Σάββατο 28 Μαΐου 2022 | 12:53 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
σε: Ηρακλείου
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Ανδρουλάκης | Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτης

        ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτης Η επιχείρησή μας “Ανδρουλάκης” διατηρεί την έδρα της στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με χωματουργικές εργασίες παντός τύπου προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές. Το προσωπικό μας χαρακτηρίζεται για την κατάλληλη πείρα και τεχνογνωσία του που σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε αποτελούν εγγύηση για την σωστή αποπεράτωση κάθε χωματουργικής εργασίας επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας εκσκαφές, εκβραχισμούς, επιχωματώσεις, κατεδαφίσεις, μεταφορές μπάζων αλλά και κάθε είδους χωματουργικές εργασίες, εξασφαλίζοντας για εσάς γρήγορους χρόνους παράδοσης και άριστη εξυπηρέτηση.           ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Στην μέχρι τώρα πορεία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών έχουμε αναλάβει και ολοκληρώσει, με μεγάλη επιτυχία, σημαντικά έργα στο Ηράκλειο αλλά και σε όλη την Κρήτη. Η συνεχής ενεργή μας θέση στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, η εργοληπτική μας ικανότητα, καθώς και η πολύχρονη τεχνική εμπειρία μας, αποτελούν εγγύηση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία σκέφτεστε να μας αναθέσετε. Οι διαρκείς αλλαγές στο τομέα της τεχνολογίας, δεν μπορεί να αφήνει αδιάφορη την επιχείρησή μας, που με συνεχή ενημέρωση στους τομείς των υπηρεσιών που σας προσφέρει καταφέρνει να τελειοποιεί και να ανανεώνει το στόλο των μηχανημάτων της για το δικό σας καλύτερο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας πάνω στο αντικείμενο των χωματουργικών υπηρεσιών καθώς και η προμήθεια των υλικών που είναι απαραίτητα για την διεκπεραίωση των εργασιών αυτών.                  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Όποια χωματουργική εργασία και να χρειάζεστε, επικοινωνήστε μαζί μας και εκμεταλλευτείτε την εμπειρία και τις πολύ καλές τιμές μας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.    

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Ελ. Βενιζέλου 157, Γαζί - Ηρακλείου
  6979224757
 • ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Η «Δ. Σεβαστάκης» με οικογενειακή πορεία στο χώρο είναι από τις πιο εξειδικευμένες και πολύπειρες εταιρείες στον τομέα της ανόρυξης μεγάλων και μικρών γεωτρήσεων και χωματουργικών εργασιών στην Κρήτη.   Στα 30 χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο, με την τεχνογνωσία μας και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, έχουμε αναλάβει και φέρει εις πέρας έργα όλων των  επιπέδων δυσκολίας. Με τη χρήση του μεγάλου ιδιόκτητου εξοπλισμού μας αναλαμβάνουμε κάθε είδους έργο και με οποιοδήποτε βαθμό δυσκολίας.   Η εταιρεία μας συνεργάζεται με έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς (γεωλόγους, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους και  περιβαλλοντολόγους) για να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες και άρτιες λύσεις.   Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδρομή από την αδειοδότηση μέχρι και την κατασκευή του έργου σας.   Στόχος μας είναι με την εμπειρία και την τεχνική κατάρτιση που διαθέτουμε να προσφέρουμε την καλύτερη τεχνικά και οικονομικά δυνατή λύση, ταχύτητα, με σεβασμό στο περιβάλλον.   Η «Δ. Σεβαστάκης» διαθέτει μεγάλο ιδιόκτητο στόλο που αποτελείται από :   Μεγάλο γεωτρύπανο για γεωτρήσεις μεγάλης διαμέτρου και βάθους (για έργα με μεγάλες απαιτήσεις) Μικρό και ευέλικτο γεωτρύπανο (κατασκευασμένο ειδικά για έργα που είναι δύσκολη η πρόσβαση από τα συμβατικά μηχανήματα όπως κήπους, γκαράζ, πυλωτές, υπόγεια  κτλ.)     2 μεγάλους γερανούς Φορτηγά Τσάπες JCB Φορτωτάκια Οδοστρωτήρα Τα τρυπάνια μας έχουν τη δύναμη και τη δυνατότητα για διάνοιξη οπών μεγάλου βάθους.

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  7ο ΧΛΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΜΟΙΡΩΝ - Ηράκλειο
  6945737586
  6984716420
 • Έδαφος Χωματεχνική - Σαββάκης Δ. Πιτσικάκης Γ. | Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτη

      ΕΔΑΦΟΣ ΧΩΜΑΤΕΧΝΙΚΗ Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτη Η εταιρεία μας “Έδαφος Χωματεχνική” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι το 2008 από τον Δημήτριο Σαββάκη και τον Γεώργιο Πιτσικάκη. Οι δύο ιδρυτές μετά από πολυετούς εμπειρία στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και έχοντας συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια με γνωστά ονόματα του χώρου αποφάσισαν να ενώσουν τις δεξιότητές τους.          ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Γνώστες και οι δύο του αντικειμένου αλλά και γνώστες μηχανολογίας οχημάτων ο Δημήτριος Σαββάκης και Γεώργιος Πιτσικάκης μέσα από την Έδαφος ΟΕ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπως εκσκαφές, εκβραχισμούς σε δύσβατα σημεία, κατεδαφίσεις, δημιουργία βόθρων και πηγαδιών στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Παράλληλα, η εταιρεία μας διαθέτει άδεια συλλογής και μεταφοράς προϊόντων από τις εκσκαφές και τις κατεδαφίσεις σε συστήματα ανακύκλωσης - διαχείρισης ΑΕΚΚ. Τα γραφεία της εταιρείας μας βρίσκονται στην οδό Σπύρου Μουστακλή 10 στην περιοχή Γιόφυρο σε ιδιόκτητο χώρο όπου και χρησιμοποιούν 2 εκτάσεις όπου είναι η έδρα των μηχανημάτων και του υλικού. Η μια βρίσκεται έναντι των γραφείων της εταιρείας και η άλλη βρίσκεται στο 1ο χλμ Γαζίου - Κρουσώνα στο Ηράκλειο Κρήτης.       Επιθυμώντας την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη, η εταιρεία μας, δε σταματά να εκπαιδεύεται, να εξελίσσεται και να ανανεώνει τον στόλο της ώστε να σας προσφέρει πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.                 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.    

