Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 | 03:51 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
σε: Κέρκυρας, Κέρκυρα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • FESTIM SINAMATI | Χωματουργικές Εργασίες Κέρκυρα - Εμπόριο Οικοδομικών Υλικών & Οικοδομικές Εργασίες Κέρκυρα

      FESTIM SINAMATI Χωματουργικές Εργασίες Κέρκυρα - Εμπόριο Οικοδομικών Υλικών & Οικοδομικές Εργασίες Κέρκυρα Η επιχείρηση μας ''FESTIM SINAMATI" η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται από το 2001 στις χωματουργικές εργασίες και στις οικοδομικές εργασίες παρέχοντας αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες, καθώς και με το εμπόριο πέτρας και οικοδομικών υλικών. Σήμερα η επιχείρησή μας θεωρείται από τις πλέον αξιόλογες και ανταγωνιστικές στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και των οικοδομικών εργασιών με σημαντική παρουσία σε μεγάλα και απαιτητικά έργα σε όλη την Κέρκυρα.         Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, εξειδικευμένους χειριστές και έμπειρα συνεργεία μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις χωματουργικές εργασίες, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας καθώς και παντός είδους οικοδομικές εργασίες, χτισίματα με πέτρες και ανακαινίσεις κτιρίων. Παράλληλα, στην επιχείρησή μας στην Κέρκυρα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από πέτρες καθώς και οικοδομικών υλικών τα οποία σας τα προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές Με κύριο χαρακτηριστικό την υπευθυνότητα που μας διακρίνει, την προσοχή στη λεπτομέρεια, το σωστό σχεδιασμό και την άριστη συνεργασία μας με κάθε πελάτη, σας εξασφαλίζουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο είναι σύμφωνα πάντα με τις τεχνικές προδιαγραφές. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η  ποιότητα όλων των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.          ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία και αν μας ανατεθεί εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Κέρκυρα.  

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Μπαρμπάτι - Κέρκυρα
  2663091252
  6945038647
 • Σγούρος Χρήστος | Χωματουργικές Εργασίες Κέρκυρα

      ΣΓΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Χωματουργικές Εργασίες Κέρκυρα Η εταιρεία μας “Σγούρος Χρήστος” η οποία εδρεύει στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια, με χωματουργικές εργασίες παντός είδους, προσφέροντας με συνέπεια και επαγγελματισμό υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες, εργολάβους οικοδομών, δήμους, κοινότητες και τεχνικές εταιρείες στην Κέρκυρα και τις γύρω περιοχές. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε και να δώσουμε λύσεις σε δύσκολα προβλήματα και δυσπρόσιτες περιοχές.   Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να ακούσει με προσοχή τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την ιδανικότερη λύση για εσάς, πάντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιθυμώντας να σας προσφέρει πάντα τις καλύτερες λύσεις σε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε, η εταιρεία μας, δεν σταματά να επενδύει στην ανανέωση των μηχανημάτων, του εξοπλισμού της αλλά και την διαρκεί επιμόρφωση του προσωπικού της. Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας, έχουμε αναλάβει και ολοκληρώσει με απόλυτη ασφάλεια, επιτυχία και συνέπεια ένα μεγάλο αριθμό έργων, ιδιωτικού και δημόσιου φορέα, απλά αλλά και με ιδιαίτερες απαιτήσεις έργα, σε όλη την Κέρκυρα.        Χάρη στην συνεπή και συνεχή παρουσία μας στον χώρο των χωματουργικών εργασιών, την μακρά εμπειρία μας και την άρτια εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο, η εταιρεία μας αποτελεί την καλύτερη επιλογή για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε.   Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Βασιζόμενοι στην εμπειρία μας και σε συνδυασμό με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.  

