Σάββατο 28 Μαΐου 2022 | 01:52 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΨΥΚΤΙΚΟΙ
σε: Αττικής, Αθήνα, Γλυφάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΝΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

  ΝΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗ Ψυκτικός | Κλιματισμός - Επισκευή Οικιακών Συσκευών   Η εταιρεία ΝΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ μετράει ήδη πάνω από 30 χρόνια στο χώρο του κλιματισμού και της επισκευής οικιακών συσκευών με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής. Κύριο αντικείμενο της επιχείρησης αποτελεί η μελέτη για την εγκατάσταση των κατάλληλων μονάδων ψύξης και θέρμανσης που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κάθε χώρου. Ασχολούμαστε επίσης με την επισκευή και συντήρηση κλιματιστικών μηχανημάτων και οικιακών συσκευών χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά και χημικά προϊόντα.    Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς, ικανούς να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασιακή πρόκληση. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση του πελάτη.      Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε εκτενέστερα για τις υπηρεσίες μας και να δώσουμε λύση σε κάθε ζήτημα εγκατάστασης και επισκευής.   Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις περιοχές: Ηλιούπολη, Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Καλλιθέα, Καλαμάκι, Ελληνικό, Γλυφάδα, Βάρη, Βουλιαγμένη, Βούλα, Βάρκιζα, Σαρωνίδα σε όλα τα Νότια Προάστια και όπου μας ζητηθεί στην Αττική.

  Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ

  ΠΑΝΔΩΡΑΣ 51 - Γλυφάδα
  2109641970
  6944393895
 • Ψυκτικός Γλυφάδα Αττική Λεωνίδας Καλογερόπουλος - Interior Clima - Κλιματισμός - Αντλίες Θερμότητας - Εξαερισμός

  Η INTERIOR CLIMA εδρεύει στη Γλυφάδα και με επικεφαλής τον ψυκτικό Λεωνίδα Καλογερόπουλο δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, στη μελέτη, στην εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων κλιματισμού.    Σε συνέχεια της προσωπικής εμπειρίας του Λεωνίδα Καλογερόπουλου από το 2003 και την εξειδίκευσή του στον τομέα του κλιματισμού, στην INTERIOR CLIMA προσφέρουμε εγγυημένη παροχή υπηρεσιών από το 2014 σε επαγγελματικό και οικιακό κλιματισμό παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και τεχνογνωσία.   Αναλαμβάνουμε άμεσα και υπεύθυνα τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση συσκευών και συστημάτων ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού καλύπτοντας την περιοχή της Γλυφάδας και όλα τα Νότια προάστια Αττικής.

  Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ

  Στείλτε e-mail
  Ιωαννίνων 47 - Γλυφάδα
  2109767117
  6933005851
 • 24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΓΛΥΦΑΔΑ

  Οι εξαιρετικά έμπειροι ψυκτικοί της εταιρείας βρίσκονται κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο, αποκαθιστώντας άμεσα οποιαδήποτε βλάβη, αναγκαία επισκευή ή συντήρηση. Παρέχονται ολοκληρωμένες μελέτες και λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Αναλαμβάνεται και πραγματοποιείται άμεσα, με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό, η εγκατάσταση ή η αποσύνδεση, η επισκευή καθώς και η συντήρηση, σε οικιακές και επαγγελματικές κλιματιστικές μονάδες. ‘24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ’. Άμεση εξυπηρέτηση, εγγυημένο αποτέλεσμα, στην καλύτερη τιμή.

  Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  24 ΩΡΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - Γλυφάδα
  2118502400,7007002400