Σάββατο 02 Ιουλίου 2022 | 10:26 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Ανακύκλωση Χαρτιού Άνω Λιόσια Αττικής - ΤΣΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Περισυλλογή Χαρτιού Άνω Λιόσια Αττικής - Χαρτοκιβώτια - Χαρτί Οντουλέ - Γκοφρέ Άνω Λιόσια Αττικής

  Η ανακύκλωση οφείλει να είναι για όλους μας προτεραιότητα και στάση ζωής. Δεν είναι μια εφήμερη τάση της εποχής, αλλά υποχρέωση κάθε πολιτισμένης κοινωνίας που νοιάζεται για τις συνθήκες διαβίωσης. Γι’ αυτό τον λόγο στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας μας αναλαμβάνουμε: Περισυλλογή αρχείων - εγγράφων και καταστροφή τους με πολτοποίηση Ανακύκλωση βιβλίων και εντύπων καταλόγων Περισυλλογή και ανακύκλωση μεγάλου όγκου προϊόντων χάρτου από εκδότες, διανομείς και εταιρείες Παραγωγή & Πώληση χαρτιού οντουλέ (γκοφρέ) Παραγωγή & Πώληση χαρτοκιβωτίων Η διαδικασία είναι απλή: το χαρτί συλλέγεται, συμπιέζεται στις ειδικές πρέσες , μετατρέπεται σε μπάλες χαρτιού με την χρήση εμβόλων και στο τέλος φυλάσσεται σε ειδικούς χώρους αποθήκευσης. Η εταιρεία Τσακαγιάννη είναι ο πλέον έμπειρος συνεργάτης για την αποκομιδή των χάρτινων αποβλήτων σας! Με την βοήθειά σας, μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε στην ανακύκλωση, ακολουθώντας τα βήματα της φύσης, όπου ποτέ δεν παρήγαγε σκουπίδια όπως ο άνθρωπος.

  Κατηγορία: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

  Στείλτε e-mail
  Μεγάλου Αλεξάνδρου 235 (Θέση Τζαβερδέλα) - Ανω Λιόσια
  2105591150
  6976622049
 • ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΑ - ΔΙΑΛΟΓΗ - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ

  Ανακύκλωση χαρτιού, εμπορία, διαλογή, διαχείριση, αξιοποίηση ανακυκλώσιμων υλικών, Βοτανικός, Αθήνα. Αδειοδοτημένη εταιρεία συλλογής και μεταφοράς ανακυκλώσιμων υλικών.

  Κατηγορία: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

  Αγίας Άννης 27 - Βοτανικός
  2103465544
  6944228649
 • ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΦΟΙ ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

  Ανακύκλωση χαρτιού Καματερό Πειραιάς Κερατσίνι Εμπορία, διαλογή, διαχείρηση Εταιρεία Αδειοδοτημένη Περισυλλογής Ανακυκλώσιμων Προϊόντων. Υποκατάστημα: Αγ. Άννης 27, Βοτανικός.

  Κατηγορία: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

  Φωτογραφίες [5]
  ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 10 - Καματερό
  2102323658,2103465544
  6944228649
 • ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΟΡΩΠΙ ΑΤΤΙΚΗ - VECO - ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΧΑΡΤΙΟΥ - ΚΑΔΟΙ - ΠΡΕΣΑ CONTAINER

  Ανακύκλωση χαρτιού, πρέσα μεγάλη, πρέσα μικρή, πρέσα container, κάδοι, Κορωπί. Από τα μικρά τυπογραφεία στο κέντρο της Αθήνας με το τσουβάλιασμα και το κουβάλημα με τα χέρια, έως τις μεγαλύτερες εταιρείες εκτύπωσης με τις πρέσες αυτόματης δεματοποίησης στην υπηρεσία του πελάτη. Η εταιρεία διαμορφώνει, χρηματοδοτεί και εγκαθιστά τις λύσεις, ακόμα και για τις πιο απαιτητικές αποκομιδές παλαιού χάρτου προς ανακύκλωση. Η εταιρία veco προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ανακύκλωσης σε εταιρίες και βιομηχανίες. Ορισμένοι από τους συνεργάτες μας είναι οι ακόλουθοι: ΑΡΓΩ, ΑΡΑΒΙΔΗΣ, ΜΠΕΛΟΣ, PILLAR, ΤΡΟΙΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ, ΑΡΓΩ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Το χαρτί που μας εμπιστεύεστε πρώτα περνά το στάδιο της διαλογής. Κάθε τύπος χαρτιού ανακυκλώνεται με διαφορετικό τρόπο ώστε να μας δώσει το αντίστοιχο ανακυκλωμένο χαρτί.

  Κατηγορία: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΘΕΣΗ ΚΛΩΣΑΡΙ - Κορωπί
  2106628979
  6977772063
 • ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ - ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΧΑΙΔΑΡΙ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΘΗΝΑ

  Ανακυκλωση  Ανακύκλωση χαρτιού, μετάλλων, σιδήρου, αττικη. Η εταιρεία μας ανακυκλώνει μεγάλες ποσότητες χαρτιού και χαρτονιών, καθώς επίσης μέταλλα και σίδηρα. Κάθε τύπος χαρτιού ανακυκλώνεται με διαφορετικό τρόπο ώστε να μας δώσει το αντίστοιχο ανακυκλωμένο χαρτί. Με την ανακύκλωση μπορούμε ξανά και ξανά να χρησιμοποιήσουμε κάποιο υλικό διασώζοντας με αυτόν τον τρόπο τα αγαθά που προσφέρει η φύση από την εξάντλησή τους.

  Κατηγορία: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

  Φωτογραφίες [3]
  Στείλτε e-mail
  ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ 41 - Κορυδαλλός
  2104959018
  6948684810