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Σγουράδες, Αχαράβη - Κέρκυρα
  2663092026
  6972823983,6978339100
 • ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ | Χωματουργικές Εργασίες Κέρκυρα

        /// ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ Χωματουργικές Εργασίες Κέρκυρα Η επιχείρησή μας “ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια στον χώρο των χωματουργικών εργασιών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Έχοντας αναλάβει πλέον η 3η γενιά, διαθέτοντας έμπειρο, υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και έναν υπερσύγχρονο στόλο μηχανημάτων, είμαστε σε θέσει να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία μας ανατεθεί. Σας προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους χωματουργική εργασίας όπως, εκσκαφές, κατεδαφίσεις, μπαζώματα, εκβραχισμοί, διαμορφώσεις χώρων, διανοίξεις δρόμων και κάθε είδους χωματουργική εργασία.                     ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Θέτοντας σε προτεραιότητα τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη μας καθώς και την τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων, ανταποκρινόμαστε με επιτυχία σε κάθε έργο μικρό ή μεγάλο.  Στην πολύχρονη πορεία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα σε όλη την Κέρκυρα. Η συνεχής ενεργή μας θέση στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, η εργοληπτική μας ικανότητα, καθώς και η πολύχρονη τεχνική εμπειρία μας, αποτελούν εγγύηση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία σκέφτεστε να μας αναθέσετε.               /// ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η ποιότητα όλων των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και για να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε χωματουργικές εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Κέρκυρα.           

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Λιαπάδες - Κέρκυρα
  2663042173
  6976559613
 • Χωματουργικά Κέρκυρα - Λαγγαδίτης Χριστόφορος - Χωματουργικές Εργασίες Κέρκυρα - Αδρανή Υλικά Κέρκυρα - Άμμος - Χαλίκι - Πετρά - Χώμα - Οικοδομικά Υλικά - Εκβραχισμοί Επτάνησα Ιόνιο - Εκσκαφές - Χωματουργικά Μηχανήματα

  χωματουργικα κερκυρα - λαγγαδιτης χριστοφορος αδρανη υλικα κερκυρα - αμμος, χαλικι, πετρα κερκυρα   Η επιχείρησή μας “ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΛΑΓΓΑΔΙΤΗΣ” εδρεύει στην Κέρκυρα, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη και δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις χωματουργικές εργασίες παντός τύπου και στην πώληση αδρανών και οικοδομικών υλικών.   Είμαστε στο χώρο των χωματουργικών έργων όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό, προσφέροντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ακόμα και σε ιδιαίτερες και απαιτητικές εργασίες, πάντοτε σε ανταγωνιστικές τιμές.   Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες σε όλη την Κέρκυρα: Εκσκαφές Εκβραχισμοί Εκχερσώσεις Μπαζώματα Κατεδαφίσεις Διανοίξεις δρόμων Διαμορφώσεις χώρων Διαμόρφωση Κήπων Επιχωματώσεις Καθαρισμοί οικοπέδων Μεταφορά μπαζών   Εξόρυξη - μεταφορά οικοδομικών και αδρανών υλικών Οικοδομικά - Μονωτικά - Στεγανωτικά Υλικά Αδρανή Υλικά (άμμος, χαλίκι, πέτρα, πέτρα χτισίματος, χώμα, κηπόχωμα) Πέτρα Οικοδομής Αποστολές σε όλη την Κέρκυρα με ιδιόκτητα φορτηγά.   Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο. Φιλικά: Χριστόφορος Λαγγαδίτης.  

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Άγιος Ιωάννης - Κέρκυρα
  6944462729
 • Χωματουργικές Εργασίες Κέρκυρα - Αφοι Παχτίτη ΟΕ - Εκσκαφές Κέρκυρα - Αδρανή Υλικά Κέρκυρα - Κατεδαφίσεις

    AΦΟΙ ΠΑΧΤΙΤΗ ΟΕ Χωματουργικές Εργασίες Κέρκυρα Η επιχείρηση "Αφοί Παχτίτη Ο.Ε." εδώ και 20 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών στο νησί της Κέρκυρας. Αναλαμβάνουμε πέτρινα τοιχία, λιθοδομές, παντός είδους χωματουργικά έργα και εκσκαφές μικρών και μεγάλων έργων που η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να φέρει εις πέρας, χάρη στη τεχνογνωσία που διαθέτει και στη μακρόχρονη εμπειρία. Διαθέτουμε λατομικά υλικά και πέτρα χτισίματος, καθώς και σύγχρονα μηχανήματα που εξασφαλίζουν τη σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, σεβόμενοι πάντα το περιβάλλον. Στην επιχείρηση μας διαθέτουμε αδρανή υλικά, υλικά οικοδομών και πέτρα χτισίματος που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.         ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, καλύπτει ολες τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, ποιότητα εργασίας και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Στόχος μας είναι η δική σας άμεση εξυπηρέτηση, με συνέπεια και σιγουριά.       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να σας συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε όλη την Κέρκυρα.

