Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 | 07:28 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
σε: Αργολίδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ | Χωματουργικές Εργασίες Άργος - Κατασκευαστικές Εργασίες Άργος

        ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Χωματουργικές Εργασίες Άργος - Κατασκευαστικές Εργασίες Άργος Η επιχείρηση μας “ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στο Άργος, ιδρύθηκε το 2004 και από τότε δραστηριοποιείται στις χωματουργικές εργασίες καθώς και στην υλοποίηση κατασκευαστικών εργασιών, παρέχοντας εξατομικευμένες και σύγχρονες λύσεις για κάθε σχετική εργασία. Με εμπειρία που ξεπερνά τα 40 και πλέον χρόνια, οι ιδρυτές της επιχείρησής μας, Ασήμης Β. Ευάγγελος και Ασήμης Β. Γεώργιος και το εξειδικευμένο προσωπικό της, είναι σε θέση να υλοποιήσουν οποιαδήποτε χωματουργική και κατασκευαστική εργασία επιθυμείτε στο Άργος, σε όλη την Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.                 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, εξειδικευμένους χειριστές και έμπειρα συνεργεία μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις χωματουργικές εργασίες, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας καθώς και παντός είδους κατασκευαστικές εργασίες όπως διανοίξεις δρόμων, αντιπλημμυρικά έργα κ.α. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.     Σύγχρονος Στόλος   Εξειδικευμένο Προσωπικό   Μακροχρόνια Εμπειρία   Άμεση Εξυπηρέτηση   Οικονομικές Τιμές                   ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Με κύριο χαρακτηριστικό την υπευθυνότητα που μας διακρίνει, την προσοχή στη λεπτομέρεια, το σωστό σχεδιασμό και την άριστη συνεργασία μας με κάθε πελάτη, σας εξασφαλίζουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο είναι σύμφωνα πάντα με τις τεχνικές προδιαγραφές. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η ποιότητα όλων των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.               ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία και αν μας ανατεθεί εξυπηρετώντας άμεσα το Άργος, όλη την Πελοπόννησο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.  

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Άργους - Μυκηνών, Άκοβα - Άργος
  2751026370
  6949471231, 6947848673
 • Μπέκας Δημήτριος | Χωματουργικά - Οδοποιία Ναύπλιο

  ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η επιχείρησή μας “BEKAS TRANS “ η οποία βρίσκεται στο Ναύπλιο δραστηριοποιείται στις χωματουργικές εργασίες σε όλο τον νομό του Ναυπλίου και την υπόλοιπη Πελοπόννησο. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο μηχανημάτων, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας χωματουργικές εργασίες κάθε είδους, εκσκαφές, εκβραχισμούς, συλλεκτήρες μπαζών, μετακομίσεις, μεταφορές & ψυγειομεταφορές πριόντων. Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλο το Ναύπλιο τόσο ιδιωτικών όσο και δημοσίων έργων.   Επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για όλες τις εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε .

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Άρια - Ναύπλιο
  2752022494
  6977077234, 6940613002, 6940613006
 • Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ | Χωματουργικές Εργασίες Ναύπλιο Αργολίδα

        Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Χωματουργικές Εργασίες Ναύπλιο Αργολίδα Η επιχείρησή μας “Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Ναύπλιο, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται για περισσότερα από 95 χρόνια στις χωματουργικές εργασίες, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση. Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 3η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο χώρο, αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα στο Ναύπλιο και σε όλη την Αργολίδα κατόπιν συνεννόησης.  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένους χειριστές, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στις πιο σύνθετες και πιο πολύπλοκες χωματουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλά και να σας εγγυηθεί για άψογα αποτελέσματα.           ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας εκσκαφές, κατεδαφίσεις, καθαρισμούς οικοπέδων, μεταφορές μπαζών και οποιαδήποτε άλλη χωματουργική εργασία επιθυμείτε καθώς και διανοίξεις δρόμων και γενικά έργα οδοποιίας. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία ένα μεγάλο αριθμό έργων στοχεύοντας πάντα στην άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.        ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ   Τσάπες   Φορτοτές   Bobcat   Σφύρες   Φορτηγά   Οδοστρωτήρες         Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο Ναύπλιο και σε όλη την Αργολίδα.   Στόχος μας είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών μας καθώς και ο διαρκής εξυνχρονισμός του στόλου μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη για χωματουργικές εργασίες.              ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε το Ναύπλιο και όλη την Αργολίδα κατόπιν συνεννόησης.  