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Σπύρου Μουστακλή 10 (Θέση Γιόφυρο) - Ηράκλειο
  2813021286
  6937068877, 6977543134
 • Λαμπάκης Χωματουργικά | Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτης

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Λαμπάκης Χωματουργικά | Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτης Η εταιρεία μας “ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ” η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται από το 1985 με χωματουργικές εργασίες καθώς και με το εμπόριο αδρανών υλικών. Αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία θεμελίωσε ο Θανάσης Λαμπάκης και το 2000 εντάχθηκε και ο γιος του για να συμπληρώσει όλα όσα χρειάζονταν, ώστε να γίνει η εταιρεία μια από τις πιο καταξιωμένες στο νομό Ηρακλείου. Σήμερα, η εταιρεία μας θεωρείται από τις πλέον αξιόλογες και ανταγωνιστικές στο χώρο των χωματουργικών εργασιών με σημαντική παρουσία σε απαιτητικά μεγάλα έργα κατά κύριο λόγο στο Ηράκλειο αλλά και σε όλη την Κρήτη.     ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Διαθέτοντας έναν στόλο σύγχρονων οχημάτων που αποτελείται από φορτηγά, τσάπες, τσαπάκια, γκρέϊτερ, φορτωτές, σφύρες, εκσκαφέα κ.α. μπορούμε να φέρουμε σε πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες χωματουργικές εργασίες και να σας εγγυηθούμε ένα άψογο αποτέλεσμα.  Σας προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους χωματουργική εργασίας όπως, εκσκαφές, κατεδαφίσεις, μπαζώματα, εκβραχισμοί, διαμορφώσεις χώρων, διανοίξεις δρόμων και κάθε είδους χωματουργική εργασία ενώ μπορούμε να σας προμηθεύσουμε άμεσα με αδρανή υλικά. Είμαστε εδώ για να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία και αν μας ανατεθεί, εξυπηρετώντας άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη. Η συνεχής ενεργή μας θέση στο χώρο, η εργοληπτική μας ικανότητα, καθώς και η πολύχρονη εμπειρία μας στις χωματουργικές εργασίες, συνδυαστικά με την επαγγελματική συνείδηση που μας διέπει, αποτελούν για εσάς εγγύηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με το λιγότερο δυνατό κόστος.        ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ   Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η  ποιότητα όλων των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.   Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε χωματουργικές εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. 

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Πάροδος Ειρήνης & Φιλίας 96, Περίδη Μετόχι - Ηρακλείου
  2810235423
  6944762450
 • Μαυρόπουλος Κυριάκος Τεχνική Εταιρεία Αρκαλοχώρι Ηράκλειο - Χωματουργικές Εργασίες - Κατεδαφίσεις - Εκσκαφές - Κατασκευαστικές Εργασίες Αρκαλοχώρι Ηράκλειο

  Η Τεχνική Εταιρεία “ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ”  με εδρα της δουλειάς του στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, δραστηριοποιείται στον χώρο των χωματουργικών εργασιών και χωματουργικών εργολαβιών παντός τύπου. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και  ένα σύγχρονο εξοπλισμό χωματουργικών μηχανημάτων,καθώς και εξειδικευμένους χειριστές μπορούμε να ολοκληρώσουμε και τις πιό δύσκολες χωματουργικές εργασίες, ακόμα και σε δύσβατα σημεία,  και μπορούμε  να σας εγγυηθούμε την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας χωρίς προβλήματα και κακοτεχνίες. Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες με υπευθυνότητα και σεβόμενοι πάντα το περιβάλλον. Αναλαμβάνουμε δημόσια και ιδιωτικά έργα από όπου μας ζητηθεί  σε ολο το νομό παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση στον προκαθορισμένο χρόνο.

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Αμουργελές, Αρκαλοχώρι - Ηράκλειο
  2891024217
  6944662402
 • Οικοδομικά Υλικά Ηράκλειο Κρήτης - ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ - ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΕ - Χωματουργικές Εργασίες Τυμπάκι Ηρακλείου - Εμπόριο Καυσόξυλων Ηράκλειο Κρήτης - Εκσκαφές - Καυσόξυλα Τυμπάκι