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Κοκκίνι - Κέρκυρα
  6948609441
  6946157171, 6948609442
 • Χωματουργικές Εργασίες Κέρκυρα - Πουλημένος Παναγιώτης - Εκσκαφές Κέρκυρα - Κατεδαφίσεις Κέρκυρα - Διανοίξεις Δρόμων Κέρκυρα - Καθαρισμοί Οικοπέδων Κέρκυρα

  Πουλημένος Παναγιώτης ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΚΕΡΚΥΡΑ    Η επιχείρησή μας “Πουλημένος Παναγιώτης” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια, με χωματουργικές εργασίες, εκσκαφές, κατεδαφίσεις, εκβραχισμους και διαμορφώσεις χώρων σε όλη την Κέρκυρα. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να αναλάβουμε την διεκπεραίωση κάθε είδους χωματουργικών εργασιών. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε μικρά και μεγάλα, ιδιωτικά και δημόσια, έργα σε όλη την Κέρκυρα. Βασικός στόχος της επιχείρησής μας στην Κέρκυρα είναι η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον. Επικοινωνήστε μαζί μας για όλες τις χωματουργικές εργασίες που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε στην Κέρκυρα. Χωματουργικές Εργασίες Κέρκυρα, Εκσκαφές Κέρκυρα, Κατεδαφίσεις Κέρκυρα, Διανοίξεις Δρόμων Κέρκυρα, Καθαρισμοί Οικοπέδων Κέρκυρα, 

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Χρυσηίδα Πέραμα - Κέρκυρα
  2661102889
  6957835402
 • ΑΦΟΙ ΣΓΟΥΡΟΥ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ - ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο χωματουργικά ΑΦΟΙ ΣΓΟΥΡΟΥ.  Δραστηριοποιείται η επιχείρηση στην Κέρκυρα και αναλαμβάνει χωματουργικές εργασίες πάσης φύσεως.  Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία, μας οδήγησαν στην ανάπτυξη μας και στην επέκταση του στόλου μας.  Τα μηχανήματα μας χρηστικά και εξειδικευμένης τεχνολογίας συντελούν στην ολοκλήρωση των εργασιών και δημιουργία άρτιου αποτελέσματος ως προς τα χρονικά περιθώρια και τις απαιτήσεις των πελατών μας.  Εξυπηρετούμε ΚΕΡΚΥΡΑ, ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Για οποιαδήποτε ενημέρωση επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 6978339100.  Φιλικά,  Σγούρος Κωνσταντίνος

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Φωτογραφίες [20]
  Στείλτε e-mail
  ΣΓΟΥΡΑΔΕΣ - Κέρκυρα
  6978339100
 • ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΣΚΑΠΤΙΚΑ - ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΕΡΚΥΡΑ

  Η ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην Κέρκυρα, στον Άγιο Ματθαίο. Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι οι χωματουργικές εργασίες. Με τον πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμό που διαθέτουμε, αναλαμβάνουμε εκσκαφές, κατεδαφίσεις, ισοπεδώσεις, διανοίξεις δρόμων, αποχετευτικών δικτύων, μεταφορά μπαζών, κηπευτικών, χωμάτων, μεταφορά αδρανών υλικών. Σαν δεύτερο αντικείμενό μας είναι το βουλκανιζατέρ - συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου και συνεργείο βαρέων οχημάτων, γεωργικών μηχανημάτων, σκαπτικών μηχανημάτων (τρακτέρ), εμπόριο και κατασκευή μηχανημάτων (κουβάδες για ενοικιάσεις κάδων), κουβάδες φορτωτών, τρακτέρ. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, η ποιότητα, η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης του έργου που αναλαμβάνουμε, πάντα στις πιο λογικές τιμές.

