Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 | 04:25 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ - ΟΥΖΕΡΙ - ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ - ΟΥΖΕΡΙ - ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ
σε: Μαγνησίας, Σκιάθος
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • SKLITHRI - ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ - ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ - FISH FRESH - GREEK TAVERN - FISH TAVERN - SEA FOOD

  Πάνω στη θάλασσα στην Καναπίτσα Σκιάθου το Sklithri στρώνει τραπεζάκια του στην αμμουδιά σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον έτοιμο να σας υποδεχθεί και να σας δώσει να γευτείται τα φρέσκα ψάρια του και τις σπεσιαλιτέ του όπως αστακομακαρονάδες και γαριδομακαρονάδες. Όλα μας τα ψάρια είναι από το ψαράδικό μας το οποίο βρίσκεται τέρμα Ευαγγελιστρίας. Τα ψάρια μας είναι από ντόπιους ψαράδες και πάντα ολόφρεσκα. Το "Sklithri" απέχει 10 λεπτά από την πόλη της Σκιάθου και βρίσκεται ανάμεσα στην στάση 11 και 12. Σας περιμένουμε για ακόμα ένα καλοκαίρι με καλό φαγητό, τέλεια διάθεση και συντροφιά της θάλασσας.

  Κατηγορία: ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ - ΟΥΖΕΡΙ - ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ

  ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ - Σκιάθος
  6946932869
  6945902556
 • ΑΝΑΤΟΛΗ - ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΚΙΑΘΟΣ - ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ - ΟΥΖΕΡΙ ΣΚΙΑΘΟΣ - GREEK TAVERN - FISH TAVERN - SEA FOOD - TRADITIONAL TAVERN - GREEK CUISINE

  Το εστιατόριο ΑΝΑΤΟΛΗ λειτουργεί από το 1993. Σήμερα με την εποπτεία της κας Κυριακής Παρίση αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για καλή ελληνική κλασική κουζίνα. Η κα Κυριακή δίνει ιδιαίτερη φροντίδα στα υλικά που είναι ντόπια όπως και το ελαιόλαδο που είναι δικής της παραγωγής. Ντόπια επίσης είναι και τα κρέατα (κατσίκι, κουνέλι, κόκορας). Ιδιαίτερα όμως σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα ορεκτικά μας για τα οποία και φημιζόμαστε. Κορφάδες, στριφτές πίτες, γιαπράκια. Τα ψάρια αλιεύονται από το καϊκι της οικογένειάς μας.

  Κατηγορία: ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ - ΟΥΖΕΡΙ - ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ

  Φωτογραφίες [10]
  ΚΑΛΥΒΙΑ - Σκιάθος
  2427021907,2427021097
  6980902840