  Η επιχείρηση "Κουρτάκης Ζαχαρίας- Κουρτάκης Κωνσταντίνος Ο.Ε." με έδρα το Τυμπάκι Ηρακλείου,  δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον τομέα των οικοδομικών υλικών , χωματουργικών εργασιών και  καυσόξυλων με στόχο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σε οικονομικές τιμές. Στο κατάστημα μας  θα βρείτε: καυσόξυλα, πέλλετ, οικοδομικά υλικά, σωλήνες και πολλά ακόμα προϊόντα για οποιαδήποτε εργασία. Πραγματοποιούμε ακόμη παντός είδους χωματουργικές εργασίες με ιδιόκτητα οχήματα σε όλο το νομό Ηρακλείου. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2892051824 και 6936994628 για οποιαδήποτε απορία. Με εκτίμηση, Κουρτάκης Ζαχαρίας- Κουρτάκης Κωνσταντίνος  οικοδομικα υλικα ηρακλειο κρητης, οικοδομικα υλικα τυμπακι, καυσοξυλα ηρακλειο κρητης, καυσοξυλα τυμπακι, εμποριο καυσοξυλων ηρακλειο κρητης, εμποριο καυσοξυλων τυμπακι, χωματουργικες εργασιες ηρακλειο κρητης, χωματουργικες εργασιες τυμπακι  

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Τυμπάκι, Έναντι Αεροπορίας - Ηράκλειο
  2892051824
  6936994628
 • Οικοδομικές Εργασίες Μοίρες Ηρακλείου - Χατζάκης Ιωάννης - Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο - Χωματουργικά Έργα Γαλιά Ηρακλείου - Καλούπια - Μπετά Μοίρες - Σκυρόδεμα - Εκσκαφές - Κατεδαφίσεις Ηράκλειο - Κατασκευή Μπετού Γαλιά

  Χωματουργικά - Καλουπώματα - Μπετά - Γαλιά - Μοίρες- Ηράλειο Κρήτη. Χατζάκης Γιάννης 6977.657.707 - Χατζάκης Γιώργος 6972.352.414 Η οικογενειακή επιχείρηση ''ΧΑΤΖΑΚΗΣ'' δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Χατζάκη, εδρεύει στη Γαλιά Ηρακλείου και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και στις κατασκευές μπετόν, από το 1985. Περνώντας στη β΄γενιά στον Γιώργο Χατζάκη και συνεχίζοντας μαζί, πατέρας και γιος, με την πολυετή εμπειρία τους και τον τεχνολογικό εξοπλισμό μηχανημάτων που διαθέτουν (εκσκαφέα, φορτωτές, τσάπες, φορτηγά, γερανοί παπαγαλάκια, κλαρκ, καλαθοφόρα, ανυψωτικά μηχανήματα), αναλαμβάνουν και διεκπεραιώνουν κάθε έργο, είτε αφορά σε ιδιώτες ή ακόμα και σε δημόσια τεχνικά έργα, προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις σε λογικές τιμές. Συνεργάζονται με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Επίσης μετά τις εκσκαφές, καλουπώνουν και ρίχνουν σκυρόδεμα (μπετόν) σε καινούριες οικοδομές, σε ανακαινίσεις ή αναπαλαιώσεις κτιρίων, σε κατασκευές μαντρών και περιφράξεις οικοπέδων. Υπηρεσίες: Εκσκαφές Κατεδαφίσεις Εκβραχισμοί Διανοίξεις δρόμων Καθαρισμοί οικοπέδων Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων Έργα οδοποιίας Ασφαλτικά έργα Αποκομιδή μπαζών Εκσκαφές θεμελίων Αποχετευτικά δίκτυα Μπαζώματα Επιχωματώσεις Καλουπώματα Μπετά Με εκτίμηση: Γιάννης & Γιώργος Χατζάκης. χωματουργικές εργασίες κρήτη, μοίρες ηράκλειο, εκσκαφές κρήτη, γαλιά ηράκλειο, κατεδαφίσεις μοίρες ηράκλειο, εκβραχισμούς κρήτη, ηράκλειο, ισοπεδώσεις γαλιά ηράκλειο, ασφαλτοστρώσεις ηράκλειο, διανοίξεις μοίρες ηράκλειο, μπετά ηράκλειο, κατασκευές μπετόν γαλιά ηράκλειο, καλουπώματα μοίρες ηράκλειο, σκυρόδεμα γαλιά ηράκλειο, κρήτη, καλούπια κρήτη

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Γαλιά - Ηράκλειο
  2892024379
  6977657707, 6972352414
 • Οικονομάκης Γεώργιος | Χωματουργικές Εργασίες & Καυσόξυλα Ηράκλειο Κρήτη

    ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χωματουργικές Εργασίες & Καυσόξυλα Ηράκλειο Κρήτη     Η επιχείρησή μας “ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” η οποία εδρεύει στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με χωματουργικές εργασίες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσματος δημόσιων και ιδιωτικών έργων σε όλη την Κρήτη, καθώς και με το εμπόριο καυσόξυλων. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, που αποτελείται από φορτωτές, εκσκαφείς, φορτηγά και πολλά ακόμα μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε, ανεξαρτήτως δυσκολίας και μεγέθους.  Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε εκσκαφές, κατεδαφίσεις, μπαζώματα, εκβραχισμοί, διαμορφώσεις χώρων, διανοίξεις δρόμων και κάθε είδους χωματουργική εργασία. Εξασφαλίζουμε για εσάς υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων, γρήγορους χρόνους παράδοσης, προσφέροντας πάντοτε άριστη εξυπηρέτηση.       Χάρη στην μακροχρόνια πορεία, την τεχνογνωσίας μας και τον σύγχρονο στόλο μηχανημάτων που διαθέτουμε, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία και αν μας ανατεθεί φροντίζοντας πάντα για την προσφορά ποιοτικών αποτελεσμάτων.  Ακόμα, από εμάς μπορείτε να προμηθευτείτε καυσόξυλα μοναδικής ποιότητας για τις κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα, πάντα, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτουμε κάθε είδους καυσόξυλα, κομμένα στο κατάλληλο μήκος και στεγνά ώστε να σας χαρίσουν μια όμορφη φλόγα στο τζάκι σας.         ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ο άψογος επαγγελματισμός και η ποιότητα αποτελούν όλους τους λόγους που μας εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να μας προτιμούν ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβοι αλλά και για δημόσια έργα στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.                 Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Βενεράτο - Ηράκλειο
  2810791937
  6974611871
 • Συσμανίδης Σάββας - Χωματουργικά Έργα Ηράκλειο - Εκσκαφές - Κατεδαφίσεις Ηράκλειο - Εργολάβος Χωματουργικών Έργων Ηράκλειο Κρήτη - Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτη

