Κατάλογος Επιχειρήσεων

σε: Θεσσαλονίκη
-
ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ - ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΑΡΚΑΣ
Κατεψυγμένα προιόντα - τρόφιμα στην Θεσσαλονίκη.Κατηγορία: ΤΡΟΦΙΜΑ
116692 -
ΑΓΝΑ...ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ - ΚΑΡΑΠΑΛΙΣΗΣ Κ. - ΚΑΡΑΠΑΛΙΣΗΣ Ε. ΕΠΕ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΚΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΙΤΕΣ - ΑΡΤΟΣΥΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ Η βιοτεχνία ¨αγνά όπως παλιά¨ δραστηριοποιείται στη χειροποίητη παρασκευή αρτοσκευασμάτων με βάση το χωριάτικο φύλλο. Με σεβασμό στην παράδοση και στην ποιότητα των πρώτων υλών της έχει κερδίσει την εμπιστοσυνη των πελατών της από την πρώτη στιγμή. Η εταιρία εδρεύει στις νέες υπερσύγχονες εγκαταστάσεις στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Τόσο η παραγωγική διαδικασία όσο και η διακίνηση και παράδοση των κατεψυγμένων αρτοκευασμάτων στους πελάτες μας ελέγχεται ποιοτικά. Τηρούνται δέ όλοι οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής σε όλα τα στάδια παραγωγής και διακίνησης και είναι πιστοποιημένες με σύστημα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων HACCP (EN ISO 22000:2005). Όλα τα προιόντα μας για την παρασκευή τους χρησιμοποιούνται φυτικά λίπη , ελαιόλαδο και αγνά υλικά γέμισης. Δεν χρησιμοποιούμε χρωστικές και συντηρητικά.Κατηγορία: ΤΡΟΦΙΜΑ
Φωτογραφίες [1]ΜΕΤΕΩΡΩΝ 12 - Θεσσαλονίκη23106337696940537739, 6971545344 -
ΑΦΟΙ Θ. ΓΚΛΑΒΕΡΗ Κ ΣΙΑ ΟΕ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΣΠΡΙΩΝ ΝΕΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΥΖΙ - ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΕΥΡΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΣΠΡΙΩΝ ΟΡΥΖΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΣΙΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑΚατηγορία: ΤΡΟΦΙΜΑ
Φωτογραφίες [10] -
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΛΑΔΙΑ - ΤΟΥΡΣΙΑ - ΣΑΛΑΤΕΣ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ - ΑΛΟΙΦΕΣ - ΑΛΙΠΑΣΤΑ - ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Βιοτεχνία παραγωγής και εμπορίας τροφίμων. - Λάδι - Τουρσιά - Σαλάτες - Τυροκομικά - Αλοιφες - ΑλιπασταΚατηγορία: ΤΡΟΦΙΜΑ
Φωτογραφίες [4]ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ 36 - Νεάπολη Θεσσαλονίκης23105515816945084948 -
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΚΑΡΑΚΑΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
Εμπόριο, διανομή, αποθήκευση τροφίμων. Θα μας βρείτε στο Ηράκλειο Λαγκαδα στη Θεσσαλονίκη.Κατηγορία: ΤΡΟΦΙΜΑ
Φωτογραφίες [3]ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ - Λαγκαδάς23940227966998570955 -
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΟΣΠΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε
Η εταιρία "Σιδηρόπουλος"με την πολυετή εμπειρία της στην πώληση όσπριων, με πλούσιο πελατολόγιο από μικρό μπακάλικο-παντοπωλείο μέχρι Delicatessen καταστήματα , μπορεί να σας βοηθήσει με ασυναγώνιστες τιμές χονδρικής , χωρίς μεσάζοντες απευθείας από τους παραγωγούς. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε να ανταλλάξουμε ιδέες κι απόψεις για το μαγαζί σας, να σας κάνουμε προτάσεις και να σας προμηθεύσουμε ότι πιο εκλεκτό στην καλύτερη τιμή! Αναλυτικότερα εμπορευόμαστε Φασόλια εγχώρια -εισαγωμενα Φακές εγχώριες -εισαγώμενες Ρεβύθια εγχώρια -εισαγώμενα Και παντως είδους όσπρια Με εκτίμηση Σιδηρόπουλος Δημήτριος.Κατηγορία: ΤΡΟΦΙΜΑ
Φωτογραφίες [8]2Η ΠΑΡΟΔΟΣ ΝΤΑΛΙΓΚΑΝΗ, ΧΑΛΑΣΤΡΑ - Θεσσαλονίκη23105324736937040223 -
ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ - ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εισαγωγές και εμπόριο συσκευασμένων τροφίμων, ειδών διατροφής και ζαχαρώδη προϊόντα.Κατηγορία: ΤΡΟΦΙΜΑ
-
ΚΛΘ ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ– ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ
Στην Κεντρική Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης θα βρείτε το μαγαζί του ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. - Φρέσκα φρούτα και λαχανικά - Τρόφιμα Φρέσκα λαχανικά και υγιεινά χωρίς επικίνδυνους ψεκασμούς.Κατηγορία: ΤΡΟΦΙΜΑ
-
ΚΡΕΑΤΑ ΧΑΤΖΗΑΓΟΡΟΥ ΑΕΒΕΚ - GRILL FOOD
" Τίποτα δεν δυναμώνει περισσότερο τον οργανισμό μας από ένα κομμάτι καλό κρέας και τίποτα δεν είναι πιο δύσκολο στις μέρες μας απ' το να επιβεβαιώσουμε ότι ένα κομμάτι κρέας είναι καλό" Η εταιρεία "ΚΡΕΑΤΑ ΧΑΤΖΗΑΓΟΡΟΥ ΑΕΒΕΚ" με πείρα πάνω από 40 ολόκληρα χρόνια στον τομέα του κρεάτος και με τη βοήθεια άρτια εξοπλισμένων εγκαταστάσεων καθώς και έμπειρου προσωπικού, στοχεύει καθημερινά στην ποιότητα προσφέροντάς σας υγιεινά και καλά προϊόντα για μια ισορροπημένη διατροφή. Η εταιρεία μας που εδρεύει στην Κριθιά/Λαγκαδά σε χώρο 3000 τ.μ. ακολουθώντας με συνέπεια όλους τους κανόνες υγιεινής & ασφαλείας και πιστοποιημένη με HACCPP/ISO 22000:2005 είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη, καθώς η τεχνογνωσία, το μεράκι και η εμπειρία την καθιστούν ευέλικτη και καινοτόμο σε κάθε της συνεργασία. Μη διστάσετε να μας γνωρίσετε και να ζητήσετε ένα κατάλογο με τα παραδοσιακά μας προϊόντα. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας αποδείξουμε "πως τελικά στις μέρες μας δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρείτε ένα καλό κομμάτι κρέας".Κατηγορία: ΤΡΟΦΙΜΑ
-
ΠΑΝΤΕ Α.Ε.
Ένα πανόραμα γεύσεων από την Ελληνική παράδοση και την ΠΑΝΤΕ! Οι γευστικές προτιμήσεις των Ελλήνων έχουν ένα ξεκάθαρο προσανατολισμό σε ότι αφορά στην παράδοση, πολυ δε περισσότερο στα διάφορα είδη πιίτας. Η ιστορία της φυσικά από την αρχαία Ελλάδα, όπου οι πίτες βρίσκονταν στο καθημερινό διαιτολόγιο. Χαρακτηριστικό ήταν ένα είδος πίτας με μέλι, τυρί και λάδι και ιδιαίτερη επιτυχία είχε ο «μυτλωτός» μια πίτα με τυρί ανακατεμένο με μέλι και σκόρδα. Η πίτα που οι αρχαίοι Έλληνες έτρωγαν ειδικότερα το πρωί είχε για βάση το αλεύρι και το κρασί. Άλλη χαρακτηριστική πίτα ήταν η «μάζα», ζυμωμένη με αλεύρι από κριθάρι, σίκαλη, βρώμη ή κεχρί και από διάφορα όσπρια. Στα πλούσια γεύματα των αρχαίων Αθηναίων τα επιδόρπια, που περιελάμβαναν φρέσκα και ξερά φρούτα, αλμυρά αμύγδαλα, τυρί, σκόρδα και κρεμμύδια τελείωναν με αλμυρές και γλυκές πίτες, που οι συνδαιτυμόνες εκτιμούσαν ιδιαίτερα. Σήμερα οι τυρόπιτες, οι κρεατόπιτες, οι σπανακόπιτες, οι