Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 | 03:12 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΑ - ΔΙΑΛΟΓΗ - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ

  Ανακύκλωση χαρτιού, εμπορία, διαλογή, διαχείριση, αξιοποίηση ανακυκλώσιμων υλικών, Βοτανικός, Αθήνα. Αδειοδοτημένη εταιρεία συλλογής και μεταφοράς ανακυκλώσιμων υλικών.

  Κατηγορία: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

  Αγίας Άννης 27 - Βοτανικός
  2103465544
  6944228649
 • Ανακύκλωση χαρτιού και ειδών συσκευασίας - Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκη - Καρακασίδης Γιώργος

  Σήμερα, το 40% του χαρτοπολτού δημιουργείται από ξύλο (στα περισσότερα σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής χαρτιού μόνο το 9-16% του χαρτοπολτού είναι κατασκευασμένο από κούτσουρα, το υπόλοιπο προέρχεται από ξύλο που παραδοσιακά καίγεται). Η παραγωγή χαρτιού αντιπροσωπεύει περίπου το 35% των υλοτομημένων δένδρων και αντιπροσωπεύει το 1,2% της συνολικής οικονομικής παραγωγής του κόσμου. Το χαρτί αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πόρο σε παγκοσμίως. Συγκεκριμένα τα τελευταία 30 χρόνια η κατανάλωση χαρτιού όπως γραφική ύλη, χάρτινες συσκευασίες κτλ έχει διπλασιαστεί και πλέον ξεπερνάει τους 800.000 τόνους. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως το χαρτί που χρησιμοποιούν τέσσερις άνθρωποι μέςα σε ένα χρόνο ζυγίζει όσο ένα μεγάλο αυτοκίνητο! Η ανακύκλωση ενός τόνου εφημερίδας εξοικονομεί περίπου 1 τόνο ξύλου ενώ ανακυκλώνεται ένας τόνος χαρτιού εκτύπωσης ή φωτοαντιγραφής εξοικονομεί λίγο περισσότερο από 2 τόνους ξύλου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η πολτοποίηση κραφτ απαιτεί διπλάσια ποσότητα ξύλου, δεδομένου ότι αφαιρεί την λιγνίνη για την παραγωγή ινών υψηλότερης ποιότητας από τις διαδικασίες μηχανικής πολτοποίησης. Η διαδικασία της ανακύκλωσης χαρτιού γίνεται συνήθως με την ανάμειξη χρησιμοποιημένου / παλαιού χαρτιού με νερό και χημικές ουσίες για να το σπάσει. Στη συνέχεια τεμαχίζεται και θερμαίνεται, γεγονός που το διασπάει περαιτέρω σε κλωστές κυτταρίνης, ένα είδος οργανικού φυτικού υλικού. Αυτό το προκύπτον μείγμα ονομάζεται χαρτοπολτός. Τεντώνεται μέσω οθονών, οι οποίες απομακρύνουν οποιαδήποτε κόλλα ή πλαστικό (ειδικά από χαρτί επικαλυμμένο με πλαστικό) που μπορεί να παραμείνει στο μείγμα και στη συνέχεια να καθαριστεί, να αφαιρεθεί η μελάνη, να λευκαριστεί και να αναμιχθεί με νερό. Στη συνέχεια, μπορεί να μετατραπεί σε νέο ανακυκλωμένο χαρτί. Με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, η εταιρεία μας έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα της ανακύκλωσης χαρτιού, δίνει τις καταληλότερες και εξειδικευμένες λύσεις σε ότι αφορά την ανακύκλωση χαρτιού.

  Κατηγορία: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

  ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ - Θεσσαλονίκη
  2310218954
  6976478508
 • ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΟΡΩΠΙ ΑΤΤΙΚΗ - VECO - ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΧΑΡΤΙΟΥ - ΚΑΔΟΙ - ΠΡΕΣΑ CONTAINER