  ΣΥΣΜΑΝΙΔΗΣ  Ι. & Σ. ΟΕ   ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ   Η επιχείριση ΣΥΣΜΑΝΙΔΗΣ Ι.& Σ. ΟΕ εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και στις μεταφορές εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε εργολάβοι χωματουργικών έργων και εργολάβοι οικοδομικών εργασιών στο Ηράκλειο της Κρήτης.   Με την πολυετή εμπειρία μας, τον τεχνολογικό εξοπλισμό μηχανημάτων που διαθέτουμε, προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους απαιτητικού έργου σε σωστές τιμές.   Η επιχείρηση ΣΥΣΜΑΝΙΔΗΣ Ι. & Σ. ΟΕ  αναλαμβάνει πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλα και σε όλη την Κρήτη στα Χανιά στο Ρέθυμνο στο Λασίθι μόνο για σοβαρές προτάσεις.   Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες με συνέπεια και υπευθυνότητα. Αναλαμβάνουμε και δημόσια και ιδιωτικά εργα από οπου μας ζητηθεί στην Κρήτη, οι έμπειροι χειριστές μας παρέχουν αμεση εξυπηρέτηση στον προκαθορισμένο χρόνο.    Ο τεχνολογικός μας στόλος αποτελείται:   Εκσκαφέας Γκρέιντερ  Τσάπες  Φορτωτής, φορτωτάκια BOB cat  JCB Υδραυλικές σφύρες Οδοστρωτήρας Φορτηγά ανατρεπόμενα Μίνι εκσκαφές – σφύρα   Διαστρωτήρας ασφαλτομίγματος Αρμοκόφτες μπετού Κομπρεσέρ αέρος Εκχιονιστικά μηχανήματα Κοντέινερ   Η μεγάλη προϋπηρεσία στο χώρο αποτελεί την καλύτερη δυνατή εγγύηση για τις υπηρεσίες που παρέχουμε.    Φιλοσοφία της εταιρίας μας να προσφέρουμε στον πελάτη ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες του, για τη μελέτη, επίβλεψη, ανέγερση και κατασκευή μιας σύγχρονης κατοικίας, γραφείου ή ακόμα και ξενοδοχειακού συγκροτήματος.   Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των υλικών και των στοιχείων δόμησης αποτελούμε την άριστη επιλογή στον τομέα των κατασκευών και χωματουργικών εργασιών στο Ηράκλειο της Κρήτης.   Η πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε αποτελεί εγγύηση για την συνέχεια του έργου μας.   Με εκτίμηση,   ΣΥΣΜΑΝΙΔΗΣ Ι. & Σ. ΟΕ           ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ  ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ  ΕΡΓΟΛΗΠΤΕΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Ούλωφ Πάλμε 299 - Μαραθίτης - Ηράκλειο
  2815106454
  6936566671
 • Χωματουργικά Αθανασάκης - Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο - Χερσόνησος - Εκσκαφές - Κατεδαφίσεις - Οδοποιία - Εκβραχισμοί - Χωματουργικά Έργα Ηράκλειο Κρήτη

  Χωματουργικά Αθανασάκης Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτη Η επιχείρησή μας “Χωματουργικά Αθανασάκης” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται από το 1992 με χωματουργικές εργασίες παντός είδους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο χωματουργικών μηχανημάτων, καθώς και έμπειρους χειριστές, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στις πιό δύσκολες χωματουργικές εργασίες. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε στις χωματουργικές εργασίες στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη, Η επιχείρησή έχει ραγδαία αύξηση ζήτησης. Επίσης, διπλασιάζεται ο στόλος της και πολλαπλασιάζεται το έμψυχο δυναμικό της προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε χωματουργική εργασία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη. Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτη, Εκσκαφές Ηράκλειο Κρήτη, Κατεδαφίσεις Ηράκλειο Κρήτη, Οδοποιία Ηράκλειο Κρήτη, Εκβραχισμοί Ηράκλειο Κρήτη, Χωματουργικά Έργα Ηράκλειο Κρήτη, 

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Χερσόνησος - Ηράκλειο
  6940655592,6944870670
 • Χωματουργικά Έργα - Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτη - ΜΑΣΤΡΟΚΥΡΙΑΚΑΚΗ - Εκβραχισμοί - Μεταφορές Μπαζών - Χωμάτων - Διαμορφώσεις Χώρων Ηράκλειο Κρήτη