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Αγίας Μονής 15 - Ναύπλιο
  2752061566
  6906876155, 6909848612
 • Χωματουργικές Εργασίες - Κουτσονικολής - Ενοικιάσεις Κοντέινερ & Εκσκαφές Άργος

      Η επιχείρηση χωματουργικών εργασιών του κυρίου Κουτσονικολή Σταύρου προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο Άργος και στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, όχι μόνο στα χωματουργικά έργα αλλά και στις ενοικιάσεις container (κοντέινερ).   Με την 25ετή και πλέον πείρα μας  στον τομέα των χωματουργικών εργασιών και τεχνικών έργων, τον πλήρη εξοπλισμό, την άρτια τεχνογνωσία και τον άριστο επαγγελματισμό του προσωπικού μας, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες και δραστηριοποιούμαστε και στους όμορους νομούς κατόπιν συνεννόησης.     Απευθυνόμαστε σε Ιδιώτες, Τεχνικές Εταιρείες, Εργολάβους Οικοδομών, Δήμους και Κοινότητες.   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:   - βελτιώσεις εδάφους - εκσκαφές & κατεδαφίσεις - εκβραχισμοί - μπαζώματα - επιχωματώσεις - διαμορφώσεις χώρων - μεταφορά αδρανών υλικών - δημόσια και ιδιωτικά έργα - διαμορφώσεις ρεμάτων - αποκαταστάσεις - έργα οδοποιίας & υποδομής - καθαρισμός οικοπέδων - αποκομιδή μπαζών - κηπευτικά χώματα   Εργασίες για τις οποίες εγγυώμεθα απόλυτη ακρίβεια χειρισμών, άριστη ποιότητα κατασκευής, αντιμετώπιση και επίλυση όποιου τεχνικού προβλήματος και έγκαιρη παράδοση.   ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:   - BOBCAT (ΜΙΚΡΟΙ ΦΟΡΤΩΤΕΣ) - ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ  - ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ - ΜΠΟΛΝΤΟΖΕΣ - ΤΣΑΠΕΣ ΛΑΣΤΙΧΟΦΟΡΕΣ - ΤΣΑΠΕΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΕΣ - ΣΦΥΡΙΑ ΛΑΣΤΙΧΟΦΟΡΑ - ΣΦΥΡΙΑ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΑ - ΦΟΡΤΩΤΕΣ ΛΑΣΤΙΧΟΦΟΡΟΥΣ - ΦΟΡΤΩΤΕΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΟΥΣ - ΦΟΡΤΗΓΑ - ΝΤΑΛΙΚΕΣ   Η υπευθυνότητα και η συνέπεια, χαρακτηρίζουν τη μακροχρόνια επαγγελματική μας πορεία και η καινοτομία αποτελεί τον γνώμονα για το μέλλον.   Με εκτίμηση Κουτσονικολής Σταύρος.  

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Αγίου Ιωάννου 73 - Άργος
  2751068909
  6977426200
 • Χωματουργικές Εργασίες Δίδυμα Κρανίδι Αργολίδα - ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Κατεδαφίσεις - Μπαζώματα - Εκβραχισμοί - Ιδιωτικά Έργα - Διανοίξεις Δρόμων Δίδυμα Κρανίδι Αργολίδα

  ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χωματουργικές Εργασίες Δίδυμα Κρανίδι Αργολίδα Η επιχείρησή μας “ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αργολίδα και πιό συγκεκριμένα στην Περιοχή Δίδυμα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με χωματουργικές εργασίες προσφέροντας ποιοτικές εργασίες σε οικονομικές τιμές. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο από χωματουργικά μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις χωματουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Αργολίδα. Αναλαμβάνουμε κατεδαφίσεις, μπαζώματα, εκβραχισμούς, διανοίξεις δρόμων και όλες τις χωματουργικές εργασίες. Αναλαμβάνουμε δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλη την Αργολίδα.     Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αργολίδα.  

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Δίδυμα - Κρανίδι - Αργολίδα
  2754071053
  6970831314, 6972295221
 • ​​​​​​​Γαβρήλος Γεώργιος | Χωματουργικές Εργασίες Αργολίδα - Μεταφορά Πόσιμου Νερού & Γέμισμα Πισίνας Αργολίδα - Χωματουργικά - Ενοικιάζεις Κάδων - Αποκομιδή Μπαζών - Υδροφόρες Μεταφοράς Νερού Αργολίδα - Κάδοι Μπαζών Αργολίδα

      ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χωματουργικές Εργασίες Αργολίδα - Μεταφορά Πόσιμου Νερού & Γέμισμα Πισίνας Αργολίδα Η επιχείρησή μας “Γαβρήλος Γεώργιος” η οποία βρίσκεται στην Αργολίδα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Ίρια, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στις χωματουργικές εργασίες παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε σε όλη την Αργολίδα. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένους χειριστές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις χωματουργικές εργασίες που επιθυμείτε στοχεύοντας πάντα στην άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Παράλληλα, διαθέτοντας σύγχρονα βυτία, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά πόσιμου νερού σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και εξοχικά σε όλη την Αργολίδα.         ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Στην πολύχρονη πορεία μας στις χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας έναν μεγάλο αριθμό έργων τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα σε όλη την Αργολίδα. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη την πείρα που χρειάζεται και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιό δύσκολες χωματουργικές εργασίες. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε στις χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αργολίδα, στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Σήμερα η επιχείρησή μας θεωρείται από τις πλέον αξιόλογες και ανταγωνιστικές στο χώρο της με σημαντική παρουσία σε απαιτητικά μεγάλα έργα σε όλη την Αργολίδα.       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για όλες τις χωματουργικές εργασίες αλλά και για την σωστή μεταφορά πόσιμου νερού. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αργολίδα.  