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Φωτογραφίες [6]
  Στείλτε e-mail
  ΑΓΙΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ - Κέρκυρα
  2661076495
  6936778496
 • ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΚΑΝΤΑΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ

  ΚΑΝΤΑΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΗΨΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ  ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!!!!!! Η επιχείριση ΚΑΝΤΑΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στον τομέα των χωματουργικών εργασιών με εδρα της την Λίμνη στα  Κάτω Κορακιανά της Κέρκυρας. Από τότε μέχρι σήμερα είναι πάντα δίπλα σας για να σας προτείνει την καλύτερη λύση σε οποιαδήποτε χωματουργικό έργο, μικρό ή μεγάλο, που  σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε στην Κέρκυρα Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία ολων αυτών των χρόνων που βρισκόμαστε στον χώρο και επειδή κάθε χωματουργική εργασία είναι ξεχωριστή, μας δίνει την δυνατότητα, να αντιμετωπίζεται με υπευθυνότητα συνέπεια και επαγγελματισμό.   Διαθέτουμε πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό χωματουργικών  μηχανημάτων, με έμπειρους  χειριστές , ικανούς να φέρουν εις πέρας τις εργασίες που τους ανατίθενται,και με στόχο να σας εξασφαλίσουμε σωστή περάτωση του έργου, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον. Διαθέτουμε τεχνολογικό εξοπλισμό: Εκσκαφέα λαστιχοφόρο Φορτωτή ερπυστριοφόρο JCB BOB CAT Υδραυλικές σφύρες Και μικρά αλλα χωματουργικά μηχανήματα που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε περιορισμένους χώρους Οι  υπηρεσίες που παρεχουμε: Γενικές εκσκαφές, διάνοιξη θεμελίων Εκβραχισμοί Κατεδαφίσεις, γκρεμίσματα Διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου Διάνοιξη, εκσκαφή πισίνας Εξυγιάνσεις σαθρών εδαφών Μπαζώματα, επιχωματώσεις Καθαρισμοί οικοπέδων , χωραφιών Διάνοιξη βόθρων Διάνοιξη δρόμων, υποδομή οδοποιίας Μεταφορά μπαζών Διάνοιξη χαντακιών ύδρευσης Αποχετεύσεις, όμβριων ύδρευσης Αγροτική οδοποιία σε χωράφια,οικόπεδα   Διαμορφώσεις ρεμάτων Συνεργαζόμαστε με Δήμους κοινότητες ιδιώτες εργολάβους οικοδομών, κατασκευαστικές εταιρείες οικοδομών. Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε πολύ υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες μας Ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές, προσαρμοσμένες στην σημερινή κατάσταση της αγοράς. Με εκτίμηση ΚΑΝΤΑΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Φωτογραφίες [7]
  ΛΙΜΝΗ, ΚΑΤΩ ΚΟΡΑΚΙΑΝΑ - Κέρκυρα
  2661099461
  6977427250
 • ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ - ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ - ΣΚΑΠΤΙΚΑ - ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

  εκσκαφες κερκυρα, καρουσαδες --- εκβραχισμοι κερκυρα, καρουσαδες   σκαπτικα μηχανηματα κερκυρα --- αδρανη υλικα κερκυρα --- διαμορφωσεις κηπων κερκυρα     Η επιχείρησή μας Κορακιανίτης Ιωάννης με έδρα την Κέρκυρα και πιο συγκεκριμένα στις Καρουσάδες, αναλαμβάνει πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες.   Η 30 ετών εμπειρία μας στις χωματουργικές εργασίες και το γεγονός ότι διαθέτουμε ιδιόκτητα χωματουργικά μηχανήματα αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας, την οποία ασκούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα.   Έχοντας αναλάβει εκατοντάδες έργα όλα αυτά τα χρόνια σε ιδιώτες ή σε επαγγελματίες και έχοντας φέρει εις πέρας από τις πιο απλές δουλειές μέχρι τις πιο απαιτητικές εκσκαφές, διαθέτουμε την πείρα, την γνώση, αλλά και τα μηχανήματα [ μικρά και μεγάλα σκαπτικά] που χρειάζονται έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε εκσκαφή ή άλλη χωματουργική εργασία.   Αναλαμβάνουμε Εργολαβίες και Δημόσια Έργα και η παράδοση των έργων γίνεται εντός συμφωνηθέντος χρονικού ορίου.     ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:   - εκσκαφές κέρκυρα, καρουσάδες - κατεδαφίσεις κέρκυρα, καρουσάδες - εκβραχισμοί κέρκυρα, καρουσάδες - αδρανή υλικά κέρκυρα, καρουσάδες - διαμορφώσεις  κέρκυρα, καρουσάδες - χωματουργικές εργασίες  κέρκυρα, καρουσάδες - μεταφορά χώματος κέρκυρα, καρουσάδες - διαμόρφωση κήπων κέρκυρα, καρουσάδες - χώμα για κήπο κέρκυρα, καρουσάδες - μπαζώματα-μπάζα κέρκυρα, καρουσάδες - καθαρισμοί  οικοπέδων κέρκυρα, καρουσάδες - καθαρισμοί  χωραφιών κέρκυρα, καρουσάδες - κάθε είδους εκσκαφή κέρκυρα, καρουσάδες - κάθε είδους κατεδάφιση κέρκυρα, καρουσάδες - κάθε είδους χωματουργική εργασία κέρκυρα, καρουσάδες  

