Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 | 02:52 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΨΥΚΤΙΚΟΙ
σε: Καρδίτσας, Καρδίτσα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Ψυκτικός Καρδίτσα - ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - Service Air Condition Καρδίτσα - Επισκευές Οικιακών Συσκευών Καρδίτσα - Συντήρηση Κλιματιστικού Καρδίτσα - Ψύξη Κλιματισμός Καρδίτσα

  ψυκτικος καρδιτσα 6989430161 - ψυκτικες εργασιες καρδιτσα service & επισκευες κλιματισμου καρδιτσα επισκευες οικιακων συσκευων καρδιτσα service ηλεκτρικων συσκευων καρδιτσα service air condition karditsa Ο ψυκτικός στην Καρδίτσα, Κοντός Σταύρος, παρέχει επαγγελματικές λύσεις τοποθέτησης και επισκευής κλιματισμού και ψύξης από το 1997, σε ιδιώτες και επαγγελματίες. Η πολύχρονη εμπειρία του και η τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει στον τομέα της επισκευής κλιματιστικών μηχανημάτων και οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, σας εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσµα. Πολυετής εμπειρία, τεχνογνωσία και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση Κοντός Σταύρος στην τοπική αγορά της Καρδίτσας. Αναλαμβάνει ψυκτικές εργασίες, επισκευές, service κλιματιστικών παντός τύπου. Mε ένα τηλεφώνημα είναι κοντά σας, με υπεύθυνη δουλειά και πολύ προσιτές τιμές. - Συντήρηση και service κλιματιστικών - Επισκευές κλιματισμού - Επισκευή οικιακών συσκευών - Επισκευές πλυντηρίων πιάτων καρδίτσα - Επισκευή ψυγείου καρδίτσα - Επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας καρδίτσα - Επισκευή πλυντηρίου καρδίτσα Με εκτίμηση: Κοντός Σταύρος.

  Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ

  Στείλτε e-mail
  Γεωργίου Καραϊσκάκη 72 - Καρδίτσα
  2441073028
  6989430161
 • Ψυκτικοτεχνική - Ψυκτικός Καρδίτσα | Επισκευή Λευκών Συσκευών, Εγκατάσταση - Συντήρηση & Επισκευή Κλιματιστικών

        ΨΥΚΤΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ Ψυκτικός Καρδίτσα | Επισκευή Λευκών Συσκευών, Εγκατάσταση - Συντήρηση & Επισκευή Κλιματιστικών Η επιχείρηση μας “Ψυκτικοτεχνική” η οποία βρίσκεται στην Καρδίτσα, δραστηριοποιείται εδώ και 25 χρόνια στις επισκευές λευκών συσκευών καθώς και με το εμπόριο, την εγκατάσταση και την συντήρηση κλιματιστικών, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές. Ο ψυκτικός Φώτης Μπλούκας και η έμπειρη ομάδα του, μπορούν να αναλάβουν την μελέτη, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή σε παντός είδους κλιματιστικά ενώ απόλει αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιρειών hitachi και clivet. Ακόμα, αναλαμβάνει το service και την επισκευή λευκών συσκευών καθώς και την εγκατάσταση επαγγελματικών ψυγείων και ψυκτικών θαλάμων σε καταστήματα και βιομηχανίες σε όλη την Καρδίτσα.            ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεσα, με συνέπεια και επαγγελματισμό ολες τις υπηρεσίες μας στις πιο λογικές τιμές με ποιότητα εργασίας. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας, αποτελούμε τον ιδανικό συνεργάτη για την ψύξη και τον κλιματισμό επαγγελματικών ή οικιακών χώρων.  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να μένουν οι πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από την αξιοπιστία και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε όσο και από την καλή και αποτελεσματική επικοινωνία μας.  Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν τόσα χρόνια και δεσμευόμαστε στην παροχή ενός συνολικού πακέτου υπηρεσιών που θα εξασφαλίσει την πλήρη και σωστή κάλυψη των αναγκών σας.       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Καρδίτσα.      

  Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ

  Στείλτε e-mail
  Θεσσαλιώτιδος 93 & Κουμουνδούρου - Καρδίτσα
  2441080121
  6978183781, 6978120025
 • ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΣΟΦΑΔΕΣ - ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΟΦΑΔΕΣ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΛΙΟΥΤΑΣ

  Ψυκτικές εγκαταστάσεις,εργασίες Σοφάδες - Καρδίτσα. Service ηλεκτρικών συσκευών Σοφάδες Καρδίτσα. Αναλαμβάνουμε: -Επισκευές επαγγελματικών οικιακών ψυγείων -Ψυκτικοί θάλαμοι -Κλιματισμός -service ηλεκτρικών συσκεύων Λιούτας Χρήστος εγγύηση,αμεσότητα,τιμές κρίσης..

  Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 31, ΣΟΦΑΔΕΣ - Καρδίτσα
  2443023825
  6932672965