  Με εφόδιο την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας και έχοντας στόχο την άριστη επίτευξη κάθε έργου, η επιχείρηση μας  ΜΑΣΤΡΟΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ  η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης σας προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε χωματουργική εργασία, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας και σας εγγυάται άψογο αποτέλεσμα και σχολαστική εργασία.  Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία ακόμα και στις περιπτώσεις που οι διαστάσεις του χώρου είναι μικρές. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Εργασίες για φωτοβολταϊκά Μεταφορά Κηποχώματα - Φυτοχώματα Εκσκαφές Εκβραχισμοί Επιχωματώσεις Διαρρύθμιση Εξωτερικών Χώρων Απομάκρυνση Μπαζών Εκχωματώσεις Κατεδαφίσεις  

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Ευάρεστου 8 - Ηράκλειο
  2810251004
  6972423769
 • Χωματουργικά Έργα Ηράκλειο Κρήτης - ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτης - Κατεδαφίσεις - Εκσκαφές - Εκβραχισμοί Ηράκλειο Κρήτης

  ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτης Η επιχείρησή μας “ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και πιό συγκεκριμένα στο Θραψανό Πεδιάδος & στον Αϊ Γιάννη Κνωσού, αναλαμβάνει χωματουργικά έργα στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Διαθέτοντας σύγχρονα χωματουργικά μηχανήματα μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας όλων των ειδών χωματουργικές εργασίες αλλά και να σας εγγυηθεί άψογη εργασία. Αναλαμβάνουμε: Χωματουργικά έργα Εκσκαφές Εκβραχισμοί Διαμορφώσεις Χώματα διάφορα για κήπους Αδιατάρακτη κοπή Οι έμπειροι χειριστές μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να ακούσουν τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Για όλες τις χωματουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε την μακροχρόνια εμπειρία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.   Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτης, Χωματουργικά έργα Ηράκλειο Κρήτης, Εκσκαφές Ηράκλειο Κρήτης, Εκβραχισμοί Ηράκλειο Κρήτης, Διαμορφώσεις Ηράκλειο Κρήτης, Χώματα διάφορα για κήπους Ηράκλειο Κρήτης, Αδιατάρακτη κοπή Ηράκλειο Κρήτης,

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Θραψανό Πεδιάδος - Ηράκλειο
  2815201919
  6974334418
 • Χωματουργικά Έργα Ηράκλειο Κρήτης - ΜΑΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ - Κατεδαφίσεις - Εκσκαφές Ηράκλειο Κρήτη - Εκβραχισμοί - Διάνοιξη Δρόμων - Μπαζώματα Ηράκλειο Κρήτη - Παντός Τύπου Χωματουργικές Εργασίες - Οδοστρωσίες - Ορυκτά Υλικά - Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτης

                      ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ   ΜΑΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ   ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΡΗΤΗ         Η εταιρεία του Μαρή Δράκου, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χωματουργικών  έργων αναλαμβάνει χωματουργικές εργασίες σε όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.   Διαθέτει σύγχρονο και κατάλληλο εξοπλισμό για παντός τύπου χωματουργικές εργασίες και εκτελεί με επιτυχία εκβραχισμούς καθώς και παντός τύπου κατεδαφίσεις.   Με το έμπειρο και  άρτια εξειδικευμένο συνεργείο του αναλαμβάνει ιδιωτικά και δημόσια τεχνικά έργα τα οποία ολοκληρώνει με συνέπεια και επαγγελματισμό.   Έχοντας στο ενεργητικό της πλήθος έργων, τα οποία έχει ολοκληρώσει με υψηλές προδιαγραφές, έχει κτίσει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, με γνώμονα τις ανάγκες και την άρτια και άμεση εξυπηρέτησή τους.   Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνει:   χωματουργικές εργασίες εκβραχισμούς κατεδαφίσεις μπαζώματα διαμορφώσεις οδοστρωσιες εκσκαφές παντος τύπου χωματουργικά έργα πέτρες για χτίσιμο άμμος θαλάσσης  κοκκινοχώματα ορυκτά υλικά - τεχνικά εργα     Στον χώρο των χωματουργικών & τεχνικών έργων το όνομα Μαρής αποτελεί εγγυήση.     Καλέστε στο 6944198744   για άμεση εξυπηρέτηση.     Με εκτίμηση Μαρής Δ.   χωματουργικα ηρακλειο - χωματουργικα ηρακλειο κρητης - χωματουργικες εργασιες ηρακλειο κρητης χωματουργικα εργα ηρακλειο κρητης - τεχνικα έργα ηρακλειο κρητης - εκσκαφες ηρακλειο κρητης εκβραχισμοι ηρακλειο κρητης - κατεδαφισεις ηρακλειο κρητης - ορυκτα υλικα ηρακλειο κρητης μπαζωματα ηρακλειο κρητης - κατεδαφισεις κρητη - εκσκαφες κρητη - εκβραχισμοι κρητη πετρες για χτισιμο ηρακλειο - αμμος θαλασσης ηρακλειο - μπαζωματα κρητη - τεχνικα εργα ηρακλειο διανοιξη δρομων ηρακλειο κρητης - καθαρισμος οικοπεδων ηρακλειο κρητης    

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Γ. Γεννηματά 14 - Ηράκλειο
  2811752099
  6944198744
 • Χωματουργικά Μηχανήματα Δάφνες Ηράκλειο - ΛΟΥΚΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Οικοδομικές Εργολαβίες Δάφνες Ηράκλειο - Χωματουργικές Εργασίες Δάφνες Ηράκλειο - Χωματουργικές Εργολαβίες Δάφνες Ηράκλειο - Ξυλότυπος Κατασκευές Δάφνες Ηράκλειο - Μπετά Δάφνες Ηράκλειο

  ΛΟΥΚΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Χωματουργικά και οικοδομικά εργα  πασης φύσεως  στις Δαφνές   Ηρακλείου  και σε ολη την Κρήτη !!!!!!   Η επιχείριση   ‘’ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ ΛΟΥΚΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ’’ με εδρα τις Δαφνές  του Ηρακλείου στην Κρήτη δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των χωματουργικών και οικοδομικών εργασιών με μεγάλη και επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.    Εχοντας  αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην εκτέλεση χωματουργικών εργολαβιών και στις οικοδομικές εργολαβίες  εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας, είτε είναι μικρού προϋπολογισμού ή μεγάλου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και χαμένο χρόνο. Όλες οι εργασίες που εκτελούνται, γίνονται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία σε κάθε είδους χωματουργικού εργου. Επειδή ο  χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, για αυτό τον λόγο η επιχείριση μας διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο  χωματουργικών μηχανημάτων  μικρά και μεγάλα και αρτια συντηρημένα, με έμπειρους χειριστές που να  καλύψουν  κάθε εργο που θα μας ανατεθεί.  Συνεργαζόμαστε  με ιδιώτες δημόσιο, δήμους κοινότητες, εργολάβους οικοδομών , τεχνικές εταιρείες. Αλλά και για τις οικοδομικές εργολαβίες που αναλαμβάνουμε διαθέτουμε εξοπλισμό μηχανημάτων (σκαλωσιές)και το προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους( μπετατζήδες, καλουπατζήδες,  κτίστες, σοβατζήδες) που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας από οπου μας ζητηθεί στις Δαφνές στις Αρχάνες, στις Μοίρες, στο Τυμπάκι στο Αρκαλοχώρι στα Μάλια και σε ολο το νομό Ηρακλείου και για σοβαρές προτάσεις σε ολη την Κρήτη  Το ατού της επιχείρισής μας είναι η αξιοπιστία στον χρόνο παράδοσης του εργου, η υπευθυνότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές   Eξοπλισμός χωματουργικών μηχανημάτων :   Εκσκαφέα Φορτωτή BOB CAT JCB Φορτηγά Υδραυλικές σφύρες Κομπρεσέρ αέρος Και πλήθος αλλων χωματουργικών μηχανημάτων μικρά για ειδικές εργασίες και δύσβατους χώρους.     Οι υπηρεσίες που καλύπτουμε : Χωματουργικές εργασίες παντός τύπου σε ολο το νομό Ηρακλείου στην Κρήτη Εκσκαφές Εκβραχισμοί , σπάσιμο βράχων Κατεδαφίσεις γκρεμίσματα Ισοπεδώσεις Διανοίξεις δρόμων Οδοποιίες Αποξυλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων Διανοίξεις Θεμελίων σε οικοδομές Εκχερσώσεις Καθαρισμοί χωραφιών, οικοπέδων Ανοιγμα αποχετευτικών δικτύων,ανοιγμα πηγαδιών Κηπευτικά χώματα(κοπριές) Μπαζώματα Μεταφορές μπάζων Επιχωματώσεις Μεταφορά αδρανών υλικών άμμος, αμμοχάλικα, τσιμέντα, κοσκινισμένο χώμα, με τό φορτηγά μας στον χώρο σας Οικοδομικές εργασίες και οικοδομικές εργολαβίες Κατασκευές των οικοδομών με τεχνογνωσία και υπευθυνότητα γιατί είναι η πιο σημαντική φάση στην κατασκευή του κτιρίου, καθώς από αυτήν εξαρτάται η αντοχή του σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Κατασκευές μπετόν Μπετά ξυλότυπος κατασκευές και καλουπώματα σιδερώματα ολων των οικοδομικών σκελετών των κτιρίων Κατασκευές ετοίμου σκυροδέματος Κτισίματα οικοδομών Επιχρίσματα  (σοβατίσματα ) Οικοδομικά μερεμέτια πάσης φύσεως   Γνώμονας της επιχείρισής μας είναι η ποιοτική εργασία, η συνέπεια και οι λύσεις σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στις Δαφνές και σε ολο το νομό Ηρακλείου Τα χωματουργικά και οικοδομικά εργα  που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας και για το ονομά μας   Με φιλικούς χαιρετισμούς ΛΟΥΚΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   Ο εργολάβος οικοδομικών και χωματουργικών εργων στο Ηράκλειο της Κρήτης   Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ     Χωματουργικά οικοδομικά εργα Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη Χωματουργικά μηχανήματα Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη Εργολάβος χωματουργικών εργασιών Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη Χωματουργικές εργολαβίες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη Χωματουργικά εργα Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη Οικοδομικές εργασίες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη Εργολάβος οικοδομών Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη Οικοδομικές εργολαβίες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη Κατασκευές μπετόν Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη Μπετά – καλουπώματα οικοδομών Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη Κτισίματα σπιτιών κτιρίων Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη Κτίστες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη Καλουπατζήδες οικοδομών Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη Ξυλότυπος κατασκευές Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη Σοβατίσματα -σοβάδες  Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη Σοβατζήδες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη    

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Δάφνες - Ηράκλειο
  6986514988
 • Χωματουργικές Εργασίες Γάζι Ηράκλειο - Διανοίξεις Δρόμων - Εκβραχισμοί - Κατεδαφίσεις - Αδρανή Υλικά - Κουτεντάκης Εμμανουήλ