λαχανόπιτες, που συνηθίζονται σε όλες τις περιοχές της χώρας μας , με φύλλο που ανοίγουν οι νοικοκυρές ή έτοιμο όπως και τα σκαλτσούνια, το βολ ώ βάν, τα σού και οι τάρτες, δεν είναι παρά παραλλαγές της αρχαιότατης πίτας, η οποία στην αρχική της μορφή ήταν απλή και ψηνόταν πάνω σε καυτές πέτρες ή μέσα σε ζεστή χόβολη. Οι πίτες και η μπουγάτσα σήμερα είναι ιδιαίτερα ξακουστές στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα. Στα αστικά κέντρα οι πίτες έχουν διαφοροποιηθεί και εξελιχθεί ανάλογα με τις σύγχρονες διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις. Έτσι έχουμε πίτες με φύλλα, χωρίς φύλλα με δύο φύλλα ή με πολλά φύλλα. Η γέμιση της πίτας διαφέρει από περιοχή σε περιοχή ανάλογα με τα τοπικά υλικά και τις τοπικές συνήθειες. Θα συναντήσουμε πίτες με διάφορα λαχανικά συνδυασμένα πολλές φορές με τυριά και την προσθήκη τραχανά. Επίσης πίτες με γέμιση κρέατος ή κοτόπουλου ή και πίτες με πρώτη ύλη τα ζυμαρικά ή μόνο τα τυριά. Η μπουγάτσα, αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων, συνοδεύεται από μια ιστορία που δύσκολα θα φανταζόμασταν ότι ξεκινάει από τόσο παλιά. Τα χρόνια περνούν και η μπουγάτσα παραμένει δημοφιλής στην Πόλη αλλά και στη Σμύρνη. Ετυμολογικά, η μπουγάτσα ή μπογάτσα είναι παραφθορά της οθωμανικής λέξης "πογάτσα" που σημαίνει πίτα με γέμιση από κρέμα, περιχυμένη με άχνη ζάχαρη ή πίτα με γέμιση τυρί. Οι πολίτισσες και σμυρνιές νοικοκυρές φτιάχνουν μπουγάτσα και μπουγατσάκια με διάφορα γεμίσματα για το πρωινό και το απογευματινό κολατσιό της οικογένειας και κυρίως των παιδιών πριν και μετά το σχολείο.Η μπουγάτσα στην Ελλάδα. Η μπουγάτσα κυριάρχησε στον Ελλαδικό χώρο μετά την Μικρασιατική καταστροφή από τη Βόρεια Ελλάδα ως την Ήπειρο και από την Πελοπόννησο ως την Κρήτη. Ιδιαίτερα όμως πολιτογραφήθηκε ως Σερραία, καθώς στη Βόρεια Ελλάδα στεγάστηκε μεγάλος αριθμός προσφύγων από τη Μικρά Ασία. Η μπουγάτσα δεν υστερεί σε δημοτικότητα και στη Θεσσαλονίκη, όλα αυτά τα χρόνια. Το 1917 ιδρύεται η Συντεχνία των μπουγατσοποιών Θεσσαλονίκης και δυο χρόνια μετά συγκεντρώνει 51 μέλη, αριθμό διόλου ευκαταφρόνητο. Μετά το 1922, η διάδοση της μπουγάτσας στον ελλαδικό χώρο επιταχύνεται και η τέχνη της εξελίσσεται. Σήμερα, παρά τη μεγάλη της ιστορική διαδρομή, η μπουγάτσα εξακολουθεί να είναι ένα καθημερινά επιθυμητό έδεσμα με αφοσιωμένους οπαδούς και, όπως φαίνεται, το μέλλον της διαγράφεται τόσο πλούσιο όσο και η γεύση της. Στη Θεσσαλονίκη μία από τις σημαντικότερες εταιρίες που παράγει γνήσιες ελληνικές παραδοσιακές πίτες και μπουγάτσες, κορυφαίας ποιότητας, είναι η ΠΑΝΤΕ Α.Ε. Διαθέτει μία τεράστια ποικιλία από γλυκά, πίτες, μπουγάτσα και επίσης αναλαμβάνει και οργανώνει catering. Σήμερα η ΠΑΝΤΕ, κορυφαία εταιρία στο τομέα των παραδοσιακών προιόντων ζύμης και γλυκών διάθέτει τις πίτες της με το χαρακτηριστικό όνομα «Το Φουρνίν» Το εκπληκτικό είναι όμως είναι η νέα υπηρεσία της ΠΑΝΤΕ. Μπορείτε σήμερα μέ ένα τηλεφώνημά σας στο ζαχαροπλαστείο ΡΟΔΙΝΙ (ΤΗΛ. 2310.233.365) να έχετε στο σπίτι σας τη πιό απολαυστική έκπληξη γιά τους καλεσμένους σας. Μιά υπέροχη λαχταριστή χωριάτικη πίτα στο ταψί, έτοιμη ψημένη και έτοιμη γιά σερβίρισμα. Μπορείται να επιλέξετε χωριάτικη τυρόπιτα, σπανακόπιτα και πολλές ακόμα γεύσεις γιά τις οποίες θα σας ενημερώσουν οι άνθρωποι από το ΡΟΔΙΝΙ. Η ΠΑΝΤΕ Α.