπου εκθέτουμε δείγματα από την δουλειά μας. Σημαντικότερο όμως είναι να επισκεφθείτε το κατάστημά μας ώστε να γνωριστούμε από κοντά και να σας προτείνουμε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Εξάλλου τελικά αυτό που θα μείνει να σας θυμίζει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας αξίζει να το εμπιστευθείτε στους πλέον ειδικούς!

  Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ

  Φωτογραφίες [16]
  Στείλτε e-mail
  ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 286 - Πάτρα
  2614000845
  6977766256