    Κουτεντάκης Εμμανουήλ Χωματουργικές Εργασίες Ποιοι είμαστε; Κάποιοι ίσως να θεωρούν απλές και ασήμαντες τις χωματουργικες εργασιες, όταν ωστόσο χρειαστούν τις αντίστοιχες υπηρεσίες αντιλαμβάνονται τόσο τη σημασία τους, όσο και το πόσο δύσκολο είναι να βρεις μια αξιόπιστη εταιρεία, ικανή να σας εξυπηρετήσει άμεσα, ποιοτικά και στη σωστή τιμή.  Η εταιρεία μας έχει έδρα το Γάζι Ηρακλείου και τομέα δραστηριότητας τις Χωματουργικές εργασίες παντός τύπου. Δραστηριοποιούμστε με επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια αναλαμβάνοντας ιδιωτικά και δημόσια έργα, με επαγγελματισμό, συνέπεια και γνώση του αντικειμένου μας. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας σε ότι αυτοί χρειαστούν.   Τι αναλαμβάνουμε; Μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε είναι: Χωματουργικές Εργασίες Εκβραχισμοί Κατεδαφίσεις Κτιρίων Διανοίξεις Δρόμων Διαμορφώσεις Χώρων Αδρανή Υλικά Επικοινωνήστε μαζί μας: Τηλ. 2810250459, Κιν. 6973552460 Email: ---    

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Παλμέτη 13 - Γαζι Ηρακλείου - Ηράκλειο
  2810250459
  6973552460
 • Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο - ΚΑΣΤΕΛΛΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΜΑΝΟΛΗΣ - Παντού Τύπου Χωματουργικές Εργασίες - Εκβραχισμοί - Κατεδαφίσεις - Εκσκαφές - Μεταφορές Χωμάτων Ηράκλειο

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Κ ΜΑΝΩΛΗΣ Με εφόδιο την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας και έχοντας στόχο την άριστη επίτευξη κάθε έργου, η επιχείρηση μας ΚΑΣΤΕΛΛΙΑΝΑΚΗΣ η οποία εδρεύει στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, σας προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε χωματουργική εργασία, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας και σας εγγυάται άψογο αποτέλεσμα και σχολαστική εργασία. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία ακόμα και στις περιπτώσεις που οι διαστάσεις του χώρου είναι μικρές. Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας αποτελεσματικά κάθε είδους εργολαβία όσο δύσκολη σε όλο το Ηράκλειο, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Καθώς ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και αντιμετωπίζεται εξαρχής με προσοχή. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Με μεράκι για την δουλειά μας και επιμονή στη λεπτομέρεια και την ικανοποίηση του πελάτη εκτελούμε παντός τύπου χωματουργικές εργασίες, όπως: - Εκσκαφές - Εκβραχισμούς - Καθαρισμός οικοπέδων - Διαμόρφωση χώρων - Βελτιώσεις εδάφους - Κατεδαφίσεις Κτιρίων - Αποκομιδή μπαζών - Μπαζώματα - Διανοίξεις δρόμων  

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Φόδελε - Ηράκλειο
  6948583124,6987588525
 • Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτη - Εκσκαφές Ηράκλειο Κρήτη - Κατεδαφίσεις Ηράκλειο Κρήτη - ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - Επιχωματώσεις Ηράκλειο Κρήτη - Ασφαλτοστρώσεις Ηράκλειο Κρήτη - Καθαρισμός Οικοπέδων Ηράκλειο Κρήτη - Διανοίξεις Καναλιών Ηράκλειο Κρήτη

  Ο Στειακάκης Ηρακλής δραστηριοποιείται στον τομέα των χωματουργικών εργασιών, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Με πολυετή πείρα, επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και με τα κατάλληλα μηχανήματα, αναλαμβάνει την διεκπεραίωση των χωματουργικών έργων που επιθυμείτε σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας, προσφέροντας εγγυημένο αποτέλεσμα. Ανταποκρίνεται άμεσα και με συνέπεια στις απαιτήσεις σας, παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης, ασχολείται με τις ενοικιάσεις κάδων για την αποκομιδή των μπαζών και των απορριμμάτων για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.   Χωματουργικές εργασίες: Εκσκαφές Κατεδαφίσεις Επιχωματώσεις Εκβραχισμοί Ασφαλτοστρώσεις Καθαρισμοί οικοπέδων – χωραφιών Διανοίξεις καναλιών Συλλογή - Μεταφορά μπαζών Ενοικιάσεις κάδων μπαζών - απορριμμάτων Επικοινωνήστε μαζί του για να σας εξυπηρετήσει. Με εκτίμηση Στειακάκης Ηρακλής Χωματουργικές εργασίες Ηράκλειο, Κρήτη – Εκσκαφές Ηράκλειο, Κρήτη – Κατεδαφίσεις Ηράκλειο, Κρήτη – Επιχωματώσεις Ηράκλειο, Κρήτη – Εκβραχισμοί Ηράκλειο, Κρήτη – Ασφαλτοστρώσεις Ηράκλειο, Κρήτη - Καθαρισμοί οικοπέδων – χωραφιών Ηράκλειο, Κρήτη - Διανοίξεις καναλιών Ηράκλειο, Κρήτη - Συλλογή - Μεταφορά μπαζών Ηράκλειο, Κρήτη - Ενοικιάσεις κάδων μπαζών – απορριμμάτων Ηράκλειο, Κρήτη

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Χουδέτσι - Ηράκλειο
  6932214086
 • ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟ ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΓΕΡΑΝΟΙ - ΚΛΑΡΚ - ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ - ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

  Η επιχείρηση ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των χωματουργικών εργασιών. Η πολυετής εμπειρία και τα εξειδικευμένα μηχανήματα που διαθέτουμε μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στην τοπική αγορά του Νομού Ηρακλείου. Αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε κάθε ειδική χωματουργική εργασία- εκσκαφές, εκβραχισμούς, διαμορφώσεις χώρων, αποχετεύσεις, διανοίξεις, ανυψώσεις, ισοπεδώσεις. Διαθέτουμε πολυμηχάνημα, ανυψωτικά μηχανήματα, κλαρκ. Εξυπηρετούμε από όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη άμεσα με συνέπεια χρόνου δίνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για ποιότητα εργασίας και συνέπεια στις πιο προσιτές τιμές. Εγγύηση για μας αποτελούν οι πολυετείς συνεργασίες μας.