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Ίρια - Αργολίδα
  2752092641
  6973025659
 • ΑΦΟΙ Κ. ΔΡΟΣΟΥ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΕΚΣΚΑΦΕΣ - ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ - ΕΞΟΡΥΞΗ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΕΤΡΑΣ - ΟΔΟΠΟΙΙΑ - ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

  Η εταιρία ΑΦΟΙ Κ. ΔΡΟΣΟΥ δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Αργολίδας και Κορινθίας σε δημόσια αλλά και ιδιωτικά έργα.   Η έδρα της βρίσκεται στην Νέα Επίδαυρο Αργολίδας και το κύριο αντικείμενο της είναι οι χωματουργικές εργασίες και το εμπόριο πέτρας.   Ιδρύθηκε το 1959 απο τον Γεωργιο Κ. Δρόσο και η πολυετής πείρα και συνέπεια της εταιρίας μας σας εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα    στην κατασκευή του έργου σας.        Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.Παράλληλα αφιερώστε λίγο χρόνο για να περιηγηθείτε στην καινούρια   μας ιστοσελίδα και να ενημερωθείτε εκτενώς πάνω στις υπηρεσίες που παρέχουμε αλλά και στα έργα που έχουμε φέρει εις πέρας.   Ανυπομονούμε να μας επισκεφθείτε στην διεύθυνση: ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ  Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ    Εκσκαφές  Εκβραχισμοί Τεχνικά έργα Κατεδαφίσεις Εξόρυξη και εμπόριο πέτρας Οδοποιία   Με εκτίμηση ΔΡΟΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (6944356881) ΔΡΟΣΟΣ ΝΙΚΟΣ (6974516091)  

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - Αργολίδα
  6944356881
  6974516091
 • ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΕΚΣΚΑΦΕΣ - ΕΡΓΑ ΟΤΕ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ - ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ  ΕΡΓΑΣΙΕΣ  ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΛΥΓΟΥΡΙΟ - ΑΡΓΟΛΙΔΑ   Η επιχείρηση ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ιδρύθηκε από τον Εμμανουήλ Κωνσταντίνο και από το 1996 έχει μπεί δυναμικά στην επιχείρηση ο υιός του Γιάννης με εξαιρετικά επιτυχημένη δραστηριότητα στον τομέα των χωματουργικών εργασιών.    Η έδρα μας βρίσκετε στον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ – ΛΥΓΟΥΡΙΟ - ΑΡΓΟΛΙΔΑ.   Επειδή η εμπειρία μας μετράει πολλά χρόνια, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία και να μας ανατεθεί, άμεσα και υπεύθυνα.   Απασχολούμε προσωπικό άρτια καταρτισμένο με μακρόχρονη εμπειρία, το οποίο σε συνδυασμό με την άριστη κατάσταση των μηχανημάτων, αποτελεί εγγύηση για την ποιοτική εκτέλεση των έργων καθώς και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.   Η ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ :   1. Άριστη συνεργασία 2. Ποιοτική παροχή υπηρεσιών 3. Προσιτές τιμές                                    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   · Χωματουργικές εργασίες ΛΥΓΟΥΡΙΟ - ΑΡΓΟΛΙΔΑ · Εκσκαφές  ΛΥΓΟΥΡΙΟ - ΑΡΓΟΛΙΔΑ · Τεχνικά έργα ΛΥΓΟΥΡΙΟ – ΑΡΓΟΛΙΔΑ · Έργα ΟΤΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑ · Ιδιωτικά έργα · Κατεδαφίσεις  · Οικοδομικές εργασίες · Διαμορφώσεις χώρων · Καθαρισμοί οικοπέδων · Εκβραχισμοί · Χωματουργικά · Διανοίξεις αγροτικών δρόμων κ.α   Οτιδήποτε και αν χρειαστείτε στο χώρο των χωματουργικών εργασιών …. Το έχουμε.   Επικοινωνήστε μαζί μας, πάρτε την προσφορά μας και κάντε την σύγκριση.   Με εκτίμηση, Εμμανουήλ  Γιάννης

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Φωτογραφίες [6]
  Στείλτε e-mail
  ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Λυγουριό
  2753061165
  6977708629