Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 | 05:00 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΨΥΚΤΙΚΟΙ
σε: Αττικής, Πειραιάς, Κορυδαλλός
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ - ΜΝΙΕΣΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  Ψυκτικός - Ψυκτικές εργασίες, εγκατάσταση εξαερισμού, ανεμιστήρων οροφής, Κορυδαλλός - Πειραιάς - Αιγάλεω - Αθήνα - Αττική. Μνιεστρής Γιάννης. Εδώ και 20 χρόνια δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων. Με βάση την πολυετή εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και εγκατάστασης ψύξης και κλιματισμού, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για παντός τύπου εργασίες, όσον αφορά την εγκατάσταση και συντήρηση κλιματισμού, θέρμανσης συσκευών και εξαερισμού. Στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη εργασία. Προσφορά 15 €  για ενα ολοκληρωμένο service κλιματιστικού έως 20.000 btu, που περιλαμβάνει πλήρη καθαρισμό της μονάδας και συμπλήρωση φρέον . Και τοποθέτηση κλιματιστικών απο 50 € .

  Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ

  Φωτογραφίες [9]
  Στείλτε e-mail
  ΑΜΟΡΓΟΥ 67 - Κορυδαλλός
  2105442038
  6977458677
 • ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΧΙΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΨΥΞΗ ΣΚΑΦΩΝ - ΨΥΞΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ - ΨΥΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ - COOL DYNAMIC - ΓΚΟΥΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Η επιχείρηση COOL DYNAMIC - ΔΗΜ. ΓΚΟΥΣΚΟΣ δραστηριοποιείται στο τομέα της ΨΥΞΗΣ από 30ετίας καλύπτοντας ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και αναγκών τόσο στη Βιομηχανία (νέες εγκαταστάσεις, τεχνική υποστήριξη, services) όσο και στη Ναυτιλία.   Η εταιρία έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενό της, με την υποστήριξη του άριστα εξειδικ/νου προσωπικού της και τον σύγχρονο εξοπλισμό της είναι σε θέση να αναλαμβάνει μεγάλα έργα, που εκτός των άλλων απαιτούν υψηλού επιπέδου Know How.   Παράλληλα στο τομέα της Ναυτιλίας, εκτός των ανταλλακτικών που διαθέτουμε για ευρεία γκάμα συμπιεστών (CARRIER, DAIKIN, SABROE, STAL, BOCK) καθώς και υλικών δικτύων, είμαστε σε θέση να παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε πλοία «εν πλώ» σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.   Το συνεργείο της εταιρίας αποτελείται από καταρτισμένους τεχνίτες με πολυετή πείρα και γνώση του χώρου, ενώ συμπληρωματικά υποστηρίζεται από επαγγελματικά μέσα μεταφοράς.    Έχοντας υπ όψιν τις συνθήκες ανταγωνιστικότητες που επικρατούν και επιδιώκοντας να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες τιμές στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, η εταιρία από το 2006 μεταφερεται σε νέο ιδιόκτητο χώρο στο ΒΙ.ΠΑ.Σχιστού, έκτασης 1500 m2.    Στο νέο μας αυτό χώρο θα λειτουργεί κάθετο μηχανουργείο ανακατασκευής ψυκτικών συμπιεστών και συγκροτημάτων με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

  Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΣΤΟΥ - Κορυδαλλός
  2104001263
  6983648276