Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 | 02:44 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
σε: Αττικής, Αθήνα, Περιστέρι
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΠΑΡΜΑΞΙΖΟΓΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ | Εκσκαφές - Αδιατάρακτη κοπή σκυροδέματος - Χωματουργικά Περιστέρι Αττική

    ΠΑΡΜΑΞΙΖΟΓΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ Χωματουργικές εργασίες Περιστέρι ____ προφίλ εταιρείας   Η επιχείρηση του Διονύση Παρμαξίζογλου εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής και δραστηριοποιείται στον χώρο των χωματουργικών εργασιών – τεχνικών έργων εδώ και χρόνια. Είμαστε η 3η γενιά στο χώρο και το όνομα μας σας εγγυάται συνέπεια, ανταγωνιστικές τιμές & ποιότητα εργασίας. Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.   υπηρεσίες Χωματουργικά Τεχνικά, Δομικά Έργα Κατεδαφίσεις Κτιρίων, Εκσκαφές Εκβραχισμοί, Καθαρισμοί Οικοπέδων Αδιατάραχτη κοπή σκυροδέματος Απομάκρυνση μπαζών Αποξηλώσεις οικοπέδων Ασφαλτόστρωση   Εξυπηρετούμε όλη την Αττική κατόπιν συννενόησης!   Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Βασιζόμενοι στην εμπειρία μας και σε συνδυασμό με τις δικές σας επιθυμίες, θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.  

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Ζακύνθου 4 - Περιστέρι
  6972400407
 • Πάρνων Χωματουργική | Χωματουργικές Εργασίες Περιστέρι Αττική

               ΠΑΡΝΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ  Χωματουργικές Εργασίες Περιστέρι Αττική Η επιχείρηση μας “ΠΑΡΝΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Περιστέρι, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με χωματουργικές εργασίες αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένους χειριστές, έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας με ακρίβεια κάθε χωματουργική εργασία, ακόμα και τις πιο δύσκολες και ειδικές χωματουργικές εργασίες. Το προσωπικό της επιχείρησή μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους ανθρώπους που διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία για οτιδήποτε αφορά στις χωματουργικές εργασίες.                            ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και το έμπειρο προσωπικό μας, έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο των χωματουργικών εργασιών,​ θέτοντας σε προτεραιότητα τις ανάγκες σας και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε έργου. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες, έχουμε φέρει σε πέρας έναν μεγάλο αριθμό χωματουργικών εργασιών σε όλη την Αττική αλλά και σε διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, η επιχείρησή μας, έχει αποκτήσει την κατάλληλη εμπειρία που της επιτρέπει να μπορεί να υλοποιήσει κάθε είδους χωματουργική εργασία εστιάζοντας πάντα στην ποιότητα και στην ασφάλεια. Η συνεχής ενεργή μας θέση με τις χωματουργικές εργασίες και η εργοληπτική μας ικανότητα, συνδυαστικά με την επαγγελματική συνείδηση που μας διέπει, αποτελούν για εσάς εγγύηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με το μικρότερο δυνατό κόστος.                   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ        ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.    

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Ευάνδρου 9 - Περιστέρι
  2105747918
 • ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ - ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ - ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ - ΑΔΕΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ - ΧΩΜΑΤΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ - ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ

  ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Κύμη - Εύβοιας, 6909180305. Δραστηριοποιούμε στο χώρο των χωματουργικών εργασιών με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα και βέβαια με συνέπεια στο χρόνο παράδοσης έργου. Διαθέτω δικά μου μηχανήματα εκσκαφής, φορτηγά και μπετονιέρα. Αναλαμβάνω εκσκαφές, κατεδαφίσεις, διαμόρφωση χώρων, μεταφορά μπαζών, εκβραχισμούς, αποχετεύσεις, επιχωματώσεις και ισοπεδώσεις. Επικοινωνήστε μαζί μου για την κάθε δυνατή λύση στα προβλήματά σας πάντα με τις πιο προσιτές τιμές.

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ 40 - Περιστέρι
  2105764958
  6932444088, 6934000288
 • ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Εκσκαφές, εκβραχισμοί, μπαζώματα, κατεδαφίσεις

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  ΚΥΠΡΟΥ 21 - Περιστέρι
  2105725250
  6944467190
 • ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΛΟΥ

  Εργολάβοι, Περιστέρι. Χωματουργικά. Χωματουργικές εργασίες σε όλη την Ελλάδα. Εκσκαφές, Περιστέρι. Πολυετής εμπειρία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμός. Πλήρης στόλος μηχανημάτων. Εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί στις πιο προσιτές τιμές.

  Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Φωτογραφίες [8]
  ΑΡΝΙΩΤΟΥ 2 - Περιστέρι
  2105762575
  6977574394, 6977571345