  Ανακύκλωση χαρτιού, πρέσα μεγάλη, πρέσα μικρή, πρέσα container, κάδοι, Κορωπί. Από τα μικρά τυπογραφεία στο κέντρο της Αθήνας με το τσουβάλιασμα και το κουβάλημα με τα χέρια, έως τις μεγαλύτερες εταιρείες εκτύπωσης με τις πρέσες αυτόματης δεματοποίησης στην υπηρεσία του πελάτη. Η εταιρεία διαμορφώνει, χρηματοδοτεί και εγκαθιστά τις λύσεις, ακόμα και για τις πιο απαιτητικές αποκομιδές παλαιού χάρτου προς ανακύκλωση. Η εταιρία veco προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ανακύκλωσης σε εταιρίες και βιομηχανίες. Ορισμένοι από τους συνεργάτες μας είναι οι ακόλουθοι: ΑΡΓΩ, ΑΡΑΒΙΔΗΣ, ΜΠΕΛΟΣ, PILLAR, ΤΡΟΙΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ, ΑΡΓΩ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Το χαρτί που μας εμπιστεύεστε πρώτα περνά το στάδιο της διαλογής. Κάθε τύπος χαρτιού ανακυκλώνεται με διαφορετικό τρόπο ώστε να μας δώσει το αντίστοιχο ανακυκλωμένο χαρτί.

  Κατηγορία: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΘΕΣΗ ΚΛΩΣΑΡΙ - Κορωπί
  2106628979
  6977772063
 • ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ - ΤΣΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Η ανακύκλωση οφείλει να είναι για όλους μας προτεραιότητα και στάση ζωής. Δεν είναι μια εφήμερη τάση της εποχής, αλλά υποχρέωση κάθε πολιτισμένης κοινωνίας που νοιάζεται για τις συνθήκες διαβίωσης. Γι’ αυτό τον λόγο στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας μας αναλαμβάνουμε: Περισυλλογή αρχείων - εγγράφων και καταστροφή τους με πολτοποίηση Ανακύκλωση βιβλίων και εντύπων καταλόγων Περισυλλογή και ανακύκλωση μεγάλου όγκου προϊόντων χάρτου από εκδότες, διανομείς και εταιρείες Παραγωγή & Πώληση χαρτιού οντουλέ (γκοφρέ) Παραγωγή & Πώληση χαρτοκιβωτίων Η διαδικασία είναι απλή: το χαρτί συλλέγεται, συμπιέζεται στις ειδικές πρέσες , μετατρέπεται σε μπάλες χαρτιού με την χρήση εμβόλων και στο τέλος φυλάσσεται σε ειδικούς χώρους αποθήκευσης. Η εταιρεία Τσακαγιάννη είναι ο πλέον έμπειρος συνεργάτης για την αποκομιδή των χάρτινων αποβλήτων σας! Με την βοήθειά σας, μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε στην ανακύκλωση, ακολουθώντας τα βήματα της φύσης, όπου ποτέ δεν παρήγαγε σκουπίδια όπως ο άνθρωπος.

  Κατηγορία: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 235 (Θέση Τζαβερδέλα) - Ανω Λιόσια
  2105591150
  6976622049
 • ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΦΟΙ ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

  Ανακύκλωση χαρτιού Καματερό Πειραιάς Κερατσίνι Εμπορία, διαλογή, διαχείρηση Εταιρεία Αδειοδοτημένη Περισυλλογής Ανακυκλώσιμων Προϊόντων. Υποκατάστημα: Αγ. Άννης 27, Βοτανικός.

  Κατηγορία: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

  Φωτογραφίες [5]
  ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 10 - Καματερό
  2102323658,2103465544
  6944228649
 • ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ - ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΧΑΙΔΑΡΙ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΘΗΝΑ

  Ανακυκλωση  Ανακύκλωση χαρτιού, μετάλλων, σιδήρου, αττικη. Η εταιρεία μας ανακυκλώνει μεγάλες ποσότητες χαρτιού και χαρτονιών, καθώς επίσης μέταλλα και σίδηρα. Κάθε τύπος χαρτιού ανακυκλώνεται με διαφορετικό τρόπο ώστε να μας δώσει το αντίστοιχο ανακυκλωμένο χαρτί. Με την ανακύκλωση μπορούμε ξανά και ξανά να χρησιμοποιήσουμε κάποιο υλικό διασώζοντας με αυτόν τον τρόπο τα αγαθά που προσφέρει η φύση από την εξάντλησή τους.

  Κατηγορία: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

  Φωτογραφίες [3]
  Στείλτε e-mail
  ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ 41 - Κορυδαλλός
  2104959018
  6948684810