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  ΣΑΡΠΙΔΩΝΟΣ 3 - Ηρακλείου
  2897300307
  6944635398
 • ΚΟΥΦΑΛΙΤΑΚΗΣ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΟΥΒΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ ΓΟΥΒΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  Χωματουργικά, Γούβες - Ηράκλειο - Κρήτη Χωματουργικές εργασίες, Γούβες - Ηράκλειο - Κρήτη Εκσκαφές, Γούβες - Ηράκλειο - Κρήτη Κατεδαφίσεις, Γούβες - Ηράκλειο - Κρήτη Εκβραχισμοί, Γούβες - Ηράκλειο - Κρήτη Κοκκινόχωμα Γούβες-Ηράκλειο - Κρήτη Γενικές μεταφορες Γούβες - Ηράκλειο - Κρήτη Μεταφορά πόσιμου νερού Γούβες - Ηράκλειο - Κρήτη Μετακομίσεις Γούβες - Ηράκλειο - Κρήτη Η επιχείρηση Κουφαλιτάκης Γεώργιος εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών εδώ και πολλά χρόνια. Με την πολυετή εμπειρία μας, τον τεχνολογικό εξοπλισμό μηχανημάτων που διαθέτουμε, προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους απαιτητικού έργου σε σωστές τιμές. Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους, δήμους. Ο τεχνολογικός μας στόλος (εκσκαφέας, φορτηγά, τσάπες, φορτωτάκια, bobcat).   Οι υπηρεσίες μας:   Χωματουργικές εργασίες Εκσκαφές  Κοκκινόχωμα Επιχωματώσεις Διανοίξεις δρόμων Καθαρισμός οικοπέδων Μεταφορά μπαζών Κατεδαφίσεις Εκσκαφές θεμελίων Μπαζώματα    Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί στο νομό  Ηρακλείου  με συνέπεια και επαγγελματισμό, στις πιο λογικές τιμές.

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Φωτογραφίες [10]
  ΓΟΥΒΕΣ - Ηράκλειο
  6989501970
 • ΜΠΑΞΕΣ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ - ΕΚΣΚΑΦΕΣ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ - ΚΗΠΩΝ - ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

  Η επιχείρηση ΜΠΑΞΕΣ  ιδρύθηκε το 1988 και εδρεύει στις  ΜΟΙΡΕΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΡΗΤΗ  με επιτυχημένη δραστηριότητα  στον τομέα  των χωματουργικών εργασιών και οικοδομικών υλικών.   Ιδρύθηκε από τον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΦΑΡΑΓΚΟΥΛΙΤΑΚΗ και τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στην εταιρεία δυναμικά και ο υιοί του Μανώλης και Γιώργος.    Με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο, προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.   Απασχολούμε προσωπικό άρτια καταρτισμένο με μακροχρόνια εμπειρία, το οποίο σε συνδυασμό με την άριστη κατάσταση των μηχανημάτων, αποτελεί εγγύηση για την ποιοτική εκτέλεση των έργων, καθώς και την κάλυψη των αναγκών των πελατών.   Αναλαμβάνουμε παντός είδους χωματουργικές εργασίες σε Δήμους , κοινότητες ,τεχνικές εταιρείες, ιδιώτες και είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας τις εργασίες  στον καθορισμένο χρόνο.   Επίσης αναλαμβάνουμε να διαμορφώσουμε  και να καθαρίσουμε το χωράφι σας, το χώρο σας, τον κήπο σας , γιατί διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό μηχανημάτων.   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   · Χωματουργικές εργασίες   ΜΟΙΡΕΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ · Τεχνικά έργα     ΜΟΙΡΕΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ · Οικοδομικές εργασίες ΜΟΙΡΕΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΡΗΤΗ · Οικοδομικά υλικά ΜΟΙΡΕΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ · Εκσκαφές · Κατεδαφίσεις · Διαμορφώσεις χώρων · Διανοίξεις καναλιών – αποχετεύσεων · Εκβραχισμοί · Εκχιονισμοί  · Χωματουργικά · Καυσόξυλα · Πέτρες κ.α   Όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται, γίνονται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον.   Η εταιρεία μας εγγυάται. Ποιοτική παροχή υπηρεσιών.  Προσιτές τιμές.   ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ….ΜΟΙΡΕΣ  –ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ  ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.   Φιλικά, Φαραγκουλιτάκης  Ευάγγελος Φαραγκουλιτάκης  Εμμανουήλ Φαραγκουλιτάκης  Γεώργιος   

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Φωτογραφίες [6]
  Στείλτε e-mail
  ΜΟΙΡΕΣ - Ηράκλειο
  2892024340
  6973375189, 6974760226, 6976891555
Σελίδα 1 από 2