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Φωτογραφίες [7]
  Στείλτε e-mail
  ΚΑΡΟΥΣΑΔΕΣ - Κέρκυρα
  2663031600
  6944582136
 • ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΛΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

  ΛΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΙΩΑΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ https://www.facebook.com/dimitris.ladas.180 Με την εμπειρία πολλών χρόνων η επιχείρηση ΛΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ιδρύθηκε από το 1994 στην Κέρκυρα  και  συνεχίζεται  μέχρι και σήμερα δυναμικά με εξαιρετικά επιτυχημένη δραστηριότητα  στον χώρο των χωματουργικών εργασιών και χωματουργικών εργολαβιών. Όλα αυτά τα χρόνια το πλήθος των χωματουργικών εργων που εχουμε αποπερατώσει για ιδιώτες και δημόσιο, αποτελεί  εγγύηση για την ποιότητα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε και διακρινόμαστε για την συνέπεια, την αμεση εξυπηρέτιση ακόμα και μετά το πέρας των εργασιών μας.   Αναλαμβάνουμε και εκτελούμε πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες, συνεργαζόμαστε με δήμους, εργολάβους οικοδομών, ιδιώτες, κατασκευαστικές εταιρείες και εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην Κέρκυρα αλλά και για σοβαρές προτάσεις στο νομό Ιωαννίνων στην Λευκάδα και σε όλα τα νησιά του Ιονίου. Ο χώρος των χωματουργικών εργων περιλαμβάνει μεγάλο φάσμα εργασιών και απαιτεί τεχνολογικό εξοπλισμό για αυτό και επιχείρισή μας διαθέτει σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο και εξειδικευμένα χωματουργικά μηχανήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και  στις πιο δύσκολες και ειδικές χωματουργικές εργασίες. Εξοπλισμός χωματουργικών μηχανημάτων: Εκσκαφέας περιστρεφόμενος Φορτωτής ερπυστριοφόρο Τσαπάκι μικρό    Φορτηγά ανατρεπόμενα     ΒΟΒ CAT Και μικρά μηχανήματα για ειδικές χωματουργικές εργασίες Οι υπηρεσίες μας: Εργολαβίες χωματουργικές πάσης φύσεως σε ολο το νομό Κέρκυρας  αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων και στην Λευκάδα       Εκσκαφές    Κατεδαφίσεις Εκβραχισμοί Ισοπεδώσεις Διανοίξεις δρόμων Καθαρισμοί οικοπέδων, καθαρισμοί χωραφιών. Εκχερσώσεις Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων Αποξυλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος Αρδευτικά έργα ανοιγμα χαντακιών Εκσκαφές θεμελίων Αποχετευτικά δίκτυα Μεταφορά αδρανών υλικών άμμος, αμμοχάλικα Μπαζώματα Σπάσιμο βράχων Ανοιγμα βόθρων Πάσης φύσεως γκρεμίσματα Αποκομιδή και μεταφορά μπάζων Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων Επιχωματώσεις   Το αρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού καθώς και ο σεβασμός στο περιβάλλον αποτελούν τα ατού της επιχείρισής  μας Στόχος μας είναι να δημιουργούμε  και να διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας, που βασίζονται στην ασφάλεια, στην ποιότητα, στην εμπιστοσύνη Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα και θα σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για κάθε εργο σας Με φιλικούς χαιρετισμούς ΛΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Εργολάβος χωματουργικών εργων της Κέρκυρας

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΕΣΥΛΛΑ 156 - Κέρκυρα
  6944257021