Ε έχει τις ρίζες από πολύ παλιά... Το έτος 1970 γεννήθηκε μέσα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης το παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο "ΡΟΔΙΝΙ" με ιδρυτή το Χρήστο Τριανταφυλλίδη, γνωστό για τα λαχταριστά του ροδίνια και τις παραδοσιακές γευστικές απολαύσεις που έχει προσφέρει αλλά και συνεχίζει να προσφέρει ακόμη , στο γνωστό-άγνωστο Θεσσαλονικιό που γεύεται τα πλούσια εδέσματά του. Το 1984 ο Ιορδάνης Τριανταφυλλίδης συνεχίζοντας τη "γλυκιά" παράδοση των γονιών του, ιδρύει την "ΠΑΝΤΕ Α.Ε" με σκοπό να δώσει μια άλλη διάσταση στο χώρο των γεύσεων και των γαστρονομικών απολαύσεων. Έτσι με πολύ κόπο και άπειρες δοκιμασίες στα εργαστήρια έφτιαξε και τελειοποίησε την πρώτη παραδοσιακή χειροποίητη χωριάτικη πίτα (σε δίκτυο διανομής μέσα στον Ελλαδικό χώρο), τη βάφτισε και την ονόμασε " ΤΟ ΦΟΥΡΝΙΝ", το όνομά της προέρχεται από τα βάθη του Πόντου από εκεί δηλαδή που προέρχονται και οι ρίζες τους. Στα τέλη του 2001 η ΠΑΝΤΕ ΑΕ διευρύνει τις δραστηριότητές της κα ανοίγει υποκατάστημα-κυλικείο στο κτίριο Διοίκησης του Α.Π.Θ., παρέχοντας τις υπηρεσίες της στους φοιτητές και στο μόνιμο διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου. Έτσι ανακαινίζοντας και το χώρο του κυλικείου η ΠΑΝΤΕ ΑΕ έδωσε μια άλλη ομορφιά στη Πανεπιστημιακή κοινότητα γοητεύοντας τον καθένα που πίνει τον καφέ του στις εγκαταστάσεις του κυλικείου. Στα μέσα του 2002 (λόγω αύξησης του κύκλου εργασιών της) η ΠΑΝΤΕ ΑΕ ανοίγει μια ξεχωριστή σελίδα, η εταιρεία από το κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλάζει χώρο παραγωγής και διακίνησης κα μεταφέρετε στο ΡΕΤΖΙΚΙ σ' ένα υπερσύγχρονο χώρο επενδύοντας σε μηχανολογικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό. Τώρα η ΠΑΝΤΕ ΑΕ μπαίνει δυναμικά στο χώρο των τροφίμων και στο catering, έτσι εκτός από την ποιότητα που έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να προσφέρει και την ποσότητα που επιθυμείτε με άριστη εξυπηρέτηση.Κατηγορία: ΤΡΟΦΙΜΑ
Φωτογραφίες [18] -
ΣΑΛΑΤΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ - ΦΛΩΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΑΛΑΤΩΝ - ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΝΟΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΨΗΓΜΕΝΩΝ
Η εταιρεια ΦΛΩΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ με διακριτικο τιτλο ΣΑΛΑΤΕΣ ΓΕΥΣΙΣ,εδω και 17 χρονια δραστηριοποιειται στο χωρο της παραγωγης και εμποριας εδεσματων,με εδρα στην Νεα Ευκαρπια Θεσσαλονικης. Η ελληνικη εταιρεια ΓΕΥΣΙΣ ιδρυθηκε το 1998 παρουσιαζοντας νεες γευσεις ορεκτικων στους επαγγελματιες . Απο τοτε μεχρι σημερα εχει εξελιχθει σε μια δυναμικη μοναδα παραγωγης,επεξεργασιας και διαθεσης τροφιμων στην ελληνικη αγορα. Παρασκευαζει μεγαλη ποικιλια ορεκτικων.Ωστοσο το μερακι για την δημιουργια νεων και αγνων προιοντων ειναι συνεχες.Λειτουργει σε χωρο εκτασης 500τμ αποτελουμενο απο συγχρονα μηχανηματα και εξοπλισμο.Κατηγορία: ΤΡΟΦΙΜΑ
Φωτογραφίες [1] -