Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 | 05:48 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ – ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ – ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
σε: Θεσσαλονίκη
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Αγλαία Χρυσίδου | Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια Θεσσαλονίκη

  Η ψυχίατρος ψυχοθεραπεύτρια Αγλαΐα Χρυσίδου διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Περαία Θεσσαλονίκης.   Στόχος της είναι η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση κάθε περιστατικού, με σκοπό την αποκατάσταση και την αποθεραπεία οποιασδήποτε νόσου, ούτως ώστε ο ασθενής να απολαμβάνει ψυχική ισορροπία κάθε μορφής.   Η ιατρός διαθέτει άρτια επιστημονική εκπαίδευση, υψηλή εξειδίκευση και μακροχρόνια εμπειρία στις ψυχιατρικές νόσους. Αναλαμβάνει την αντιμετώπιση οξέων αλλά και χρόνιων περιστατικών, που εμπίπτουν σε όλο το φάσμα των ψυχιατρικών διαταραχών. Απώτερος στόχος είναι η αποκατάσταση και η διατήρηση της ψυχικής υγείας κάθε ασθενούς και κατ’ επέκταση η βελτίωση της ποιότητας ζωής του.   Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στο ιατρείο της ψυχιάτρου ψυχοθεραπεύτριας Αγλαΐας Χρυσίδου στην Περαία Θεσσαλονίκης.   «Τονίζω ότι στη σύγχρονη κοινωνία, πολλές από τις παθήσεις που δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας είναι αντιμετωπίσιμες με τη σωστή ιατρική παρακολούθηση και καθοδήγηση. Στόχος μου είναι ο κάθε ασθενής μου να μπορεί να αντιμετωπίζει την οποιαδήποτε νόσο στη σωστή της βάση, χωρίς την αλλοίωση της ζωής του.   Η ανθρώπινη προσέγγιση των ασθενών και η σωστή ιατρική καθοδήγηση είναι το πρώτο και κύριο μέλημά μου».       Η ψυχίατρος Χρυσίδου Αγλαΐα αναλαμβάνει την αντιμετώπιση και θεραπεία ενός εύρους ψυχικών διαταραχών, με άξονες τη σωστή ιατρική καθοδήγηση και την ανθρώπινη προσέγγιση. Η θεραπευτική προσέγγιση σχεδιάζεται και εφαρμόζεται με γνώμονα τα ιδιαίτερα και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς, καθώς κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.   Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη δημιουργία σχέσης συνεργασίας μεταξύ του ψυχιάτρου και του ασθενή και στην ανάπτυξη αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης. Στόχος είναι η αποκατάσταση της λειτουργικότητας και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του ατόμου.   Η ψυχίατρος ψυχοθεραπεύτρια Χρυσίδου Αγλαΐα ειδικεύεται στη Θεραπεία Σχημάτων, στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και στο Θεραπευτικό Διαλογισμό.    

  Κατηγορία: ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ – ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ

  Στείλτε e-mail
  Αμπελοκήπων 46 Θερμαϊκού, Περαία - Θεσσαλονίκη
  2392400652
  6989842684
 • ΣΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία

  Κατηγορία: ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ – ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ

  14899
  Στείλτε e-mail
  ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΗΛ 3 - Θεσσαλονίκη
  2310221184
  6944567350
 • Χριστόπουλος Αθανάσιος | Ψυχοθεραπευτής - Κατάθλιψη - Κρίσεις πανικού - Αγχώδεις διαταραχές - Ψυχιάτρος Θεσσαλονίκη

      Χριστόπουλος Αθανάσιος Ψυχίατρος Θεσσαλονίκη _______ προφίλ   Ο Ιατρός Χριστόπουλος Αθανάσιος είναι Ειδικός ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ειδικευθείς στη Β’ ψυχιατρική κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου και αντιμετώπισε πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις αποκτώντας εκτεταμένη εμπειρία. Είναι επίσημο μέλος του ελληνικού συλλόγου Βραχείας Εντατικής Δυναμικής Ψυχοθεραπείας. Επιπλέον είναι επιστημονικός υπεύθυνος Ψυχιατρικού τμήματος της Κλινικής ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ, της Κλινικής SAN VITALE ‘’ΕΛΠΙΣ’’ καθώς και της Κλινικής Ελπίδα στην Κατερίνη.                       Ο ψυχίατρος Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι εκπαιδευμένος γιατρός στα γνωστικά αντικείμενα:  Βραχεία Εντατική Δυναμική Ψυχοθεραπεία (I.S.T.D.P)  Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία (C.B.T.)  Θεραπεία ζεύγους  Συστηματική οικογενειακή θεραπεία  Ψυχομετρικές δοκιμασίες  Μικτή συνδυαστική ψυχοθεραπεία   Επιστ. Υπεύθυνος Ψυχιατρικής Κλινικής ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ Α.Ε. Επίσης ο ψυχίατρος Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι εκπαιδευτής στη νέα πλατφόρμα letstudy.gr & μπορείτε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο παρακάτω link. www.letstudy.gr                       Χριστόπουλος Αθανάσιος | Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής   

  Κατηγορία: ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ – ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ

  Στείλτε e-mail
  Καρόλου Ντηλ 26, Αγία Σοφία - Θεσσαλονίκη
  2310234423
  6944736948
 • Φωτογραφίες [3]
  Στείλτε e-mail
  ΕΓΝΑΤΙΑΣ 93 - Θεσσαλονίκη
  2310222482
  6932195398
 • Φωτογραφίες [8]
  Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 7Β - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  2311271900
  6977419130
 • ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

  Ιδρυτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας στην Θεσ/κη Η ψυχανάλυση και η ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία εκτός απο μέθοδοι διερεύνησης του εαυτού, είναι αποτελεσματικοί τρόποι προσέγγισης και θεραπείας ψυχολογικών προβλημάτων. Το άγχος, η κατάθλιψη, τα ψυχοσωματικά και σεξουαλικά προβλήματα, οι καταναγκασμοί, είναι μερικά απο αυτά. Αντιμετωπίζονται επίσης προβλήματα σχέσεων, καθώς και δυσκολίες στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα.

  Κατηγορία: ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ – ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ

  Στείλτε e-mail
  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 9 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Θεσσαλονίκη
  2310279135