Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 | 03:20 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΧΥΤΗΡΙΑ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΧΥΤΗΡΙΑ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
σε: Αττικής, Αθήνα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΧΥΤΟΜΕΤΑΛ - ΧΥΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΩΝ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ - ΣΧΑΡΕΣ ΥΔΡΟΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των χυτοσίδηρων από το 1968. Αρχικά λειτουργούσε στο δήμο Αχαρνών Αττικής και από το 1986 εδρεύει στον Άγιο Θωμά - Οινόφυτα Βοιωτίας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 16000 τετραγωνικών μέτρων. Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση της περιοχής των Αθηνών, λειτουργεί αποθήκη χυτοσίδηρων στο 11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας στη Μεταμόρφωση Αττικής. Κύριο αντικέιμενό μας, είναι η κατασκευή καλυμμάτων φρεατίων και σχαρών υδροσυλλογής από φαιό χυτοσίδηρο (μαντέμι). Στην πορεία των 41 χρόνων, έχοντας ως γνώμονες τη συνέπεια προς τονπελάτη και την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση, μπορούμε και προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας στις χαμηλότερες τιμές. Η προσωπική μας επαφή με τον πελάτη, μας επιτρέπει να ικανοποιούμε και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις. Το αποτέλεσμα της πολύχρονης πορείας μας, είναι η συνεργασία για πολλά έτη με τις περισσότερες τεχνικές εταιρείες, πολιτικούς μηχανικούς, εργολάβους, καταστήματα ειδών υγιεινής και υδραυλικών ειδών καθώς και με τους περισσότερους δήμους της χώρας μας.

  Κατηγορία: ΧΥΤΗΡΙΑ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  11ο ΧΛΜ ΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - Μεταμόρφωση
  2102840623
  6937186185, 6958461016
 • ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Η επιχείρηση λειτουργεί από το 1993 με πείρα 40 ετών στην χύτευση ορείχαλκου και αλουμινίου στο χώμα (πατητά). Χύτευση γλυπτών, διακοσμητικών, ειδών λαϊκής τέχνης, φωτιστικών, εκκλησιαστικών ειδών, βιομηχανικών και μηχανουργικών εξαρτημάτων. Λειτουργούμε με συνέπεια και εντιμότητα. Εξυπηρέτηση και παράδοση στον συμφωνηθέντα χρόνο.

  Κατηγορία: ΧΥΤΗΡΙΑ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΔΗΜΑΡΑΚΗ 27 - Αθήνα
  210-3412976
  6977007905
 • ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΧΥΤΗΡΙΟ ΒΑΡΔΑΞΗΣ

  Καλώς ήρθατε στην δικτυακή παρουσίαση του καλλιτεχνικού χυτηρίου του Μάνου Βαρδαξή. Η μεγαλύτερη των 50 ετών εμπειρία της οικογενειακής επιχείρησης διασφαλίζει την ποιότητα και την αναπαραγωγή κάθε είδους αντικειμένου, οποιουδήποτε μεγέθους σε ασήμι, μπρούτζο κ.α. υλικά χύτευσης με την μέθοδο του χαμένου κεριού. Στο χυτήριό μας αναλαμβάνονται: * καλλιτεχνικές δημιουργίες κάθε μεγέθους * κεριά και κατασκευή πρωτότυπων μοντέλων σας και η συνεργασία διασφαλίζεται με: * την φιλική εξυπηρέτηση * την προστασία των μοντέλων ΧΥΤΗΡΙΟ - ΧΥΤΟΠΡΕΣΣΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΕΩΣ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

  Κατηγορία: ΧΥΤΗΡΙΑ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  10ο χλμ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ - Νέα Φιλαδέλφεια
  2102530770
  6947778622